Apa sing kudu ditindakake yen pasangane ngapusi

ngapusi

Ora kabeh ngapusi padha lan ora padha tumindak ora resik, yen tumindak ala lan ngerti yen bakal nyebabake wong liya sing cilaka. Ing kasus pasangan kasebut, ngapusi bola-bali lan biasane bakal ngrusak salah sawijining nilai sing paling penting ing sesambetan: kepercayaan.

Tanpa kapercayan, sampeyan ora bisa menehi bathi kanggo ndhukung jinis pasangan sing bisa dianggep sehat. Ora bisa diijini ing kahanan manawa salah sawijining pihak saka pasangan kasebut nggunakake ngapusi kanthi rutin lan yen kedadeyan kasebut, dheweke kudu dibatalake sanalika bisa.

Ngapusi ing pasangan

Bener manawa goroh iki katon padhang lan ing kasus pasangan ora kalebu pengecualian. Nanging, persentasi gedhe saka ngapusi kasebut kalebu ngilangi macem-macem kasunyatan sing bisa ngiyatake mitra kasebut dhewe. Iki sing diarani ngapusi putih lan dheweke ngupayakake kabeh supaya keamanan lan kekuwatan luwih gedhe kanggo hubungan kasebut. Beda banget ngapusi kayata lan nyebabake kerusakan gedhe kanggo pasangan, malah ngilangi nilai sing penting banget kayata kepercayaan antarane wong loro kasebut.

Yen pasangan kasebut ajeg ngapusi, penting kanggo takon lan ngerti sebabe dheweke nggunakake panggunaan sajroning hubungan kasebut. Saka kene, pasangan kasebut kudu milih arep mutusake hubungan sing kaya ngono, utawa ora entuk kesempatan liya kanggo ngatasi kerugiane. Ing kasus apa wae, sampeyan ora bisa nahan ngapusi patologis amarga hubungan kasebut bakal dadi beracun lan ora bakal ana kapercayan ing antarane pihak kasebut.

ayo-kandha-ngapusi-pasangan

Apa sing kudu ditindakake yen pasangane ngapusi

Boten sami yen pasangan kasebut ngapusi mung sepisan utawa ora nindakake pakulinan. Saka kene, wong sing diapusi kudu takon marang awake dhewe apa wong liya pantes dipercaya lan apa dheweke mirip karo nilai-nilai sing kudune ana ing hubungan sing sehat.

Ing kabeh kasus, dialog lan komunikasi ing pasangan kasebut minangka kunci nalika ngrampungake jinis masalah utawa konflik sing bisa kedadeyan. Kajaba iki, kudu ana komitmen saka wong loro kasebut, amarga yen ora, kedadeyan sing bisa kedadeyan maneh ing jangka pendek utawa jangka.

Harga dhiri saka wong sing lara iku aspek liyane sing kudu dipikirake nalika ngapura ngapusi. Ora gampang utawa gampang kanggo mbangun kapercayan sing wis rusak lan yen kahanan emosional kurang, mula angel bakal bisa ngrampungake hubungan. Mula, kapercayan ing kasus kasebut penting uga penting. Sampeyan kudu yakin sadurunge njupuk langkah penting kanggo ngapura wong sing ngapusi lan menehi kesempatan kaping pindho.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.