Rutinitas saben dina kanggo kulit berminyak

topeng mawar-lempung-668x400x80xX Aku ora ngerti apa sampeyan ngerti manawa duwe kulit berminyak ora mung kedadeyan ing bocah enom lan remaja. Sampeyan bisa duwe kulit sing diwasa lan berminyak kanthi sampurna. Dina iki ing Bezzia, kita bakal nyoba menehi tips lan alat sing paling apik supaya sampeyan bisa nglawan kulit berminyak lan menang perang.

Dipuntedahaken iki rutin rai saben dina kanggo kulit berminyak Sampeyan mesthi bakal ninggalake sorot ing bathuk, irung lan dagu, komedo lan dhaerah pori sing mbukak sing kadhang kala katon kaya kawah.

Kepiye sampeyan ngerti yen sampeyan duwe kulit berminyak?

Yen esuk nalika tangi turu katon pasuryan ing wajan kanthi lenga utawa yen meh digawe anyar lan sampeyan kudu nggunakake wortel longgar kanggo mateng sawetara wilayah ing pasuryan amarga kulit sing gedhe banget, bisa uga kulit sampeyan berminyak.

El keluwihan sumoroting pori-pori nggedhekake, jerawat sporadis utawa luwih asring, kalebu sawetara ciri khas kulit jinis iki. Kita ora bakal ngapusi sampeyan: Melu kulit berminyak dudu pekerjaan sing gampang, nanging dudu kabeh warta sing ala, amarga kulit berminyak luwih suwe saya kerut. Sampeyan bisa uga ora nyenengake, nanging pirang-pirang taun, duwe kisut sing luwih sithik.

Lan sejatine sawetara wong sampeyan kepengin weruh kepiye cara mbedakake saka kulit campuran. Yen sampeyan ngelingi artikel sadurunge sing mbahas kanthi tepat babagan kulit gabungan, sampeyan bakal ngelingi manawa kita ujar manawa kombinasi kulit minangka ciri khas ing ndhuwur kabeh kanthi duwe wilayah sing berminyak lan garing. Ing kulit berminyak, iki ora kedadeyan, amarga pasuryan umume umume duwe kulit berminyak.

Masalah sing paling umum ing kulit berminyak yaiku kendhang, kosok baline kulit garing sing dialami yaiku sesak. Yen sampeyan duwe masalah iki lan sampeyan ora ngerti cara mandheg utawa sampeyan mung pungkasane golek rutinitas rai sing mbantu kulit berminyak, terus maca artikel iki, mesthine sampeyan bakal kepincut karo apa sing bakal dakkandhani. .

kukul-kulit berminyak

Rutin saben dina kanggo kulit berminyak

Ayo goleki ing ngisor langkah-langkah sing bisa sampeyan tindakake saben dina yen pengin kulit berminyak stabil lan katon sehat:

  1. Langkah pertama par keunggulan: Reresik kulit. Reresik sing apik bakal menehi kulit kanthi cerah lan, sing paling penting, ing kulit berminyak, bakal ditinggalake resik lan bebas cemlorot. Kanggo jinis kulit, penting banget kanggo golek pembersih nganggo sawetara exfoliation kanggo ngresiki saben dina. Produk kasebut ngemot mikropartikel sing nggawe kulit kita kanthi exfoliate kanthi lembut lan alus. Kulit berminyak, umume, duwe pirang-pirang ireng lan kulit sing luwih kasar, saengga nduwe pembersih sing eksfoliat saben dina penting banget. Titik penting liyane sing mbantu kita kanggo langkah iki lan kanggo langkah-langkah ing ngisor iki, yaiku golek produk non-comedogenik. Jinis kosmetik kasebut ora nyandhet pori-pori kita lan supaya bisa ambegan, sing bisa dihindari kukul lan pari-parian Produk sing kita aturake kanggo langkah iki kudu ditrapake kanthi masagi pasuryan ing bunderan lan luwih negesake wilayah sing angel kasebut. Ing pungkasan reresik, kita kudu weruh kulit sing seger lan alus.
  2. Langkah kapindho ing rutinitas iki yaiku nggunakake barang sing apik tonik. Toner bakal nulungi area kulit sing luwih sensitif sing wis "rusak" sawise diresiki lan ditutup utawa minimalake pori-pori sing mbukak sing kita duwe. Ing pirang-pirang perawatan kulit berminyak saka merek kosmetik sing beda-beda, toner biasane ngemot alkohol. Keuntungan komponen iki ing perawatan kasebut ora liya yaiku ngeringake jerawat lan nyuda sebum sing berlebihan. Efek iki efektif nanging bisa uga garing banget ing kulit lan ngrusak malah luwih akeh. Amarga iku, kita menehi saran supaya sampeyan tuku tonik tanpa alkohol utawa paling ora ngemot komponen cilik iki. Toner bakal ditrapake kanthi pitulung disk remover make-up kanthi tutul cilik.
  3. Langkah kaping telu yaiku nggunakake a kontur mripat kanggo wanita sing butuh. Kontur mata bakal ditrapake ing balung ngisor mripat, kanthi jumlah minimal lan nyebar ing tutul cilik, munggah menyang balung ndhuwur nanging tanpa nutul kelopak mata.
  4. Langkah kaping papat lan pungkasan yaiku hidrat lan ngatur keluwihan lemak kulit kita. Akeh wong sing bingung nggawe pasuryan berminyak kanthi rai sing terhidrasi, mula ora kliwat langkah pungkasan iki. Saka Bezzia, sampeyan menehi saran lan meh meksa sampeyan nggunakake pelembab sing apik sanajan sampeyan duwe kulit berminyak. Ana gel pelembab lan ngatur sing ora angel banget lan duwe tekstur sing entheng banget lan nyaman kanggo jinis kulit iki. Kita kudu golek pelembap sing tanpa minyak, supaya ora nambah lemak, ora komedogenik kaya sing wis dakkandhak sadurunge lan bakal menehi rasa seger lan nyenengake sawise nggunakake.

cara ngilangi jerawat

Iki minangka 4 langkah sederhana sing kudu sampeyan lakoni saben dina yen pengin duwe kulit sing luwih sehat kanthi tampilan sing luwih apik. Sampeyan ora kudu lali yen rutinitas iki kudu ditindakake esuk lan wengi uga saben minggu kita kudu ndhaptar a Exfoliating rada kenthel tinimbang pembersih saben dina kanggo ngilangi sel sing mati lan ngresiki luwih sak tenane. Sampeyan uga luwih becik ndhaptar seminggu sadurunge a topeng lempung yen kulitmu lagi berminyak. Lempung bisa ngilangi pelumas kanthi apik lan godhong kulit dadi resik banget.

Apa produk lan merek sing disaranake?

Iki minangka sawetara produk sing, gumantung karo kulit sampeyan, bisa digunakake kanggo sampeyan:

  • "Aktif Murni" de Garnier: Iki minangka gel exfoliating saben dina kanthi asam salisilat. Ngilangi komedo, anti-pimple lan anti-mark. Regane udakara 6 euro gumantung saka papan sing dituku lan isine 150 ml.
  • «Gel Cleansing Soft Kulitku» de pet: Bahan-bahan timun lan jeruk nipis mbantu ngresiki kulit, dadi seger lan revitalisasi. Iki minangka gel ijo transparan sing umpluk nalika kena banyu. Ngemot 150 ml. lan regane udakara 2,50 euro.
  • "Pori nembus Clay Mask Clearskin" de Avon: Iki minangka topeng lempung sing ngemot 0.5% asam salisilat. Ngilangke pori-pori, ngresiki jero lan godhong kulit dadi luwih jelas lan luwih padhang. Ngemot 75 ml. lan regane udakara 6 euro.

Muga-muga artikel iki migunani kanggo sampeyan lan produk sing kasebut bakal mbantu kulit sampeyan.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.