Buñuelos, panganan cuci mulut tradisional

fritter

gorengan

bener saka semut. * boño, lan iki saka gót. * buggjo 'gumpalan'; cf. kucing. balung 'tumpeng'.

1.m Woh wajan sing digawe saka adonan glepung sing diantemi kanthi apik lan digoreng ing lenga, lan yen digoreng dadi alus lan metu saka macem-macem wujud lan ukuran.

Sapa sing durung tau mangan donat? Aku wani ngomong yen kita kabeh wis nyoba panganan cuci mulut tradisional iki ing siji wektu utawa liyane. Yen ora kaya buñuelos kaya gorengan angin kaya sing Isine krim, krim, coklat, rambut malaikat utawa manis liyane.

Ing Bezzia, kita ngajak sampeyan supaya ora wedi nggawe donat dhewe. Nggawe adonan kasebut relatif prasaja lan sanajan luwih trep yen digawe nganggo robot kanthi sekop, sampeyan uga bisa nggawe kanthi tangan. Apa bisa luwih larang entuk titik ing suhu lenga kanggo nggoreng nanging sampeyan duwe adonan sing cukup kanggo nemokake! Dina iki kita mandheg ana; senajan ora njupuk dawa kanggo menehi sawetara opsi minangka Isi.

Apa sampeyan seneng permen goreng tradisional? Aja ragu-ragu kanggo nyoba roti lan donat karo anggur manis.

Ingredients

  • 100 g. banyu
  • 15 g. saka butter
  • 1 jiwit uyah
  • 10 g. saka gula
  • 65 g. Saka glepung
  • Ragi 1/2 sendhok teh
  • 2 endhog M
  • Lenga zaitun sing entheng kanggo nggoreng
  • Icing gula kanggo bledug

Langkah demi langkah

  1. Kanggo miwiti nyampur glepung karo ragi ing panampa.
  2. Sawise panas banyu karo butter, uyah lan gula ing saucepan nganti godhok lan butter wis ilang.
  3. Yen mengkono, mbusak saucepan saka panas lan nambahake campuran glepung lan ragi bebarengan. Nglakoake kanthi kuat karo sendok kayu kanggo sawetara detik.
  4. Banjur bali saucepan menyang geni lan terus aduk nganti entuk bal saka adonan sing gampang dicopot saka tembok.

massal

  1. Sawise rampung, copot saucepan saka panas lan supaya dadi anget kanggo sawetara menit.
  2. Banjur tambahake endhog siji-siji, nyampur uga sawise saben tambahan. Sampeyan bisa nindakake ing robot kanthi shovel nganti sampeyan entuk adonan sing homogen, kandel lan krim.
  3. Ayo adonan ngaso nganti 10 menit banjur panas akeh lenga ing wajan cilik lan jero, supaya goreng bisa ngambang.
  4. Nalika lenga wis panas, ora akeh sing kudu direbut utawa sethithik kanggo nyegah munggah, njupuk karo rong sendok teh. bagean cilik adonan (Tansah dipikir sing padha bakal quadruple ing volume) lan nyelehake mau menyang lenga.

gorengan

  1. The fritters bakal wiwit abuh lan yen wis rampung lan emas ing sisih siji, dheweke bakal mbalik dhewe. Sawise thukul lan emas, copot nganggo sendok slotted lan sijine ing kertas absorbent.
  2. Sawise kabeh rampung supaya fritters adhem lan sprinkle karo gula icing.

fritter


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.