Gaya nganggo celana pendek kanggo musim semi

Gaya nganggo celana pendek kanggo musim semi

Sampeyan manawa kanggo akeh sing gelombang panas digawe sampeyan njupuk kathok cendhak metu saka lemari. Lan sandhangan musim panas iki wis dadi alternatif nyata kanggo ngrampungake rasukan sanajan kita durung ngganti musim kasebut. Apa sampeyan butuh ide kanggo nggawe klambi nganggo celana pendek bermuda kanggo musim semi?

Celana pendek Bermuda bisa dicocogake karo rasukan sing beda banget. sing dawa dhengkul ndadekake alternatif luwih cocok ing kahanan tartamtu saka kathok cendhak. Tanpa mandheg dadi sandhangan sing cendhak lan seger kanggo nglawan suhu sing dhuwur.

Sampeyan bisa nggawe klambi karo kathok cendhak kanggo pindhah menyang kantor, kanggo seneng-seneng afternoons luang utawa menyang nyawang ing preian sabanjuré. kathok cendhak Bermuda iku sandhangan banget serbaguna sing uga bisa ditemokake kanthi macem-macem desain lan warna, dadi sing paling populer ing warna netral.

Gaya nganggo celana pendek ireng

Kepiye carane nggabungake celana pendek?

Apa sampeyan looking for dipikir karo kathok cendhak sing cocok kanggo mangkat kerja? A ndhuwur lan overshirt karo sabuk kanggo menehi tandha pinggul dadi sekutu gedhe kanggo iki. Banjur, sampeyan mung kudu milih aksesoris sing tepat, sandal tumit medium lan pembeli, umpamane.

Gaya nganggo celana pendek kanggo musim semi

Alternatif liyane kanggo nimbang yaiku cocog karo kathok cendhak Ora kabeh iku gampang kanggo nyandhang nanging bisa menehi sampeyan akeh dolanan kanthi bisa nggunakake sandhangane bebarengan lan kanthi kapisah. Taruhan musim panas iki ing jas kanthi warna sing cerah, dadi tren!

Proposal kasebut tambah akeh yen kita pengin nggawe rasukan nganggo celana pendek kasual lan tanpa beban. Musim panas iki nggabungake celana pendek kanthi top potong lan kaos bakal dadi sing paling anyar. Sampeyan uga ora bakal salah nggabungake kathok cendhak karo a kaos katun ing kontras. Sing ribbed, umpamane, minangka klasik sing ora bisa digunakake.

Apa sampeyan saka kathok cendhak utawa sampeyan tansah nang ing kathok cendhak?

Gambar - @fannyekstrand, @dewahoya, @dewahoya, @thestylertalkercom,


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.