Gagasan Deco: Lantai sing dicet sing nyenengake kita

Lantai kayu sing dicet

Lantai dicet minangka urutan awan amarga akeh sebab: Dheweke ngidini gawe anyar lumahing saka omah tanpa nggawe investasi sing akeh, bisa ngindhari karya sing ora perlu nalika kita ora duwe wektu utawa kepinginan kanggo ngunggahake lantai lawas lan asile bisa menehi inspirasi. Saiki ana macem-macem produk khusus kanthi efek anti gores, tahan lan gampang dibersihake nganggo sabun netral sing sederhana.

Bakal luwih gampang kenek motif, cithakan utawa warna kanggo milih dekorasi lantai sing kita mutusake kanggo ngganti siji jinis permukaan liyane, amarga ing kana kita kudu melu masalah struktural, iklim, ekonomi lan uga keberlanjutan. Lapisan cat sing wis ditrapake kanthi apik bakal nyingkiri sakit kepala utama lan sekaligus menehi daya tarik tartamtu ing omah kita utawa menehi keunikan kanggo lingkungan tartamtu.

Ruang-Ruang-Kanthi-Cat-Lantai

Yen ngomong babagan ruang tamu utawa ruang utama, ana sawetara opsi sing dikarepake: Nalika jubin kurang kondhisi, penting kanggo nindakake gaweyan karya sanding lan cat kanthi rata ing kabeh permukaan sing bakal ditutupi, kanthi motif geometris serial, garis lurus sing menehi kontribusi kanggo distribusi perabotan utawa simulasi efek sing bertentangan karo sing asli (kothak palsu ing platform kayu, kaya sing bisa dideleng ing gambar sampul).

Ing acara sing mung digoleki a pangowahan estetis, stensil vinil sing digawe khusus utawa diadaptasi saka pola tembok tartamtu liyane bakal mbantu ngrampungake seni lan negesake permukaan sing apik. Yen ngono, nada putih menang game amarga nambah amplitudo visual ruangan lan bentuk sudhut mlengkung nambah semangat.

Lantai sing dicet ing distributor

Lantai sing dicet ing distributor promosi karakter "karpet" ing dalan; ing kene penting kanggo milih warna jelas lan netral kayata abu-abu utawa beige, sing njupuk cahya lan nggedhekake, luwih-luwih yen koridor sempit utawa ora duwe titik pencahayaan alami sing cedhak. Dekoratif, gambar gaya «chevron» lan «herringbone» isih dadi tren, utawa nyoba ndalang yen kita duwe lantai vintage sing menehi desain sing wis tuwa utawa ora kabur.

Lantai bocah sing dicet

Bocah-bocah bakal seneng banget yen nggawe lantai kamar dadi papan uji coba: Gambar lan wates sing ditrapake nganggo template tematik ora mung diwatesi mung ing tembok, kaya sing kita deleng ing gambar ing sisih kiwa ing papan alas kayu kanthi acak dienggoni makutha. Yen kita cukup beruntung duwe permukaan linoleum, kemungkinan kasebut ora ana enteke amarga ora porous babar pisan; Mesthi wae area dolanan bocah-bocah bakal luwih nyenengake lan kreatif yen nambah sirkuit kendaraan, checkerboard utawa "hopscotch" ing lemah.

Jamban lantai sing dicet

Teras lantai sing dicet

Ora diraguhi, permukaan sing dicet iki uga minangka alternatif sing menarik kanggo wilayah liya sing ana ing omah sawetara asor, kayata jamban, teras utawa teras. Ing jedhing ana rong aspek hiasan sing ngelawan: nglukis lantai lan tembok kanthi bahan sing padha kanggo menehi efek terus-terusan lan nyamarake finish aseptik klasik saka jubin, utawa kanggo nguatake cemlorot kanthi «cet mengkilap.» Sing nggawe lantai sumunar lan kanthi mangkono menehi udhara mewah, elegan lan apik kanggo jedhing.

Ing luar negeri, ing gambar geometris amarga kemampuan adaptasi karo gaya apa wae lan amarga format teras, teras utawa teras biasane sempit lan dawa. Ing kene rapi desain paling sithik lan sing dipilih kanggo motif sing digambar tangan lan dicet kanggo nyedhiyakake kealametan pedesaan sing ana ing kabeh dekorasi ruangan. Sampeyan wis duwe alesan kanggo ngowahi omah dadi kanvas nyata kanthi nggabungake lantai sing dicet. Ora prelu gambar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.