Rebus chickpea nganggo pitik lan tomat

Rebus chickpea nganggo pitik lan tomat

Kepiye jinis panganan kasebut dihargai nalika taun iki teka. Sayur sayur kaya ngene, mbantu kita dadi panas nalika suhu mudhun sithik lan nyiyapake gampang banget ... Kanggo nyoba rebus iki cah ayu karo pitik lan tomat.

Rebus kacang tomat lan tomat lan pitik iki bisa dadi sajian unik kanggo dinikmati nalika nedha awan. Iku adhedhasar tumis sayur sampeyan bisa mangan nganggo sendok yen sampeyan pengin, akeh legum lan pitik minangka sajian sajian.

Adaptasi kanggo panganan vegetarian utawa vegan bakal gampang banget; kita mung kudu nindakake tanpa pitik. Sanajan kita uga bisa ngganti karo sumber protein nabati kayata tahu utawa kedhele bertekstur utawa lebokake sayuran liyane kayata brokoli utawa kembang kol.

Bahan kanggo 4

  • 200 g. cah ayu
  • Minyak zaitun ekstra prawan
  • 1/2 pitik susu, diced
  • 1 bawang bombay abang, dicincang
  • 2 mrica Italia, disigar
  • 1 mrica najerano, dicincang
  • 1 bocor gedhe, disigar
  • 1 siung bawang putih, dicincang
  • 1 cabai rawit (opsional)
  • Sal
  • Mrica
  • 2 gelas tomat alami remuk
  • 1 sendhok teh tomat tempel
  • 1 sendhok daging mrico chorizo

Langkah demi langkah

  1. Masak cah ayu ing kompor cepet. Banjur saluran lan cadangan 1 cangkir duduh kaldu masak.
  2. Nalika cah ayu lagi masak, panaskan lenga loro sendok ing wadhah lan coklat dadu pitik mangsane Sawise emas, nggawa lan cadangan. Kita mung pengin coklat, amarga bakal rampung digawe mengko nganggo bahan liyane.
  3. Tambahake siji sendok minyak ing casserole lan tumis bawang lan mrico nganti 8 menit.
  4. Sawise nggabungake leek, papak lan cabai rawit lan tumis suwene 5 menit maneh kanthi panas medium.

Rebus chickpea nganggo pitik lan tomat

  1. Banjur nambah tomat alami, tomat konsentrat lan daging mrico chorizo. Uyah lan mrico lan masak kabeh suwene 15 menit supaya tomat kélangan bagean banyu.
  2. Rasakake tomat lan mbenerake titik uyah yen prelu.
  3. Dadi, tambahi pitik, kacang buncis lan duduh kaldu masak (sampeyan bisa uga ora mbutuhake kabeh) sing wis sampeyan wadi. Masak kabeh suwene 8-10 menit supaya roso terintegrasi.
  4. Sajeni rebus kacang ayam karo pitik lan tomat sing panas.

Rebus chickpea nganggo pitik lan tomat


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.