Langkah paling apik kanggo nggawe 'Tembok Galeri' dhewe

Tembok Galeri

Tren dekorasi minangka 'Tembok Galeri' minangka salah sawijining sing paling luar biasa sing bisa sampeyan tawarake menyang omah sampeyan. Mesti wae, sampeyan bisa tansah nyetel kanggo raos, nanging tanpa mangu apa sampeyan bakal entuk iku kanggo totohan ing tembok sing mbok menawa ora duwe akeh prominence. Sampeyan bakal menehi dheweke lan nggawe papan sing paling asli.

Iku konsep sing ngidini sampeyan ngumpulake lembaran karya seni, kenangan urip, foto utawa kabeh sing ana ing pikiran, kanggo dekorasi papan sing mbutuhake urip luwih sithik. Dadi, adhedhasar iku, kita menehi tips utawa trik sing paling apik kanggo nggawe kaya sing dikarepake.

Nang ing koleksi saka macem-macem ukuran

We are looking for a Panggonan Creative, soko sing ora tindakake aturan padha bisa kanggo nyeleh saperangan lukisan. Ing tembung liyane, sing paling dhasar ditinggalake kanggo menehi urip sing luwih kreatif. Dadi, pisanan kabeh, ora kaya taruhan ing ukuran sing beda-beda. Sampeyan bisa milih cetakan sing nganggo bingkai sing rada gedhe lan liyane ing bingkai sing luwih cilik. Nanging pancen kudu ana imbangan antarane loro. Sampeyan ora bakal nyelehake mung siji cilik lan lima gedhe, amarga bakal katon ora seimbang. Padha ing babagan wangun. Sampeyan bisa milih pigura kothak lan persegi dowo. Senajan kita pirembagan bab pigura, gambar ora kudu pindhah, nanging bisa dadi gambar utawa sheets.

Dekorasi tembok kanthi karya seni

Atur puzzle pigura

Kaya sing wis kasebut, sing paling dhasar yaiku obyek sing bakal ana ing 'Tembok Galeri' ana ing njero pigura. Dadi, opsi liyane sing sampeyan kudu bisa menehi urip kanggo kolase sing sampeyan seneng banget, yaiku nggawe teka-teki. Sampeyan bisa nyelehake kabeh pigura ing lantai, supaya bisa dadi siji. Iki tegese sampeyan bisa nggawe wangun geometris gedhe kanthi nggabungake utawa pas kabeh pigura, saka macem-macem ukuran lan wangun. Banjur, yen wis diatur ing lantai, sampeyan bisa njupuk menyang tembok. Senajan yen sampeyan seneng, bisa uga ana pamisahan antarane pigura lan uga bakal dadi pilihan becik liyane.

Nggawe 'Tembok Galeri' ing ndhuwur rak

Nalika situs cilik utawa sampeyan ora pengin 'nutupi' tembok kabeh karo kenangan, sampeyan bisa tansah nindakaken ing cara liyane prasaja lan luwih kompak. Kanggo iku, Sampeyan bisa nyelehake rak utawa rak. Ing kono sampeyan bakal nyelehake gambar utawa bingkai kanthi kenangan favorit. Kanthi cara iki sampeyan bakal nggawe koleksi luwih saka Fantastic gambar sing bakal menehi urip kanggo tembok utawa sudhut sing. Maneh, ora ana masalah kanggo gabungke ukuran sing beda-beda lan malah pigura warna sing beda-beda, utamane yen tembok putih. Awit iki bakal nggawe efek visual sing paling asli.

tembok kolase

Pilih pesenan kanggo 'Tembok Galeri' sampeyan

Saben wektu kita wis nyebataken ide warna, ukuran lan wujud pigura. Nanging, apa sing bakal sampeyan pikirake babagan milih cocog karo tembok kanthi warna lan ukuran sing padha? Ya, iku cara liya supaya urutan menang kanthi longsor. Kanggo iku sampeyan kudu milih sawetara pigura sing bakal diselehake ing jejere liyane banjur, ing ngisor tanpa ninggalake spasi. Bingkai kasebut kudu duwe warna lan wujud sing padha. Mesthi, ing njero sampeyan bisa milih kenangan, gambar utawa rincian sing pengin tetep urip. Yen sampeyan pengin nyorot 'Tembok Galeri', banjur coba nggawe pigura kasebut kontras karo warna tembok.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)