Carane nindakake adus uap rai

Mandi uap rai

Kalebu adus uap rai ing rutinitas kecantikan saben wulan, bakal mbantu supaya blackheads ing teluk lan granit. Iki minangka teknik prasaja sing bisa ditindakake ing omah kanthi bahan sing sithik. Sampeyan mung kudu nindakake reresik sing luwih jero saben wulan lan kanthi iki, sampeyan bakal entuk kulit sing luwih resik tanpa cacat.

Amarga rutinitas saben dina minangka kunci dhasar babagan kaendahan rai, nanging polusi, kosmetik sing digunakake saben dina, dandanan lan kulit dhewe sing ngasilake lemak alami, njalari ampas dadi ditempelake ing kulit. Lan, yen kita ora ngresiki kanthi bener saben dina, kita bakal nandhang macem-macem masalah kulit. Kanthi cara sing padha, reresik jero sapisan sasi bakal mbantu ningkatake kondisi kulit ing lapisan paling jero.

Kepiye carane uap mbantu?

Kosmetik alami

Kanthi nindakake facial kanthi uap, kita bisa mbukak pori-pori, kulit dadi luwih elastis lan luwih gampang ngilangi komedo. Bath uap rai wis digunakake wiwit jaman biyen lan nganti saiki Iki minangka teknik sing bisa ditemokake ing salon kecantikan apa wae. Iki amarga ora krasa lara, menehi asil sing apik, lan ramah kulit.

Sawise ing rai limpieza Kanthi adus uap, sampeyan bakal sok dong mirsani kulit pasuryan resik, Gamelan lan mengilap. Yen sampeyan uga nindakake kanthi rutin, sapisan sasi, sampeyan bakal ngindhari akumulasi residu ing kulit kang dadi sabab saka blackheads. Tegese kulit sampeyan bakal resik luwih suwe, pori-pori sampeyan bakal ora katon lan bintik-bintik ireng bakal dadi cilik.

Carane nggawe adus uap rai ing ngarep

Reresik rai

Kapan sampeyan bisa, luwih becik menyang pusat kecantikan kanggo ngresiki rai. Utamane yen sampeyan pertama kali lan yen kulit sampeyan duwe komedo gedhe, pori-pori sing katon banget utawa yen sampeyan nandhang masalah kulit. Nanging, nindakake adus uap rai ing omah iku gampang banget lan sampeyan bisa nggabungake menyang rutinitas kaendahan saben wulan. Sampeyan mung kudu tindakake langkah iki kanggo njaluk iku bener.

  1. Siapke wadhah gedhe banyu sing nggodhok. Penting banget yen banyu ngeculake akeh uap, amarga iku sing bakal mbukak pori-pori. Sampeyan uga kudu andhuk resik ing tangan.
  2. Cuci tangan kanthi apik karo sabun lan banyu sadurunge miwiti.
  3. Saiki sampeyan kudu nindakake pisanan ngresiki nganggo banyu anget lan sabun menyang banyu khusus kanggo kulit rai. Aja gosok kulit, utawa garing kanthi kasar. Dab andhuk kanggo mbusak keluwihan banyu.
  4. Saiki iki wektu kanggo nindakake adus uap rai. Selehake pasuryan sampeyan ing wadhah kanthi banyu, tanpa ndemek kulit, sampeyan ora perlu nyedhaki. Sijine andhuk ing sirah supaya gelembung digawe lan uap ora ilang. Tansah pasuryan kaya iki watara 10 menit, nalika uap saka banyu nindakake sawijining karya ing pori-pori kulit.
  5. Yen sampeyan duwe akeh blackheads, iku wektu kanggo aplikasi topeng exfoliating. Sampeyan bisa nggunakake lempung pasuryan utawa madu, sing nindakake efek sing padha.
  6. Bilas kulit nganggo banyu anget kanggo nutup pori-pori tanpa iritasi kulit.
  7. Saiki gunakake toner sing entheng lan bebas alkohol minangka bagean saka rutinitas kecantikan saben dina. Toner iku penting, amarga iku produk astringent sing nutup pori-pori lan nyegah rereget saka accumulating ing kulit.
  8. Rampung kanthi nglamar sing apik pelembab ing kulit.

Iki minangka langkah sing kudu sampeyan tindakake kanggo nindakake adus uap rai ing omah. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa nambah lengo penting kanggo nggodhok banyu sing mbantu hydrate kulit. Kanggo ngrampungake, sprinkle banyu mawar ing kulit kanggo seneng pasuryan kebak cahya lan vitalitas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.