Kolam renang Sensasional Digawe Kanthi Tong Sampah

Wadhah dadi kolam renang

Musim panas sing ditunggu-tunggu pungkasane teka!. Nanging, kanggo akeh, ora ana kemungkinan duwe pantai ing sacedhake utawa manawa lampiran kolam renang ana jarak atusan mil. Pramila dina iki aku menehi penemuan inovatif kanggo nggawe kontainer sampah dadi kolam renang pribadi.

El Daur ulang Iki minangka prekara sing penting banget kanggo planet kita, nanging saiki wis tekan sing ekstrim ... Kayane ora bisa dipikirake. Sanajan mangkono, yen sampeyan menehi gosok sing apik kanggo disinfektan lan liya-liyane, kita bisa nylametake banget, mula kita bakal ngalami musim panas.

Kolam renang ing tutup yaiku Louisa dawson, ing ngendi karyane nyedhaki perubahan lingkungan kutha. Bahan-bahan sing digunakake yaiku kombinasi domestik lan industri, sing nggawe proyek kaya iki kanggo menehi solusi kanggo wong sing paling mlarat.

Wadhah dadi kolam renang

Kita uga duwe kolam arsitek iki Kacang buncis. Sekilas, katon kaya konstruksi kayu sing megah, nanging ing njero wadah sampah sing lagi dibahas. Dheweke pengin nggabungake daur ulang (kontainer) karo modernitas (diantrek karo kayu).

Wadhah dadi kolam renang

Kanthi cara iki, kita bisa seneng srengenge lan banyu kolam seger tanpa ninggalake kutha. Lan yen sampeyan duwe katrampilan, sampeyan bisa nggawe dhewe ing omah.

Informasi liyane - Kamar paling apik ing donya?

Sumber - Inhabitat


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.