Cara dekorasi kanthi gaya apik gaya pedesaan

Pedesaan apik

El gaya chic pedesaan luwih dihargai saiki, campuran campuran pedesaan lan modern, modern lan saiki. Kontras minangka trik sing apik kanggo dekorasi, amarga kanthi cara iki kita ora tetep tetep karo siji gaya lan nggawe barang-barang sing istimewa lan istimewa. Luwih becik nyampur gaya lan omah kanthi kapribadian tinimbang salinan gaya tartamtu sing bisa kesel.

El gaya chic rustik minangka gaya novel sing ngupayakake menehi sentuhan sing luwih elegan lan canggih kanggo lingkungan desa. Jinis-jinis lingkungan kasebut diilhami dening negara, ruang desa, ing endi ana bahan sing katon kasar lan fungsional, nanging sentuhan sing apik bisa mbantu sampeyan modern lan entuk keanggunan sing kadang kurang.

Bahan alami

Pedesaan apik kanggo omah

ing bahan alami minangka bagean dhasar saka gaya desa, dadi kita ora bisa nindakake tanpa wong-wong mau. Kayu ing prabotan, rotan, kranjang anyaman uga potongan watu sing sampurna kanggo nyipta swasana pedesaan sing mengko bisa nambah sentuhan sing apik. Pedesaan kudu dadi protagonis, amarga gaya dhasar. Perabotan kayu biasane wis tuwa utawa katon pedesaan, kuwat, tanpa ornamen sing akeh banget. Lantai kayu utawa watu uga asring digunakake. Saliyane, ing pirang-pirang aksesoris anyaman digunakake, kanthi kranjang utawa karpet ing bahan sing apik banget sing deso kasebut.

Nuansa cahya lan alami

Bahan kanthi gaya pedesaan

Ing gaya iki, a tutul luwih modern ing lingkungan deso. Nada cahya mbantu kita nyuda sentuhan pedesaan, amarga lingkungan sadurunge duwe akeh kayu peteng lan nada kuwat sing mateni kamar. Ing kasus iki, kita golek warna kayata putih, abu-abu lan utamane krem ​​sing entheng, alus lan uga anget. Ing jinis lingkungan kasebut, ora masuk akal kanggo nggoleki potongan warna sing akeh, amarga ing lingkungan pedesaan biasane ora.

Tambah kembang lan tanduran

Lo deso duwe gandhengane karo deso lan alam, mula sawetara tanduran ora bisa ilang ing papan kasebut. Saiki, tanduran digunakake ing njero omah, tanduran gedhe lan cilik, kanggo nggawe sudhut khusus. Gagasané yaiku nambah kesegaran lan warna ing tanduran. Goleki pot sing cukup kanthi warna sing cerah utawa tambah pot anyaman.

Perabotan gaya Prancis

Gaya chic deso

Sanajan wis ngobrol babagan poin sing nyebabake gaya desa, kita uga kudu mikir babagan nambah sentuhan sing paling apik. Sampeyan bisa kalebu sawetara prabot kanthi gaya Perancis. Gaya iki nduweni perabotan sing dibentuk kanthi akeh detail, sinuous lan sikil sing diukir. Nambahake siji utawa rong perabotan gaya iki luwih saka cukup kanggo nggawe sentuhan sing luwih apik. Kajaba iku, gaya vintage minangka bagean saka potongan Prancis lan mula kita bakal nggawe swasana sing istimewa.

Marmer lan keramik

Bahan pedesaan cenderung kasar lan ora diwarnai. Nanging kanggo nggawe lingkungan sing luwih elegan, kita bisa nambah jinis bahan liyane. Ing marmer banget elegan lan mulane digunakake ing lingkungan kasebut. Bisa dadi potongan kanggo geni, meja marmer utawa malah tutul ing sisih ndhuwur perabotan. Marmer elegan, luwih-luwih yen kita milih warna kaya abu-abu lan putih. Saliyane, keramik uga duwe sentuhan sing elegan, mula kita bisa nyakup rincian cilik kayata vas utawa gambar dekorasi. Ing rincian cilik sampeyan bisa ndeleng sentuhan sing canggih.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.