Temokake tas Zara paling serbaguna

Tas Zara anyar

Dina iki kita wis nglipur dhéwé dening njupuk dipikir ing warta saka Zara, kang ora ngaso ing Natal! Lan ing antarane pirang-pirang barang anyar, kita wis disabetake sawetara tas sing dipercaya bisa migunani ing saindenging taun. Tas Zara sing kita ora ragu-ragu kanggo nuduhake karo sampeyan.

Tas sing kita ngomong babagan padha nanggapi kabutuhan beda. Sampeyan bakal nemokake ing pilihan saka tas mini, sampurna kanggo nggawa barang-barang penting nalika kita arep pindhah cahya, kanggo tas shopper, becik kanggo nindakake kabeh karo kita ing basis saben dina. Temokake wong-wong mau!

Tas cilik

Ing antarane tas paling cilik saka koleksi anyar, sing pertama sing narik perhatian yaiku tas kutha mini karo gagang, tali Pundhak sing bisa diatur lan bisa dicopot lan tutup magnet. Tas sing sampeyan bakal nemokake kasedhiya ing telung werna: beige, ireng lan ijo, mung € 19,95. Mengko, ora bisa dielingi kanggo ndeleng seri tas sing bisa dideleng ing ngisor iki lan narik kawigaten kanggo detail metalik emas ing ngarep.

Tas Zara cilik

tas medium

Ing koleksi Zara anyar ana tas cilik lan tas gedhe banget, nanging sawetara sing bisa kita klasifikasi minangka medium. Siji-sijine sing kita percaya bisa cocog karo kabeh wong sing wis narik kawigaten amarga fleksibilitas yaiku tas awak print efek kewan, zip, kanthi gagang lan tali bahu sing bisa dicopot (€ 22,95)

 

Tas belanja Zara

Shopper

Tas bakul wis dadi penting ing saben dinane akeh. Lan iku ing wong kabeh mathuk; kabeh sing perlu kanggo njaluk liwat dina lan apa bisa teka ing tengah siji. Ing tutup kita wanted kanggo nyorot ing tas tote print efek kewan lan nyudo Pundhak (€ 22,95), nanging iki ora mung alternatif antarane tas Zara anyar.

Perusahaan kasebut uga nyedhiyakake tas belanja poliuretan ing antarane barang anyar kanthi kanthong njaba sing kasedhiya werna khaki, ireng lan abang; lan liyane ing kanvas, karo tas utama sawijining karo zipper, sing bisa ngukir inisial sampeyan kanggo € 2 liyane.

Apa sampeyan luwih seneng tas cilik utawa gedhe?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.