Massimo Dutti nyedhiyakake omah penerbitan anyar SS21: New Edgy

Editorial Nwe Edgy de Massimo Dutti

Massimo Dutti bubar menehi sing anyar editorial spring-summer 2021. Editorial sing kanthi judhul New Edgy nawakake usulan-usulan saben dina lan bareng liyane sing diowahi dening perusahaan kasebut sadurunge komitmen karo palet alami, sanajan kanthi nuansa sing apik.

Nalika sampeyan ndeleng dhisik ing New Edgy, sing pertama narik kawigaten yaiku kaunggulan tartamtu saka sandhangan tartamtu kayata kathok katun linen, kaos dye lan kaos pita. Garment sing dirancang kanggo seneng musim panas kanthi nyenengake.

Palet warna

Biasane editorial sing luwih konservatif nalika nerangake warna, ing palet warna sing amba kaya ngono kanggo perusahaan sing wis nang iki. Palet warna cerah ing endi nada netral digabungake karo warna-warna cerah liyane kayata jeruk, jambon lan sayuran ijo.

Edhisi Anyar Edhisi dening Massimo Dutti

Motif Dasi Dye

Ing omah penerbitan sing biasane sandhangane polos, motif pewarna dasi bakal ora dingerteni. Kita seneng banget kemeja lan rok sing dienggo nganggo warna putih, coklat lan biru sing digawe saka kain katun lan sutra. Nanging luwih-luwih kemeja kanthi warna oranye lan jambon, digawe saka kain ramie 100%.

 

Edhisi Anyar Edhisi dening Massimo Dutti

Pentinge Massimo Dutti

ing kathok cendhak bermuda katun dheweke dadi sandhangan penting kanggo Massimo Dutti musim iki. Ing warna netral, fleksibel banget fleksibel, nanging kita ora bisa ndeleng model sing kasedhiya ing warna ijo lan ungu ing editorial iki. Lan kita seneng ide kanggo nggabungake karo kaos lan jaket kaping pindho.

Knitwear minangka kunci liyane kanggo koleksi, utamane rok lipit lan pucuk tank ribbed. Bebarengan karo iki, uga katon klambi utawa kemeja sing gedhe banget sing dadi jas lan ing warna kayata krem ​​utawa khaki digabung karo kabeh.

Apa sampeyan seneng proposal anyar saka perusahaan grup Inditex?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.