Gangguan kesehatan sing bisa mengaruhi seksualitas pasangan

seksualitas

Ing pasangan, masalah seksualitas nduweni peran dhasar lan penting. Seksualitas sing sehat lan aktif minangka kunci kanggo njaga hubungan tanpa masalah. Nanging, ana sawetara kelainan sing gegandhengan karo kesehatan sing bisa mengaruhi seksualitas. Yen kedadeyan kasebut, disaranake menyang profesional kanggo mbantu ngatasi masalah kasebut.

Ing artikel ing ngisor iki kita bakal ngomong babagan sawetara kelainan kesehatan sing bisa ngrusak urip seksual pasangan lan apa sing kudu ditindakake supaya masa depan sing apik ora cilaka.

Kanker payudara

Kanker umume minangka kelainan kesehatan sing bisa ngrusak urip seksual hubungan tartamtu. Utamane, kanker payudara langsung ngrusak ajining dhiri lan kapercayan wong wadon lan iki nduwe pengaruh negatif marang urip seksual pasangan kasebut. Biasane ing tingkat fisik lan emosional wong wadon sing nandhang kanker iki ngalami karusakan gedhe lan iki mengaruhi urip seksual karo pasangan. Yen kedadeyan kasebut, penting kanggo pindhah menyang profesional sing ngerti carane ngatasi masalah kasebut.

Penyakit-penyakit jantung

Penyakit jantung uga bisa ngrusak urip seks pasangan. Wong sing duwe sawetara jinis kardiovaskuler wedi nandhang sawetara jinis masalah nalika nindakake hubungan seksual. Ing kasus kaya mengkono, bantuan profesional minangka kunci kanggo ngatasi rasa wedi lan masalah kasebut. Penting kanggo ndeleng dhokter kanggo mriksa kanggo mesthekake yen kondisi kardiovaskular iki, Iku ora nuduhke sembarang jenis masalah nalika nerangake jinis karo partner.

sesambetan jinis

Masalah ing tingkat emosional

Duwe masalah tartamtu ing tingkat emosional uga bisa nduwe pengaruh negatif, nalika nerangake gadhah urip jinis marem. Kaku utawa kuatir minangka kelainan mental sing ora ngidini pasangan seneng jinis. Ketidakseimbangan otak sing disebabake dening masalah emosional kasebut duwe pengaruh negatif marang kepinginan seksual.

Iku normal kanggo wong sing akeh stres utawa kuatir ngalami penurunan libido, sing, kaya normal, duwe pengaruh negatif marang seksualitas pasangan. Ing kasus kaya mengkono, bantuan profesional sing apik minangka kunci kanggo ngrampungake masalah mental kasebut.

diabetes

Diabetes minangka jinis penyakit liyane sing nduwe pengaruh negatif ing urip seks pasangan. Kelainan kesehatan iki bisa nyebabake masalah sing ana gandhengane karo disfungsi ereksi lan ejakulasi ing pria. Perawatan medis sing apik minangka kunci nalika ngrampungake masalah kasebut lan bisa nikmati urip seksual karo pasangan.

Singkat, sembarang masalah kesehatan negatif bisa ngganggu seksualitas. Ing kasus kaya mengkono iku penting kanggo njaga komunikasi sing apik karo pasangan kanggo ngatasi masalah kanthi cara sing paling apik. Kang bisa ngomong bab mbukak lan cetha ing ngarepe partner iku penting nalika nerangake mecahaken iku lan bisa duwe urip jinis lengkap tanpa masalah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.