Peretasan perabotan ikea nganggo rak utawa kaleng

Peretasan perabotan Ikea

Istilah ing basa Inggris saiki wis akeh digunakake ing kosakata kita. Lan sanajan kita ora ngerti carane nerjemahake akeh, kita bisa nggandhengake karo kegiatan tartamtu. Kasedhiya karo istilah hack, digandhengake karo akeh pangowahan lan transformasi sing umume wong kreatif nindakake perabotan raksasa Swedia.

Saiki ana akeh ide ing internet kanggo ngowahi prabot Ikea. Akeh hacking perabotan Ikea adhedhasar tren dekorasi tartamtu, kayata kaleng ing kasus iki. Lan iku perabotan nganggo kothak anyaman utawa kanaseDheweke modis udakara patang taun kepungkur lan ora ilang semangat.

Tren kalen

Kita kudu bali menyang 2017 kanggo ngelingi booming perabotan kaleng. Banjur, jagad dekorasi, nanging ora mung jagad dekorasi, maneh dirayu dening para artisanal ... lan perusahaan desain ora ragu-ragu nggabungake furnitur jinis iki menyang koleksi.

Cannage, kaya umume diarani teknik jalinan, wis inspirasi puluhan desainer kanggo nggawe koleksi furnitur sing beda-beda sajrone taun-taun pungkasan. Lan kita ora kaget amarga kothak rotan iki menehi kepribadian lan kehangatan sing unik kanggo perabotan.

 

Kaleng

Rotan utawa kisi wicker Dheweke uga wis narik kawigaten macem-macem tokoh DIY. Lan rega sing biasane diraih perabotan gandha katon, akeh sing wis ndeleng ing jinis proyek iki siji-sijine cara kanggo nggabungake ing omah. Lan nggarap kaleng lan nggawe personalisasi karo bahan iki lan saka prabotan gores lan aksesoris omah, gampang banget, amarga sampeyan bakal bisa ndeleng wektu.

Perabotan perabotan ikea nganggo kaleng

Ana hacking perabotan Ikea sing ora kaetung nganggo kaleng. Kita, kaya biasane, wis milih favorit. Kita wis ngrampungake babagan rega asli prabot Ikea supaya bisa diakses lan kangelan proyek.

Bisa nganggo cannageKaya sing wis kasebut, ora rumit, nanging sampeyan kudu njupuk sawetara perkara nalika nindakake. Gumantung saka atose materi lan format sing ditampilake, luwih becik direndhem ing banyu anget supaya luwih gampang dienggo utawa dimodelake, kaya sing dikarepake. Kajaba iku, sampeyan kudu milih adesif sing bener - yen sampeyan nggunakake adesif - kudu dielingi kothak lan permukaan sing pengin ditempelake.

Lemari klambi Ivar

Peretasan lemari Ivar

Sistem panyimpenan IVAR Praktis banget supaya bisa nanggapi macem-macem kebutuhan pelanggan Ikea sajrone 50 taun. Kayu sing durung ditambani, bahan alami tahan lama lan tahan lama sing bisa sampeyan jaga kanthi nglamar minyak utawa lilin, lemari klambi Ivar minangka salah sawijining mode paling populer ing seri iki. Ngukur 80x30x83 cm, duwe rong rak sing bisa dipindhah kanggo adaptasi papan karo kabutuhan sampeyan. Lan regane mung € 59.

Ngatur lemari iki nganggo cannage gampang banget kaya sing dituduhake September Sunting ing tutorial sampeyan. Dheweke sing nemokake kemungkinan kombinasi iki lan sing nindakake kanthi cara sing luwih gampang, gluing kothak langsung ing lawang mebel iki lan nambah sawetara gagang. Nanging ora mung kamungkinan nalika ngowahi lemari klambi kaya sing sampeyan deleng ing gambar ing ndhuwur; Sampeyan uga bisa ngethok lawang lan ngganti bagean saka kayu nganggo kaleng, mula sampeyan bisa ngrasakake apa sing ana ing njero lemari.

Toko Buku Billy / Oxberg

Peretas buku Billy

Ikea jarene saben 5 detik didol toko buku Billy nang endi wae ing jagad iki. Kajaba iku, kasunyatan sing ngelingi rak buku Billy wis ana ing katalog perusahaan wiwit taun 1979. Dina iki terus dadi pilihan sing disenengi kanggo para pamaca, nanging ora mung kanggo para pamaca.

Unit rak Billy / Oxberg kanthi lawang kaca minangka pilihan sing paling apik kanggo nambah papan panyimpenan ing omah kita. Ukuran 80x30x202 cm, bisa dipasang ing rak lan kapasitas gedhe. Masang grates ing lawang kaca Iki uga bakal dadi gampang banget, kaya sing sampeyan deleng ing video Lone Fox. Video viral ing antarané hacking perabotan Ikea.

Mesthi wae, ora bisa muter rincian ing kothak sampeyan bisa dolanan karo warna kanggo entuk asil sing luwih apik utawa konsisten kanthi dekorasi omah sampeyan. Pangowahan sing gampang ing pigura perabotan, ganti kabeh. Apa sampeyan seneng hack perabotan Ikea iki? Temokake liyane iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.