Apa bisa mbantah karo pasangan sampeyan lan ora gelut?

diskusi-pasangan-1920

Sanajan kayane kaya impen pipa nyata kanggo akeh pasangan, Sejatine sampeyan bisa uga bisa mbantah tanpa ngundhakake swara lan bakal kelangan peran sampeyan. Mupangat karo pasangan sampeyan babagan topik tartamtu bisa dadi luwih apik, yen sampeyan ora terus-terusan lan menehi kesepakatan kanthi cara sing tentrem.

Sejatine teori iki apik banget, nanging sejatine yaiku ing praktik ana akeh pasangan sing ora ngerti cara nemokake solusi kanggo bisa mbantah., dipungkasi kanthi cara paling ala: gelut. Ing artikel ing ngisor iki, kita bakal nuduhake sawetara pandhuan sing bisa ditindakake supaya bisa mbantah karo mitra lan ora bisa gelut kapan wae.

Bantahan dudu sayembara

Ing umume kasus, argumen kasebut dadi gelut amarga pasangan kasebut nggawe konflik kasebut minangka persaingan asli ing antarane. Kalorone ora pengin menehi tangan kanggo muter lan pengin bener kabeh. Ana tombol kanggo gelut lan yaiku diskusi yen aja nganti pribadi lan mikirake solusi bersama.

Ing gelut utawa padu ora ana sing menang utawa sing kalah. Kahanan rumit ing pasangan sing kudu ditanggulangi kanthi tentrem lan tenang. Mbabarake perkara kasebut marang pasangan tanpa mikir sing bener yaiku kunci nalika mbantah tanpa gelut.

padu

Tips kanggo padu karo pasangan kanthi cara sing sehat

Objektif diskusi ora liya yaiku bisa nggayuh solusi sing gawe marem karo kalorone pihak. Banjur kita menehi serangkaian tips utawa pedoman sing bakal mbantu sampeyan entuk:

  • Sadurunge miwiti nyerang mitra, luwih becik tenang lan mikir babagan cara nemokake solusi. Gelut karo pasangan sampeyan ora ono gunane amarga iki mung bakal rumit.
  • Diskusi kasebut kudu dilakoni ing wektu sing pas kanggo sampeyan sakloron. Kanthi cara iki, bakal luwih gampang ngindhari gelut lan ngrembug kanthi cara beradab lan tentrem.
  • Penting kanggo ngadhepi siji lan sijine pikiran ing ngarepe pasangan. Akeh kesempatan ing dalan gedhe lan ora ngadhepi masalah bisa nyebabake gelut ing pasangan sing ora rampung.
  • Yen sampeyan nindakake perkara sing sampeyan getun, luwih becik diitung nganti 10 lan santai ing papan liya nalika sampeyan diskusi.

Cekakipun, sanajan kayane ora bisa ditindakake, pasangan bisa mbantah masalah tartamtu lan ora gelut. Ora ana gunane kanggo ngina lan nguwuh-uwuh, awit kanthi cara kasebut, samubarang kabeh bisa dadi luwih parah. Sing paling becik lan paling sehat tanpa mangu-mangu, yaiku bisa ngrembug kanthi cara beradab supaya bisa nemokake solusi sing nggawe wong loro seneng lan seneng.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.