Gagasan kanggo nggabungake kothak rereged kanggo kucing ing perabotan

Gagasan kanggo nggabungake kothak rereged kanggo kucing ing perabotan

Kothak rereged kucing Iki minangka unsur sing angel banget kanggo digabung menyang omah kanthi cara sing apik. Siji pungkasane dilebokake ing papan sing paling ora ngganggu mripat, nanging ora ana sing mbukak utawa ditutup, dheweke ora bisa narik kawigaten. Nggabungake kothak rereged kucing menyang furnitur minangka solusi mung kanggo ilang.

Dina iki ana desain kothak wedhi sing nyenengake mripat sing diselehake ing papan sing wicaksana bisa meh ora dingerteni. Nanging, ing omah sing stabil, nggabungake kothak wedhi menyang perabot kita mikir iku pilihan smartest ing roto dawa.

Sandbox minangka salah sawijining sawetara sing penting sing kudu ana ing omah kanggo nampani kucing. Uga nalika padha mulih, yen padha percaya marang kita, iki wektu sing paling apik kanggo njaluk wong biasa nganggo kothak sampah. Ora kabeh kucing bakal nampa kabeh kothak rereged, utawa kabeh kucing bakal seneng panggonan, nanging iki wektu kanggo nyoba. Lan mulane, saka mikir ngendi kanggo nyelehake. Amarga yen wis biasa menyang papan, umume ora seneng yen kita ngganti.

kothak rereged kucing

Kepiye cara nggabungake kothak wedhi ing perabotan?

Yen sampeyan pengin nggabungake kothak rereged kucing menyang furnitur, sampeyan bakal nemokake macem-macem cara kanggo nindakake. Kabeh mau, Nanging, kudu duwe ngleboke nyaman kanggo kucing lan papan sing dicocogake karo ukurane. Uga, yen sampeyan duwe luwih saka loro kucing, becik kanggo nyelehake rong kothak rereged; Iku bakal luwih nyaman kanggo wong-wong mau lan kanggo sampeyan sanajan saiki katon beda kanggo sampeyan.

Yen ngandika, sampeyan bisa nggabungake kothak rereged menyang Piece eksklusif saka Furnitur kanggo ngemot lan produk kesehatan kucing utawa ngganti laci utawa lemari ing jedhing utawa pawon, kanggo jeneng kamar paling umum, kanggo ngemot. Saben usulan kasebut nduweni kaluwihan lan kekurangan, kaya sing bakal dikembangake ing ngisor iki.

Furnitur eksklusif kanggo kothak wedhi

Nempatake kothak wedhi utawa kothak wedhi ing perabot individu menehi kebebasan sing luwih gedhe. A kabinèt dhasar loro-lawang ing ngendi kita bisa nyelehake televisi, sawetara tanduran utawa sawetara obyek hiasan bisa dadi sampurna.

Furnitur murah kanggo kothak wedhi

Lawang bakal ngidini sampeyan ngakses kothak rereged kanthi gampang kanggo ngresiki kanthi nyaman. Ing salah siji saka wong-wong mau sampeyan uga bisa nggawe, karo jigsaw, ing akses kanggo kucing. Bisa uga luwih wicaksana kanggo nggawe ing sisih, nanging kabeh gumantung ing ngendi perabotan diselehake.

Kauntungan saka duwe perabot eksklusif kanggo kothak wedhi yaiku sampeyan bisa njupuk kabeh metu saka interior lan ngresiki luwih jero, yen perlu, luwih mulyo. Kajaba iku, sampeyan bakal bisa ngontrol bau sing luwih apik, nyegah supaya ora ditularake menyang lemari lan laci liyane.

Sandbox digabungake menyang perabot

Yen sampeyan duwe kangelan nggabungake kothak wedhi menyang Piece individu saka Furnitur, sampeyan bisa tansah njupuk kauntungan saka a lemari jedhing utawa laci, pawon utawa lorong, kanggo nindakaken. Dheweke wis ana, lan yen sampeyan cukup beruntung duwe papan panyimpenan sing cukup, ngosongake lemari dhasar ora bakal rugi.

Kothak wedhi digabungake karo perabotan

Saran kita yaiku nyelehake kothak wedhi ing sisih siji, ing sing luwih tenang, kurang lelungan. Lan sampeyan njupuk kauntungan saka kabinet langsung ing ndhuwur iki kanggo nyimpen produk reresik utawa nyelehake tong sampah utawa kranjang umbah-umbah.

Iki minangka cara kanggo njupuk kauntungan saka lemari sing wis sampeyan duwe utawa sing arep diinstal. Apa sampeyan isih ing proses desain? luwih apik. Marang sapa sing mbantu karo desain sing perlu bolongan kanggo kothak wedhi lan padha ora masalah nimbang siji ing desain. Lan uga bakal nindakake kanggo ngukur, supaya sampeyan ora sampah millimeter.

Apa sampeyan seneng ide kanggo nggabungake kothak sampah kucing menyang perabot omah? Kanthi cara apa sampeyan nemokake luwih kepenak kanggo nindakake? Apa sampeyan nganggep nindakake praktik kasebut ing papan tartamtu ing omah sampeyan? ngendi?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.