Nresnani wong iku ora padha karo tresna

tresna lan tresna

Senajan akeh wong sing nganggep yen loro perasaan sing padha, tresna iku ora padha karo tresna wong. Sanadyan padha ing tataran sing padha nalika tiba ing katresnan karo wong, raos kepingin bakal ndhisiki kasunyatan tresna wong liya.

Ing artikel sabanjure kita bakal ngomong karo sampeyan prabédan antarane loro raos lan karakteristik saben wong.

Apa bedane tresna lan kepingin

Istilah tresna lan kepinginan asring digunakake ing urip saben dinane.. Iki babagan perasaan sing digunakake sadurunge pasangan, sadurunge kulawarga utawa kanca. Ing kasus kepinginan, iku raos sing ndhisiki wayahe katresnan. Kanthi lumakune wektu, rasa iki berkembang sethithik utawa sethithik nganti tekan katresnan.

Kepengin ora luwih saka pengin wong banget. Iki minangka perasaan sing kuat lan kuat sing bisa sementara utawa tahan suwe. Ing bab katresnan, iku raos kang siji wong gabung utawa ikatan karo liyane. Bisa akrab karo wong liya ndadekake rasa tresna sing kasebut ing ndhuwur katon banget.

katresnan sejati

Sawetara bayangan babagan kepinginan lan tresna

  • Rasa tresna marang wong utawa samubarang iku tansah digayutake karo tumindak kepengin. Ing kasus katresnan, ora ana kepinginan utawa jinis kabutuhan apa wae amarga wong wis tekan jinis kedewasaan sing pengin diowahi utawa berkembang dadi tumindak tresna.
  • Katresnan mbutuhake wektu kanggo ngrasakake, dene ing babagan kepinginan, wektu ora dadi unsur sing penting. Sampeyan biasane dadi tresna sawise dadi intim karo wong sing bisa dadi partner utawa kulawarga dhewe. Kepengin bisa kedadeyan kapan wae ing urip lan sampeyan ora perlu intim nalika ngrasakake.
  • Kanggo ngrasakake katresnan sejati marang wong, iku perlu kanggo nggayuh kadewasan bener ing tingkat emosi. Ing kasus tresna wong, sampeyan ora perlu sembarang jenis kadewasan lan sampeyan bisa aran iku ing sembarang wektu ing sesambetan.
  • Katresnan mesthi ana gandhengane karo perkara sing biasane ana pirang-pirang proyek urip karo wong liya. Ing bab raos kepingin, ora kudu ana link utawa nexus kesatuan karo wong liya. Proyèk utawa gagasan sing beda-beda sing ana ing hubungan tartamtu, kedadeyan amarga sampeyan wis wiwit tresna marang wong liya. Kepengin ora cukup nalika nggawe hubungan tartamtu.

Pungkasane, nresnani wong ora padha karo tresna. Iki minangka rong konsep sing beda banget, sanajan dheweke kalebu ing tahap jatuh cinta karo wong kasebut. Nresnani iku luwih serius tinimbang tresna lan butuh wektu lan kedewasaan nalika bisa ngrasakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.