Koleksi klambi jero, musim salju musim gugur 2014-2015

Elsa Pataky Musim musim gugur-musim salju kebak anyar ing babagan lingerie, diwiwiti kanthi komitmen tenan saka perusahaan kasebut Wanita, koleksi 'Seduction Gelap'. Tab saka Elsa Pataky Kanggo perusahaan kasebut minangka duta besar sing anyar, dheweke wis ngasilake woh-wohan kaping pisanan: 'film mode' ing endi aktris nuduhake sisih sensual sing paling sensual kanthi nganggo sandhangan paling apik ing koleksi kasebut. Iki minangka edisi winates saka sandhangan jeroan lan korsetri, ing endi unsur satin ireng, renda mentah, rhinestones utawa nada emas digabungake.

Gown lace, bra push-up nganggo garis leher kekasih, bodysuits ireng, set warna sampanye kanthi detail berlian imitasi, baju tidur lan jubah renda sing alus, piyama satin ... lan bra halter gaya oriental sing spektakuler. Koleksi 'Seduction peteng'bakal didol kanthi online lan ing sawetara toko. Banjur video kasebut: 

Proposal Womenecret kanggo musim iki rampung karo koleksi standar, ing endi kontras kain, warna alami lan detail renda luwih unggul. Klambi kasebut wis dirancang kanthi tujuan supaya wanita dadi seksi nanging tanpa nyerah kenyamanan lan kenyamanan sing dibutuhake ing musim salju. w1

Kanthi tujuan kanggo Natal, perusahaan kasebut uga nyakup pilihan potongan-potongan sing luwih istimewa lan perayaan sing warna warna dominan kanggo pamitan taun iki.

w2

 

Miranda Kerr mbaleni dadi duta besar Wonderbra

WONREBRA

Perusahaan liyane sing ngetrapake koleksi klambi yaiku Wonderbra, merek apik sing nggawe push-up bra dadi obyek sing dikarepake. Miranda Kerr mbaleni dadi gambar perusahaan kasebut sawise main ing kampanye musim semi-musim panas sadurunge. Sawise nyingkirake 'malaikat' Womenecret, model Australia mbuang-mbuwang sensualitas ing buku buku Wonderbra anyar, sing dheweke dhewe wis ngirim pratinjau ing akun Instagram. Klambi koleksi anyar nduweni komitmen kanggo nyenengake lan ngupayakake nyorot siluet lan ndhelikake cacat liwat 'efek Wonderbra'

Selmark, sensualitas lan warna cerah kanggo musim salju

s1

Perusahaan Selmark wis siyap ngusulake proposal kanggo musim gugur-musim salju 2014-2015, koleksi sing nyingkirake musim alami kanggo milih klambi sing canggih lan apik. Tekstur lan bahan digabung karo siji liyane, sulaman utama, crepe Italia, sulaman kembang, tulle bolong, utawa renda perangan Calais Prancis. Kanggo dina saben dina, sandhangan dhasar lan nyaman kanthi warna netral kayata gadhing utawa putih. Nanging nalika wayah wengi, pakaian jero diwarnai kanthi warna sing kuat kayata biru bensin, ceri utawa burgundy.

s2

Baris 'Apik'didominasi semangat retro, pilihan sandhangan kanthi hawa klasik ing endi sulaman dikombinasikake karo tricot lan warna-warna dhasar kayata warna ireng. Ora ana gandhengane karo klambi 'Safira', garis kanthi warna sing kuat lan feminin banget. Lace minangka protagonis garis 'Miranda', koleksi pakaian jero sing sampurna kanggo ngunggahake semangat ing musim salju musim gugur, kanthi rincian fantasi kayata renda, busur utawa kembang. Lan pungkasane, kita duwe garis 'Goya', sing paling mewah lan spesial, dirancang khusus kanggo musim Natal lan inspirasi saka dunia kabaret.

Anja Rubik, gambar lingerie Mango

mango2

Salah sawijining kejutan nalika musim gugur yaiku kampanye lingerie Mango, sing dibintangi karo model terkenal Anja Rubik. Ndhuwur Polandia minangka tandha kaping nomer welas merek, sing taun iki uga duwe Daria Werbowy utawa Liya Kebede mlebu rangking. Koleksi lingerie Mango digawe saka potongan-potongan sing alus, warna pastel lan detail kembang luwih dhisik, lan renda lan satin nambah sentuhan sensual lan feminin sing paling sensitif ing klambi kasebut.

MANGO1

Intimissimi, karo Ana Beatriz Barros dadi protagonis

in1

Model Brasil Ana Beatriz Barros dipilih dening Intimissimi dadi bintang ing kampanye musim gugur-musim salju 2014-2015 sing anyar. Perusahaan pakaian dalam Italia pengin menehi taruhan ing kesempatan iki kanggo nyorot kewanitaan kanthi maksimal, kanthi sandhangan canggih sing lengkap karo rincian kayata renda, mikrofiber efek lateks, sulaman, lan transparansi. Bagéan sing paling apik ing koleksi iki yaiku renda 'bustiers', jas satin utawa tulle utawa bra segitiga nganggo renda ireng.

in2

Irina Shayk kanggo Aimer

Irina

Irina Shayk minangka model wektu iki, sing main kampanye ing saindenging jagad lan menehi citra marang pirang-pirang perusahaan, amarga ngerti popularitas Rusia. Merek lingerie Aimer dadi sing terakhir mlebu model kasebut, sing wis nuduhake sisi sensual kanthi desain pakaian eksotis. Renda, transparansi, warna kuat, detail kembang, emas ... pilihan jeroan sing ora cocog kanggo wicaksana.

Agen Provokator, provokasi dadi lingerie

a2

Perusahaan Aget Provocateur muter kanthi provokasi maneh ing kampanye anyar 'Aturan Omah Le Salon', ing kono ngajak kita menyang ruangan sing bisa kedadeyan. Emas, warna kuat, transparansi, sutra elegan lan pilihan korsetri sensual sajrone wengi sing istimewa.

lingerie

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.