Apa bisa dadi seks yen ora ana seng nembus?

Nganti saiki, kapercayan populer isih ana manawa ora ana penetrasi, mula ora ana jinis. Penting, disingkirake saka panemu kasebut lan pikirake yen ana jinis nalika ana ngelus, onani utawa oral seks ing antarane kalorone.

Sampeyan kudu duwe pikiran sing luwih mbukak lan lali babagan kasunyatan yen mung ana jinis yen wong lanang bisa nembus wanita kasebut sajrone nesoni. Ing artikel ing ngisor iki, sampeyan menehi sawetara tombol kanggo mesthekake yen bisa nindakake hubungan seks sanajan ora ana penetrasi.

Ana bisa jinis yen ora ana seng nembus

Untunge wis akeh wong sing sadar yen mikir bisa tumindak seks sanajan penetrasi dening manungsa ora kedadeyan. Pikiran iki luwih akeh kedadeyan ing wanita tinimbang pria. Seseorang bisa ngrasakake urip jinis sing cukup aktif sanajan ora ana jinis penetrasi.

Pendhidhikan seksual sing ora apik sing ditampa ndadekake akeh wong, seng nembus penis menyang tempek rasane kaya dipeksa supaya bisa dianggep jinis. Pendhidhikan iki luwih milih kesenengane pria tinimbang wanita, mula bisa uga dianggep macho.

Kerumitan jinis

Kasunyatan manawa jinis nyuda dadi penetrasi uga ana gandhengane karo pendapat mayoritas manawa wong kudu heteroseksual. Sampeyan kudu dipikirake manawa jinis kelamin luwih rumit lan bisa ana praktik seksual sing lengkap lan nyenengake tanpa penetrasi utawa orgasme. Tumindak seksual ora kudu dikurangi dadi kasunyatan yen masang zakar menyang tempek.

Kunci kanggo kabeh iki kudu digoleki miturut pendapat wanita. Ana akeh panliten sing nuduhake manawa wanita luwih seneng laku seksual tinimbang penetrasi. Jarang banget wanita bisa nikmati jinis yen dheweke mung nembus wong lanang kasebut. Dheweke butuh seri praktik liyane supaya bisa bungah lan seneng nalika tumindak seksual.

pasangan.sex

Pendhidhikan ing jinis

Amarga iki, penting banget supaya bisa sinau maneh ing bidang seksual wanita lan pria. Wong kudu ngerti kabeh babagan potensial seksual sing gedhe sing diduweni manungsa. Seks ora mung penetrasi lan isih akeh cara kanggo nikmati kasur tanpa penetrasi. Nganti pendhidhikan kaya ngono, akeh wong sing bakal terus mikir yen seks mung kedadeyan yen ana penetrasi. Sampeyan uga penting banget supaya komunikasi sing apik karo pasangan kasebut supaya bisa ngobrol tanpa bisa keterbukaan lan ngerti kepiye kalorone bisa seneng ing kasur.

Cekakipun, jelas banget yen ana jinis, seng nembus dening manungsa iku ora prelu. Seks luwih jembar lan ana macem-macem cara kanggo turu ing kasur karo pasangan sampeyan, sanajan ora ana penetrasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.