Lima minyak alami sing kudu sampeyan lebokake ing tas kecantikan

Minyak alami kanggo kaendahan sampeyan

Dina iki kita ngurus awake dhewe kanthi macem-macem kosmetik ana kecenderungan tartamtu kanggo ngupayakake liyane lan liyane sing alami. Apa sing ditawakake alam kita meh ora bisa dicocogake lan saliyane iku kita meh bisa nemokake produk-produk bermutu sing bisa ngurus kulit tanpa menehi efek samping utawa reaksi, amarga ora ngemot bahan kimia utawa aditif. Ing kasus iki, kita bakal ndeleng limang minyak alami sing sampeyan kudu duwe ing tas kecantikan.

ing minyak alami nawakake mupangat lan sifat sing gedhe, amarga diekstrak saka macem-macem produk alami, saka kembang nganti perkakas. Dheweke minangka bagean saka alam sing wis digunakake pirang-pirang atus taun kepungkur. Dheweke bisa diwenehi akeh panggunaan ing bidang kaendahan lan mulane akeh banget lan macem-macem.

Minyak Rosehip kanggo regenerasi

Minyak wungu kasturi

Minyak Rosehip minangka salah sawijining sing paling populer kanggo sifat sing apik. Wis Omega 3 lan 6 asam lemak lan uga nganggo vitamin A, C lan E.. Iki minangka minyak sing apik amarga mbantu ngasilake kolagen, kanthi cara sing bisa ngasilake kulit. Pramila disaranake yen sampeyan duwe bekas lara sing pengin sampeyan minimalake utawa nalika tandha regangan katon, amarga bekas kasebut minangka bekas luka sing kudu mari lan saya kuwat kuwasa regeneratif, mula bakal kurang bekas ing wektu sing suwe. Iki digunakake ing pasuryan utawa awak kanggo kabeh jinis bekas lan uga kanggo bintik-bintik lan tandha regangan, amarga bisa nambah tampilan kulit. Thanks kanggo antioksidan, iki minyak anti-penuaan sing gedhe, mula kita bisa nggunakake pirang-pirang panggunaan.

Minyak primrose sore kanggo dermatitis

Minyak primrose sore alami

Minyak iki duweni sifat sing apik. Sawetara wong sing ngonsumsi panganan, amarga mbantu ngatur siklus hormon. Nanging yen kita pengin nggunakake kanggo kaendahan kita kudu ngerti yen duwe kekuwatan anti-inflamasi sing gedhe. Iki nggawe minyak sing sampurna kanggo proses kayata dermatitis, ing kulit ngalami sawetara inflamasi lan abang. Ing kasus iki, kalorone bisa nggunakake lan nggunakake ing kulit, yen ora ana tatune. Mbantu nyuda kulit lan nyuda proses inflamasi.

Minyak argan kanggo tuwa

Care karo minyak argan

El Minyak asal Argan ing Maroko minangka panemuan liyane sing hebat. Iki minangka minyak alami sing digunakake ing ndhuwur kabeh kanggo kulit sing terhidrasi lan alus. Cocog banget kanggo menehi nutrisi kulit lan mula bisa nyegah penuaan. Kekuwatan pelembab sing gedhe tegese bisa digunakake ing kulit garing lan ing wilayah kayata sikil utawa tangan.

Lenga calendula kanggo nyenengake kulit

Minyak kalendula digunakake

La Calendula dianggep minangka ramuan obat nganti pirang-pirang atus taun lan mula lenga alam iki misuwur. Calendula digunakake utamane kanggo nyenengake kulit nalika hidrasi lan ngrawat. Minyak iki cocog kanggo kulit sing paling sensitif sing reaksi gampang. Yen cenderung ngalami kemerahan, minyak calendula alus banget ing kulit lan mbantu ngatasi rasa ora nyaman lan gatel.

Minyak klapa kanggo rambut

Jaga rambut nganggo minyak klapa

Minyak klapa dadi salah siji sing paling disenengi amarga akeh panggunaan sing bisa diwenehake lan amarga ambune sing enak lan enak. Minyak iki padhet lan kudu digawe panas yen suhu paling sithik nanging gampang digunakake. Bisa digunakake kanggo hidrasi kulit nanging akeh digunakake ing rambut amarga ora menehi rasa abot ing rambut lan gampang diresiki ing kamar mandhi. Bisa digunakake minangka topeng kanggo ngumbah rambut sawise iku utawa nggunakake mung sawetara tetes kaya kondisioner.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.