Putih ing putih ora kudu mboseni

Putih ing putih ing hiasan

Tembok lan perabotan putih, ngapa ora? Akeh kita seneng putih kanggo predominate ing dekorasi omah kita, nanging kita asring wedi sing keluwihan bisa nggawe kamar beda kadhemen. Nanging putih ing putih ora kudu mboseni utawa adhem.

Elinga, dina iki ing Bezzia kita menehi kunci supaya sampeyan bisa sengaja nyiksa saka werna putih tanpa wedi. Sampeyan bakal cukup kanggo sampeyan muter bahan lan tekstur kanggo nambah kasugihan kanggo kabeh lan nggabungake nuansa warna sing cilik lan diteliti.

Kenapa kita seneng banget putih? Iku werna sing nggawa pepadhang ing omah kita lan mulane visual nggedhekake. Dadi, warna sing cocog banget kanggo dekorasi ruangan cilik lan / utawa kanthi cahya alami sing sithik. Kajaba iku, iku werna sing resik lan serbaguna sing ngidini kita ngenalake warna liyane ing dekorasi kasebut.

Kamar sing dihias putih

Senadyan akeh kaluwihan, umume wedi banget karo werna iki lan iki sing kita coba nyingkiri dina iki kanthi tips ing ngisor iki. Telu, khusus, sing bakal sampeyan entuk papan seger lan nyenengake lan ora adhem babar pisan.

Putih ing putih nanging kanthi nuansa

Biasane yen kita nyebut putih, kita ngomong bab putih murni, nanging ana akeh nuansa liyane sing bisa nambah kasugihan kanggo kabeh. Kita setuju yen putih murni minangka warna sing bisa dadi kadhemen, utamane yen sampeyan milih permukaan kanthi nggilap.

putih kelangan lan putih anget

Nanging iki ora mung nuansa. Ana uga putih anget sing bakal menehi Tetep luwih grapyak lan sambutan muni. Lan ora ana alesan kanggo milih antarane siji lan liyane, sampeyan bisa gabungke kanggo entuk sing paling apik lan nggawe nuansa warna cilik.

game tekstur

gabungke beda bahan, finish lan tekstur ing kamar tansah ndadekake papan iki luwih menarik. Nanging iku utamané penting ing kamar ngendi kita muter karo putih ing putih. Nggabungake perabotan kayu, liyane sing digawe saka serat sayur-sayuran sing dicet lan nutupi sandhangan saka macem-macem kain lan tekstur ing sprei: katun, wol, rambut...

Tekstur sing beda-beda ing warna putih

Sampeyan uga bisa nggawe nuansa cilik saka werna tuwa sawetara lumahing. Nggawa metu werna saka kayu ing latar mburi Piece saka Furnitur dicet putih, minangka padha wis rampung ing desktop ing gambar, iku alat sing apik kanggo nambah nuansa tekstur lan werna. Lan ndadekke anget menyang kamar.

bagean colored

Kanthi nggabungake warna putih sing beda lan muter karo tekstur, sampeyan bakal entuk nuansa sing beda-beda ing kamar. Yen sampeyan uga nambah bêsik colored cilik ing kene sampeyan ora kudu kuwatir maneh yen kamar dadi surem utawa adhem.

Aksesoris werna ing dhasar putih

Lan ora, padha ora perlu dadi bêsik ing werna padhang, sanajan padha bisa. Kowe elinga nalika ana aku nuduhake sampeyan trik kanggo dekorasi a kamar turu alam lan anget? Palet warna sing diomongake nalika iku, kalebu putih, wedhi lan nada bumi, Iki uga cocog banget kanggo tujuan sing ana gandhengane karo kita saiki. Asil kanthi warna kasebut bakal alus, harmonis lan santai.

Sampeyan bisa nggabungake warna liwat tekstil, sumber tansah prasaja lan matur nuwun banget. Contone, selimut warna bisa ngowahi kabeh ruang tamu utawa kamar turu. Nanging sampeyan uga bisa nggunakake peralatan pawon utawa meja. Dheweke ora mung dadi unsur hiasan, bisa dadi potongan fungsional lan perlu ing saben dinane.

Ora bakal lara uga nambah sawetara tetanduran. Lan ora mung amarga werna ijo sing bisa menehi akeh nuansa kanggo kamar kita, nanging uga amarga padha dadi sekutu gedhe kanggo njaga udhara ing resik. Utamane tanduran tartamtu sing wis suwe diomongake ing Bezzia, elinga!

Apa sampeyan nemokake tips kita migunani kanggo nggawe putih atraktif lan ora mboseni lan adhem? Entuk inspirasi saka foto kanggo ngetrapake!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.