Kamar turu kanggo bocah enom sing akeh Gaya !!!

asrama-adol.jpgDina iki aku nggawa sampeyan desain kamar turu digawe dening MS kanggo remaja sing romantis lan apik gayane.

Kanthi rincian sing sithik, kita bisa ngganti kamar turu 100%. Kanthi pitulung saka bocah wadon remaja sampeyan, nggawe kamar impen. Lan sejatine sampeyan bakal njaluk dheweke tetep turu ing kana.

Pangilon

Wanita apa sing ora seneng ndeleng kaca? main macem-macem ukuran kaca kanthi nggawe gambar kaya kembang utawa mung kanthi acak.

Dada saka laci

Cat laci peti kayu sing arep dibuwang. Sampeyan mung kudu wedhi, sijine segel, banjur cat nganggo akrilik kanthi warna pastel. Pasang gagang kanthi warna sing beda karo cat sing dipilih. Sampeyan uga ing pasar duwe gagang porselen sing apik banget kanthi gambar, bentuk, warna, lsp. Sampeyan bisa nindakake perkara sing padha karo lemari, meja wengi, kursi, lsp. Gunakake kekuwatan imajinasi sing hebat para remaja lan dheweke bakal ngerti yen bakal nggawe kaajaiban.

Kanopi

asrama-adol2.jpg

Nggawe kanopi sing pantes dadi putri lan kanthi cara sing gampang banget. Miwiti kanthi nggawe bingkai kanggo Kanopi, kanggo iki sampeyan butuh meja ukuran sing sampeyan pengin kanopi, ora kudu ukuran amben, nanging yen luwih cilik, lebokake ing tengah amben.

Gawe lan bingkai sing luwih cilik tinimbang meja, dadi pesawat 3 cm. saben sisih. Sijine ngubengi pigura kanopi velcro, sing banjur bakal dipasang ing kain (simpen sisih liyane sing dipasang ing kain), cat alas kanthi warna sing padha karo langit-langit. Pasang pigura kanopi kanthi bolt ing plafon, lan banjur bolt papan kasebut.

Pilih tekstil sing pengin digawe kanopi. Kain tembus apik banget. Kanggo ngetung jumlah kain, luwih dhisik kudu mutusake sepele sing pengin kain kasebut tiba utawa ing endi sing pengin dipasang. Ngetung jembaré kaping pindho ing saben sisih pigura supaya gerakane luwih gedhe. Dibagi kain kanthi jembaré dadi loro, dadi sampeyan bakal duwe loro kain.

Gawe hems saka 1 utawa 2 cm. Sijine ing salah sawijining pinggir strip velcro kanggo jembar kain, rampung ing rong kain, sisih velcro liyane dipasang ing bingkai kayu, mula kain kasebut bakal kecanthol lan sampeyan bakal bisa nyopot kain kanggo ngumbah kanthi gampang.

Kembang sing dicet nganggo kentang

asrama-adol3.jpg

Cut kentang dadi setengah lan ukir kentang kanthi bentuk kelopak kembang, iki bakal duwe fungsi prangko. Gunakake cat akrilik kanthi warna sing beda saka tembok, sijine cat ing wadhah banjur kirim cap liwat cat, undhuh sethithik ing selembar kertas banjur pasang cap ing tembok lan wenehake kembang. Sampeyan bisa nggawe macem-macem gambar, uga nggunakake pemotong kanggo nggawe cookie minangka prangko hiasan.

Sing utama yaiku sampeyan seneng-seneng lan nglampahi wektu bebarengan nggawe kamar turu sing apik iki!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

107 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   patricia ngandika

    Ruangan sing ora apik kanggo remaja iku ora duwe kamar turu, aku wis ngunjungi kaca liyane sing ana dekorasi ruangan sing luwih apik tinimbang ruangane. Lan cara nggawe kasur kanthi tulle pancen ala banget.

  2.   Sofia ngandika

    Hai Patricia, jelas iki minangka salah sawijining pilihan sing kudu dihias kamar, sing sampeyan ora seneng, ora ateges wong liya seneng. Kita ngurmati, ngurmati lan ngapresiasi pendapat sampeyan lan ngajak sampeyan uga kudu sabar karo selera para pangguna liyane.
    Matur suwun komentar, terus rampung lan aja lali mriksa tandha wacan, tata bahasa lan ejaan ukara sampeyan supaya luwih gampang maca kabeh.

    Sayang!

    Sofia.

  3.   priskila ngandika

    Hai, aku Priscila saka Argentina Santa Fe. Aku pengin takon apa sampeyan bisa menehi ide kanggo dekorasi kamar turu. Aku ngandhani yen cilik banget amarga aku manggon ing apartemen. Iki jaaa persegi lan dicet ijo ijo lan kabeh rincian warna apel. Aku bocah wadon sing seneng modis kaya sing dakkarepake. Muga-muga bisa mbantu aku matur nuwun, ambung.

  4.   Sofia ngandika

    Halo Priscila. Sadurunge menehi sawetara ide kanggo ndandani kamar turu, aku pengin menehi katrangan liyane babagan awakmu, kayata umure, gaya, rasa lan kegiyatan sing ditindakake ing kamar turu saliyane turu, kayata. , yen sinau ing kana, sampeyan duwe PC, sampeyan seneng ngrungokake musik ing kana ...

    regards
    Sofia

  5.   Rayda ngandika

    Patricia, sampeyan ora sopan, ruangane apik banget, aku ora seneng warnane, nanging ora apa-apa, Hai, Sofia, aku wis pirang-pirang wulan nyoba dekorasi kamar nanging ora ngerti kepiye carane, kamarku putih lan mboseni banget, mula sampeyan bisa nemokake ide. Aku seneng banget karo jambon, mode lan aku minangka model lan kabeh sing ana gandhengane karo glamor lan kabeh gaya kaya diva, payet, glitter, catwalk, apik kanggo nyimpulake kabeh sing ana gandhengane karo divas Muga-muga sampeyan bisa nulungi aku.

  6.   Rayda ngandika

    Prisila, sanajan aku ora ngerti dekorasi kamar, aku bisa menehi ide babagan mode kayata warna babut lan gaya minimalis, mula ruangane ora akeh barang, nanging uga gumantung karo gayane. .

  7.   Sol ngandika

    hola
    Aku seneng ing kamar pertama duwe gaya akeh
    nanging tembok bakal malih dadi jambon dadi kuwat
    un beso
    kanggo kabeh
    Waca ya
    sollllllllll

  8.   romina ngandika

    Halo, aku pengin dekorasi kamarku nanging cilik banget lan muga-muga bisa dadi gelombang hippie, apa sampeyan bisa nulungi aku? kissessss

  9.   Maria Paz ngandika

    hello, dheweke wis nggawe kamarku sing anyar nanging cilik lan aku ora ngerti carane dekorasi aku umur 12 taun lan salah sawijining hobi yaiku main biola lan aku pengin duwe lemari meja kanggo sinau lan siji kanggo pcku nanging apa sing bisa dakwujudake ing papan cilik kasebut? lan warna apa sing bisa digunakake? amarga aku seneng warna sing padhang nanging ora akeh lan warna pastel saya santai, apa ana warna penengah? Ya iku sing dakkarepake sampeyan bisa nulungi aku

  10.   Sofia ngandika

    Halo Bocah-bocah wadon, aku seneng yen sampeyan takon karo aku lan sampeyan kepengin dekorasi kamar turu, amarga iki biasane dadi papan perlindungan kanggo bocah-bocah wadon kaya sampeyan, ing endi meh kabeh jagad sampeyan ngubengi.

    Kanggo miwiti: Dheweke kudu ngukur pangukuran kamar turu, bukaan, kayata lawang akses, windows lan lawang lemari. Gambar papan sing dibutuhake kanggo desain proyek lan ngerti kepiye kamar sampeyan.

  11.   Sofia ngandika

    Hai Rayda
    Miturut apa sing sampeyan critakake, saliyane dadi Diva, sampeyan feminin banget. Elinga yen ora prelu ganti kamar kabeh, supaya katon anyar, amarga rinciane menehi gaya lan pesona lan yen sampeyan akeh ngisi kamar, ide Diva sing sampeyan karepake bakal ilang.
    Kanggo miwiti, saben diva butuh pangilon gedhe lan yen duwe lampu luwih apik.
    Perabotan antik kanthi patina putih lan emas iku cocog kanggo nyelehake dandanan, krim lan perhiasan, kaya ing saben bintang film.
    Penting banget sampeyan mikir babagan apa sing sampeyan lakoni ing kamar turu saliyane turu. Sampeyan ngrungokake musik, seneng olahraga, semedi, latihan langkah-langkah modeling, seneng-seneng nggawe praupan lan pose ing ngarep kaca.
    Dekorasi mesthi ana gandhengane karo fungsionalitas.

    Muga-muga aku wis nulungi sampeyan lan terus nulis kanggo kita.
    regards

    Sofia

  12.   Noe ngandika

    Aku seneng nanging golek cara kanggo dekorasi sing luwih murah, aku ora bisa nglakoni hahahahahahahahahahah ora, ora guyon

  13.   SALAM ngandika

    Aku nggawe kamar mandhiri kanggo anakku sing umure 11 taun lan aku pancen ora ngerti dekorasi, lan warna apa sing bakal dicet amarga aku yakin warna kasebut penting banget kanggo dheweke, amarga dheweke sing pengin dadi pribadi sing paling dawa ing papane, mula aku pengin sampeyan nulungi

  14.   Sofia ngandika

    Halo Melisa, matur nuwun sampun nyerat. Mesthi wae, kamar turu bocah-bocah kasebut penting banget, amarga ana akeh kegiyatane, kayata sinau, main, nggawe, maca, tapa, ngrungokake musik, karo komputer ... Anak sampeyan wis diwasa , luwih becik yen kaping papat dheweke ora kekananan amarga sawetara taun dheweke bakal kesel. Babagan utama sing kudu sampeyan pikirake yaiku fungsi, kegiatan apa sing bakal ditindakake anak ing kamar turu saliyane turu. Kamar turu ora kudu duwe warna sing kuat utawa listrik, amarga iki nyepetake awak lan bisa nyebabake kelainan turu.
    Rentang blues apik banget kanggo ngaso.
    Yen anak sampeyan seneng olahraga, tim ..., sampeyan bisa dekorasi nganggo ide kasebut.

    Muga-muga aku wis nulungi sampeyan, nulis maneh supaya terus mbantu dekorasi kamar turu bocah sampeyan.

    regards
    Sofia

  15.   PAMELA AYERVE ngandika

    Halo, aku saka Ekuador lan aku pengin sampeyan mbantu dekorasi kamar, aku bareng karo sedulur kembaranku sing umure 18 taun, kamarku biru cahya, lemari, ambenku lan rak rada entheng coklat, rak liyane putih, kasurku duwe laci kanggo njupuk amben liyane. Tulung critakake carane ndandani

  16.   Sofia ngandika

    Halo Pamela, aku seneng nulungi sampeyan dekorasi kamar, sing dakkarepake yaiku informasi luwih lengkap babagan ruangan sampeyan, selera sampeyan lan adhine, amarga bareng kamar turu, luwih becik yen sampeyan loro setuju.

    regards
    Sofia

  17.   anavela ngandika

    Kayane apik banget kanggo aku, luwih mefacfina saka kembang kasebut
    digawe saka kentang

  18.   Nadia ngandika

    Halo Sofia, jenengku Nadia lan umure 16 taun. 9 Oktober mbesuk, aku umur 17 taun lan aku njaluk hadiah kanggo nganyari ruangan, sanajan aku wis rampung 2 taun kepungkur milih nada ungu lan fuxy.
    Aku pitutur marang kowe: aku pengin sing luwih tenang lan mulane aku ndeleng pirang-pirang gorden lan selimut lan muga-muga aku seneng nganggo warna biru putih utawa biru amarga tembokku ditutupi kembang cilik biru lan jambon. .
    Kamarku ora amba ora cilik, rodo medium nanging kebak barang (pangilon, amben dobel, rong prabotan, siji kanggo PC lan liyane kanggo bukuku, lampu lantai dhuwur lan kanthong). liwat tahap uripku sing luwih tenang lan aku kudu njupuk warna-warna kasebut metu saka kamar supaya bisa santai banget, mula aku mikir babagan nada cahya.
    Aku ora sinau ing kamarku, nanging dina iki daklakoni, ing pc utawa plesetan ing amben. Uga, kamarku biasane dadi papan pertemuan antarane kanca lan aku amarga meh saben akhir minggu dheweke teka turu, omah, rincian sing lali dakcritakake yaiku kabinetku ana ing njero tembok lan tembok kabeh (putih karo sawetara batang emas), aku duwe lampu tengah lan TV ing salah sawijining sisih.
    Aku seneng nggawe gambar kanggo ndeleng foto aku lan wong sing dak tresnani.
    Yen sampeyan bisa nulungi aku ... mangga digawe sadurunge 9 Oktober!

    ambungan aku ngenteni wangsulan

    Nadia (Argentina-Buenos Aires)

  19.   Swarga ngandika

    Halo !! Aku nggoleki sawetara ide kanggo dekorasi kamar, yen aku dadi mandiri, lan saiki aku wis alkilasi kamar. Nanging aku pengin dadi sing paling apik ... lingkungan sing anget lan tentrem =)
    Ya, yen sing dakkarepake yaiku warna sing kudu dipilih, amarga aku mikir bakal dadi dhasar kanggo kabeh perkara liyane.
    Kanggo mbantu sampeyan, aku bakal menehi data sing wis dakkarepake: umurku 21 taun, aku seneng karo warna-warna lilac, ungu, ungu ... sejatine, aku ora nindakake akeh kegiyatan , amarga aku kerja meh sedina muput, nanging pungkasane isih bisa ditindakake seminggu yen aku akeh dina ing kana, mula aku pengin njaga sing apik ... mripat: ora larang banget ... amarga kaya sing dakkandhakake Aku mung miwiti ... kajaba iku aku luwih seneng prekara sing sederhana.
    mawon ... muga-muga sampeyan bisa menehi sawetara ide ... matur nuwun sadurunge

  20.   Sofia ngandika

    Halo, penting banget kanggo mandhiri amarga ing wektu iku mula tuwuh lan diwasa, amarga wayahe sampeyan bakal luwih ngerti diri.
    Shades sing duwe warna biru, paling apik kanggo kamar turu. Lilac minangka warna sing apik kanggo istirahat lan tapa, lan nggabungake karo kulit putih bakal menehi lingkungan luwih akeh. Yen sampeyan pengin dadi luwih nyenengake, gaweni kombinasi karo ijo amarga loro warna kasebut campurane biru.
    Yen sampeyan ora bisa ngecet kamar turu, sampeyan bisa wallpaper tembok, luwih gampang lan luwih murah. Lan sampeyan ora bakal nemoni ambune cat amarga turu ing kana lan bisa nyebabake sakit sirah yen lingkungan ora duwe ventilasi banget.
    Selehake sawetara prabotan, mung sing sampeyan butuhake. Nyelehake cermin ing kamar turu menehi rasa jembar lan yen ana ing ngarep jendhela, luwih apik, amarga luwih bakal madhangi lingkungane.

    Ora nganggo perabotan, gunakake rak, main karo kontras tembok, contone yen sampeyan nglukis tembok kanthi lilac, lebokake rak kanthi warna putih utawa liyane.
    Muga-muga tips kasebut bisa mbantu sampeyan
    regards
    Sofia

  21.   april ngandika

    Hai, aku April, aku nulis kanggo sampeyan saka Uruguay, aku kepengin kamar dhewe amarga aku turu karo sedulurku, nanging nalika aku pindhah, aku bakal duwe ruangan dhewe lan aku pengin ngerti warna sing bisa dicet. warna sing apik Muga-muga sampeyan mangsuli

  22.   gen ngandika

    Hai, aku geny lan aku pengin sampeyan menehi ide
    supaya bisa nghias kamarku, kamarku cilik
    lan aku umur 13 taun lan aku pengin dekorasi sing apik banget kanggo bocah enom sing umurku, nanging aku ora pengin warna-warna dadi bocah wadon sing apik banget, aku ngenteni lan dheweke mangsuli
    pamit

  23.   agustina ngandika

    Halo, aku pengin golek ide kanggo kamarku!
    Cuatoku gedhe lan aku pengin duwe warna sing kuat lan jelas ...
    Muga-muga sampeyan mbantu aku
    :) Aku umur 14 taun

  24.   camila ngandika

    kamar turu gedhe

  25.   EVELYN ngandika

    halo .. !!! Aku seneng golek ide kanggo dekorasi kamar turu .. !!! Ukurane amba .. lan aku seneng warna pastel kanthi warna putih .. !!!!

    Aku pengin foto lan jenengku ditampilake .. !!!
    uga aku ngenteni wangsulanmu .. !!!

    kamar turu apik banget ... !!!
    Matur nuwun ……

    evelyn - cordoba - argentina -

  26.   jacqee ngandika

    Iki re elek, kamar turu, esteee
    tapi wes

  27.   claudia iku acedo ngandika

    Halo, aku pitutur marang kowe yen aku larang, nanging aku manggon ing Trujillo lan aku pengin sampeyan mbantu dekorasi amarga umume sithik, iki apartemen lan aku ora ngerti cara dekorasi, muga-muga sampeyan mbantu aku Claudia !!

    salu2ª !!!!!!!!!! ª!

  28.   Sofia ngandika

    Halo Claudia, seneng nulungi sampeyan, critakake babagan gayane, umur, selera, kabutuhan, iki minangka sawetara perkara sing kudu dipikirake sadurunge miwiti nghias papan.

    regards
    Sofia

  29.   Chiari ngandika

    HELLO !!! Deleng, ing kamarku, dheweke mung nyithak tembok karpet (Werna ALVA) lan tembok liyane sing putih. BEDROOMKU BENAR-BENAR JENENG-JENENG LAN KUDU KUTU BARU. APA Kowe Rekomendasi ?????? MUNG KANGGO, JAWABI CEPAT SAKING IBU KANGGO GOLEK GOLEK BARU BARU MUNG KANGGO.
    Matur nuwun CHIARI

  30.   Sofia ngandika

    Halo Chiari, aku pitutur marang kowe: ana macem-macem jinis gorden lan kain kanggo nggawe gorden kanggo kamar turu, kabeh gumantung karo fungsi sing sampeyan pengin langsir, iki mung bisa dadi fungsi pamblokiran estetika lan / utawa sinar srengenge.
    Aku nyaranake sampeyan lunga karo ibumu menyang omah sing nggawe gorden lan sampeyan pengin ngerti fungsi sing pengin ditindakake, mula dheweke bakal menehi tahu jinis-jinis tirai, kayata: Roman, rel, roller, Amerika, oriental (panel) ...

    regards
    Sofia

  31.   Chiari ngandika

    Matur Nuwun SOFI KANGGO NANGSULAKAKU. Aku wis lunga karo biyungku menyang omah sing saiki ditemtokake lan kita mutusake yen kanggo sisi bakal ana kurungan sing tetep, lan kanggo tengah-tengah kita bakal tuku crash sing diarani putih (PUTIH). Aku pengin konsultasi karo sampeyan babagan sing tetep, apa sing sampeyan saranake ??????, Luwih alus, dicenthang, kanthi kembang utawa strip. Aku bakal ngramalake sampeyan manawa tunjangan kasebut metu saka tembok nganti tembok. Matur nuwun kanggo HELP. CHIARI

  32.   paola ngandika

    Halo, aku bisa njaluk tulung marang aku kanggo dekorasi kamarku putih nanging umume hiasan kasebut jambon lan jambon, aku seneng kewan modern, Jepang lan boneka menehi pitulung

  33.   jany ngandika

    halo apik aku butuh pitulung !!
    Lah, dakkandhani yen kamar turu re, bocah, aku kudu ndandani maneh amarga sejatine aku wis bosen.
    Deleng, aku umure 17 taun, aku modis, sampeyan ndeleng, aku seneng ing kamar, mula kudu dadi lingkungan sing anget, amarga ing kene aku seneng sinau, kanca-kanca, lsp. tulung aku butuh pitulungmu matur nuwun =)

  34.   Sofia ngandika

    Halo Chiari, jinis pola kasebut pribadi banget, aku uga nyaranake sing sederhana lan ora modis utawa apik banget, amarga sampeyan bakal bosen langsung lan taun ngarep sampeyan pengin ngganti sandiworo maneh lan sampeyan ibu ora bakal seneng banget.
    Tirai kembang lucu banget kanggo kamar turu sing feminin banget, lan uga bakal mbandhingake warna karnaval jambon lan putih karnaval lan uga menehi gerakan luwih akeh.
    Aku mbaleni, iku gumantung banget karo kepribadian lan selera sampeyan.
    regards
    Sofia

  35.   Sofia ngandika

    Halo Paola: Aku pengin sampeyan crita sethithik babagan ide sampeyan babagan kamar turu Jepang, lan kegiyatan sing ditindakake saliyane turu lan ngaso.
    regards
    Sofia

  36.   Sofia ngandika

    Halo Jany, kamar turu minangka area sing pribadi banget lan sing ngomong babagan wong sing manggon ing kana lan kegiyatane, aku saranake sampeyan supaya ora ngandel babagan mode kanggo dekorasi, nanging miturut selera lan kegiyatan, amarga sampeyan bakal bosen maneh
    Sampeyan wis ngalami owah-owahan ing jaman sing padha, mula remaja dadi diwasa, mula aku menehi saran supaya mikir babagan kegiyatan sing bakal ditindakake ing kana. Kanggo miwiti, yen sampeyan pengin sinau babagan karir, aku menehi saran supaya sampeyan nyiyapake area sinau, sampeyan butuh meja utawa meja, lan perpustakaan, rak, kubus utawa ceruk, lsp.
    Kanggo sektor sing sampeyan kumpul karo kanca, sing paling apik yaiku bantal ing lantai, puff utawa fokus, iki bakal ngirit ruangan.
    Coba gunakake furnitur sing digantung lan aja nganti adoh saka lantai, iki katon katon nggedhekake ruangan.
    Gunakake warna cahya, iku cocog kanggo kamar turu, amarga ora mung ngaso lan istirahat, nanging uga konsentrasi lan sinau.
    Gunakake set lampu kanggo saben sektor, iki apik banget kanggo netepake saben ruangan, lan bakal menehi sentuhan khusus lan modern ing kamar turu.
    regards
    Sofia

  37.   Sofia ngandika

    Sampeyan duwe turu sing ayu lan apik tenan, muga-muga aku duwe siji sing apik banget kanggo sampeyan sing paling ayu yaiku CIRI
    Aku SUPER tresna marang sliramu
    PD TKM KISSES

  38.   marleni V. ngandika

    Halo, aku saka Peru, Lima ... Aku kudu ngerti kepiye carane bisa dekorasi kamarku, bocah lanang, aku bosen lan wong tuwaku nglukis krim lan coklat muda, kain pelapisku kaya gambar kayu , apa sing bakal dilebokake supaya duwe gaya, kamarku ing ngarep dalan lan Roche April menehi windows amarga aku ora ngerti kepiye wong ndeleng kamarku. Aku butuh tulung ... cdt.

  39.   Luisa ngandika

    hello paling apik ing kamar

  40.   sherly ngandika

    gelombangZ! sofia kisiera k apa sampeyan mbantu aku ing kamar:
    Jembar, wong tuwaku nglukis jambon ora entheng utawa kuwat, aku duwe meja,
    1 laci (nganggo kaca) 1 meja, meja rias (nganggo kaca)
    lan jedhing (kabeh jambon) lan 2 windows rada peteng
    keria k iku nada ungu utawa lilac nanging ora bisa dakwujudake cat warna kasebut, mula kiero k sampeyan nulungi aku dekorasi kamar, aku umur 13, aku seneng kembang, kupu, aku seneng ngrungokake musik, maca , Aku seneng tentrem, mlumpat ing kasur nembang, njerit! (Kadang) haha ​​aku uga seneng nonton TV, ngerjakake PR ing ruangan lan ngentekake wektu paling akeh ing kamarku.
    Tulung aku, omahku ana ing tengah kutha lan aku uga pengin njaluk tulung amarga aku enggal ngrampungake omah liyane sing ana ing negara kasebut lan aku pengin ndandani dhewe. Oh, yen aku urip ing wilayah sing panas

    bye * bezos!

    peru - pucallpa

  41.   sherly ngandika

    Halo, keria arep dakcritakake, kabeh prabotan warna kayu lan kamare jambon. lan tulung tulung aku pengin nggawe iki sadurunge Natal matur nuwun
    • ° oO || dhn * || Oo ° •

  42.   Paula ngandika

    Halo, aku pengin takon karo sampeyan, aku pengin nyelehake gambar ing kamarku ing «lukisan» kanthi bingkai kaya warna logam sing sederhana lan modern nanging aku ora ngerti kepiye carane nggawe, bahan sing paling cocog kanggo aku , pira kerjane bingkai, lsp.
    Matur nuwun sanget!

  43.   Macarena ngandika

    Halo, aku njaluk tulung kanggo dekorasi kamar, aku pengin dekorasi nganggo bunderan ijo lan jambon, aku wis miwiti lan katon kepenak kanggo rasane. Aku pengin ngerti apa pendapat sampeyan. Matur nuwun

  44.   biru ngandika

    halo..malah sing orrendo ,, matur suwun ..: S

  45.   anonim ngandika

    elek kuwi !!!!! rasane ala, siji bab iku lucu nanging ora kaya ngono, kabeh wangkal, ngrusak paningalan, iku dudu rasa, iku berlebihan, kaya wong-wong sing padha nganggo jambon, lan sing nganggo ireng, kanggo sing katon luwih apik

  46.   cecilia ngandika

    Halo, jenengku Cecilia lan aku seneng karo ruangan sing sampeyan gawe nanging ora bisa ditindakake, aku pengin menehi saran kanggo dekorasi kamarku sing cilik lan akeh perabotan sing serius banget, aku feminin banget lan aku pengin soko super modis

  47.   DANIELA ngandika

    Ruangan kasebut kanggo bocah enom, kanggo bayi; Deleng, aku isih enom. Aku seneng warna-warna cerah kaya ijo, oranye, jambon, biru langit, lan omahku kabeh digawe saka kayu, klasik banget, ora modern. Lan aku ora pengin galau karo kamarku, aku pengin kamar sing nggambarake aku kaya saiki lan papan sing sepi wiwit umume aku mlebu ing pc utawa kanca-kanca; ROOMKU ORA BESAR sewing kabeh digawe saka kayu kanthi papan kanggo nyelehake pc lan windows digawe saka kayu; Amben duwe gaya klasik. Aku saiki duwe kamar kanthi warna oranye pastel nanging aku pengin diganti. Aku pengin diselehake kanthi luwih GAYA lan kepribadianku optimis lan rada hiperaktif. Apa sing dak lakoni

  48.   wow! ngandika

    gaya kuna lan konservatif ora duwe umur

  49.   Sofia ngandika

    Halo Cecilia, luwih becik yen sampeyan bisa njupuk prabotan sing ora digunakake saka kamar sampeyan supaya luwih akeh ruangane, yen perabotan wis tuwa lan digawe saka kayu, sampeyan bisa ngecet putih banjur menehi tutul. patina emas, bakal menehi lingkungan raos lega lan asmara.
    Banjur mainake warna ing tembok, langsir utawa kain pelapis.

    regards
    Sofia

  50.   Sofia ngandika

    Halo Daniela, sampeyan kudu ati-ati karo warna sing sampeyan gunakake ing tembok kamar sampeyan, amarga sampeyan nggunakake iki kanggo ngaso lan mbalekake energi. Werna ideal kanggo kamar turu kudu ing pirang-pirang pastel, utamane biru cahya, ungu lan ijo.
    Yen jendhela digawe saka kayu, sampeyan bisa nglukis nganggo warna sing apik banget sing kontras karo tembok, uga muter sandiworo, pasang bantal ing amben lan yen sampeyan duwe ruangan, gunakake puff utawa trunk kanggo nggawe bagean ing papan karo kanca-kanca. Papan kasebut, sanajan sithik banget, bisa dihiasi bebarengan minangka papan perlindungan kanggo patemon lan nyenengake.
    regards
    Sofia

  51.   Fabi ngandika

    Halo, aku saka Paraguay lan umure 13 taun. Aku golek pitulung kanggo dekorasi kamar sing biasane turu lan maca majalah mode sing narik aku !!! Werna cilik, dicet putih, lan cendhela dawa. Aku pengin tembok dadi plester nanging aku ora ngerti warna apa sing bakal dicet amarga aku pengin katon jarak. Aku uga bakal menehi maneh lan aku ora ngerti kepiye? Matur nuwun !! Kaca kasebut apik banget.

  52.   Aldana ngandika

    Halo kabeh! Aku Aldana saka Argentina. Aku umure 12 taun, lan kamar turu cilik banget. Dadi, kita nggawe kesepakatan karo kakangku: Dheweke njaga kamarku lan aku entuk kamar, dadi aku duwe kamar paling gedhe ^^
    Nanging, kasunyatane dheweke ngidini aku ndandani maneh kaya sing dakkarepake, lan aku ora ngerti kepiye.
    Dheweke ujar manawa aku bocah wadon sing seneng banget, aku mesthi mesem. Aku seneng warna sing padhang, lan sing penting, aku beda karo wong liya, mula aku kepengin terus asli. Aku uga seneng nganggo klambi sing apik, majalah lan musik, yen mbantu ^^
    Muga-muga sampeyan bisa nulungi aku ... Salam!

  53.   Aldana ngandika

    Liyane: Dheweke menehi pangilon gedhe, seneng ndeleng kaca lan bisa ngenteni pirang-pirang jam. Aku uga seneng nari, lan nembang (umume mbengok xD) ^^

  54.   kembang-kembang ngandika

    Halo! Aku dadi Florence lan umurku arep ngancik 15 taun. Aku seneng ganti kamar. Aku pengin dadi asli, nyenengake lan warna! Yen sampeyan duwe ide, kirim menyang emailku! Aku bakal matur nuwun! Matur nuwun!

  55.   Martina ngandika

    Halo Sofia! Aku pengin sampeyan menehi saran kanggo dekorasi kamar, kayane aku bubar pindhah lan kamarku cilik banget. Sing dakkarepake: kabeh sing ana gandhengane karo fashion, pirang-pirang dekorasi lilac, mula aku seneng karo sing romantis amarga mejaku sing gaya Luis15, kasurku dipateni kanthi warna putih. Aku seneng ngrungokake musik, nyanyi, nari, lan nalika saya gedhe, aku ngarep-arep dadi aktris.
    Kula umur 12 taun
    kisses
    PS: Aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni, !!!

  56.   Guadalupe ngandika

    hello sofia… Aku pengen dekorasi kamar kanthi warna ... ireng, putih, ungu ... iki warna sing narik aku.
    sikile duwe tangga bunder ... sing mlebu lantai 2
    wis jedhing ... gedhe nganggo tongkat lan ... pangilon 2 meter
    Uga duwe tangki iwak sing gedhe… .karo 15 iwak ..
    wenehi saran ????
    Gracias

  57.   FaNy ngandika

    Halo !! Aku pengin ngerti cara kanggo nghias kuarto, nanging kanthi gaya Jepang lan ekonomi saliyane iku aku pengin ngganti saka kolor amarga jambon lan nggawe aku isih bocah, ruangku diwatesi lan lawange minger muga-muga sampeyan mangsuli !!!

  58.   gini ngandika

    Aku seneng nanging kanggo bocah wadon sing luwih enom

  59.   Rocio Morinigo ngandika

    hooolaaa ... !!! :) Aku saka Argentina aku duwe kamar 5 x 4 lan nalika nambah, aku bakal menehi luwih akeh lan ngecet maneh, aku duwe lemari klambi sing tekan plafon lan fuchsia lan tembok iku ana sawetara warna sing Conbine nanging aku ora ngerti sing endi ??? …… .. nduwe jendela 2m. Aku arep tuku sandiworo .... Werna sampeyan nyaranake aku seneng karo warna fuchsia perak ireng lan ungu. Muga-muga sampeyan menehi saran …… .. kaca kasebut apik banget ... !!! haha;)…

  60.   karen ngandika

    Hai, aku Karen, aku pengin sampeyan mbantu dekorasi kamarku. Umurku 16 taun. Temboke ana 4 interses antara warna putih lan biru lan sing biru dihiasi lintang lan nuget. Putih aku duwe perabotan 2 kursi iku dudu ruangan sing jembar banget, aku manggon ing apartemen nanging ora cilik, aku seneng ngrungokake musik lan aku duwe laptop, ora butuh akeh ruang nanging wangsulan sampeyan kanthi pitulung, matur nuwun

  61.   francisca isidora ngandika

    Halo ... Aku ngerti yen barang-barang kasebut larang regane hehehe lan saiki aku bakal nghias kabeh kamarku kanthi becik lan dakuculi kanthi ciuman kanggo kabeh sing dikarepake

    Fran

  62.   zhikdu ngandika

    Halo, aku seneng yen wong kaya ngono kanthi gaya apik bisa mbantu kita dekorasi kamar., Ya, aku mung umur 16 taun lan ora ngerti yen bisa dekorasi kamar, amarga ana sebab Derecein kita pindhah, kamarku medium lan kothak. Jendhela siji nanging ora madhep dalan nanging sisih njero omah, apik dakrasakake!
    1.- duwe gambar kanca-kanca sing dipasang !!
    loro-. Aku seneng pindhah musik kaya maneh
    3.- Werna sing dakkarepake yaiku? Ungu alus, fuchsia, biru muda, abang. Apa sampeyan pengin mbantu dekorasi kamar sing apik !!! Tulung aku butuh pitulungmu !!

  63.   ALDANA ngandika

    Aku pengin sawetara kasur lan potongan bocah wadon lan bocah lanang kanggo tuku

  64.   LauraS ngandika

    Aku seneng interior interior, estetis banget, gampang dipasang lan dicopot, diperbaharui 😉

    Aku seneng desain vinyls sing ditemokake ing situs web iki ing decoratupared.com, ana saran liyane?

    matur nuwun 🙂

  65.   gisele ngandika

    Halo!
    Aku butuh pitulung
    Aku mung pindhah lan pengin nggawe sing anyar ing kamar turu,
    Katon kaya saka wong tuwa
    amarga aku duwe wallpaper (wis tuwa) kanthi warna krim, lan uga lemari lan rak kanthi warna coklat tuwa.
    Masalahe aku kudu golek link antarane mbakyuku (umur 8 taun) lan aku (20 taun) amarga bareng kamar
    Dheweke menehi sawetara fuchsia lan tirai ijo (Gamelan lan beda) lan uga mbakyuku tuku puff ijo apel, pitakonane aku kudu nggabungake gaya kamar karo telung prekara cilik kasebut. nanging aku ora pengin kamar turu bocah uga ditinggalake!
    Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake? Aku ora ngerti warna sing dikombinasikake kanggo nglukis ruangan, amarga prabédan umur mula aku pengin dadi adil kanggo kalorone pihak

  66.   valeria ngandika

    kamar sing dihias karo lilac kayane saya limdo
    lan aku seneng banget kepiye kanopi 🙂

  67.   Kudu ngandika

    Halo, kamar sing apik.
    Aku umure 12 taun, aku sinau teater lan aku seneng musik klasik lawas lan London. Kamarku gedhe banget lan nduwe lawang godhong dobel kanthi ukuran 2 meter sing mlebu ing lorong gedhe. Kabeh omah duwe perasaan lawas (aku seneng).
    Aku pengin sampeyan nuduhake sawetara ide karo aku.
    Tempat tidur ing foto apik banget.
    Matur suwun *
    Chau

  68.   Kamila ngandika

    dekorasi iki apik banget sing dak senengi

  69.   Daniela ngandika

    Hai, aku golek saran kanggo dekorasi kamarku.
    Aku umur 18 taun lan pengin ngganti langsir ing kamar, warna tembok iku lilac cahya lan aku pengin warna sing menehi urip ing kamar turu, uga aku ora ngerti kepiye cara ngganti gaya kasebut wiwit perabotan coklat tuwa lan saiki ora bisa diganti, aku ora ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku, matur nuwun

  70.   Gabriela ngandika

    Halo, aku pengin menehi saran kanggo dekorasi kamarku.
    Aku umur 13 pengin kamar dadi berry miturut kepribadian aku seneng banget simpatik lan aku pengin sampeyan bisa mbantu supaya kamarku apik banget, tulung tulung aku amarga aku ngerti yen sampeyan sing bisa tulung aku pamit

  71.   eleanny ngandika

    hai sofia ... aku saka venezuela. deloken aku pengin sampeyan mbantu aku ing kamarku..iku umure 12 ... lan aku pengin sampeyan menehi dekorasi ungu .. amarga iku warna sing disenengi .. lan uga karo warna liyane sing nggabungake aku .gawe kaya bantal ati ing amben lan kabeh sing sampurna supaya kanca-kanca saya kaget .. amarga aku duwe akeh dhuwit .. Aku bisa nuli kepengin. nanging aku butuh pitulungmu ... .plis…. !!

  72.   Kain ngandika

    Halo Sofia !!! Dekorasi kamar apik banget !!!!… Umurku 14 taun lan…. wong tuaku arep ganti dekorasi kamarku !!!!! yaiku 4 x 4… Aku bakal cet ijo ijo. Prabotanku bakal putih… lan ijo enom !!!!! Aku bakal menehi kacang ijo lan putih ing dheweke lan pangilon gedhe kanggo dandanan lan ndeleng aku !!!! Aku arep nggawe mural karo foto kanca-kanca. Aku butuh tulung sampeyan ngerti warna langsir amarga aku duwe loro windows gedhe lan ... supaya ora kabeh ijo, critakake warna apa sing bisa aku gabungke ????? lan sprei warna q ????? matur suwun youssssssssss !!!!!!!!!!!

  73.   sofia ngandika

    Iki apik nanging ora keda kanggo para remaja nanging kanggo bocah wadon nanging bocah-bocah wadon !!!!

  74.   Sasha ngandika

    halo sofia, aku sasha saka paraguay..dekorane apik banget nanging ora cocog karo gayane..aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku dekorasi kamar turu..warna apa sing bisa dak lukis tembok lan lawang lan ngaso ... warna sing disenengi yaiku ungu tuwa, jambon tuwa lan abang, matur nuwun ...

  75.   Juliet ngandika

    halo sofia, aku nulis kanggo sampeyan amarga aku arep nglukis potongan, nanging aku pengin nggawe sing beda, aku duwe tembok sing dicet lavender, tirai biru turquoise medium biru lan jubin keramik putih, aku seneng biru muda lan kabeh sing padha, nanging ing kasus iki aku pengin bisa nyuda biru cahya kanthi warna liyane, aku ora seneng karo lilac utawa jambon, lan ing kamarku aku nindakake macem-macem kegiyatan kalebu nulis lan aku seneng banget dekorasi lan pesen

  76.   iliana ngandika

    Halo, kamarku cilik. Dicet kanthi warna peach, loro tembok ngarep lan loro liyane ing banyu ijo…. Umurku 20 taun lan aku pengin ngerti kepiye cara ngrampungake, muga-muga pitulung sampeyan bisa dideleng

  77.   Mariangel ngandika

    Halo! Umurku 14 taun! Aku seneng sampeyan nulungi aku !! kamarku pancen cilik banget! Lan sengaja duwe kasur susun: mudhun kasur dobel lan siji, mesthine .. sampeyan bakal ngerti manawa sing ngenggoni aku meh kabeh kamar .. duwe chiffonier kanthi 7 laci .. // kanggo ngrampungake dina aku ndeleng puff gedhe ing fuchsia! Aku seneng banget lan aku marang bapakku supaya tuku kanggo aku! Oalah, iki nggawe dheweke katon luwih cilik! Aku wis matur marang wong tuwa yen dheweke pengin nambah kamar .. nanging dakkira panjalukku ora bakal kaleksanan .. Aku seneng musik, dadi modis! Aku seneng warna: fuchsia, ijo, ungu ... Aku dakbuwangake terus ing kamarku! Aku mung siji sing bakal seneng karo aku yaiku ngecet .. apa sing kudu aku lakoni supaya duwe gaya asli? tulung enteni wangsulan sampeyan sanalika bisa .. matur nuwun

  78.   jendhela ngandika

    Aku seneng banget karo gaya sing ditrapake saiki aku ngerti cara nghias kamar

  79.   sara ngandika

    Aku seneng gaya kamar sampeyan, aku durung nate weruh kamar, mula aku tresna marang kowe delux iki

  80.   JESSICA ngandika

    Halo .. !!! Aku mung muddied lan kamar sing dakkirim yaiku tetric ... tulung dak hias nganggo gaya, aku butuh tips sing apik banget

  81.   fabiola ngandika

    Aku seneng dekorasi sing aku deleng amarga aku pengin nutul kamar turu, matur nuwun x tampilake marang aku, matur nuwun kanthi sanget matur nuwun

  82.   mony ngandika

    Hai, aku ibu tunggal lan aku manggon ing apartemen duweke sedulurku lan aku umure 27 taun lan turu ing kamar karo adhine sing umur 23 taun saiki bakal duwe bayi lan aku ora ora ngerti carane dekorasi kamarku

  83.   Luana ngandika

    hs, piye kabarmu

  84.   veronica ngandika

    Matur nuwun kanggo ide kentang, r4e iki apik. Bakal dakpraktikake. Iki migunani banget.
    ngambung muak

  85.   Demi ngandika

    apike situs web sampeyan salam karo artis sing paling terkenal

  86.   XIMENA ngandika

    Halo, aku pengin nggawe kamar lan aku pengin ngerti warna apa, amarga aku ora ngerti fesyen iki lan saiki bakal teka .. lan aku ora seneng! Muga-muga sampeyan bisa menehi saran marang aku

  87.   AGUSTINA ngandika

    HELLO, aku kudu nggawe poso kanggo kamar lan aku pengin dadi super asli. Apa sampeyan bisa nulungi aku? NAMAKU AGUSTINA AKU TUMUR 13 YEN

  88.   Keisi soto ngandika

    halo !! Umurku 14 taun lan aku pengin ndedonga lan ngecet kamarku lan aku ora ngerti warna sing dakkarepake wiwit taun 2an nanging aku ora ngerti sing endi ... Aku seneng babagan kentang ... apa sampeyan bisa mbantu milih 2 warna sing sampurna kanggo kamar turu, matur nuwun

  89.   inelis ngandika

    Aku seneng kamar pertama

  90.   Josephine ngandika

    Hola
    Aku pengin ngecet kamarku kanthi 2 warna fuchsia lan cahya jambon lan aku ora ngerti carane dekorasi X tulung aku hias

  91.   ANA ngandika

    Sampeyan kudu golek barang sing luwih murah kanggo nghias kamar turu kanthi apik amarga sing ditampilake ing kene ora metu 2 gagang lan ora kabeh wong bisa tuku barang kasebut!
    ambung sithik

  92.   tati ngandika

    sing dakkarepake yaiku masalah putraku loro manggon ing sak kamar lan ruangane cilik (apartemen) aku ora ngerti carane dekorasi amarga ora ana papan lan anak-anakku ngandhani kabeh yen dheweke pengin luwih nyenengake lan luwih cerah kamar, apa sampeyan bisa menehi sawetara ide, matur nuwun

  93.   tati ngandika

    Elinga, dheweke yaiku bocah wadon loro umur 11 lan 12 taun

  94.   diana ngandika

    olz!
    zta super whonito kula guzta muxo nanging tulung aku butuh saran kanggo nglukis kamarku kanthi apik banget
    tulung tulungana aku

  95.   Sofia paloma ngandika

    Halo, jenengku Sofia, kedadeyan sadurunge pungkasan musim panas aku pengin nglukis potongan, apa sing kedadeyan yaiku sing cilik lan luwih-luwih aku duwe amben 2 kursi, aku bakal nyingkirake dhewe, nanging Aku ora bisa amarga aku ora duwe papan maneh. Minangka kanggo warna sing dakpikirake kanggo gaya vintaj, aku seneng banget karo gaya kasebut, nanging aku uga mikir babagan sing nyenengake kaya warna ijo kanthi kain wungu utawa tembak ijo kanggo calypso, nanging sing dadi masalah yaiku ruang, ide kanggo nggambar sikile dadi saya disengkuyung sinau amarga aku isih seneng, nanging masalahe yaiku amarga aku depresi, mula dheweke mikirake warna sing nyenengake

    Tulung tulungana!

    Matur nuwun kanggo papan

  96.   miri ngandika

    hello sofi ala verda yaiku aku bakal edan apa sing kedadeyan yaiku ing kamarku ana barang-barang lawas saka kulawarga kanggo dakbakar nanging bapakku ora bakal ngidini siji-sijine mebel sing dakkirim yaiku mejane kasur lan hiburan papan lan ora, aku ngerti warna apa kanggo ngecet kamarku amarga aku pengin ngrenovasi lan njupuk barang liyane ing kamar ing ndhuwur data yaiku ... ing omah aku mandheg meh sedina aku umur 14 taun, aku seneng warna-warna cerah kaya fuchsia lan biru… .. tulungana aku
    matur nuwun
    selawase miri

  97.   norealis perez ngandika

    kamarku cilik lan pengin katon fashon lan adhem lan kanthi modis, aku pengin kursi meja amben sofa lsp ... tanpa mbuwang dhuwit, apa sing kudu dak lakoni ????????? !! !!!!!!!!!

  98.   Keileen ngandika

    Q brutal lan dheweke minangka warna sing paling disenengi: * apik banget

  99.   Noelia.:. Ora ngandika

    Halo jenengku Noelia, aku umure 14 taun lan sajrone sethithik dheweke bakal nggawe kamarku ing lantai paling ndhuwur lan semut aku pengin ngerti cara nghias, aku bakal duwe PC, aku pengin papan. sinau PC luwih sithik bakal d 3 mx 5 m lan aku seneng banget karo warna: fuxia, mansana ijo, putih, ungu, abu-abu, ireng, warna fosfor cemlorot gayane saya enom banget, normal banget, sederhana….
    ok
    iku sing tak ucapake lan tulung sofi aku pengin sampeyan nulungi aku
    matur suwun
    Seneng ketemu kowe, mangan enak ♥♥

  100.   Ori Linera ngandika

    Hai, aku Ori, aku pengin dekorasi kamar turu, nanging ora seneng, aku pengin sampeyan menehi sawetara ide, yen aku seneng lan nggunakake sawetara, aku ngenteni wangsulan sampeyan kanthi cemas. Ngambung.

  101.   Micaela ngandika

    Halo! Aku Micaela… Nalika pindhah ing taun kepungkur, aku dekorasi kamar kanthi warna apel ijo, jambon / fuccia lan lilac / ungu, saiki aku wis bosen. Aku seneng ngganti getaran iki ... Aku seneng banget karo getaran hippie lan warna-warna cerah (sanajan aku ngerti warna pastel luwih apik kanggo ruangan, nanging aku ora ngira bakal akeh ngidentifikasi lan rasane ora kepenak). Temboke kamarku putih, nanging wong tuwaku ora ngidini aku ganti warna. Aku pitutur marang kowe: aku wiwit ngerteni sithik lan entuk pangilon kanthi bingkai putih. Aku uga seneng lukisan Marilyn Monroe kanthi gaya Warhol. Aku pengin menehi urip luwih akeh, amarga ing kene aku meh sedina muput, ngaso, ing PC, ngerjakake PR, karo kanca, lsp. Kamarku ora amba banget, lan dakcritakake karo sedulur tiri (umure 12 taun). Aku akur banget karo dheweke lan meh padha karo selera.
    Aku luwih seneng menehi saran babagan dekorasi (kayata: gambar, langsir, lampu, lsp). Masalahe yaiku supaya dheweke ora ngidini aku nglampahi akeh dhuwit amarga iki, amarga pangowahan saya akeh (mula aku mung pengin tulung karo "aksesoris, lsp"). Aku seneng banget karo mode, majalah, musik ...
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngewangi kita ing tahap iki sing penting kanggo kita !!!
    Un Beso, Micaela (13 taun)

  102.   anahi ngandika

    Halo, aku pengin menehi idea babagan carane bisa nghias kamar ... Aku manggon ing apartemen ing Tucuman ... umurku 18 taun ... lan sejatine aku ora ngerti carane ndandani ... Aku sinau ing kana, aku minangka wong sing seneng nulis, aku ngenteni kabeh ing kamar, seneng foto lan kabeh duwe album ... amarga aku ora ngerti ing endi sijine ... Aku seneng warna sing lembut nanging ora jambon ...
    Aku pengin sampeyan menehi ide ... matur nuwun kanthi rumiyin

  103.   laura ngandika

    Hai, aku umur 15 taun lan pengin nggawe kamar sing apik banget, dakkarepake supaya lucu lan lucu banget lan praktis banget, aku rada repot lan pengin kamarku ora katon ala amarga iki aku seneng banget karo lampu, pesta lan warna kanthi warna-warni Nanging aku ora duwe akeh dhuwit kanggo dekorasi kaya sing dakkarepake lan sing paling ngganggu aku babagan kamarku saiki yaiku cilik banget lan kapan Aku nggawa kanca-kanca yen ora nyaman, mula aku butuh.

  104.   Cynthia ngandika

    Halo! Muga-muga sampeyan menehi sawetara ide kanggo dekorasi kamar, mangga. Kamarku cilik, ukurane 3.20 meter lan ambane 2.70 meter, dicet putih, nanging aku pengin menehi warna sethithik, aku duwe tembok sing ukurane 3.20 meter duwe jendela 2.10 meter, turah 55 cm. tembok ing saben sisih mburi jendhela, lan tembok liyane 3.20 meter iku nutup, mula aku mung duwe tembok gratis 2.70 meter, nanging salah sawijine nduwe lawang kamar mandhi 80 cm sing ana ing pojok tembok ( yaiku, ing jejere lawang ngarep lan lemari) Umurku 16 taun lan aku seneng kabeh sing ana gandhengane karo rock and roll wiwit taun 60-an nanging aku uga pengin sentuhan Chic, ing kamarku tanpa turu, aku sinau lan ngrungokake musik ; Mungkin cara sing murah kanggo menehi pangarep-arep anyar ing kamarku, oh aku duwe kamar turu gaya minimalis sing duwe meja rias, headboard lan loro biro, nanging yen perlu kalebu utawa ngganti liyane utawa nyingkirake perabotan ora apa-apa, sing saya butuh ganti kamar. Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan 🙂

  105.   Diana lan Claudia ngandika

    Kita apik banget nanging kepiye carane dekorasi karo lintang

  106.   andrea ngandika

    Halo, apa sampeyan bisa nulungi aku dekorasi kamar, nanging biasane putih nanging aku seneng warna peteng warna sing paling disenengi yaiku fuchsia lan ireng, nanging kamarku cilik banget kepiye cara nghias, aku butuh papan sing sepi bisa sinau, ngundang kanca, kepiye cara nghias? Muga-muga sampeyan mangsuli, tulung tulung aku seneng karo gayane.

  107.   marina ngandika

    Dheweke minangka dokumen paling ala ing donya