Kepiye Pilates bisa Ngapikake Kesehatan Sampeyan

Apa Pilates ing Omah

Yen sampeyan isih durung bertekad kanggo olahraga kaya pilates Amarga sampeyan nganggep mboseni utawa gampang, kita bakal menehi katrangan babagan prekara sing wis mlebu kelas Pilates. Iki minangka olahraga sing apik sing bisa kita lakoni sanajan ing omah, nganggo utawa tanpa peralatan, mula saben wong duwe akses menyang ombone sing luwih gedhe utawa kurang. Dadi olahraga sing bisa menehi mupangat sing gedhe.

Yen sampeyan pengin olahraga olahraga liyane sing mbantu sampeyan ora mung ngilangi bobot awak nanging uga kanggo nambah kesehatan, Pilates bisa dadi solusine. Yoga uga minangka ide sing apik kanggo kita lan kalorone duwe akeh kesamaan, nanging saiki kita bakal ngomong babagan Pilates, yaiku olahraga sing wis modis banget lan kabukten bisa menehi mupangat gedhe ing awak.

Nambah lan mbenerake dedeg piadeg sampeyan

Iki minangka salah sawijining perkara sing akeh wong sing mlebu Pilates. Minangka cara kanggo miwiti mbenerake kesalahan sing ana ing posisi kita. Saben dina kita mlaku utawa lungguh ala lan ngrusak awak kita. Kita ora mung lara punggung maneh, nanging uga ing gulu utawa ing bagean awak liyane lan kabeh bisa katon amarga postur sing ora apik sing terus ditindakake. Iki sebabe Pilates penting banget, amarga mbantu kita dadi sadar awak lan postur sing digunakake meh ora sadhar lan babras kita. Kanthi latihan Pilates, kita mlaku kanthi jejeg, ngindhari postur sing ala lan ngerti yen postur awake apik utawa ora apik.

Tambah keluwesan sampeyan

mupangate nindakake pilates

Kaya dene yoga, saben wong kudu nindakake olahraga kanthi sabisane. Penting kanggo nambah saben dina, nanging cocog kanggo kabeh wong. Sanajan sampeyan minangka wong sing fleksibel banget, sampeyan bisa entuk luwih akeh yen sampeyan nindakake Pilates. Olahraga sampeyan yaiku tujuane kanggo nambah keluwesan, kanggo ngencengake otot lan nambah nada, mula mbantu kita supaya otot luwih santai lan mulur, bisa luwes.

Sampeyan sinau kanggo ambegan luwih apik

Tindakan ambegan kanthi otomatis, nanging kita uga kudu sinau kanggo ambegan kanthi luwih apik, kanggo ngerti napas kita. Salah sawijining tombol kanggo semedi manggon ing napas lan pilates uga iku penting banget. Kita ora mung kudu koordinasi olahraga, nanging uga kudu napas kanthi napas, mula kita bisa sinau ambegan kanthi luwih jero, kanthi cara sing luwih jero lan ngrasakake napas kasebut, ana entuk manfaat sing gedhe, nalika ngoksidasi awak lan santai .

Nyuda stres saben dina

Kanthi Pilates, kita ora mung olahraga, nanging minangka jinis olahraga sing mbantu kita fokus lan santai. Iki minangka latihan sing menehi tekanan kanggo napas lan mulane mbantu nyuda stres. Kita kudu fokus ing napas kanthi apik lan olahraga, mula bisa mbantu kita. Iki minangka cara kanggo olahraga tulungana kita ing dina-dina kangelan banget, ing endi olahraga sing ngaktifake kita kanthi berlebihan bisa nyebabake kita amarga kuwatir.

Mbantu sampeyan turu luwih apik

Kepiye carane nggawe Pilates

Kanggo wong sing alangan turu, Pilates bisa nulungi. Ora mung ngendhokke awak, nambah postur lan nyuda masalah punggung, nanging uga nyuda stres lan mbantu ngontrol napas. Iki kabeh bakal nggawe kita luwih santai lan bisa turu kanthi luwih apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.