Freckles palsu, tren anyar?

freckles palsu

Ana akeh wanita sing ngelingi kulit bocah kanthi ora seneng amarga freckles sing ana ing praupane, utamane wanita sing kulit putih utawa abrit. Bener yen wanita sing duwe bintik-bintik bisa uga duwe penampilan sing luwih manis utawa luwih polos, lan amarga iki, bintik-bintik palsu wiwit nggawe gaya kaendahan.

Wis akeh fashion aneh ing kaendahan, lan aku kira mesthi bakal ana, nanging nempuh freckles palsu dadi tren anyar? Apa sampeyan mikir yen bintik-bintik palsu bisa nambah kaendahan wanita? Cetha manawa ing kaendahan, wong-wong sing duwe sesuatu luwih seneng duwe barang liya (kaya wanita sing rambut lurus lan luwih kriting utawa uga kosok baline ... saiki kanthi bintik-bintik kayane uga padha karo cara).

Yen sampeyan duwe bintik-bintik ing masa remaja, aku yakin sampeyan nyoba nutupi makeup saka wektu ke wektu ... uga, yen sampeyan wanita sing duwe bintik-bintik, sampeyan kudu rumangsa begja amarga wanita sing duwe kulit tanpa ana sing dikarepake kanggo nyalin sampeyan lan duwe freckles "alami".

Ide iki pamer rupa sing tanpa cacat Tanpa katon kaya sampeyan nganggo dandanan, mula kanggo nyamar kabeh basis yaiku nggambar freckles palsu ing dandanan sing dirampungake nganggo eyeliner coklat. Kanthi cara iki sampeyan bakal nggawe khayalan yen sampeyan ora nggunakake basis dandanan amarga yen nggunakake freckles bakal dijamin.

Iki video sing bisa dideleng Glam & Gore Cara nggawe freckles palsu kanthi teknik sing gampang banget sing bisa uga luwih gampang ditindakake tinimbang nggunakake eyeliner coklat. Video kasebut pancen nganggo basa Inggris, nanging yen sampeyan ora ngerti basa iki, aja kuwatir amarga sampeyan bisa ngerti kanthi tepat carane teknik kasebut supaya sampeyan bisa nindakake kapan sing dikarepake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)