Kepiye milih warna sing cocog?

Kepiye milih warna sing cocog?Sadurunge miwiti proses pamilihan, sampeyan kudu menehi poin ing ngisor iki, sing bakal mbantu entuk asil sing digoleki.

  • warna-lingkungan.jpgNetepake lingkungan sing pengin digawe. Yaiku, pikirake manawa santai, spiritual, sensual, utawa nyenengake. Kanggo jeneng sawetara. Apa kudu menehi saran babagan kelas, kesegaran, kebersihan ...?
  • Pilih kepiye warna utama, sing ngasilake lingkungan sing sampeyan goleki papan sampeyan. Pilih minangka warna bawahan wong sing nguatake lingkungan kasebut.
  • ing logat warna ngimbangi swasana. Milih sing bener bakal menehi ruang lan iklim sing pas kanggo lingkungan sing sampeyan butuhake.

Saben warna ngasilake efek kanggo wong-wong sing ngerteni, kanggo ngerti efek sing bakal sampeyan lakoni kanthi kombinasi tartamtu. Elinga yen warna utama bakal duwe efek sing luwih gedhe, amarga bakal dadi warna kanthi amplitudo paling gedhe, mula coba gunakake warna cahya.

kuning.jpg

Werna paling padhang, paling anget lan paling jembar, yaiku warna srengenge. Iki ngasilake panas, nyebabake humor lan bungahe sing nyenengake. Ngrangsang penglihatan lan tumindak ing sistem saraf. Iki ana gandhengane karo kegiatan mental lan inspirasi kreatif amarga nggawe akal lan tumindak anti-lemes.

Sing paling khas saka warna kuning yaiku nggambarake cahya banjur sumunar ing endi wae, saengga nyebabake ketenangan sing nyenengake. Kuning tegese lega saka wong sing kesel lan nindhes. Tansah maju, menyang sing anyar, modern, ing mangsa ngarep. Nyedhiyakake motivasi kanggo kinerja lan kinerja sing apik.

oranye.jpgBungah enom, panas, panas. Iki nuduhake sawetara aspek kanthi warna abang, kanthi warna sing padhang lan cerah.

Nambah optimisme, keamanan, kapercayan, keseimbangan nyuda lemes lan ngrangsang sistem pernafasan lan pencernaan.
Cocog banget kanggo papan sing kulawarga nglumpukake kanggo ngobrol lan seneng karo perusahaan.

abang.jpgWerna warna sing paling padhang iki. Werna warna geni lan getih, vitalitas lan tumindak, pengaruh banget tumrap swasana ati lan impuls manungsa, ngasilake panas.
Kekurangan abang yaiku bisa nemokake sikap agresif yen kakehan.

mawar.jpg Gumantung saka intensitas utawa padhange, jambon bisa ngasilake atmosfer sing beda.
Mawar sing kuat nuduhake energi sing padha karo warna abang. Dheweke uga enom lan nyebabake sensasi gerakan. Dheweke nyenengake lan nyenengake, nanging uga gawean.
Jambon cahya ilang kabeh intensitas, sing ndadekake warna sensual, lembut lan feminin. Iki uga ngasilake lingkungan sing alus, tenang lan sentimental.
Jambon minangka warna sing akeh digunakake ing papan sing ana gandhengane karo perawatan pribadi, kayata salon kecantikan, spa, lsp.

violet.jpg Makili misteri, digandhengake karo intuisi lan spiritualitas, nyebabake emosi lan swasana.
Uga warna melankolik. Tumindak ing jantung, nyuda kuatir, fobia lan wedi. Ngalancarake kekuwatan kreatif.
biru.jpg Iki minangka simbol ambane lan jembar (segara lan langit), duwe efek sing tenang lan digunakake ing lingkungan sing ngundang istirahat.
Tingkat denyut nadi, tekanan getih, lan ambegan diturunake lan diatur. Biru minangka warna sing adhem banget, yaiku ngirimake Katenangan, kapercayan, lan katenangan.
Iki diarani kekuwatan kanggo ngilangi energi negatif. Iki luwih seneng sabar, apikan, lan tentrem, sanajan kahanan sing biru amarga biru nyebabake lemes utawa depresi.
Disaranake uga kanggo ngimbangi panggunaan warna sing anget.

ijo.jpgIki nglambangake pangarep-arep, barang sing bakal teka, kepenginan urip. Iki minangka warna sedatif lan hipnosis.
Iki tenang lan santai, asil efektif ing kasus rasa gemeter, insomnia lan lemes, tekanan getih luwih murah, denyut jantung sing luwih murah, nyuda neuralgia lan ngelu.
Bisa digunakake kanggo netralake warna anget.

coklat.jpgCoklat minangka warna sing ana gandhengane karo jantung, omah lan nyedhiyakake stabilitas. Luwih saka warna liyane, coklat kudu digunakake ing konteks kadonyan.
Beda bata, lempung utawa terracotta sing beda-beda, dianggep proteksi lan aman, amarga ora bisa dihubungi karo Bumi, sing mesthi dadi sisi positife, saliyane rasa anget sing bisa diwenehake.
Nanging, ana sing nganggep kasebut minangka warna sing kotor.

netral.jpgNada netral nyedhiyakake rasa aman lan bakal bisa ditampa kanthi apik amarga duwe "gaya" sing penting. Werna kasebut kanthi radikal bisa ngowahi perasaan suhu lan pengaruh psikologis.
Contone: Beige anget luwih grapyak tinimbang sing putih, sing bakal luwih adhem.
abu-abu.jpgPodo karo kabeh perkara lan ora mengaruhi warna liyane. Bisa ngatonake keanggunan, ngormati, menehi rasa ayem, nuwuhake swasana santai lan semedi, sanajan kanthi berlebihan bisa nyebabake rasa bosen.
Werna warna netral lan rada surem. Mbantu negesake nilai spiritual lan intelektual.

putih.jpg Makna kasebut digandhengake karo kemurnian, iman, tentrem, bungah lan rapi.
Ing budaya oriental nglambangake akhirat, nggambarake katresnan ilahi, stimulasi andhap asor lan imajinasi kreatif.
Ing wilayah gedhe bisa dadi warna sing adhem, gumantung karo warna sing selaras.

ireng.jpgWerna klasik sing kuat lan digandhengake ing wayah wengi. Intine sing kuat nuduhake keanggunan lan kecanggihan.
Elinga yen kualitas negatif saka ireng, kayata sedhih lan melankolis, bisa katon metu yen digunakake kanthi berlebihan.
Ireng dianjurake banget kanggo negesake lan menehi sentuhan keanggunan sing sampeyan goleki.
Elingi: Ora mung tembok lan langit-langit sing ana warna, perabotan, jubin, lampu sampeyan penting kanggo harmoni. Contone, yen sampeyan mikir manawa ruangan sampeyan butuh sentuhan kesegaran lan keseimbangan, ora prelu dicat tembok tembok, sampeyan bisa nyelehake sawetara tanduran sing menehi lingkungan sing sampurna.

sw.jpg


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   nadia ngandika

    halo .. apa sampeyan nerbitake majalah ?? amarga aku seneng banget karo informasi kasebut, nanging aku pengin kaya majalah, amarga ora akeh wektu ing pc, luwih gampang aku maca ing majalah ... muga-muga bisa diwales .. matur nuwun .. lan salam