Gaya nganggo celana pendek kanggo dina panas

Gaya nganggo celana pendek

Celana pendek lan celana pendek Bermuda dadi a sekutu gedhe ing mangsa panas. Lan ora mung wong-wong sing seneng liburan ing panggonan pantai, nanging uga wong-wong sing tetep mripat ing kutha. Kanggo nyoba rasukan nganggo celana pendek sing diusulake dina iki.

Linen, katun utawa denim, kathok cendhak lan kathok cendhak iku sumber gedhe kanggo ngalahake panas. Kajaba iku, amarga macem-macem desain sing kasedhiya ing koleksi perusahaan fashion musim semi-musim panas, bisa adaptasi karo wektu sing beda-beda, sanajan saiki kita fokusake kabeh perhatian marang sing paling santai lan ora seneng.

ing celana pendek denim Dheweke isih dadi favorit akeh kanggo musim panas. Sampeyan bisa gabungke kanthi cara klasik kanthi kaos putih, sweter pelaut lan sepatu murah utawa taruhan ing tren anyar. Utawa apa sing padha ndhuwur cendhak lan liwat iki jaket cendhak utawa overshirt.

Gaya nganggo celana pendek

apa sampeyan luwih seneng sawetara Celana katun ? Padha luwih entheng tinimbang sing sadurunge lan sampeyan bisa nemokake ing macem-macem warna. Ireng, biru, beige lan putih bakal menehi sampeyan versatility luwih. Digabungake karo kaos katun utawa ndhuwur rajutan kanggo tampilan kasual, lan tambahake sweatshirt ing rasukan nalika dadi luwih adhem.

Gaya nganggo celana pendek

Sampeyan uga bisa gabungke kathok cendhak katun karo a kaos kontras utawa blus. Kaos satin minangka tren musim panas iki, nanging blus putih kanthi sulaman uga minangka alternatif sing apik yen sampeyan pengin menehi klambi karo celana pendek sentuhan sing luwih romantis.

Lan kita ora lali set saka cocog kathok cendhak lan ndhuwur sing padha njupuk akeh banget ing taun iki. Digawe saka linen utawa campuran karo ditenun, padha umume seger banget lan menehi akeh muter . Sampeyan ora kudu mikir babagan apa sing bakal digabung karo apa yen sampeyan ora pengin, nanging sampeyan uga bisa nggunakake sandhangan kasebut kanthi kapisah kanggo nggawe tampilan liyane.

Gambar - @clairerose, @weylie, @hollyrebeccawhite, @tulus jules, @dewahoya, @walese, @jessiekass, @nereaalos, @semangat


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.