Instal omah kaca ing omah lan gunakake paling gedhe ing mangsa adhem

Griya ijo ing omah

Apa sampeyan seneng duwe kebon cilik? Apa bisa nandur panganan saka wiji? Isih seneng ngolah kebon ing musim salju?  Griya ijo ing omah minangka solusine kanggo nglindhungi tanduran lan kembang sing paling alus saka kadhemen, udan utawa salju ing mangsa salju.

Saiki musim salju bakal teka Instal omah kaca ing omah! Sampeyan bakal ngidini sampeyan terus nikmati hortikultura lan ngolah kebon ing taun iki, uga menehi papan istirahat. Taruhan versi sing luwih apik lan tahan lama kayata kaca kaca utawa gawe omah kaca kanthi bahan sing luwih murah.

Kaluwihan duwe omah kaca ing omah

Ana akeh kaluwihan saka nginstal omah kaca ing omah, nanging adhem ing papan sing kita adhem. Ayo kita sterus makarya ing kebon utawa karo tanduran ing musim salju, nglindhungi iki saka kadhemen. Iku bisa uga kauntungan paling gedhe nanging ora mung siji.

Nggunakake omah kaca

  • Iki minangka elemen hiasan lan hiasan sing apik banget. Unsur sing bisa nggawe kebon kita luwih apik.
  • Iki minangka papan sing ideal nglindhungi tanduran sing paling alus sajrone musim salju, terus dikatutake ing njaba musim semi.
  • Iku migunani banget nalika nandur sayuran kita sajrone wektu paling adhem ing taun. Iki ngidini kita nambah produktivitas lan njamin sukses motong lan bibit.
  • Nyedhiyakake papan kanggo tuwuh spesies saka iklim sing anget lan tropis
  • Uga bisa dadi a papan sing sampurna kanggo njaba saka omah kanthi suhu apik ing taun sing luwih adhem. Sampeyan mung kudu nyelehake meja sisih cilik lan kursi tangan.

Jinis omah kaca

Fungsi griya ijo yaiku nggawe lingkungan sing dikontrol (mikroklimat) yaiku njaga kahanan panas, asor lan cahya sing optimal supaya tanduran lan kembang tuwuh sehat lan dilindhungi saka cuaca sing ora apik. Nanging, ora kabeh omah kaca ing pasar nindakake fungsi kasebut kanthi cara sing padha, mula kudu takon sawetara pitakon sadurunge nggawe tuku.

Sampeyan arep nggunakake omah kaca apa? Iki minangka pitakon pisanan sing kudu sampeyan takon yen sampeyan mutusake nyelehake omah kaca ing kebon. Ora kabeh omah kaca nyedhiyakake swasana sing nyenengake kanggo digunakake minangka area santai. Ora kabeh digawe kanthi bahan sing padha, sing pengaruhe kanggo kualitase lan, mesthine anggaran sing dibutuhake kanggo entuk siji.

Ana macem-macem jinis omah kaca, gumantung saka materi, ukuran, desain ... Dina iki dadi tujuane kanggo nuduhake stroke sikat sawetara sing paling populer, saora-orane sampeyan wis jelas kudu miwiti golek.

Saka kaca

Kaca omah kaca ing omah

Kaca omah kaca duwe estetis sing ati-ati banget lan nyedhiyakake jampel paling apik. Dheweke uga paling larang. Kaca kasebut nyedhiyakake luminositas sing dibutuhake kanggo tuwuh tanduran lan tampilan sing resik kabeh saka njero tekan njaba lan uga kosok balene.

Dheweke minangka pilihan paling apik kanggo tukang kebon sing paling nuntut, nanging uga sing paling cocog kanggo nggawe ruangan istirahat ruangan. Nalika nggawe ekstensi omah sing kebon ing taman, umume sing paling akeh dituntut. Awet banget minangka pilihan sing luwih sustainable tinimbang sing digawe saka bahan plastik.

Saka plastik

Kaca Kaca Plastik

Ana macem-macem desain ing antarane omah kaca kanthi tutup plastik. Bahan lempengan kayata polycarbonate utawa polymethacrylate, nyedhiyakake omah kaca kanthi soliditas sing ora bisa ditindakake kanthi film utawa bahan film kayata polietilen (PE) utawa polivinil klorida (PVC).

Dheweke ora pati penake kaya gelas, nanging sing digawe nganggo piring ora adoh saka iki lan luwih murah. Kajaba iku, bahan kasebut minangka bahan sing luwih gampang digarap, mula dadi wong sing mandhiri sampeyan bisa nggawe omah kaca dhewe nggunakake piring kayu lan polikarbonat. Ing web, sampeyan uga bakal nemokake kabeh wiwit rencana nganti tutorial kanggo ngerti kepiye carane ditindakake.

Ukurane cilik

Griya ijo cilik

Loro-lorone ing siji materi lan ing materi liyane bisa uga ditemokake, ing Kajaba iku, omah kaca cilik kaya sing digambarake ing gambar. Yen sampeyan mung pengin papan kanggo nglindhungi tanduran nalika musim salju, supaya bisa nggawe wiji wiji cilik utawa tuwuh sawetara sayuran, iki solusi sing paling apik. Secara pribadi, aku seneng opsi sing dipasang ing fasad, ta?

Telusuri siji lokasi sing apik kanggo omah kaca, Tanpa bayang-bayang wit utawa bangunan sing paling gedhe saengga nampa paling ora 6 jam srengenge saben dina, ngukur papan kanthi apik lan pasang griya ijo ing omah - Sampeyan bakal bisa entuk akeh.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.