San Fermin saka Navarrese

Monumen sajarah Madrid

Nalika kita ngomong babagan San Fermín de los Navarros, mula kita kudu nyebutake Gréja. Amargi candhi punika kalebet salah satunggaling candhi ingkang sampun dipunandharaken minangka 'Aset Kepentingan Budaya', biyen ing taun 90-an. Mula, yen durung ana kalodhangan kanggo nliti, wis wayahe nglilani awake dhewe. dening iku.

Pramila kita nerangake carane sampeyan bisa tekan lan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan pasamuan kayata San Fermín de los Navarros. amarga kadhangkala kita duwe papan sing luar biasa sing luwih cedhak tinimbang sing bisa kita bayangake. Iku misale jek sing Panggonan iki salah siji saka wong-wong mau lan mesthi, sampeyan bakal tresna nalika sampeyan duwe ing ngarepe sampeyan.

ing ngendi pasamuwan

Sampeyan kudu ngandika sing pasamuwan San Fermín de los Navarro dumunung ing Chamberí. Iki minangka salah sawijining distrik Madrid sing disusun dadi total 6 tetanggan lan sampeyan bakal nemokake ing sisih tengah. Iki minangka salah sawijining wilayah sing bisa dingerteni manawa ana kombinasi arsitektur sing luwih akeh. Amarga ing kono sampeyan bakal weruh carane ana bangunan modernis nanging uga neo-Gothic uga neo-Mudejar. Kombinasi sing sampeyan bakal bisa nemokake langkah demi langkah ing antarane omah nanging uga ing antarane bangunan paling penting ing papan kasebut. Mula, ora nggumunake yen akeh sing diumumake minangka monumen nasional. Antarane iku pasamuwan sing saiki dadi bintang ing ruang kita nanging uga sawetara sekolah, asylums lan biara.

Interioré Gréja San Fermín de los Navarros

Carane njaluk menyang San Fermín de los Navarros

Sawise sampeyan ing bandara lan ing T4, sampeyan bakal teka ing bab 90 menit bis. Mesthi, yen sampeyan ana ing area taman hiburan, sampeyan mung duwe udakara 46 menit luwih dhisik. Mulane bis sing menyang wilayah iki ana 147, 150, 16 lan 7. Sanajan kudu tansah dipriksa sadurunge, yen ana owah-owahan ing itinerary.

Yen sampeyan pengin numpak sepur, dadi saka bandara Madrid menyang pasamuwan ana watara 48 menit. Saka wilayah Alcampo mung luwih saka 56 menit. Sepur C10 lan C7 iku sing bakal nggawa sampeyan menyang panggonan sing dituju. Mesthi, kaya sing wis kasebut, kadhangkala bisa uga ana layanan liyane utawa bisa uga suda lan trep kanggo mriksa jadwal supaya ora tetep ing lemah. Pemberhentian sing paling cedhak karo tujuan kita yaiku Rubén Darío, Almagro, Colón, Castellana utawa Gregorio Marañón. Wiwit saka wong-wong mau menyang gereja mung ana 3 menit mlaku.

Gereja San Fermin de los Navarros

sajarah pasamuwan

Disebutake yen dibentuk amarga klompok Navarrese sing manggon ing Madrid lan duwe pengabdian sing kuat marang San Fermín. Mula, saben tanggal 7 Juli mesthi ketemu, mula mutusake nggawe papan sing tetep sawise mubeng-mubeng. Wiwit ing 1684 nalika padha nggawe jemaah nanging ora bakal nganti 1746 nalika gereja pisanan Navarros dibangun nalika padha ndarbeni panggonan counts Monterrey. Mesthi, sawetara wektu mengko dibongkar. Sawetara wektu mengko, ing taun 1886, gereja sing kita kenal saiki dibangun.. Gereja iki manggoni ing sisih tengah lan ing saben sisih ana taman. Ing wong-wong mau, paviliun sisih bisa katon.

Kanggo area njaba, sampeyan bisa ndeleng kepiye bata minangka protagonis, sing ndadékaké kita ngomong babagan biaya sing murah nanging uga konstruksi sing cepet. Nanging ing jero gaya gothic bakal dadi saiki, karo telung naves lan vault lintang. Altar Mei digawe ing abad kaping XNUMX lan kaca ing jendhela nggambarake lambang Navarra. Dadi, kanggo kabeh iki lan liya-liyane, wis wayahe mandheg ing papan kaya iki. Apa sampeyan ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.