Gaun paling apik kanggo wanita kanthi pinggul sudhut

Klambi pesta cekak

Apa sampeyan duwe pinggul sudhut lan sampeyan mikir yen klambi kasebut ora pas karo sampeyan? Dina iki sampeyan bakal nemokake manawa dheweke bakal dadi sekutu paling apik nalika nambah kaendahan. Cetha yen ageman kanggo wanita kanthi pinggul amba, dheweke kudu duwe strok sikat strategis sing bakal nggawe efek optik sing apik kanggo nggawe kita katon luwih langsing.

Amarga kedadeyan manawa kita seneng ndhelikake salah sawijining bagean ing awak nalika nambah akeh liyane. Ing kesempatan iki, pinggul bakal dadi salah siji sing bakal kita ndhelikake, nanging ora ana kekarepan kanggo nyandhang klambi cekak utawa dawa, kanthi warna trendi utawa dikombinasikake karo sing dhasar. Sing endi sing bakal dipilih?

Salah sawijining rincian utama sing kudu dipikirake yaiku potongan asimetris. Thanks kanggo wong-wong mau, pinggul kita bakal ana ing latar mburi lan gaun bakal pas karo sarung tangan. Uga, kita ngerti manawa gaya kasebut mesthi ana ing gaya. Dadi, kita wiwiti karo a klambi gaya cape sing nawakake bagean salib. Mesthi wae, coba terus gawe klambi jinis iki digawe saka kain sing alus lan alus.

ing rok lurus utawa gaya potlot, sing menehi tandha ing pinggang, uga bakal dadi sekutu paling apik, nanging elinga yen ora kenceng banget. Ayo dicenthang nanging ora pas. Uga, goleki kabeh sing duwe potongan, utawa ruffle nanging entheng. Uga, kanggo pinggul sing amba, kita duwe solusi sing cukup revolusi.

Punika a klambi gabungan kanthi warna ireng lan putih sing nggambar siluet kanthi warna peteng ing sisih kasebut supaya bisa nyamar. Mesthi wae, babagan warna, sing paling peteng bakal sampurna kanggo nyaring awak. Aja nganti ireng, nanging sampeyan bisa milih warna biru tua, burgundy utawa abu-abu. Pungkasane, kudu disebutake yen kalorone rok nyala kaya pengadilan kekaisaran, dheweke dadi kanca loro sing apik kanggo kita. Aja golek rok kanthi akeh penerbangan utawa kanthi cetakan gedhe ing wilayah iki, nanging pilih garis leher sudhut lan dekorasi nganggo liontin gedhe. Trik supaya katon apik banget!.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)