Cara nglindhungi rambut saka jeruk nipis

jeruk ing banyu

Yen banyu ing omah sampeyan duwe jeruk nipis, mesthine sampeyan bakal bisa ndeleng manawa taps ing omah sampeyan suwe-suwe dadi putih ... uga rambut sampeyan uga nampa kerusakan saka elemen iki. Banyu jeruk nipis yaiku banyu hard lan ngemot mineral sing akeh (utamane kalsium lan magnesium) dibandhingake karo banyu sing luwih alus.

Senajan iku ora dianggep mbebayani kanggo kesehatan, banyu jeruk nipis bisa nyebabake masalah rambut (lan uga kulit). Nalika ngumbah rambut sampeyan kanthi akeh, mineral sing larut ing banyu hard bakal nggawe serpihan rambut ing rambut, sing bakal nyegah kelembapan nembus rambut kanthi apik. Akibate, rambut dadi luwih garing, kurang lan kanthi warna sing aneh, malah bisa uga duwe ketombe! Nanging aja padha sumelang, dina iki aku bakal nerangake sawetara solusi banyu jeruk nipis ora ngrusak rambutmu.

Bilas nganggo cuka

Asam saka cuka digunakake kanggo nyopot timbangan lan tuwuh saka rambut. Iki uga saldo karo pH rambut, alusake kutikula lan rontog dadi alus lan alus. Sampeyan bisa nggunakake cuka apa wae, sanajan akeh sing nggunakake apel (nanging lali balsamic!). Sampeyan mung kudu campuran sendok cuka ing banyu telu cangkir lan mbilas nganggo pijet sawise nganggo sampo. Gunakake obat iki seminggu sepisan, yen sampeyan nindakake luwih akeh, rambut bakal garing banget.

Botol utawa saring banyu

Pilihan liyane (sanajan luwih larang kanggo sampeyan) nggunakake banyu kemasan kanggo mbilas pungkasan (mung kanggo sing pungkasan!). Sanajan aku menehi saran supaya ora nggunakake akeh amarga sampeyan bakal nglumpukake plastik, pilihan sing paling apik tanpa mangu-mangu yaiku mbilas rambut nganggo banyu saring sing bakal ora kapur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.