Peregangan sadurunge turu: sing paling akeh dituduhake?

Peregangan kanggo ngaso luwih apik

Apa sampeyan ngerti mupangat babagan regangan sadurunge turu? Dadi, saiki, mesthine ora bakal ana sedina sing ora sampeyan lakoni sadurunge mulih. Amarga akeh mupangate, lan uga akeh sing ora bosen.

Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing turu lan tiba bunder, mula luwih becik sampeyan kudu golek sawetara wektu sadurunge kedadeyan. Nanging yen, ing tangan liyane, sampeyan duwe insomnia, sampeyan mesthi bakal matur nuwun luwih akeh tinimbang sadurunge. Apa wae kahanan sampeyan, sampeyan kudu ngrasakake mupangat sadurunge turu sadurunge turu. Kita miwiti!

Keuntungan babagan babagan sadurunge turu

Peregangan minangka bagean penting saka latihan sing cocog karo uyah. Nanging minangka tambahan, nalika nyebutake sing biasane rampung sadurunge turu, kita bakal nemokake mupangat sing anyar lan akeh kanggo awak:

  • Sampeyan bakal turu luwih apik: Awak kudu golek saldo, istirahat lan santai. Mula, angger ora kedadeyan lan kita siyaga terus-terusan, kita ora bakal bisa turu kaya sing dikarepake. Mula, kanthi nindakake jangka tartamtu, kita bisa nggayuh keseimbangan kasebut.
  • Sampeyan bakal ngilangi ketegangan lan stres: Salah sawijining sebab kenapa kita ora turu kanthi nyenyet amarga kita cenderung nambah ketegangan lan saraf, sing ndadekake awak dadi luwih penting.
  • Nyegah lara: Nalika awak wis mulet, kita bakal tinggalake ciloko lan nyeri sendi, lan mesthine kontraksi kasebut sing asring nyusahake urip kita.

Keuntungan babagan regangan

Paling apik sadurunge turu

Kepiye cara ngomong babagan olahraga sadurunge turu, lan kita ora pengin ngilangi siklus sampeyan, luwih becik milih sawetara gerakan santai lan lancar, umume. Kajaba iku, kita ora bisa lali manawa uga kudu cekak supaya bisa tampil luwih apik:

  • Sampeyan ngapusi, kanthi lengen dipisahake saka awak lan sikil lentur, sampeyan kudu melu telapak sikil. Saiki wayahe nyebarake dhengkul nganti bisa, nanging tanpa meksa. Kita narik napas jero maneh lan bali menyang posisi wiwitan.
  • Ing kasus iki, sampeyan bakal lenggah tumit lan nyuda awakmu maju, kanthi tangan uga digawe dowo menyang arah iki. Yen sampeyan ora bisa ngetokake akeh, aja padha sumelang. Fokusake ambegan jero, anteng sawetara detik lan santai.

Peregangan dhasar

  • Saiki kita bakal beda-beda olahraga, amarga terus lungguh nanging tetep sikil digawe duwur lan bali terus. Kita maju nyoba nutul pucuk driji. Ora masalah yen sampeyan ora teka, amarga kaya sing kita negesake kapan wae, sampeyan ora kudu meksa babagan kasebut. Coba santai wilayah pundhak lan gulu sabisa.
  • Lungguh ing sisih ndhuwur amben, supaya sikilmu dipasang ing tembok. Iki minangka cara sing sampurna kanggo ngredhakaké sawise sedina muput lan bisa mbantu sirkulasi. Elinga ambegan sawetara detik lan istirahat.
  • Kita wungu maneh lan ing kasus iki, kita bakal nyuda sikil siji, nggawa ing dodo lan nyekel nganggo tangan loro. Kita ambegan, ngeculake lan nindakake perkara sing padha karo sikil liyane.
  • Minangka galur gulu Dheweke uga bisa nggawe trik kanggo kita, mula kita kudu ngrampungake. Kita nyelehake tangan tengen ing endhas lan tekokake utawa miringake menyang sisih sing padha, nanging tanpa narik. Banjur kita uga nindakake perkara liyane.

Kanthi latihan kasebut wis sampeyan bakal duwe perangan awak sing apik supaya bisa turu kanthi santai. Saenipun, miwiti kanthi ngaturake sawetara detik kanggo masing-masing. Nanging nalika mbaleni, ya bisa nambah pengulangan lan wektu. Kapan sampeyan bakal miwiti karo dheweke?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.