Eksfoliasi minangka kunci supaya rambutmu tuwuh luwih cepet

Cara ngatasi kulit sirah

Kita dudu pisanan sing kepengin ndeleng kepriye rambut luwih cepet tuwuh. Mesthi sampeyan wis bosen golek macem-macem solusi. Dina iki kita bakal ndeleng salah sawijining sing paling umum, sing ora bisa dilalekake, nanging bisa uga ora mesthi menehi pentinge: mbuwang-mbuwang.

Amarga kedadeyan ing awak liyane, eksfoliasi minangka proses sing bakal nambah kulit kita. Amarga iku yen kita mikir babagan rambut, utawa luwih becik kulit sirah, ora bakal ditinggal. Apa sampeyan pengin ngerti langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake?

Napa eksfoliasi minangka kunci pertumbuhan rambut sing luwih cepet?

Kaya sing wis dingerteni, exfoliate pamitan sel mati. Mula, nalika nindakake ing kulit, kita bakal ngilangi kabeh keluwihan, supaya bisa nambah perbaikan. Ing kasus iki, kedadeyan sing padha amarga apa sing bakal kita lakoni yaiku exfoliate kulit kepala sing mesthi dibutuhake. Iki minangka wilayah sing lemak biasane akumulasi ing pirang-pirang kasus, lan ing wong liyane garing. Kanthi eksfoliasi sing apik, kita bakal nulungi kulit ing wilayah iki, kanggo pamitan residu produk tartamtu sing kadang-kadang tetep ana ing rambut lan sirkulasi sing stimulasi supaya rambut wiwit tuwuh luwih kuwat tinimbang sadurunge. Sampeyan bisa ndeleng kabeh iki amarga ngetrapake sawetara obat alami sing disaranake.

Eksfoliasi kanthi alesan kopi

Kulit endhas nganggo kopi

Wêdakakêna kopi minangka salah sawijining obat sing paling asring digunakake nalika pengin eksfoliasi. Kajaba iku, minangka bahan sing mesthi kita lakoni ing omah. Dadi, kita butuh 4 sendok kopi kanggo miwiti nyiyapake campuran. Nanging supaya pijet bisa luwih lengkap lan luwih gampang kanggo kita, ora kaya ngono Campur kopi karo rong sendok yoghurt alami utawa yen sampeyan ora duwe, sithik minyak kelapa. Dadi, iki bakal mbantu kita luwih akeh nalika nindakake pijet. Iki bakal ana ing pucuk driji, tanpa meksa kakehan lan nutupi kabeh wilayah kanthi apik.

Gula lan minyak zaitun kanggo rambut

Pilihan liyane kanggo nindakake eksfoliasi yaiku mbantu kita nggunakake gula. Granit sampeyan uga bakal menehi asil sing apik kanggo dipikirake. Nanging sejatine kita bakal kudu nggabung karo sing liya, supaya bisa luwih apik ing kulit. Ing kasus iki, bakal dadi minyak zaitun. Kaya sing wis dingerteni, iki tanggung jawab kanggo nyedhiyakake hidrasi, saliyane ngilangi kabeh jinis sampah lan menehi antioksidan. Iki minangka ide liyane sing disenengi kanthi gampang lan bisa ngasilake asil sing apik.

Obat kulit lemon

Gula lan jeruk nipis

Obat iki cocok kanggo wong sing duwe kulit rambut berminyak. Amarga kaya sing wis dingerteni jeruk nipis bakal tanggung jawab ngontrol sebum. Dadi, gula bakal teka, sing bakal dadi tanggung jawab nyeret kabeh rereget sing ana. Kanggo obat kaya iki, ora ana bedane bahan siji lan liyane. Uga, elinga yen jeruk nipis ing rambut sampeyan, yen sampeyan entuk srengenge bisa nyuda. Dadi, jinis ide iki mesthi luwih becik ditindakake nalika wengi nalika kita ora lagi metu. Rambut sampeyan kudu rada lembab nalika nglamar. Saka kene, sampeyan bakal miwiti nganggo pijet bunder lan sawise sawetara menit, sampeyan bisa ngumbah rambut kaya biasane. Sampeyan bakal bisa ndeleng efek kanthi cepet!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.