Swasana nuduhake jinis tunggal

wong jomblo

Mesthi wae paribasan kasebut sampeyan kenal: "Luwih becik dhewe tinimbang karo perusahaan ala". Saiki ana akeh wong sing milih jomblo dibandhingake karo pasangan utawa sesambetan. Ana wong sing arep dadi jomblo kanthi sengaja lan wong liya sing ora duwe kewajiban, amarga dheweke ora bakal nemu katresnan. Sing kudu jelas yaiku ana hubungan tartamtu ing antarane dadi jomblo lan kahanan pikiran wong sing dimaksud.

Ing artikel ing ngisor iki, kita bakal ngandhani babagan jinis jomblo lan kepiye pengaruh swasana wong kasebut ing kahanan kaya ngono.

Bujang mandiri

Iki minangka wong sing ngormati wektu pribadi lan ora pengin rumangsa terikat ing sesambetan apa wae. Dheweke luwih seneng nikmati wektu luang kanthi cara individu tinimbang kudu bareng karo wong liya.

Tunggal diisolasi

Jinis sarjana / a iki mirip banget karo independen, kanthi prabédan manawa wektu luang mung ing omah lan meh ora srawung karo sapa wae. Seneng banget ing omah tanpa kudu ditinggalake.

Bujang, mandhiri

Iki minangka wong sing wis biasa urip ing kasepen lan dheweke ora butuh wong liya. Dheweke nggunakake awake dhewe kanggo nindakake kabeh lan ora duwe pasangan.

Bujang lan kurang percaya dhiri

Tunggal minangka sesuatu sing dipeksa lan ora digoleki lan iki bakal nyebabake wong kasebut duwe kapercayan awake dhewe sing kurang lan cukup kahanan frustasi. Tujuan saka jinis jomblo iki yaiku golek wong sing bisa urip bareng. Wong sing kurang percaya dhiri ndeleng urip kanthi cara pesimis lan ora ngarep-arep balesan.

TUNGGAL

Magang tunggal

Urip kepungkur lan masalah sing dialami ing bidang katresnan, nggawe akeh wong mikir kaping pindho sadurunge njupuk langkah penting kanggo nyelehake sesambetan. Iki wong sing cukup milih lan dheweke kudu mikir akeh sadurunge njupuk hubungan utawa pasangan tartamtu minangka pejabat.

Single sing ana

Iki minangka wong-wong sing ora precaya marang katresnan lan ora mikir yen dewekan. Dheweke mbukak hubungan nanging ora kepengin banget ngupayakake. Dheweke mikir yen bisa uga seneng yen dhewekan.

Tunggal ideologis

Dheweke mung melu pasangan yen wong sing dipilih duwe serangkaian ide utawa adat istiadat sing padha karo kekarepan. Yen ora kelakon, wong kasebut pancen kepenak dadi jomblo.

Singkat, Sampeyan bisa nduduhake manawa ana sesambungan langsung antarane wong bujang lan kahanan pikiran wong kasebut. Seneng utawa ora peduli karo urip bisa duwe pengaruh langsung marang pasangan utawa milih sing ora nunggal. Isih, dadi jomblo ora diwedeni kaya taun-taun kepungkur lan minangka pilihan pribadi sing diajeni kaya liyane. Bisa kedadeyan yen wong pancen seneng nunggoni kaya wong liya sing duwe pasangan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.