Parfum kanggo musim panas 2021

Parfum musim panas

Parfum kaya klambi lan dandanan, ganti saben musim, ana macem-macem tren lan rasa. Kita ora kudu nggunakake aroma sing padha amarga ana akeh minyak wangi lan aroma sing luwih cocog karo kahanan utawa wektu tartamtu. Mula, saben musim wangi-wangian anyar teka kanggo dinikmati, kaya sing dienggo musim panas 2021 iki.

Kita bakal ngomong babagan sawetara parfum kanggo musim panas 2021, musim panas sing duwe pengarep-arep supaya bisa urip maneh. Tanpa mangu-mangu, iki musim panas sing pengin kita rumangsa anyar lan mbuwang wektu sing ilang lan amarga iki, kita duwe akeh ide kanggo menehi wangi kabeh jinis.

Apa mambu musim panas?

Saben aroma musim panas ngasilake wewangian sing adaptasi karo musim iki. Panas lan hawa sing apik tegese wangi wangi ora padha karo musim salju. Aku ngerti dheweke golek tekstur ringan lan aroma sing nyebabake musim panas. Aroma sing diilhami dening segara, srengenge, woh-wohan tropis, jeruk utawa kembang kayata kembang oranye. Biasane wangi-wangi sing katon nalika musim panas, versi sing luwih seger, kanthi aroma kembang lan buah sing entheng banget, saben dina saben dina.

Koleksi Woh Lemon dening Dolce & Gabbana

Lemon dening Dolce & Gabbana

Ing taun iki, perusahaan Dolce Gabbana nuduhake koleksi sing diilhami dening woh-wohan, kanthi sentuhan elegan nanging adoh saka rasa serius kanthi topi sing bentuké woh. Kita wis milih wangi lemon nanging ana liyane sing inspirasi saka oranye lan nanas, kanggo macem-macem rasa. Iki minangka garis eau de toillette sing inspirasi kanggo menehi pajeg kanggo aroma Sisilia. Koloni kasebut nggunakake lemon Sisilia lan minyak bergamot Calabrian kanthi petitgrain lemon. Ing cathetan tengah yaiku inti jahe lan minangka cathetan pungkasan vetiver Haitian kanggo basis kayu.

Sarwa dening Aristocrazy

Sarwa dening Aristocrazy

Wewangian iki uga diluncurake taun iki lan nampilake botol sing apik sing wis rampung ing bentuk newt. Wewangian iki kalebu kulawarga amber kembang. Sing cathetan utama yaiku kembang putih lan jeruk. Cathetan paling dhuwur yaiku pir, mandarin, bergamot lan plum, ing jantung ditemokake kembang jeruk ing wit oranye, yaiku klasik ing aroma musim panas, neroli, melati lan magnolia. Ing cathetan dhasar yaiku musk, caramel, patchouli, amber lan vetiver. Wangi seger lan nyenengake kanggo musim panas iki.

Escale à Portofino dening Dior

Parfum musim panas karo Dior

Sanajan wangi iki dudu anyar, kita kudu ngomong babagan iki, amarga nuduhake keanggunan, lan sampurna kanggo plancongan sing sugeh. Nang saka Cruise Collection, Dior ngluncurake wangi iki saka kulawarga jeruk aromatik. Ing wiwitan, kita weruh gandum, jeruk nipis lan petit, ing jantung ana kembang jeruk, kacang almond lan juniper. Ing cathetan pungkasan, kita bisa mambu cedar, cemara, musk lan galbanum.

Jil Sander Sun Parfum

Sun dening Jil Sander

Wewangian anyar iki sing diluncurake dening perusahaan Jil Sander arep nggambarake aroma srengenge, sensasi sing ngancani nalika musim panas. Ing minyak wangi nuduhake cathetan gula, kacang ylang-ylang lan tonka. Mambu campuran iki kanggo nuwuhake rasa anget sing khas musim panas, ide sing ora bisa kita tahan. Kajaba iku, ing koleksi kasebut uga ngluncurake minyak wangi kanggo pria.

Taman sing apik dening Mancera Paris

Mancera Paris nalika musim panas

Wangi kembang lan ambar iki kanggo nuwuhake kebon sing subur. Ing cathetan ndhuwur, catat mrica jambon, kayu manis lan mandarin abang. Ing ati ana cathetan kembang kanthi kembang oranye, tuberose lan mawar Turki. Ing latar mburi, kita nemokake ambergris, musk bubuk, karamel manis lan dupa. Iki minangka aroma wangi sing sampurna kanggo sing seneng aroma kembang sing luwih akeh tinimbang woh nalika musim panas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.