Dina subur

Weteng wanita nalika subur

Apa sampeyan ngerti apa dina subur? Sinau saka awak ...

Apa sampeyan nyoba meteng nanging ora sukses? Aja padha sumelang. Ana pasangan sing bisa mbutuhake wektu setaun utawa luwih kanggo nggayuh bayi sing pancen bakal dadi bayi sing dikasihi. Nanging, kanggo nggayuh iki, sampeyan kudu luwih dhisik ngerti awak.

Dadi, aku bakal ngandhani apa siklus menstruasi lan apa sing kalebu kanggo mbantu sampeyan nemokake dina apa suburmu?.

Apa siklus menstruasi?

Wanita sing lara periode amarga subur

Siklus menstruasi ditondoi kanthi rong fase:

Tahap kapisan

Diwiwiti ing dina pertama menstruasi, lan biasane rampung tanggal 14. Sorotan rong minggu iki mesthine getihen menstruasi. Biasane umume antara 3 lan 7 dina, nanging kadhang kala bisa ditambah nganti 2 dina maneh. Jumlah aliran sing ilang beda-beda gumantung saka wanita menyang wanita, nanging biasane 70% kerugian kedadeyan sajrone 2-3 dina pisanan.

Ing tahap iki, tingkat estrogen (hormon seks wanita sing tanggung jawab kanggo ngatur siklus menstruasi) dhuwur banget. Endhog rampung diwasa lan diusir dening ovary. Kita ngerti proses iki kanthi jeneng ovulasi. Mula, diwiwiti lelungan liwat tabung fallopi nganti tekan uterus. Dina iki bakal ana kemungkinan nalika hamil akeh banget.

Tahap kaping kalih

Ovum wanita nalika subur

Wiwit tanggal 14 nganti kaping 28. Nganti pungkasan tahap iki yaiku nalika akeh wanita ngalami perubahan swasana, lemes utawa nyeri ing weteng. Yaiku sing diarani minangka Sindrom sadurunge menstruasi. Ing tahap iki, hormon seks sing paling utama yaiku progesteron, sing ing wanita sing wis ngandut, dheweke kudu nyiapake uterus kanggo teka endhog sing dibuahi. Nanging yen ora ana kabegjan, kita bakal duwe hormon iki nganti tekan haid mbesuk, sing bakal nggawe kita kesel, kanthi semangat sithik lan uga napsu, mula kita kudu olahraga lan mangan kanthi sehat supaya ora njupuk kilogram ekstra.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe periode sampeyan luwih cepet

Siklus ora teratur

Nanging, ora kabeh siklus suwene 28 dina; ana sawetara sing paling cendhak, lan liyane uga tahan luwih suwe. Iki dianggep normal anggere umure ana ing antarane 21 lan 35; yen sampeyan luwih cekak utawa luwih dawa, ora ana kedadeyan apa-apa. Sampeyan asring dikira amarga luwih saka 35 dina, wanita kasebut steril, nanging iku dudu. Siji-sijine sing bisa kedadeyan yaiku sampeyan duwe Sindrom Ovary Polikistik, uga diarani Stein-Leventhal, sing nyebabake ketidakseimbangan hormonal, saengga angel entuk meteng amarga ovarium duwe wektu luwih angel ngeculake endhog sing wis dikembangake kanthi lengkap.

Sindrom Ovary Polikistik

Nyeri ovarium

ing gejala luwih asring yaiku:

  • Periode menstruasi sing ora teratur (Sawise sampeyan duwe siklus 20 dina, wulan sabanjure duwe siklus 35 dina ...).
  • Ing menstruasi ora bakal tahan dina sing padha.
  • Rambut awak luwih akeh tinimbang sing dibutuhake, saiki ndhuwur kabeh ing rai lan weteng.
  • kukul, sanajan wis diwasa.

Kanggo ngatasi sindrom iki, sampeyan kudu bukak gynecologist, sing bakal nindakake seri tes lan ujian (tes getih, ultrasonik, tes fungsi tiroid, lan liya-liyane) kanggo konfirmasi manawa sampeyan nandhang penyakit iki.

Yen sampeyan duwe, kamungkinan nyaranake sampeyan njupuk pil KB supaya siklus menstruasi sampeyan teratur. Kanthi cara iki, sampeyan bakal ora kesulitan nggayuh tujuan dadi ibu.

Apa dina sing subur?

Siklus menstruasi

Saiki, kita wis ngerti luwih akeh babagan cara kerja awak, utamane sistem reproduksi, ayo dideleng kepiye sampeyan bisa ngerti jamane subur.

Yen sampeyan duwe siklus 28 dina, ovulasi bakal kedadeyan udakara dina 14. Yen dipikirake, dina sing paling subur kalebu 3-4 dina sadurunge dina ovulasi, lan 3-4 dina sawise. Dadi, sampeyan bakal duwe kesempatan sing luwih sukses ing antarane tanggal 10 nganti 17-19.

Kepiye carane ngetung?

Ngurangi 28 dikurangi 18 menehi 10, dina subur pertama, lan 28 dikurangi 11 lan menehi dina subur pungkasan, 17. Iki amarga kita wis nindakake siklus 28 dina sing rutin banget. Biasane rutinitas utawa ora teratur siklus kudu diamati. Yen siklus sampeyan pindhah antara 26 lan 30 dina, sampeyan kudu nyuda 26-18 lan 30-11.

Kanggo ngerti persis suwene siklus sampeyan, sampeyan kudu nuduhake dina pisanan sampeyan duwe haid lan dina kaping pisanan. Kanthi mangkono, sampeyan bisa ngerti babagan nalika sampeyan subur.

Kepiye awakku ngandhani yen wis siyap kanggo meteng?

Awak minangka karya seni, cerdas banget. Dadi, mesthi langkah luwih maju tinimbang logika kita kudu mbayar manungsa waé kanggo »tembung» yen kita golek meteng.

Pelanggaran weteng

Vagina ditutupi dening membran lendhut sing tanggung jawab kanggo njaga tingkat asor sing cukup, ngasilake keputihan, sing tanggung jawab ngresiki lan nglindhungi saka patogen eksternal. Ing saben wanita duwe tampilan sing beda-beda, bisa dadi putih, transparan utawa kuning. Wah aliran iki bakal luwih akeh lan transparan nalika ovulasi, lan luwih tipis lan luwih kenthel nalika dina liyane.

Sacara keputihan normal ora kudu ambu ora enak, gatel, utawa lara. Yen sampeyan duwe gejala kasebut, sampeyan kudu mriksa dhokter amarga sampeyan bisa ngalami infeksi urin kayata infeksi ragi bawok, sing diobati nganggo antibiotik. Sampeyan uga bakal entuk asil dandan sing nyata yen ngemot blueberry ing panganan.

Suhu dhasar

Grafik suhu dhasar kanggo ngawasi dina sing subur

Suhu dasar yaiku suhu sing diduweni nalika tangi turu. Siklus menstruasi gegandhengan, wiwit nalika ana ovulasi, mundhak antara loro lan lima persepuluh. Kanggo njupuk, sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki:

  • Siapke thermometer bengi sadurunge, sijine ing meja, ing endi sampeyan bisa njupuk tanpa kudu pindhah.
  • Esuk, njupuk lan njupuk suhu sampeyan kanthi nyelehake termometer ing tutuk (ing ilat, kanthi lambene ditutup).
  • Yen sampeyan demam utawa lara, sampeyan uga kudu njupuk.

Sajrone pangukuran, sing bakal ditindakake udakara 5 menit, penting banget supaya ora pindhah lan tetep santaiyen ora bakal nindakake.

Kanggo njupuk kontrol sing luwih apik, sampeyan kudu ngrekam suhu basal wiwit dina haid pisanan. Mangkono, yen tuwuh sawetara prasepuluhan sampeyan bakal ngerti yen wis wancine.

Aplikasi kanggo ngerti jaman subur sampeyan

Sanajan cara paling apik kanggo ngerti dina sing paling subur yaiku nglacak awake dhewe, sejatine ana sawetara aplikasi sing bisa migunani banget. Yaiku:

  • Ovuview: Lengkap banget. Sampeyan ngidini sampeyan prédhiksi menstruasi sabanjure, ovulasi, saliyane dina sing subur. Uga nyedhiyakake akeh informasi babagan topik kasebut. Kasedhiya kanggo Android.
  • Kalender Periode: dirancang kaya buku harian, sampeyan bisa nulis gejala, bobot, suhu, lan liya-liyane. Kasedhiya ing Google Play.
  • Ladytimer: nuduhake kalender ovulasi, uga bisa nampa SMS yen duwe utawa pengin ngelingi tanggal. Kasedhiya kanggo Android, iOS lan Blackberry.

Aplikasi kasebut gratis, nanging sawetara duwe versi mbayar premium kanthi keperluan tambahan (kustomisasi luwih akeh kabar, ngirim laporan ing PDF ...). Sampeyan uga duwe keperluan online kanggo ngerti jaman subur, dadi ora prelu nginstal apa wae ing ponsel.

Lan kabeh iku. Muga-muga nganggo tips lan pandhuan kasebut luwih gampang ngerti apa dina subur sampeyan. Semoga sukses !!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

720 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Josue Valentin ngandika

    Aku duwe pitakon, aku bakal ngurmati wangsulanmu.
    Kanca duwe wektu biasa.

    Dheweke duwe siklus rutin kaya iki (suwene wektu suwene)

    20, 21, 22, 23, 24, duwe aturan normal, mula: 25, 26, 27, 28,29,30 miturutku iku umume lan nalika 24 mandheg mandheg: 31, 1, 2, 3, 4 .lan mungkasi sikluse.

    Miturut pendapatku, aku mikir manawa tanggal 2 minangka dina sing paling subur utawa yen aku salah, aku bakal ngormati pitulung sampeyan, aku bakal ngormati banget. Yen sampeyan apikan banget, aku seneng yen sampeyan ngirim email ing kene menyang duweke.
    mj_ion20@hotmail.com

  2.   kasepen ngandika

    Halo Josue, yen aku ngerti komentar sampeyan kanthi bener, yen kanca sampeyan ora nemtokake tanggal sing dituduhake, sanajan dheweke duwe siklus reguler, ana kalane awak dhewe duwe kelainan, bisa uga amarga stres, kurang panganan utawa njaba faktor Aku menehi saran supaya sampeyan ngandhani kanca sampeyan menyang gynecologist, dheweke bakal ngerti carane nerangake kurang periode lan uga nuntun dheweke luwih akeh nalika meteng. Salam!

  3.   pamela ngandika

    Halo, aku arep takon karo sampeyan. Aku arep meteng lan aku ora ngerti carane ngetung dina sing subur, tanggal haidku pungkasan yaiku 14/02/2008 lan aku wis hubungan seks ing tanggal 3 Maret iki mujudake dina sing subur Muga-muga wangsulan sampeyan matur nuwun

    1.    rosana mendez ngandika

      Halo, sugeng dalu, aku arep takon marang kowe. Aku duwe wektu dina 3 lan suwene 7 dina, ing dina iki aku subur.

  4.   kasepen ngandika

    Siklus menstruasi ora teratur lan aku nuroni tanggal 13 sing bakal ana ing jaman subur amarga tumrape aku dina kasebut wiwit tanggal 8 nganti 19, hubungan kasebut dilindhungi, nanging aku pengin ngerti apa ana kemungkinan meteng. Iki minangka dina paling ora beboyo. Matur suwun

  5.   janelize ngandika

    Siklus menstruasi ora teratur, nanging aku pengin ngerti apa dina subur nalika menstruasi yaiku 11/03/08 wiwit kepengin meteng, aku ora ngerti carane ngetung dina sing subur, apa sampeyan bisa mbantu aku

  6.   yessica g ngandika

    Napa ngerti siklus kesuburan sing dikurangi dikurangi 18 lan 11 lan dudu nomer liyane? kenapa aku menehi resep iki?
    Lan yen sampeyan nyuda nomer kasebut, kepiye yen dina kaping 1 aturan antara 15,16 utawa 17, yen sampeyan ngirangi 18, apa angka -1?
    apa dina sing subur?
    Tulung tulung aku babagan pitakon kasebut

  7.   yessica p ngandika

    Aku pengin ngerti kapan dina subur yen aku mrentah 24 lan pungkasane dadi 26
    Koyone aku ngandut yen aku duwe hubungan seks ing sawetara dina lan tanpa nglindhungi sanajan dheweke ora ejakulasi ing jero awak?

  8.   celeste ngandika

    Tanggal 14 Maret dheweke marani aku lan tanggal 17 dheweke budhal tanggal 19 aku wis hubungan karo pacarku lan akhire tekan tanggal 23 kedadeyan sing padha kedadeyan maneh, bisa uga dina-dina iku dina sing subur ??? Wangsulane kula amarga wedi banget

  9.   kasepen ngandika

    Hai Janeliza, Hai Jessica, Hai Celeste, apa kabarmu?
    Aku wis maca komentar sampeyan lan amarga penting banget minangka meteng, aku ora bisa nindakake apa-apa, nanging nyaranake sampeyan takon pitakon gynecologist. Dheweke bakal ngerti carane njawab kanthi tepat lan yen sampeyan lagi ngandut, sampeyan bakal bisa ngerteni secepat mungkin. Muga-muga sukses! Salam lan tetep maca kita!

  10.   anto ngandika

    Halo, aku butuh wangsulan ... ..aku menehi komentar., Nalika pungkasan haid teka, ana kelainan, aku mung teka 2 utawa 0 dina, sawise iku, 3 dina sawise, aku bali lan aku nate sesambungan dina pertama sek. Saka haidku, pacarku akavo ing njero batinku, aku pengin ndeleng manawa ana kemungkinan meteng iki, amarga aku njupuk tanggal pungkasan d haid. iki bakal dadi dina sing subur ...
    Aku bingung banget, ya tmb. Dheweke ujar manawa nalika haid angel, kedar meteng, lan apa gunane ing kasus iki yen pil njupuk ing dina sabanjure?
    Matur nuwun kanthi sanget, aku ngenteni wangsulan sampeyan.

  11.   anto ngandika

    Ah lan aku bakal ngerti manawa aku ora ngongkon ngobrol karo ginekolog, amarga yen aku komentar ing kene, amarga aku pengin wangsulan iki, lan nalika aku duwe kaca konfio sing sampeyan kudu ngerti ... maneh, matur nuwun

  12.   kasepen ngandika

    Hai Anto. Aku pengin njlentrehake manawa aku menehi saran marang para pamiarsa sing nulis ing artikel iki yen dheweke njaluk konsultasi karo ginekolog, amarga iki minangka prekara paling apik sing bisa ditindakake, supaya sampeyan bisa ngerteni liwat wong sing duwe spesialisasi ing subyek Aku bisa ngomong yen sampeyan lagi ngandut utawa ora, nanging ing kana pancen peranku, yen sampeyan wis, sampeyan uga kudu takon karo dokter kandungan. Awak manungsa ora bisa ditebak lan sampeyan bisa uga ora duwe proteksi nalika isih subur lan isih ora meteng utawa nindakake nalika ora subur lan ora duwe masalah. Matur nuwun kanthi sanget kanggo dipercaya MujeresconEstilo.com, nanging aku ora duwe wangsulan liyane. Salam lan tetep maca kita!

  13.   Andrea ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa-apa sing aku ragu-ragu lan wedi banget, ternyata aku ora ngalami haid rutin, biasane aku mlaku udakara 5 dina wiwit tanggal pungkasan haid, haidku pungkasan yaiku ing wulan Februari 21, lan aku duwe hubungan seksual kaping pisanan ing tanggal 22 Maret, pacarku nggunakake kondom, nanging amarga lara aku ora nembus, mula, aku njaluk dheweke nyopot, tanggal 24 Maret, kita uga nyoba maneh karo kondom, nanging isih lara lan kita mandheg, pitakonku .. mesthine amarga siklusku ora teratur lan mlaku sawetara dina, aku ora kudu teka tanggal 21 Maret nanging 5 dina mengko, nanging dina iki kita wis umur 30 taun lan ora ana sing marai, aku wedi lan pengin ngerti apa aku bisa hamil utawa ora, tulung tulung aku wedi banget.

  14.   panah ngandika

    Halo, aku pengin ngerti babagan jaman suburku. Aku teka tanggal 5 April lan haidku udakara kira-kira. 6 utawa 0 dina. sing bakal dadi dina sing subur. Matur nuwun

  15.   Adrian ngandika

    Halo, aku pengin ngerti jaman subur amarga aku kepengin ngandut, aku wis nyoba, nanging saiki durung bisa suwene suwene yaiku tanggal 3 April lan haidku rutin

  16.   karen ngandika

    Halo, aku mung pengin ngerti kapan jaman suburku, apa sing kedadeyan, apa sing kedadeyan tanggal 11 Maret lan tanggal 22 Maret, aku duwe hubungan seksual karo pacarku lan dheweke ejakulasi nanging ora ana ing njero ati, nanging aku nesu banget lan wedi karo Aku crita nalika semana aku bisa ndeleng kedado meteng

  17.   anahy ngandika

    Halo ps, aku lara banget ing tanggal 11 Maret, aku ngalami haid lan ing pungkasane (15 Maret) aku pacaran karo pacarku tanggal 22 Maret, critakake yen dina-dina kasebut subur utawa ora kanggo aku ????? ??

  18.   silvia ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa dina sing subur. Aku teka tanggal 5 April lan haidku udakara kira-kira. 4 lan 5 dina. sing bakal dadi dina sing subur. Matur nuwun

  19.   juana ngandika

    Halo, apa sampeyan bisa mangsuli surat ing ngisor iki:
    APA ING APA FERTILE KO?
    Aku wiwit menstruasi 10 sithik nganti 12 sawise telung dina kuat. Umume aku tekan 18 yaiku nalika aku mundur kabeh ... Kanthi pitungan sampeyan aku duwe total kontrol ... Apa sampeyan bisa mangsuli pitakonku? Saking sampun matur nuwun sanget

  20.   Camila ngandika

    Hai aku duwe pitakon.
    Periode aku teka tanggal 12 Maret, aku duwe hubungan karo pacarku tanggal 21 lan 22 Maret, kita ora nggunakake proteksi, nanging nalika teka aku njupuk lan kita ngadeg, dumadakan bisa uga ana njero ati. , nanging aku ora yakin. mula kudune haidku teka sedina luwih awal tinimbang biasane lan aku coklat, kadang jambon lan cilik lan umure udakara 3 dina, apa aku bisa ngandheg? Aku ana ing minggu subur? amarga aku ngerti yen minggu Subur ana seminggu sawise haidku ilang. Matur nuwun

  21.   maria ngandika

    HELLO, haidku rampung tanggal 25 April, suwene 5 utawa 6 dina
    nanging aku ora urip karo bojoku amarga kerjaane lan aku bakal nemoni dheweke tanggal 2, 3, 4 lan 5 Mei
    apa aku bisa kedar meteng?
    kedadeyan apa sing dakkarepake
    nanging amarga aku ora weruh akeh: S
    Apa sampeyan bisa nulungi aku supaya bisa tanggal sing dakwenehake
    thanks

  22.   maria ngandika

    HELLO, haidku rampung tanggal 25 April, suwene 5 utawa 6 dina
    nanging aku ora urip karo bojoku amarga kerjaane lan aku bakal nemoni dheweke tanggal 2, 3, 4 lan 5 Mei
    apa aku bisa kedar meteng?
    kedadeyan apa sing dakkarepake
    nanging amarga aku ora weruh akeh: S
    Apa sampeyan bisa nulungi aku supaya bisa tanggal sing dakwenehake
    thanks
    ana wong sing bisa nulungi aku ???

  23.   Josephine ngandika

    kancaku sing paling apik duwe periode sing ora teratur. kadang dheweke haid saben 28 lan kadang nganti saben 33 dina ... keprigelan dheweke yaiku ora ngerti apa dina subur ... yen umure saben 33 dina ...
    ora bisa ngetung lan ora ngerti maneh apa sing kudu ditindakake ...
    Aku matur nuwun banget yen sampeyan nulungi aku ... matur nuwun

  24.   Mung wae ngandika

    Halo, pitakonku ing ngisor iki

    Aku pacaran kaping pisanan karo pacarku, periodeku tanggal 20 April, aku rampung tanggal 24,25 lan aku duwe sesambetan tanggal 2 Maret lan kita ora padha ngurusi. Tulung aku kudu ngerti apa dina sing subur, lan apa kemungkinan aku ngandheg. Matur nuwun matur nuwun yen sampeyan bisa nulungi aku.

  25.   Jennifer ngandika

    Halo, aku pengin ngerti kepiye cara ngetung dina sing subur yen siklusku udakara 8 dina lan uga yen dina kaping siklusku tanggal 30 April, kapan dina suburku?

  26.   JENNIFER ngandika

    HELLO, AKU PUNCAK, aku miwiti nggunakake pil, nanging aku ora miwiti nalika dina kagiyatan, ana risiko sing ora bisa amarga aku wis miwiti sawise 3 dina, aku wis miwiti tanpa ngrawat lan ora nemoni. 'Aku ora ngerti yen aku bisa meteng lan aku bakal ngetrapake meteng. Aku ora ngerti yen dina-dina pacarku isih ana.

  27.   Juli ngandika

    Halo ... aku kudu ngerti jaman suburku yen suwene suwene suwene tanggal 6 Mei nganti 9 Mei ... aku duwe hubungan seks dina Setu esuk lan dheweke ngrawat awake dhewe, nanging aku wedi ... tulung wong sing wangsulan kanthi cepet ... matur nuwun

  28.   kasepen ngandika

    Halo Jennifer, saka apa sing sampeyan critakake, sampeyan wis wiwit ngombe pil tanpa takon karo dhokter sadurunge, iku ora apik banget, mula aku njaluk takon karo ginekolog. Sampeyan uga kudu ngerti yen sajrone njupuk pil kaping pisanan, sampeyan kudu ngurus diri kanthi cara kontrasepsi liyane (contone, kondom). Iki kaya aturan, nanging ing kasus sampeyan, aku njaluk takon karo dhokter.
    Salam lan tetep maca kita!

  29.   carola ngandika

    Halo, sawijining pitakon pungkasan wulan diputus tanggal 4 April lan kaya coklat lan ora tekan warna normal, saiki Mei diwiwiti saka tanggal 4 nganti noda coklat lan mula nganti tanggal 9 Mei wiwit kene luwih akeh pendarahan lan warna normal nganti wingi 19, amarga dina iki aku ora noda maneh, mula minimal banget mung minangka goresan cilik, kanthi data kasebut sampeyan. Kapan sampeyan mikir minangka dina sing subur wiwit konsultasi karo gym nganti tanggal 26 Mei lan aku pengin miwiti hubungan seksual ing Kamis, 22 Mei. matur nuwun lan niliki mengko. Aku ngarep-arep wangsulan sampeyan

  30.   victoria ngandika

    Halo, iki pisanan ngetik kaca iki nanging aku wis nggoleki kabeh internet kanggo menehi wangsulan! Menstruasi pungkasan kula yaiku tanggal 30 April lan miturut sawetara pitungan sing saya subur yaiku dina 11, 17 lan 28, aku lan aku duwe hubungan karo bojoku tanggal 11 lan 17 lan 19 kemungkinan terbuka sing aku hamil, wangsulan aku secepat mungkin ... matur nuwun. !!!

  31.   yamin ngandika

    Halo, iki pisanan aku ngetik kaca iki lan aku pengin sampeyan mbantu. Aku bubar wulan ing tanggal 10 Mei lan aku duwe hubungan karo pacarku tanggal 18 lan 19 Mei aku pengin ngerti apa aku bisa meteng, ejakulasi ing njero awakku lan dina apa dina sing subur, bakal ana kemungkinan kede meteng, tulung wangsulan aku sak cepet-cepet. Matur nuwun

  32.   Guadalupe ngandika

    Yen aku duwe reaksi ing tanggal 17 sawise periodeku, lan pacarku ora nemoni aku, apa aku bakal ngandheg?

    tulung wangsulan aku

  33.   shirley ngandika

    Hai, aku Shirley, aku duwe momen sing ora nate dipikirake wiwit aku dadi ibu saka 2 bocah wadon sing ayu umur 12 lan 9 taun. Aku wis duwe mitra anyar suwene 3 taun lan pancen pengin dadi wong tuwa. Tanggal haidku sing pungkasan yaiku tanggal 14 Mei, kepiye cara ngetung dina-dina kesuburan? Aku rada ora teratur.
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo papan iki lan aku ngenteni wangsulan

  34.   s andrea ngandika

    Halo, pitakonku ing ngisor iki, lan aku duwe hubungan seks sesuk sawise aturanku dikurangi, aku pengin ngerti apa kemungkinan bisa hamil, 6 dina iki wis kliwat lan aku pengin nyoba lan aku pengin. dianjurake dening wong sing ngerti matur nuwun aioz

  35.   israel ngandika

    Halo, kepiye yen kanca wis hubungan karo bocah wadon, rong dina sawise suwene rampung? Pitakonku, dheweke ora ngerti kapan wayah subur dheweke, apa dheweke bisa hamil grax

  36.   kamulyan ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, haidku diwiwiti tanggal 14 Mei, aku karo bojoku tanggal 25, 27, 28 lan 29 Mei, aku bisa meteng.

  37.   Karol ngandika

    Halo, aku wis ngombe pil KB kanggo 2 wulan (cd anulette) lan wektu suwene aku diwiwiti tanggal 5 Mei 2008, tanggal 21 Mei aku wis hubungan seks lan pacarku pungkasane ana ing omah, apa ana kemungkinan meteng? Mesthi wae nyathet yen Dina-dina pungkasan iki aku krasa dodo luwih sensitif, uga nalika haidku bakal teka, (aku ujar iki amarga gejala sing aku alami sadurunge mudhun saben wulan). Aku butuh jawaban, apa pil efektif?
    Salam lan aku ngenteni wangsulan, urgent!
    Gracias

  38.   yamin ngandika

    Halo, aku butuh sampeyan ngandhani yen aku hamil, aku suda wulanku tanggal 10 Mei lan dianggep umur subur ana ing 23 lan 24 ing wulan sing padha, nanging aku duwe santai karo pacarku tanggal 18 lan 19 lan aku ejakulasi ing njero awakku. Saiki aku ora ngerti yen bisa menehi kehamilan, nanging rutin ing siklus menstruasi.

  39.   Sakit ngandika

    Dina pertama periodeku yaiku 19-5-08 suwene 6 dina, aku cukup rutin, aku hubungan seksual ing 30-05, 31-05 lan 2-06 yaiku dina sing subur, aku duwe kemungkinan hamil. Matur nuwun

  40.   Karla ngandika

    Aku bakal menehi pitakon babagan periodeku, aku entuk tanggal 23 Mei 2008, mula dina sing subur yaiku: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Juni, aku wis pacaran karo pacarku tanggal 2 esuke suwene rong wulan ngurus Kanthi pil, sing sejatine aku ora yakin manawa aku ejakulasi ing njero omah lan mula aku pengin ngerti apa ana kemungkinan aku ngandheg ... sanajan aku wis ngrawat awakku suwene rong wulan
    Aku njaluk panjaluk supaya langsung menehi tanggepan
    muchas gracias
    Karla

  41.   nadieska ngandika

    Aku duwe hubungan seks ing 22 Juni lan dina sing subur yaiku 25 Juni

    Wiwit haidku yaiku tanggal 12 Juni, apa kemungkinan aku meteng

  42.   * iku * ngandika

    hello !! ... haidku yaiku ing tanggal 7 Juni, aku hubungan seksual antara tanggal 14 lan 16 lan tekane ing njero ati; mengko aku berhubungan seks maneh ing tanggal 18 sing padha, nanging dheweke ora mlebu ing njero ati, nanging dheweke ngandhani yen mani aku sadurunge aku ejakulasi aku bisa meteng ... minggu sing subur yaiku tanggal 16 lan 23 Juni ..... Aku butuh wong sing nerangake aku lan ngandhani yen ana meteng? ... .Nanging tanggal 25 Juni aku wiwit ngerti yen digawe kaya «endhog putih»…. Aku pas banget nalika haid, mula umure durung 28 dina lawas. 30 dina lan minggu sing subur yaiku tanggal 12-19 Juni ..... sejatine, aku prelu nulungi sampeyan ... Aku duwe 8 1/2 wulan karo pasanganku lan wis hubungan lan aku ora nate peduli karo apa wae kok dadi wedine aku .... KIRIM XFOROR RESPONS ANDA AKU NGUTIMA Nuwun

  43.   pamela ngandika

    Aku duwe pitakon ing ngisor iki lan luwih becik aku njaluk wangsulan.}
    Ing ngisor iki kedadeyan yen aku ngandut, aku hamil 5 lan setengah wulan, nanging aku ora mangu-mangu sapa bayiku?}
    Aku ngatur saben dina 14 utawa 16 wulan wis ana ing tengah wulan, ing wulan Januari taun iki dina kaping pisanan haidku yaiku tanggal 14 Januari, aku duwe hubungan tanpa proteksi tanggal 26 lan 27 Januari lan pacarku teka ing njero batin nanging tanggal 29 aku duwe hubungan karo bocah lanang liya sing ora mlebu ing njero ati amarga aku malah ora bisa ngrampungake, pitakonku yaiku sapa sing dadi bayi kawula?
    Saka sing pertama sing dakkontak utawa sing liyane tulung wangsuli komentarku amarga yen aku ragu-ragu, matur nuwun-… ambungan lan sewu berkah.

  44.   Maria ngandika

    Halo, aku ngalami periode 31 Mei lan nganti tanggal 6 tanggal 10 aku wis pacaran karo pacarku, kita saling ngurus nganggo kondom nanging ora wiwit wiwitan, tanggal 21 sawetara getih wiwit mudhun nanging ora Aku ora ngerti manawa masa kencanku luwih maju tinimbang aku. utawa yen aku duwe masalah utawa meteng. Apa sing kudu daklakoni nalika bisa tes?

  45.   ANA ngandika

    HELLO, aku pengin ngerti yen aku bisa meteng yen aku nindakake ing dina-dina gedhe lan aku nggunakake kondom, nyatane ITU kaping pisanan, nanging aku ora ngrampungake penetri amarga akeh sing lara lan aku ora bisa nemoni , Apa aku bisa meteng?

  46.   Sharon ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, sampeyan ngerti, apa sampeyan bakal ngormati wangsulan sampeyan menyang kancaku, periode dheweke tanggal 4 Mei lan dheweke nampa pamrentahan nganti tanggal 11 Mei, lan dheweke duwe hubungan karo perlindungan tanggal 8 Juni lan waktune teka tanggal 13 Juni , dheweke bisa uga weruh kemungkinan meteng. dening fis mangsuli aku.

    thanks

  47.   Sharon ngandika

    Halo, aku duwe pitakon sing angel, yen kancaku mangsuli kanthi cepet, sampeyan ngerti dina pungkasan haid yaiku tanggal 11 Mei lan dheweke duwe hubungan tanggal 8 Juni nanging kanthi proteksi lan haid teka tanggal 14 Juni, sampeyan bisa ndeleng kemungkinan meteng Aku bakal ngurmati tanggepan cepet sampeyan.

    thanks

  48.   naty ngandika

    Halo, aku pengin ngerti umurku sing subur amarga aku ora teratur wulan pungkasan haidku 22 nganti 27 ????? Aku ngenteni wangsulanmu, matur nuwun

  49.   duny ngandika

    Halo, periode terakhirku yaiku tanggal 25 Mei, nanging wulan Juni periodeku durung teka. Aku wis nuroni ing tanggal 7 lan 9 Juni, aku kepengin ngerti manawa aku isih subur lan yen aku lagi ngandut, dina endi sing bisa aku hamil?
    ....

  50.   Sandra Patricia Franco S ngandika

    Coba critakake yen ana kemungkinan aku bakal hamil. Periode pungkasan yaiku tanggal 20 Juni lan aku duwe hubungan seksual ing tanggal 4 Juli, aku ora duwe jinis kontrasepsi. Kabeh data. Sadurunge, matur nuwun kanthi sanget sampun rawuh ing surat kula, nyuwun pamit kula minangka abdi dalem sing waspada lan aman

  51.   Kasepen ngandika

    Halo Sandra lan pandherekipun MujeresconEstilo.com. Pancen angel banget yen kudu mangsuli saben wong ngerti yen dheweke lagi subur utawa ora ngandheg. Aku ora pengin dheweke nesu utawa mikir yen aku ora bisa nulungi, nanging sing sejatine aku luwih seneng takon karo dokter, wong sing duwe spesialisasi sing bisa ngandhani 100% yen dheweke hamil utawa ora.
    Minangka kanggo MujeresconEstilo.com, aku kudu menehi saran supaya ora duwe hubungan santai tanpa peduli, iku ala banget. Kita saiki ana ing abad 21 lan aku isih durung ngerti kepiye carane ora bisa ngurus awake dhewe amarga urip ana ing kene. Ora mung amarga meteng, sing bakal paling ora serius, nanging amarga ana penyakit menular sing bisa ditangkap yen ora ngurus awake dhewe.
    Yen sampeyan pengin meteng, sampeyan uga kudu takon karo dhokter, ana pancegahan cilik sing kudu sampeyan lakoni kanggo meteng, kayata asupan asam folat.
    Pramila, para pamiarsa MujeresconEstilo.com, aku njaluk ati-ati!
    regards
    Kasepen

  52.   Adriana ngandika

    Siklus menstruasi ora teratur, nanging kita pengin karo bojoku pesen bayi, siklusku ing wulan Mei lan Juni rutin, dina pertama aku ing wulan Juni yaiku tanggal 9 lan aku duwe hubungan seksual ing tanggal 22 Juni lan 23, Bisa uga ngandut, aku wis tes omah sawise 10 dina hubungan seksual, nanging metu negatif, nanging aku ngarepake tekane dina iki, 9 Juli lan ora ana sing teka, uga ora duwe gejala, bakal ana kemungkinan.

    matur nuwun kanggo pitulung sampeyan

  53.   belen ngandika

    Halo! .. Aku pengin ngerti lan apa aku bisa enggal mangsuli emailku .. kancaku, hubungan sampeyan ing wong sing ilang ing tanggal 1 lan 2 lan aku ora ngurus awake dhewe .. lan waktune diwiwiti Tanggal 3 lan kaping 6. Dheweke teka ksi nda lan tanggal 7 dheweke ora teka nda .. bakal ana pengaruh kenapa dheweke duwe hubungan? .. apa sampeyan bisa meteng? .. tulung yen sampeyan bisa mangsuli, aku bakal ngurmati !!

    Matur Nuwun Akeh !! ..

  54.   belen ngandika

    PLEASE !! …… Yen sampeyan bisa njawab sanalika bisa uga aku bakal menehi GRATIS !!!!!… ..

    Kanca KANGGO WONG 16 TAUN! .... LAN KOWE ORA NGerteni APIKU KAMU ORA ORA ……

  55.   belen ngandika

    AH aku Miwiti PIL PIL .. Nalika dina 7

  56.   Carolina ngandika

    Aku ora percaya yen dheweke takon, amarga ora tuku tes kehamilan lan supaya bisa luwih cepet ngerteni utawa golek dhokter. Ing wektu iki, kabeh kudu ngerti yen kudu ngurus awake dhewe, ora sepira umure.

    Wayahe padha ngurmati nyawane luwih sithik lan nresnani luwih sithik.

    Salam lan situs iki apik banget, terus !!!

  57.   camila ngandika

    Halo, aku pengin ngerti dina sing duwe kemungkinan luwih akeh meteng, aku mandheg ngombe pil kontrasepsi sewulan kepungkur, lan aku wingi ngerti.
    ing dina apa ana kemungkinan liyane ???
    matur nuwun sanget

  58.   gabucha ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen aku hamil. Menstruasi pungkasan yaiku tanggal 31 Mei nganti 5 Juni, aku wis nglairake patang wulan, bisa uga aku ora teratur, nulungi aku, aku duwe hubungan 10 Juni, matur nuwun.

  59.   Maeritzza ngandika

    Halo, tanggal haidku sing terakhir yaiku tanggal 23 Juni lan aku wis hubungan seks ing tanggal 11 lan 12 Juli, aku bisa meteng.

  60.   yaica ngandika

    Halo karo bojomu, aku lagi golek bayi lan aku setengah gugup amarga ora teratur aku ora ngerti kapan wayah subur, kayata wulan iki, aku ngaco tanggal 8 Juli lan wulan sadurunge tanggal 5 Juni nalika ngetung dina iki sing paling subur ... ………………?

  61.   CARMEN PEREZ ngandika

    Luwih Saka KOMENTARI IKU PUNYA Pitakon, Yen Aturane Duwe 30 Juni, Nalika Dina Kula, Apa Aku Ngerti 14 Dina Saka Dina Pertama? IKI BENER?

  62.   vanesa lobos ngandika

    Yen haidku ora teka, kepiye aku ngerti babagan dina sing subur?

  63.   rocio ngandika

    Halo, aku butuh kowe nulungi aku, masa ku suwene 29 dina, suwene suwene tanggal 10 Mei lan aku nggawe pacaran karo pacarku tanggal 21 nganggo kondom sanajan dheweke ora bisa teka amarga mabuk banget, mula kita mandheg sawise sawetara wektu ... Ing 22,23,25,27 aku nindakake karo pacarku nanging tanpa proteksi,… aku wis ngandut, nanging aku wedi yen anakku mantan, amarga sanajan aku nglindhungi, aku mikir babagan apa bisa rusak tanpa sadhar lan sawetara cairan bakal metu ... tulung aku, iku penting ...

  64.   alicia ngandika

    HELLO !!!
    Aku pengin meteng, nanging aku ora ngerti apa dina-dina ku? pediodo saya suwene udakara 4 dina wiwit tanggal 10 Juli ... suwene 8 wulan nganggo piranti sing duwe hormon, aku kepengin ngerti suwene wektu kanggo ngresiki awak, aku duwe bocah wadon umur 9 taun lan kita wis pengen bayi liyane, matur nuwun banget aku ngenteni wangsulanmu ....

  65.   monica ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa jaman suburku yen haid tanggal 5 Juli 2008 lan période saya suwene 6 dina lan gunggunge 42 dina. Aku bakal ngurmati tanggepan sing cepet

  66.   sandra ngandika

    Aku kepengin ngerti jamane subur.
    Aku entuk periode 29 Februari lan rampung tanggal 6 Maret tanggal 5 April aku tes getih lan tes positif ... aku uga pengin ngerti suwene sawise meteng sampeyan bisa nindakake tes getih minggu kaping pisanan, kaping pindho , nomer papat nomer telu nalika ...

    Muga-muga dheweke bakal mangsuli, muga-muga, ora dakkandhakake kanthi tepat, sanajan uga minangka wangsulan

    P.S. Ah aku lali lan yen haidku ora teratur, kepiye carane ngetung kanthi 28 dina, aku ora mikir amarga aku kudu duwe aturan tetep, 30, 35 kanthi pira, matur nuwun

  67.   victoria ngandika

    Halo ... Aku arep ngandhani yen aku karo kanca, aku golek bayi, lan aku pengin menehi katrangan babagan dina sing bakal dakkarepake wiwit tanggal haidku tanggal 1 Agustus lan mung 4 dina, sanajan kadang getihen tetep nanging mung tetes, aku matur nuwun kanggo pitulung sampeyan ... matur nuwun sanget

  68.   Rocio ngandika

    Halo, jenengku Eva lan aku pengin sampeyan mbantu ngitung nalika aku bisa hamil yen haidku antara tanggal 27 saben wulan

  69.   meda ngandika

    Halo, aku umur 21 taun lan pengin duwe bayi, aku bakal nerangake karo sampeyan ing taun-taun kepungkur yen siklus menstruasi ora normal lan ps saiki wis normal, saiki nganti 10 dina sewulan lan aku pengin ngerti apa dina-dina saya subur, siklusku diwiwiti tanggal 07 lan rampung tanggal 17 ...

  70.   sabrina ngandika

    Halo, aku arep takon pitakon amarga kuwatir banget. tanggal haidku sing terakhir yaiku 10/7 lan aku hubungan seksual ing 21/8 tanpa kondom lan ing 25 kanthi kondom wiwit wiwitan nganti pungkasan. Aku pengin ngerti nalika meteng nalika tanggal 21 utawa 25. Apa kondom bisa rusak? jebule aku sehat nanging aku wedi banget amarga tanggal 21 aku karo bocah lanang lan tanggal 25 karo wong liya sanajan dheweke nggunakake kondom

  71.   carolina ngandika

    Pitakonku kaya ing ngisor iki: Aku ora ngerti kepiye dina subur sing diasilake metu saka menstruasi, biasane antara 28 lan 30 dina.
    Uga setaun kaping pindho aku kepingin weruh ing wulan sing padha. Napa?

  72.   cecilia ngandika

    Halo, pitakonku yaiku ing ngisor iki yen aku duwe menstruasi sing ora teratur, nanging 9 wulan kepungkur aku ngombe pil lan dadi rutin, nanging wulan pungkasan iki aku ora njupuk lan nulungi aku bisa dipandu karo dina-dina sing subur, aku kepengin ngerti apa nalika aku mandheg njupuk pil. Apa aku bisa nuntun dina iki, utawa apa aku ora teratur amarga ora ngombe pil? tulung wangsulan aku sanalika bisa

  73.   paula ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa aku hubungan seksual ing 08/08 lan dina pertama haidku yaiku 24/07 ... apa aku duwe risiko meteng? Aku ora ngerti tenan tanggal.

  74.   aye ngandika

    Halo Aku duwe sawetara pitakon; Periode pungkasan yaiku 19 Juli, aku duwe siklus sing mbaleni saben 30 dina lan aku nindakake hubungan seks ing tanggal 13 Agustus tanpa proteksi, aku njupuk esuk sawise pil. nanging dina iki tanggal 17 kedadeyan sing padha karo aku lan aku mbaleni dosis. Apa aku salah? Apa sing nomer loro iki ora mengaruhi aku? Aku ngerti yen dudu ing jaman subur, nanging apa aku bakal duwe risiko bisa meteng? Muga-muga bisa enggal wangsulan ... uga matur nuwun ...

  75.   lampu ngandika

    Halo, aku pengin sampeyan mangsuli pitakon sing dakdeleng, delengen periodeku diwiwiti tanggal 6 Agustus lan wingi, Minggu, 17 Agustus, aku wis hubungan karo pasanganku lan awake dhewe ora ngurus awake dhewe, bisa uga muga-muga bisa hamil aku muga-muga sampeyan mangsuli, aku butuh wangsulan matur nuwun

  76.   ? mangu-mangu ngandika

    Sing dakkarepake yaiku nalika jaman ora subur supaya ora meteng, amarga aku kepengin nglakoni seks tanpa proteksi, nanging ora ngandheg, aku wis umur 18 taun.

  77.   veriuxi ngandika

    Aku pengin ngerti persis dina sing subur amarga aku pengin duwe bayi. Haidku teka wiwit tanggal 8 lan suwene 3 nganti 4 dina mula kapan aku bisa ngandut ??? tulung wangsulan aku penting banget. Matur nuwun

  78.   cinthya ngandika

    Periode saya yaiku tanggal 12 Agustus lan aku duwe hubungan seksual tanggal 01 September, aku bakal ngandheg

  79.   yamila ngandika

    Nganti wulan kepungkur aku ngira wis biasa, nanging ternyata haidku pungkasan yaiku tanggal 17 Agustus lan maneh
    Aku duwe nalika tanggal 1 wulan September iki, ing sisih siji nggawe aku seneng amarga yen terus kaya iki, mbesuk aku duwe kemungkinan aku duwe anak kembaran utawa kaya ngono, nanging kenapa iki kelakon ?? ??

  80.   Yunani ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku ora nate ngerti siklus menstruasi, haidku wiwit tanggal 6 nanging wis rada sithik, aku ora ngerti yen wiwit kono suwene meh rong minggu, aku dietung saka tanggal 6 nganti tanggal 19 , apa sing kedadeyan karo aku, aku pengin ngerti jaman subur aku

  81.   sofia ngandika

    Halo, période 31 dina lan wektune banget, ora nate telat utawa maju nalika haid, dina sing dakenteni mesthi tekane, seminggu kepungkur aku duwe hubungan seks lan aku pengin ngerti yen aku ngandheg wiwit aku isih diwasa. ing dina sing subur. Kepiye kesempatan aku meteng?

  82.   Daria ngandika

    Halo! Umurku 19 taun lan pitakonku kaya ing ngisor iki ...
    siklus sadurunge diwiwiti tanggal 8 Agustus lan rampung tanggal 12 ... Aku ora rutin banget, nanging aku kudune teka tanggal 5 utawa 6 September ... tanggal 5 aku njaga sesambetan lan aku padha-padha ngrumati kondom , dina iki wis 9 taun lan aku ora teka, apa ana kemungkinan bisa meteng, yen ana masalah kondom sanajan aku ora umur subur?
    Aku seneng banget karo tanggepan sampeyan ...

  83.   nayeli ngandika

    Halo, pitakonanku iki
    Aku bubar duwe bayi lan amarga nyusoni aku ora duwe wektu suwene. Kepiye aku ngerti nalika subur? Matur nuwun

  84.   urip espinosa quesada ngandika

    halo dipikirake kanggo ing ngisor iki yen sampeyan bisa nulungi aku dina 11 September 2008, aku duwe wektu sing pengin dakkerteni nalika dina subur amarga aku durung bisa meteng yen sampeyan bisa nulungi sewu matur nuwun, muga-muga cepet tanggepan saka sampeyan ....

  85.   MARIE KATYE ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen aku hamil. Aku wis nuroni rong dina sadurunge dina subur. Periode pungkasan yaiku tanggal 15 Agustus lan ngetung rong puluh wolu dina aku banjur bali patbelas taun lan nuduhake yen dina subur aku 29 Agustus lan aku wis nuroni dina 26 Agustus, apa kemungkinan meteng? Aku pengin sampeyan nuntun aku sithik.

  86.   Kembang maria ms ngandika

    Halo, aku pengin ndeleng babagan umur 16 taun, aku entuk periode 24 Agustus lan kedadeyan ing tanggal 19 Agustus aku duwe sesambetan tanggal 5 September, aku kepengin ngerti yen aku duwe kemungkinan hamil, mula dheweke kandha kula yen bener utawa ora?

  87.   deysy rosmery ngandika

    Halo, tulung, sampeyan pengin menehi katrangan babagan sesambungan karo mitra lan ora rampung, bisa uga aku hamil sawise haid, mangga ...

  88.   caro ngandika

    Halo, tulung aku, aku ora duwe siklus rutin lan aku duwe hubungan karo pacarku nalika isih subur lan pungkasane ana ing njero ati, nanging saiki aku isih ana 11 dina
    lan putingku rada lara, aku bakal ngandut, tulung tulung aku.

  89.   BUNGA MARIE MORAGA SEPULVEDA ngandika

    HELLO ESTPI SANGKET WEDI AKU NGELIMPAKake sawetara Kesempatan sing bakal DIKETAMUN Nanging SAIKI AKU HAD HUBUNGAN HARI ING PITUNGKU, AKU NGANGGO ATURAN tanggal 24 OGOS, AKU NGUTUS AKU ING tanggal 29 MEZ sing padha. AKU SANGGUH NGUNDI WIS AKU 3 WULU SING AKU KANGGO DATE, INGKANG PITAKONKU IKU MUNGKIN KANGGO MUNGKIN X NGAPAKAKE SING APIK APIK, AKU KABEH ORA KANGGO, ORA KURANG, SOPO NGOMONG APIK APIK 16 TUA, Dudu Yen Ayam KAYAMU WIS WIS ING NGALAMI, nanging padha karo cairan SEMINAL AKU KANGGO ??? NGRASA !!!

  90.   YUYIS ngandika

    Hola
    Aku seneng K wong-wong mau bakal nerangake aku uga kepiye ngomong amarga VDD aku ora ngerti MMM aku duwe hubungan ing SEP 15 lan dina iki, instruksi aku disedhiyakake kanggo aku VDD sing dakkarepake KI sing pengin ngerti yen iki normal KANGGO ......

  91.   YOLIS ngandika

    Hola
    Aku seneng K wong-wong mau bakal nerangake aku uga kepiye ngomong amarga VDD aku ora ngerti MMM aku duwe hubungan ing SEP 15 lan dina iki, instruksi aku disedhiyakake kanggo aku VDD sing dakkarepake KI sing pengin ngerti yen iki normal KANGGO ......

  92.   mariana ngandika

    Halo, suwene wektu suwene yaiku saka 9/8 nganti 14/8 lan wiwit 6/9 nganti 10/9, kita wis suwe golek bayi liyane lan ora duwe serum, akeh banget sing digoleki.

  93.   pati ngandika

    tanggal 6 September aku ngatur lan tanggal 22 aku wis hubungan karo bojoku, apa aku bisa ngandut?

  94.   katia ngandika

    Hai, aku wis omah-omah nanging pengin duwe bayi, masalahe aku duwe spiral, wulan ngarep aku bakal nyopot
    Kepiye carane bisa cepet kaku, apa ana cara? Menstruasi wis biasa. Sasi iki aku ganti tanggal 5 Oktober, apa sing kudu tak lakoni?

  95.   angy ngandika

    Halo, dina kerja pungkasan yaiku tanggal 4 September lan aku pancen saben papat nalika dina subur, matur nuwun amarga wis nggatekake

  96.   ARIYAMI ngandika

    Halo, deleng pitakonku yaiku, periodeku diwiwiti tanggal 24 September lan rampung tanggal 28, aku nindakake hubungan seks tanpa lindhungan tanggal 2 Oktober, aku ora rutin banget, lan aku kepengin ngerti apa ana kemungkinan bisa hamil.

    Lan yen njupuk esuk sawise pil, aku ora bakal nemoni risiko apa wae.
    Aku seneng yen sampeyan bisa mangsuli, matur nuwun kanthi sanget.

  97.   SABRINA ngandika

    HELLO BENER yaiku aku ora nate ngerteni, kepiye carane ngetrapake dina-dina amarga aku maca panjelasan, aku bingung lan kepiye siklikaku bisa pungkasan 28 wulan, uga 32… yen ora nate gagal. KANGGO KIRIMULASI LEBIH LANJUT, AKU bakal NANGGALAKHAR tanggal 3 JIWI Pungkasan tanggal 16/07/2008, 14/08/2008 LAN Pungkasan tanggal 13/09/2008. PITAKONKU IKU IKU INGKANG HUBUNGI KANGGO MITRA KANG TANPA NGOPI ING DALAM 25,26,27 / 09/2008 AKU KANGGO INGKU PUTRA, APAKU KANGGO MUNGGIL PEMBANGUNAN DINA? Nunggu RESPONSE PROMPT MUNGSA,
    Maturnuwun!

  98.   hey ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen duwe risiko hamil, aku duwe sesambetan tanggal 2 Oktober 2008 lan periode pungkasan yaiku tanggal 12 September lan rampung tanggal 15 September, aku pengin ngerti apa sing kedadeyan yen aku ngandut , Aku bakal seneng karo wangsulan sampeyan, tulung tulung aku

  99.   Giuli ngandika

    Aku rutin banget, aku duwe hubungan seks ing tanggal 12 lan periode pungkasan yaiku tanggal 01. Saiki aku wis telat 8 dina. Aku njupuk tes getih lan metu negatif. Apa sebab iki?

  100.   lupita ngandika

    Halo !!!!!!!!!!!! Periode pungkasan yaiku tanggal 8 Oktober lan aku pensiun tanggal 13 Oktober. Apa dina sing subur?

  101.   KAREN ngandika

    Kepiye ngerti jaman suburku yen durasi paling cendhak yaiku 26 lan sing paling dawa yaiku 33, saiki aku ngatur kaloro wulan iki wulan Oktober lan aku duwe hubungan karo pacarku tanggal 15 tanpa proteksi lan dheweke wis nindakake rong dina ing njero ati. mengko sakral peteng banjur teka lan kadang saya ora kepenak kaya nalika tekane haid, dakkandhakake apa aku hamil ??? Napa kita ngarep-arep bisa entuk tes utawa tes liyane, kudu suwene pirang dina aku kudu ngenteni ???
    Gracias

  102.   cris ngandika

    Halo, kaca iki apik banget, aku pengin ngerti carane ngetung periode subur, amarga sing sejatine aku ora teratur, wulan kepungkur aku ngalami menstruasi kaping pindho, yaiku ing wiwitan wulan lan ing pungkasan , lan saiki aku wis ngentekake 20 dina lan kondur maneh, matur nuwun kanthi sanget,

  103.   marisol ngandika

    hello haidku ana 19-20-21 apa dina suburku ???

  104.   marisol ngandika

    Halo, haidku tanggal 19-20-21 September, dina apa aku subur?

  105.   naomi ngandika

    Halo, haidku sing terakhir yaiku tanggal 30 September, aku kepengin ngerti jamane subur apa? Matur nuwun sanget

  106.   Valery ngandika

    Halo, haidku ora teratur, kadang telat 5 nganti 10 dina. Kepiye carane bisa entuk kencan kanggo ngerti jamane subur. Matur nuwun

  107.   byron ngandika

    lan dina-dina sing jambon ora subur utawa sing bisa njlentrehake pitakonku, matur nuwun

  108.   swarga ngandika

    Halo, rong wulan kepungkur aku mandheg ngombe obat kontrasepsi, wulan kapisan aku padha karo nalika njupuk pil, nanging wulan iki isih durung ana, apa kemungkinan kehamilan? Dina pisanan haidku pungkasan wulan tanggal 27/09 dina iki tanggal 29/10, kudune aku teka bener?

  109.   kabungahan ngandika

    Halo, aku ora teratur, duwe kista polikistik, aku wis ngobati, nanging aku kepengin ngerti dina apa aku luwih subur wiwit kepengin meteng, yen tekan 18 Oktober lan suwene suwene 5 dina, apa dina apa aku bisa dadi luwih subur, tulung wangsulan!

  110.   Shakira ngandika

    Aku pengin ngerti apa dina sing subur amarga aku menstruasi saben 28, 30,31, XNUMX dina ... aku ora ngerti apa tanggal sing cocog kanggo meteng ... Aku njaluk tulung amarga aku wis ngobrol karo aku lan gynecologist durung bisa meteng.

    Aku matur nuwun marang tanggepan sampeyan matur nuwun….

  111.   marisol ngandika

    Aku pengin ngerti, yen haidku saben tanggal 26 lan periode pungkasan yaiku tanggal 22 Oktober, yaiku dina sing subur. Matur nuwun

  112.   andrea ngandika

    Halo, sore sing apik, ana pitakon, periodeku teka ing tanggal 10, nanging aku duwe hubungan karo mitra, nanging jam, pesen dakkirim, kaya biyen, ing Barazada, matur nuwun banget amarga ketegangan kasebut.

  113.   andrea ngandika

    Aku sing ngutus dheweke nalika dheweke arep metu ing tangan yen dheweke teka ing tanggal 10 mengko nalika dheweke lunga, aku duwe hubungan karo pasanganku, nanging wektu aku tekane tanggal 6 kaya kepungkur kanggo ndeleng dina sing bakal dakkarepake metu ing tangan matur nuwun kanthi maturnuwun ah sing menehi sampeyan wulan iki andreagata@hotmail.com

  114.   Daniela ngandika

    Halo, aku pengin ngerti dina sing daklakoni, aku kepengin duwe bayi, nanging ora duwe aturane, yaiku: 18 Mei, 14 Jun, 12 Jul, 27 Jul, 20 Agustus, 29 Sep 04 Nov. lan aku durung meteng kedar, muga-muga sampeyan bisa nulungi aku lan menehi katrangan babagan masa suburku, tulung tulungana aku

  115.   dayana ngandika

    Halo, aku duwe pitakon. Apa sing kedadeyan yaiku nalika aku hamil lan aku kudu ngerti persis dina nalika aku pupuk. Aku wis nuroni tanggal 05 Agustus lan 22 Agustus lan saiki aku wis ngandut 3 wulan, apa sampeyan bisa nulungi aku?

  116.   maria ngandika

    Hai, aku ora ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku. Periode pungkasanku yaiku tanggal 11 Oktober, kaping pungkasan tanggal 9 November, aku pacaran wingi, 24 November, 22 November, 20 November, aku pengin ngerti apa aku bisa meteng amarga kita lagi golek bayi, matur nuwun

  117.   hola ngandika

    Hai, aku duwe masalah, dadi masalah kanggo aku.
    Aku haid tanggal 12 November, yaiku, sawijining dina teka banjur muncul warna sing kuat, yaiku meh ora ana sing teka
    Banjur dheweke menstruasi maneh tanggal 29 November, yaiku (17 dina mengko), yaiku, apa normal? Apa aku biasa? Apa dina sing subur? Aku gugup banget

  118.   carmen ngandika

    Menstruasi pungkasan kula yaiku 12 Maret lan aku duwe hubungan 20 lan 23 nalika dina iki aku hamil

  119.   yaiku ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa aku bisa ngandut. Aku nuroni 10 dina sadurunge haidku lan période tanggal 10 utawa 13, iku penting, aku butuh wangsulan.

  120.   Roxana ngandika

    mbakyuku mbakyuku entuk haid tanggal 8/11/08 lan ditarik tanggal 11/11/08, kapan wayah subur dheweke? Kepiye carane akun kasebut rampung?

  121.   Celeste ngandika

    Aku duwe pitakon, aku duwe hubungan seks tanpa ngurus awake dhewe ing jaman subur (dakkira wis) lan 2 dina berturut-turut, nanging dheweke durung bisa mlebu ing jero, 100% yakin.
    Sanajan aku durung rampung ing njero omah, apa ana kemungkinan hamil? Apa bisa sadurunge ngrampungake, dheweke ngeculake barang sing uga duwe sperma? PALIH Wangsulan kula sanalika bisa kanggo MAILLL.
    Aku ngerti apa sing aku lakoni salah, nanging aku kudu ngerti yen ana risiko sing kudu ditangani lan nyoba tes ...
    matur nuwun sanget

  122.   yuli ngandika

    Halo, aku pengen ngerti sebabe aku ora bisa meteng, aku duwe bayi umur 2 taun, rencana 2 taun, butuh 5 wulan, aku ora duwe rencana, lan durung meteng. . 0 8 09 0 10 0 lan 10 lan aku ora ngerti yen lagi ngandut, sampeyan bisa nulungi aku, matur nuwun

  123.   nancy gonzalez ngandika

    Halo jenengku Nancy, aku duwe masalah, aku kepengin ngerti umurku sing umur subur 26 taun lan durung bisa duwe bayi, umure beda-beda wiwit tanggal 10 utawa 11 utawa 12 utawa 13 utawa Varea. sanggama tanggal 30 November lan aku ngarepake masa jabatan tanggal 6 Desember aku bisa mbantu muga-muga wangsulan kiero kedar meteng aku

  124.   mary ngandika

    Halo ... aku pengin duwe bayi. Aku wis ngrawat awakku suwene 09 wulan karo pil novial, lan ora digunakake sajrone 2 setengah wulan, saya suwe saya suwe. Aku ora ngerti cara ngetung siklusku amarga akun ora diwenehake, lan aku kepengin ngerti masa suburku. Tulung tulung

  125.   maria ngandika

    Halo, périodhaku yaiku 26/11/08, lan aku duwe sesambungan wiwit 1 nganti 10/12, malah aku bisa hamil, matur nuwun

  126.   laura ngandika

    Aku pengin ngerti kepiye dina sing subur dietung sajrone 30 nganti 35 dina

  127.   vane ngandika

    ora ana sing dingerteni

  128.   yamilla ngandika

    hello ... mung pitakon amarga penasaran!
    Yen wong lanang kasebut mlebu ing jero nalika wanita kasebut nalika haid pungkasan, apa dheweke duwe risiko hamil?

  129.   Angeles ngandika

    Halo, aku duwe pitakon lan muga-muga dheweke bakal mangsuli. Apa aku bisa tetep ngandheg sanajan ora ngalami penetrasi utawa ejakulasi .. yen alat kelamin padha bebarengan, nanging aku ora ejakulasi, ing wektu akun bisa ngerti yen aku meteng? Matur nuwun

  130.   undine ngandika

    haidku teka tanggal 17/12/2008 isih ana tanggal 20/12/2008 Aku nuroni 22,23,25 Aku bisa meteng nalika semana amarga haidku ora rutin lan lara ing weteng. saka mburi pinggul lan dodo aku krasa abot lan lara, muga-muga sampeyan mangsuli kanthi cepet supaya bisa kerja keras.

  131.   Elsa ngandika

    HELLO Bengi Apik Aku seneng ngerti sing paling penting dina, kesahaku ndeleng aku tanggal 23 Desember, lan aku pungkasan karo dheweke wiwit 23,24,25,26 Desember XNUMX…. Aku ngenteni wangsulanmu matur nuwun ... ..

  132.   silvina ngandika

    Periode pungkasan yaiku tanggal 18 Desember, aku duwe siklus 25 dina, yaiku dina sing subur lan aku uga pengin ngerti yen aku ora ngurus awake dhewe ing dina pungkasan, aku uga bisa hamil, matur nuwun

  133.   ale ngandika

    Bocah-bocah wadon, aja edan lan bukak gynecologist, dheweke bakal ngilangi kabeh keraguan sampeyan, uga mikir yen kanggo hamil sampeyan kudu mriksa awak sampeyan kanggo ngerti manawa wektu paling apik kanggo meteng, mbuwang barang-barang sing sampeyan lakoni bisa meteng sepi.

  134.   karina ngandika

    Aku duwe pitakon
    Aku wis omah-omah 4 wulan. Dianggep yen ing wayah subur aku bisa ngandheg, nanging 4 wulan iki aku wis sesambungan karo bojoku ing jaman subur uga ing jamanku sing durung subur, nanging aku ora bisa ngandheg. .
    Nyuwun tulung aku kudu ana wong sing nerangake aku kenapa kudu ... kita pengin duwe bayi mbantu aku ...

  135.   ingrid ngandika

    Halo, aku rada ora teratur nalika haid, aku wis ngilangi tabung 2 wulan kepungkur lan kita lagi golek bayi.

  136.   sandra ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sing bakal dadi dina suburku, haidku tanggal 1 Januari nganti dina 4, aku hubungan seks ing dina 10

  137.   Fernanda ngandika

    Halo, aku biasane rutin banget, haidku biasane tekan saben 25 dina .. Aku pacaran karo pacarku tanggal 21 Desember .. lan suwene suwene telung dina .. kabeh diwenehi dina kaping loro, Maksudku, aku miwiti tanggal 20 Desember lan aku duwe hubungan seksual tanggal 21 Desember ... kita nggunakake kondom, nanging ana wayahe kondom tetep ana ing njero tempekku, mung ninggalake bagean sing ana ing ndhuwur kondom !! Aku pengin ngerti apa aku bisa duwe kemungkinan meteng !! tulung aku ... matur nuwun

  138.   Lili ngandika

    HELLO, INGKING NGerteni APIKU SIKI SAYA 28 HARI ING ATURANING LAKU ING JANUARI 2 lan aku duwe sesambungan wiwit dina 13,14,15,16, 17, XNUMX, XNUMX lan XNUMX wulan apa aku bisa meteng?

  139.   MARKARMEN ngandika

    PS KEBENARAN sing dak senengi pitakon
    Lan aku duwe pitakon, aku ora adil meneruarku, ora adil banget saiki, pasase tanggal 26/12/08 lan aku pengin ngerti apa dina-dina FERTILE.

  140.   euge ngandika

    Halo, aku pengin ngerti kepiye cara ngetung menstruasi pungkasan yaiku 18/01/09 mula bisa meteng, aku, bojoku, kita kepengin duwe bayi

  141.   vane ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa aku bisa hamil yen aku duwe hubungan seksual ing dina pungkasan haid lan bocah lanang ejakulasi ing njero? Aku seneng karo wangsulanmu

  142.   maria junior ngandika

    Aturanku 3 dina, aku tanggal 5, 6 lan 7 Februari, aku pengin ngerti apa dina subur aku amarga aku kepengin tangi saka kasur lan ora bisa
    tulung tulungana aku

  143.   Nikol ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, haidku tanggal 22 Nov. 2008 Aku pacaran karo wong lanang tanggal 30 Nov. Ing taun 2008 ana ing aku, aku ora rutin ing haidku lan tanggal 1 Desember aku lunga menyang dokter kandungan kanggo mriksa, aku njupuk dina-dina sing bakal ovulate ing wulan Desember. Dheweke ngandhani yen saka 4 nganti 8 lan sing paling kuat yaiku 6, nanging aku dudu rutin saben wulan, dadi siklusku ora tetep suwene 28 dina, masalahe yaiku aku hamil lan nalika tanggal 4 Desember subuh, aku karo kanca pacar sing dudu dheweke sing padha karo aku tanggal 30 Nov lan dheweke mlebu tanggal 4 Des aku keweden amarga yen sperma saka 30 ngasilake pupuk ovum sadurunge 4 Des, bayi aku ora bakal dadi pacarku kaya sing dakkarepake kula saget nulungi !!!

  144.   nancy ngandika

    Halo, aku pengin ngerti cara ngetung dina sing subur amarga aku ora pati jelas sanajan ngono luwih migunani aku duwe siklus 28 dina lan siklus terakhirku yaiku tanggal 29 Januari, matur nuwun kanthi sanget

  145.   nancy ngandika

    Halo, aku pengin ngerti cara ngetung dina sing subur amarga aku ora pati jelas sanajan ngono luwih migunani aku duwe siklus 28 dina lan siklus terakhirku yaiku tanggal 29 Desember
    Saking sampun matur nuwun sanget

  146.   camilitha ngandika

    Halo sejatine, aku kepengin banget ngandut yen sampeyan bisa nulungi aku nemokake dina sing subur, aku bakal matur nuwun banget, aku bubar tanggal 18 Februari lan periodeku bakal dipotong tanggal 25 Februari, yaiku wektu kira-kira Aku tetep nganggo aturan Apa dina sing subur kanggo aku?

  147.   miriam ngandika

    Halo, aku seneng banget karo kaca iki amarga aku ora mung siji-sijine sing kepengin ngerti jaman subur sampeyan, aku isih durung ngerti sebabe aku ora bisa meteng, lan aku seneng karo sampeyan. Dheweke bakal nulungi aku ngerti jamane sing subur. Aku sedhih banget, amarga iku aku njaluk tulung.
    Siklus menstruasi diwiwiti tanggal 5 nganti 9 Februari, periode sabanjure yaiku tanggal 2 utawa 3 Maret. apa sampeyan bisa nulungi aku?

  148.   sigred marriaga ngandika

    Menstruasi teka tanggal 27 Januari lan aku wis nuroni 2 lan 5 Februari, aku bisa meteng

  149.   marilu ngandika

    Halo, aku butuh sampeyan menehi informasi babagan aku, haidku tanggal 25/02 lan aku wis hubungan intim tanggal 28/03, bojoku ngeculake tiba ing njaba, nanging dheweke mlebu tanpa ngresiki, apa ana kemungkinan sperma tetep lan aku aku meteng? tulung wangsulan, luwih cepet sewu matur nuwun lan ngambung kabeh

  150.   Dana ngandika

    Aku nesu tanggal 24 Maret, dadi dina subur apa? Aku kepengin meteng wulan iki. Matur suwun, muga-muga wangsulanmu.

  151.   lemah ngandika

    Halo, aku menstruasi tanggal 20 lan, maksudku, aku ora entuk tanggal sing adil, nanging kedadeyan sawise tanggal 20 lan aku duwe hubungan karo pacarku tanggal 6, apa aku bisa ngandheg?
    Aku butuh sampeyan mangsuli, kirim email.
    Matur nuwun.

  152.   CaRoLa ngandika

    Halo, pitakonanku iki, kepiye aku ngerti babagan jaman subur, amarga siklus menstruasi sing ora teratur kadang kasep lan ndhisiki aku lan uga nggawe aku ora kepenak banget nalika nuroni karo kondom, aku kudu ngerti mula aku ora ngerti ora kudu njupuk kontrasepsi.

  153.   Noelia ngandika

    Halo! Pitakonku ing ngisor iki ... Aku wis ngombe pil telung taun ... lan akhir-akhir iki aku entuk seminggu sadurunge pil liyane, malah njupuk sing diwarnai ... amarga iku normal ... lan nalika Aku ngombe pil liyane, aku ora duwe risiko meteng ?? matur nuwun lan ngenteni wangsulan, !!!

  154.   Regina vazquez ngandika

    Halo !!! Sejatine, aku ora ngerti cara ngetung dina sing subur, aku wis duwe akeh perkara sing mesthi mudhun saben tanggal 5 saben wulan, dheweke nyithak aku nganti patbelas lan saiki aku durung mudhun. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake kanggo ngetung, amarga aku ora ngerti yen aku ngandut, dheweke bisa menehi saran babagan cara njaluk akun

  155.   judith ngandika

    Ya, aku kepengin ngerti nalika aku subur, haidku 28 lan aku kira rutin amarga menehi 24,25,26,27,28,29 kita ing 6 dina, matur nuwun

  156.   monica salguero ngandika

    Halo, pitakonanku yaiku aku ora ngerti suwene siklusku nanging sing bisa dakkandhani yaiku dina pertama haidku yaiku tanggal 5 Maret 2009 lan sing terakhir yaiku tanggal 11. Aku langsung kepengin ngerti apa dheweke bisa nindakake , dina apa sing subur?? Tulung bojoku dadi steril lan kita pengin duwe bayi tulung banget

  157.   mary ngandika

    Aku duwe pitakon sing aku pengin ngerti apa aku bisa meteng yen aku pacaran karo pacarku 2 dina sadurunge menstruasi rampung, yaiku, aku nindakake nalika aku nanging tanpa proteksi aku kudu ngerti, aku kuwatir banget Apa aku bisa meteng KEDAR?

  158.   ELISA ngandika

    HELLO, INGKANG KENE NGERTI DINING FERTILE, INGKANG INGKANG GOLEK ING 22 MARKIT

  159.   carola ngandika

    Aku mandheg ngombe pil sewulan kepungkur lan aku budhal tanggal 6 Maret, sing arep istirahat lan sawise seminggu aku kudu miwiti njupuk 11 Maret, nanging amarga ora njupuk, mula aku mudhun maneh ing tanggal 17 Maret lan aku wis nuroni ing dina iku lan uga tanggal 23 27 lan 28, apa aku bakal ngandut?

  160.   azuliitha ngandika

    Halo kisierasaver nalika dina sing subur amarga aku miwiti tanggal 24 kanggo pitungan nalika dina subur wiwit 2 taun kepungkur lan ora ana gunané aku mriksa pungkasan iki yaiku yen aku ora biasa taun kepungkur aku mesthi dina kaping papat lan saiki aku ora duwe ' Aku ora ngerti apa dina sing apik Nalika wulan kapisan taun aku wiwit antara 20 lan 21 lan sing paling akeh wulan aku ora bakal mara nganti wulan Maret, aja garing, amarga yen sampeyan pengin ndeleng dina sing subur, ana sejatine liyane manawa kita duwe patang dina kerja kanggo nuroni sawise haid, sawijining ahli seks ora ujar manawa sawise ngrampungake periode sampeyan duwe 4 dina amarga awak mbuwang apa sing ditinggalake ing martiz sing jelas kita

  161.   monitha ngandika

    Wis 6 wulan aku nyoba meteng lan aku durung sukses, aku duwe prolaktin taun kepungkur nanging ora apa-apa, sing dadi rumit kanggo aku yaiku aturane 45 dina lan aku ora ngerti apa dina sing subur yaiku, tulung tulung aku .. akeh sedhih nalika aku mudhun….

  162.   mar ngandika

    Halo..aku pitutur marang kowe yen dakkirim ing tanggal 5 utawa 6 saben wulan .. lan aku wis pacaran karo pacarku tanggal 26,27, 28 lan 6 Februari lan dina-dina pisanan Maret, tanpa proteksi amarga aku kepengin entuk meteng .. Wulan Maret aku mara tanggal XNUMX .. sejatine aku ora ngerti jamane subur .. Aku pengin ngerti yen bisa April aku ora bakal teka lan bisa uga meteng .. 🙂

  163.   mar ngandika

    Halo..aku pitutur marang kowe: Aku nerangake saben 5 utawa 6 saben wulan, aku duwe hubungan seks ing tanggal 26,27, 28, lan 6 Februari .. lan uga dina-dina pisanan wulan Maret .. Aku ora ngurus awake dhewe ing kabeh Napa aku pengin duwe bayi? Banjur aku teka ing tanggal 8 lan duwe tanggal XNUMX sing dakkandhani nalika haid .. Aku ora ngerti kapan dina-dina sing subur .. nanging aku pengin ngerti yen ana ana kemungkinan aku meteng?

  164.   lesly ngandika

    Hai, aku Lesly lan aku njaluk pinemu… ..
    Eske, aku duwe 1 taun kasada lan aku ora ngandheg lan ora ngerti sejatine yen aku rutin, kepiye aku bisa miwiti siklus menstruasi tanggal 15.16.17.y18…. uga 1.2.3.4 saben wulan utawa ora dina liyane lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, dheweke bakal crita apa sing kudu aku lakoni ...

  165.   NIURKA ngandika

    AKU LAYAR LAN PERIODE TETAP DITETAP 2 APRIL 2009 APA ING APA FERTILE?

  166.   ana ngandika

    Rong dina suwene wektu suwene aku yaiku tanggal 18/03/09, lan aku selingkuh karo bojoku tanggal 25/03/09,30, 03/09/03, lan 03/09/XNUMX. Aku pengin ngerti manawa ana kemungkinan dheweke hamil, muga-muga tanggepan cepet Nuwun ... ..

  167.   karenzitha ngandika

    sampeyan ngerti aku duwe masalah sawetara…. Aku ovulasi ing tanggal 29 Januari nganti 3 Februari lan aku duwe sesambungan kaping 2 kaping siji tanggal 30 esuk lan liyane ing tanggal 31 nalika subuh aku kepengin ngerti sapa dina sing aku hamil .... xq jarene yen ovum urip 24 jam udakara sperma urip 48…. Tulung aku matur nuwun minangka situs sing apik banget wep apuda kanthi cepet !!!!!!!!!

  168.   Vanessa ngandika

    Halo .. Aku ora teratur nanging ing wulan Januari aku ora duwe hubungan seksual, nanging dheweke ora ngirim mani sawise rong dina mandheg menstruasi lan wiwit tanggal kasebut aku ora menstruasi, aku ora duwe gejala meteng nanging yen nandhang lara ing ovarium. .. Pitakonanku yen lagi ngandut aku njaluk tulung marang aku

  169.   Nayeli ngandika

    Halo! .. Aku ora teratur, lan nembe nemoni periode: 9 April 2009 .. lan aku kepengin ngerti jamane subur!… Aku nyoba meteng! .. nanging ora mung subur Dina-dina! Aku ngerti banget! .. lan aku duwe hubungan karo bojoku dina kaping loro ing periode kasebut! .. Muga-muga bakal entuk wangsulan, aku bakal ngurmati! .. Matur Nuwun Luwih Seng! .. LAN GAMPANG EASTER! !! ..

  170.   tamara ngandika

    Halo, aku Tamara, aku pengin takon sampeyan apa .. Aku ora teratur haidku teka saben 25 lan ora ngluwihi 31 dina .. nanging suwene wektu suwene aku tanggal 18 Maret lan aku duwe hubungan seksual ing tanggal 23 Maret banjur Aku ngetung 14 dina wiwit dina 25 lan aku ora duwe apa-apa .. nanging aku duwe dina 8 April tanpa proteksi uga aku ora ejakulasi ing njero nanging tanggal 15 April lan iki ora bisa digunakake kanggo aku lan kuwatir aku pengin ngerti kapan dina suburku diwiwiti lan suwene suwene? Apa sampeyan bisa nulungi aku ... .. ¡¡¡¡¡¡

  171.   Paola Andrea ngandika

    matur nuwun kanggo njlentrehake keraguan; amarga aku durung duwe hubungan seksual sing pertama lan amarga aku wedi meteng, nanging aku pengin nglakoni. Aku percaya klarifikasi keraguan iki

  172.   ginett ngandika

    Halo !!! Umurku 18 taun lan umurku 3 taun.

  173.   kamulyan ngandika

    Halo, piye kabarmu? Aku pengin ngerti dina sing paling subur. Aku bakal nerangake sampeyan ing wulan Maret. Periode kasebut tanggal 22 Maret lan suwene 5 dina lan saiki ing wulan April iki kula tanggal 16 April lan suwene 5 dina. critakake dina sing paling subur, matur nuwun

  174.   Pam ngandika

    Halo, yen haidku tanggal 13, 22, aku bakal ngandheg

  175.   ono ngandika

    Halo, haid terakhirku diwiwiti tanggal 22 Maret lan rampung tanggal 27 Maret, aku kepengin ngerti kapan haidku mbesuk.
    Gracias!

  176.   RAQUEL ngandika

    KEBENARAN sing ora dingerteni kepiye cara ngetrapake dina-dina lan aku bakal nulungi aku amarga aku wis suwe nyoba supaya bisa meteng lan ora ana apa-apa ... Sithik KETINGKATAN SAKING 25 HARI SABEN SABEN IKI DINENE ING BIASA APA SABARU HARI ... OLEHU. SUAMI LAN BENAR-BENEN INGKANG KANGGO MATI ... Matur Nuwun, NUNGGU KANGGO JAWAB LAN KUDU.

  177.   laura ngandika

    Halo, aku pengin ngerti cara ngetung dina sing subur yen masa ku tanggal 22 April 2009 lan aku duwe hubungan karo bojoku tanggal 28 wulan iku, aku ora teratur, tulung tulung aku, kita pengin duwe bayi, bojoku lan aku

  178.   Gaby ngandika

    Halo, yen aku pengin ngerti carane meteng lan apa dina sing subur kanggo nyetujoni wayahe .. amarga aku tansah nyoba tetep lan ora bisa ..

  179.   Gaby ngandika

    Halo yen aku pengin ngerti apa dina suburku supaya bisa hamil lan aku bakal njupuk kauntungan saka dina iku .. haidku pungkasan yaiku tanggal 27/04/09

  180.   Adrian ngandika

    hola
    Aku mung pengin ngerti jamane subur
    Menstruasi diwiwiti saben tanggal 10 saben wulan, mangga ngenteni wangsulan sampeyan lan apa sing bisa daklakoni yen ngandut?

  181.   susan ngandika

    Aku pengen ngerti jaman subur ku !!! Ing wulan Februari periodeku teka tanggal 22 lan dicopot tanggal 26, wulan Maret aku mudhun saka 13 nganti 16 lan ing wulan April saka 8 nganti 11; Ing tanggal 19 April, aku duwe hubungan risiko tanpa proteksi lan aku uga ngalami 29 April lan liyane ing 5 Mei. Lan wingi aku wis tes ing omah lan metu positif mula aku kepengin ngerti APA ING APA ????

  182.   Magali ngandika

    Halo, matur nuwun kanggo kaca sampeyan, iku migunani banget nanging aku duwe pitakon, siklus menstruasi aku 23 dina kanggo ndeleng dina sing subur, aku kudu nyuda 18
    23-18 = 5
    23-11 = 12
    wiwit lima nganti rolas iku dina sing subur
    utawa dietung 26-18
    apa sing kedadeyan yen aku ora teratur
    lan aku ora ngerti yen aku ora apa-apa
    Gracias

  183.   lautaro ngandika

    Halo, aku ora ngerti akeh, aku pitutur marang kowe yen aku pengin duwe anak karo pacarku lan kita ora ngerti apa dina subur, haid teka tanggal 5 Mei lan dina iki tanggal 9 wis ngethok kita ngetung besok ora bakal haid luwih akeh lan kita pengin ngerti apa sing bakal dadi dina sing paling subur

  184.   mariela cruz ngandika

    Hei, delengen, aku pengin ngerti jaman suburku. Aku omah-omah sawetara minggu kepungkur, nanging bojoku ora pengin ngrawat awake dhewe, mula saiki kita ora pengin bayi. Aturan pungkasanku yaiku 1,2,3,4,5 lan aku hubungan seksual ing tanggal 14, bakal ana kemungkinan aku bakal ngandheg. Nanging durung rampung ing njero ati Matur nuwun

  185.   dahlia ngandika

    Halo, aku umure 17 taun lan aku pengin ngerti umurku sing subur, lan aku ovulasi ??? Periode aku tanggal 6/05/09 lan aku ora ngerti apa jamane subur amarga aku duwe sesambungan suwene 2 dina lan aku ora ngerti yen bisa ngandut aku ora ngerti lara ??

  186.   MARIFER ngandika

    Aku duwe 8 MINGGU GESTASI SING GOLEK HUBUNGI APRIL 5, 9 LAN 18 LAN PERIODE PALINGKU SAIKI 24 MARET ING ING APA Kowe HAMIL ??????????

  187.   Tamara ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, aku arep meteng, nanging kanthi mandhegake pil iki, haidku dadi ora teratur, contone aku mandheg njupuk obat kasebut ing 03/04 lan ing 06/04 Aku duwe haid lan bisa nganti 08 / 04, banjur aku bali ing 25/04 lan tahan nganti 28/04, saiki aku entuk 18/05, dina iki dina kaping telu periodeku, kepiye aku bisa ngerti karo data kasebut nalika aku subur? Aku uga njupuk asam folat, sing diwenehake resep ginekolog kanggo aku.

    Aku ngenteni pandhuan sampeyan

  188.   patricia ngandika

    Halo, umurku, aku umure 15 taun lan pengin ngerti jaman subur apa sing aku ovulasi ??? periodeku yaiku tanggal 18/5/09 lan aku ora ngerti apa jamane subur aku lan aku nate pacaran tanggal 17/05/09 lan aku ora ngerti yen bisa ngandut lan aku kuwatir banget

  189.   mary ngandika

    Halo, aku umure 16 taun lan aku pengin ngerti kapan dina subur aku mbesuk ???? Periode 17/06/09 lan aku ora ngerti apa aku bisa meteng wiwit teka kula ing wayah esuk lan aku hubungan ing wayah sore tanggal 17 / 06/09 lan aku butuh pitulung yaiku pengin ngerti apa aku bisa hamil

  190.   carlita jp ngandika

    Halo, suwene 2 wulan, aku ora ngurus awake dhewe lan pengin duwe anak, gelem? Napa aku ora bisa meteng yen haidku rutin, tulung aku amarga aku ngombe kontrasepsi tanpa tindak menyang dhokter mung amarga aku dhewe, apa aku bakal dibasmi utawa ora? Tulung aku, aku nekat, kenapa aku ora ngandut? Apa sing bakal kedadeyan, tulung jawaben aku lan apa dina-ku sing subur amarga aku tekan 5 Mei, aku ngenteni wangsulan sampeyan, salam.

  191.   ANA KAREN ngandika

    Hai, aku mung pengin ngerti apa aku bisa duwe bayi! Yen aku mangkat dina 2 lan nindakake hubungan seks ing dina 8, bisa uga aku duwe bayi ... !!!;)

  192.   stephania ngandika

    Hai, iki wulan kapindho aku njupuk pil lan uga telat anggone njupuk kira-kira 4 dina uga ing dina kaping lima, aku njupuk dheweke luwih awal lan ing pungkasan (5) dina sing daklakoni, aku njupuk kanthi tepat wektu sing apik aku pengin ngerti apa aku bisa njaluk tulung, tulung aku iki pitakonku matur nuwun ..

  193.   carolina ngandika

    Halo, piye kabarmu? Muga-muga aku luwih prihatin. Sampeyan bisa ndeleng sesambetan ing tanggal 20 Mei lan periodeku bakal teka tanggal 4 Juni. Pacarku nggunakake kondom. kanggo mbantu aku seneng yen sampeyan bisa ngirim menyang mail, matur nuwun kanthi sanget

  194.   nadia gabriela ngandika

    Halo! Aku mung pengin sampeyan ngrampungake pitakon sing dakkandhani 2 wulan karo bojomu lan kita durung bisa ngandhakake, sanajan ora ngurus awake dhewe, dheweke menehi gejala nanging nalika kasebut aku ora bisa ngandhani iku amarga

  195.   Viviana ngandika

    Pitakonku yaiku apa aku bisa hamil amarga aku ora ngurus awake dhewe karo pasanganku tanggal 30/05 lan 31/05. Tanggal haidku pungkasan tanggal 08/05

  196.   beatriz ngandika

    Dina haidku yaiku 22, apa dina sing subur aku pengin duwe bayi

  197.   Fernanda ngandika

    Hei, aku duwe pitakon, aku ora teratur, suwene wektu pungkasan yaiku tanggal 17 Maret lan aku ora mudhun nganti dina iki, 4 Juni, aku njupuk 4 tes kehamilan nanging negatif, nanging aku duwe hubungan seks ing 30,1,3 Juni dina yen aku ngalami periodhe, aku bakal subur pitakonku yaiku apa aku bisa hamil sanajan ora ngalami haid, aku duwe rong wulan cairan pra-seminal amarga pasanganku ora ejakulasi nganti sawise nggunakake kondom

  198.   Viviana ngandika

    Halo, aku maca pitakon ing forum sampeyan, lan aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nulungi aku, aku bocah wadon sing ora teratur, tanggal pungkasan tanggal 13 Juni, lan tanggal 1 lan 5 aku duwe sesambetan, lan nganti saiki aku durung yen aku isih duwe masa sing mesti nate ndemek aku miturut tindak lanjut sing daklakoni ing wektu sing ora teratur yaiku tanggal 13 utawa 14 Mei, lan ora ana apa-apa, aku pengin ngerti, saka kencan loro sing dakkirim jinis iku paling mbebayani, yaiku dina sing aku hamil ... tulung tulung aku lan yen amarga iki aku bisa meteng (amarga aku saben wulan mesthi haid, mung kala-kala aku nate ngalami wiwitan wulan utawa ing pungkasan utawa ing antarane, suwene rong utawa telung wulan terus aku maju utawa mburine lan sateruse) ... matur nuwun. sadurunge

  199.   Viviana ngandika

    Hai, aku Viviana sepisan maneh, nuwun sewu, aku salah menehi informasi ing bagean, tanggal pungkasan tanggal 13 April ... berhubungan seks tanggal 1 lan 5 Mei ... tulung tulung aku ...

  200.   Viviana ngandika

    Halo, sepisan maneh, apa sing kedadeyan yaiku nalika aku maca apa sing sampeyan tulis lan nggawe kesalahan nalika menehi informasi, tanggal pungkasan tanggal 13 April, nduwe hubungan seks ing tanggal 1 lan 5 Mei, ngapunten kesalahan kula ing nulis, aku kuwatir, tulung tulung aku ...

  201.   frannia ngandika

    ai io aku gak paham naa
    saka diaz fertiLeez ..
    Apa aLgien bisa nerangake karo aku .. ??

  202.   MARLENE AVILA ngandika

    Aku pengin meteng, aku duwe masalah nalika nyiksa lan nyuda sing bisa daklakoni salam

  203.   andrEa ngandika

    Halo !!! Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake! Intine, aku ora ngerti yen bisa nindakake hubungan seks sawise sawetara dina wis haid, kayata, aku teka tanggal 7 lan dina Jumuah rampung dina Jumuah. apa aku bisa hubungan seks ing dina Minggu tanpa resiko meteng?

  204.   natal ngandika

    Aku ora ngerti babagan dina sing subur?
    Nerangake MEE URRGEE… !! sing dina subur apa ora?
    lan kanggo opo : s

  205.   areli ngandika

    Halo Menstruasi aku tanggal 15 Mei lan hubungan sampeyan 26, 27, 28 lan miturut aku arep meteng nanging aku budhal tanggal 11 Juni, amarga aku lunga luwih dhisik amarga kepengin ngandut, apa sing kudu daklakoni?

  206.   jimena ngandika

    halo, muga-muga sampeyan mangsuli kanthi becik, hajatku teka tanggal 15 Juni lan aku kaping pisanan hubungane tanggal 19 Juni. Aku kepengin ngerti apa dina sing pas nalika ora bisa meteng !! Aku ora pengin nggawe kesalahan, aku ora teratur, nerangake aku 5 dina mengko tinimbang biasane, tulung aku, muga-muga sampeyan ngirim pesen ...

  207.   carla ngandika

    Apa dina sing subur yen aku entuk 8 lan aku ngilangi 11 lan aku duwe sesambetan 13.14,15,16,17,18 apa kemungkinan hamil amarga matur nuwun

  208.   CLARISSA ngandika

    HELLO, Delengen APA IKU SING PALING LAYAK Karo SAKING SAKING SAKING SAYA Amarga SAYA NEMUKI CYSTS ING PANGGABUNGKU, ORA NATE HUBUNGAN, LAN KANGGO NANG 23 JUNI SIKSIKKU DILAKUKAN ING JUN 16 LAN AKHIR ING LORO PITAKON IKU: Apa aku RISIKO RISIKO sing APIK APIK APA HUBUNGAN BEKASAN INGKANG AKHIRI KANGGO SAKING CYST? … LAN LAINNYA: APA NAK NGUTAM Yen Kasedhiya HUBUNGAN ING 20 WULAN IKI ?? … Tulung aku! … Aku bakal matur nuwun sanget! … AKU KANGGO NANGGO RESPONSE! … Matur Nuwun! ...

  209.   erika faviola ngandika

    Aku pengin ngerti apa aku bisa hamil sawise rong dina misi karo mitra sing dakkarepake, sesambungane yaiku nalika aku hamil amarga aku nyelehake 13, lan 16 sing pengin dikatutake ... bakal bisa uga aku meteng sing bakal dadi pitakonku lan Matur nuwun.

  210.   kita ngandika

    Aku seneng banget ngerti babagan iki amarga aku ilang banget sanajan isih kurang ngerti, siji-sijine sing dakkarepake yaiku bisa ngandut lan menehi kejutan sing apik marang bojoku, mula aku bakal ninggalake dina haidku
    Deleng kula mestrue tanggal 29 Juni, dadi dina sing subur kanggo sih-rahmatku sing apik kanggo kaca iki xao

  211.   yubi ngandika

    Hai, aku Yubi, aku pengin dadi ibu maneh, nanging aku wanita tanpa penguasaan. Apa sing bisa aku lakoni? Aku ngenteni jawaban sampeyan. Matur nuwun

  212.   bingung !!! ngandika

    Aku butuh sampeyan ngewangi aku supaya hamil. Periode pungkasan yaiku (dina kaping pisanan) tanggal 21 Mei 15 lan 9 Juli… saiki nalika dina subur aku bisa meteng… tulung tulung aku, aku pancen ora gelem ’ ora ngerti ???? Aku ngarep-arep wangsulan sampeyan
    matur nuwun

  213.   katerine ngandika

    Yen haidku teka tanggal 5 wulan iki lan période aku tanggal 10, aku kepengin ngerti apa dina sing subur

  214.   jazmin ngandika

    Yen tiba tanggal 18 nalika giliranku teka, dina apa

  215.   lan Jessica ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sampeyan kudu terus nyuda 18 kanggo dina pertama ovulasi lan 11 dina terakhir

  216.   lan Jessica ngandika

    Halo, dina pertama haidku yaiku tanggal 26 lan 30 pungkasan aku kepengin ngerti apa dina sing subur, matur nuwun kanthi sanget

  217.   andrea ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen dina pertama menstruasi yaiku 18 lan tahan nganti tanggal 24 yaiku dina sing subur lan aku bisa ngandheg sadurunge pungkasan wulan
    nuwun sewu kawula
    Matur nuwun sanget

  218.   paola ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa jamane subur `amarga aku ora ngerti kepiye carane bisa mbebasake, haidku pungkasan tanggal 2/08/09 lan aku isih lagi haid. Apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan jaman suburku mangke ... matur nuwun rumiyin

  219.   lintang ngandika

    iki yen cocog kanggo kabeh wanita?

  220.   laura ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa jamane subur `amarga aku ora ngerti kepiye carane bisa mbebasake, haidku pungkasan tanggal 2/08/09 lan aku isih lagi haid. Apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan jaman suburku mangke ... matur nuwun rumiyin

  221.   cecilia ngandika

    Sejatine, menstruasi saya mudhun tanggal 25 Juni nanging ora teratur lan kudune mudhun kurang luwih tanggal 28 Juli lan ora ana sing muncul.

    Ana kemungkinan sithik amarga aku ora mudhun lan nekat banget

  222.   alicia ngandika

    Halo, kepiye sampeyan pengin ngerti babagan dina sing subur? Yen haidku tanggal 22 Juli lan rampung tanggal 27 Juli, aku wis nuroni tanggal 5 Agustus, apa aku bisa meteng?

  223.   naihomie ngandika

    Halo ... muga-muga sampeyan bisa mangsuli pitakonku ...
    Aku ora ngerti apa dina sing subur ... lan aku pengin ngerti kapan wiwit dietung 28 dina ... apa wiwit dina pertama haid utawa wiwit pungkasan haid? Aku ngenteni wangsulan

    Gracias

  224.   aldana ngandika

    Aku ngerti komentar iki menarik banget lan migunani banget ing jabatanku, uga katon edukasi lan koheren, mbukak banget kanggo para remaja, mula terusake kabeh keberuntungan ing jagad, matur nuwun kanggo kabeh piwulang sing diwenehake

  225.   Prisila ngandika

    Halo! Aku kepengin takon. Menstruasi kula teka tanggal 5 Agustus lan kudu tekan tanggal 4 utawa 5 September (sing kedadeyan saben wulan). Intine, haid sing diwiwiti tanggal 5 Agustus rampung tanggal 10 Agustus.
    Aku pengin ngerti apa tanggal 13 Agustus aku subur!
    Aku duwe hubungan sing ora direksa lan kuwatir.
    Aku ngarep-arep wangsulan sampeyan
    Aku seneng tenan

  226.   manuela ngandika

    hello, aku pengin ngerti masa suburku periode pungkasan yaiku tanggal 19 Agustus 24 Agustus

  227.   Lidia ngandika

    Halo, aku ora ngerti cara ngetung dina subur ing wulan Agustus tanggal 7 lan ngrampungake 11 sing dadi dina subur.

  228.   Violet ngandika

    Aku pancen dudu masalah dina sing subur.
    Apa aku kudu ngetung wiwit dina wiwitan haid utawa dina pungkasan haid dadi 28 dina?
    Aku ora ngerti kepiye entuk akun sing durung nate penting nanging saiki yen aku duwe mitra sing stabil aku ora pengin meteng, aku ora pengin dadi wong sing ora peduli babagan subyek amarga aku akeh pengaruhe
    Muga-muga sampeyan sabar karo aku lan bisa menehi wangsulan sing paling apik. Matur nuwun kanthi sanget kanggo papan iki sing diwenehake supaya bisa mangsuli pitakonku.

  229.   Violet ngandika

    Periode terakhir aku yaiku ing tanggal 24 Juli 25 26 27 28 29 30 31 periodeku akhir-akhir iki ora teratur banget lan aku ora ngerti wiwit nalika wiwit ngetung dina …….
    Aku seneng banget karo pitulung sampeyan
    Gracias

  230.   lizzy vazquez ngandika

    Halo, aku ora ngerti kepiye dina sing subur iki, siklusku antara 30 nganti 34 dina, tanggal menstruasi yaiku tanggal 01 saben wulan, sedina sadurunge utawa sedina, tulung tulungana aku, aku kepengin meteng. .. matur nuwun rumiyin

  231.   Alejandra ngandika

    Halo, muga-muga sehat, sampeyan ngerti kaca sampeyan wis nulungi aku ... uga, haidku meh mesthi dina pisanan utawa yen ora saka 10 nganti 15 .. kapan dina suburku = Ya?!

  232.   Yass ngandika

    Hai, aku pengin ngerti jaman suburku amarga aku ngurus suntikan lan mandheg nggunakake nanging ora sithik, aku meh meh sewulan mula bakal kelakon karo aku

  233.   Luis ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, pacarku entuk periode ing tanggal 2 lan kita hubungan seksual ing tanggal 22, lan dheweke entuk kaping 28. Aku ngerti yen minggu tanggal 22 ora kedadeyan babar pisan, lan tanggal 28 Aku ngerti manawa ora, kajaba dheweke. Dheweke ujar manawa ovary lara nalika tanggal 27, lan mulane dheweke ora mikir bakal kelakon, nanging apa ana kemungkinan dheweke bakal hamil? Nyuwun ngapresiasi tanggepan cepet sampeyan. slds

  234.   valera ngandika

    hola
    Jenengku Valeria, lan aku pengin ngerti yen aku hamil, mmmm ... Aku pitutur marang kowe aku wis hubungan seksual karo bocah lanang lan dheweke ujar yen aku mbuwang dheweke, nanging aku ora rumangsa sedhih, tegese, aku kesel lan rada mual, nanging hubungan seks mung kurang saka 5 menit, tulung aku, aku ora bisa menyang giecolo amarga aku ora ngerti sapa-sapa lan aku ora wedi karo dhuwit, tulung tulung aku, aku bakal matur nuwun langgeng

  235.   valera ngandika

    Aku kelalen aku haid kanthi ora teratur mm nalika pungkasan tekan aku yaiku tanggal 12 Agustus lan aku duwe hubungan seks tanggal 25 Agustus ora ana sing kedadeyan

  236.   valera ngandika

    Aku kelalen haidku, aku entuk tanggal 12 lan aku duwe tanggal 25, pirang-pirang dina aku ora duwe

  237.   andrea ngandika

    Halo, aku meteng ing 15/07 lan tanggal 22/07 tekane maneh tanggal 14/08 nganti 18/08 lan aku wis nuroni tanggal 20/08 tanpa ngrawat awakku dhewe bisa hamil ahhhh lan tanggal 22 / 08 Aku duwe injeksi kontrasepsi nanging aku duwe rasa nyuda bisa uga amarga meteng sing apik, aku ngenteni wangsulan sampeyan matur nuwun kanthi sanget

  238.   DALIN ngandika

    Periode aku tanggal 4 Agustus, aku nyoba meteng tanggal 15,17,18, 19, 31 lan XNUMX wulan sing padha ... nanging aku ora bisa sukses, amarga tanggal XNUMX wulan sing padha aku duwe haid maneh ... apa sampeyan bisa ngandhani yen sampeyan bisa ndeleng liwat ... aku kuwatir

  239.   Jose ngandika

    Halo, kita wis hubungan seksual karo pacarku tanggal 28 (dina nalika haid teka). Ing sesambetan kasebut, kita nglindhungi kondom, nanging amarga dheweke ngasilake lendir, mula kita milih ngganti kondom kasebut. Kajaba iku, kita nggunakake jeli minyak bumi.
    Dina iki telat 4 dina, miturut tanggalan ora ing wayah subur. Kajaba iku kanggo nglindhungi awake dhewe, apa kemungkinan aku uga bakal ngandut?

  240.   jesus ngandika

    Mung keri takon apa sing kedadeyan yen haid luwih saka 3 wulan, nanging aku ora hamil xk umurku 12 taun lan durung hubungan karo sapa wae lan apa sing bisa ditindakake

  241.   Daniela ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, wektu suwene aku wiwit tanggal 13 nganti 18 Agustus luwih utawa kurang, lan aku duwe sesambungan antarane 21 lan 23 Agustus lan 28 lan 30 Agustus, mula tanggal 4 September, lan aku ora ngerti apa sejatine dina sing subur, apa sampeyan bisa nulungi aku lan ngomong yen aku duwe risiko?

  242.   miye ngandika

    Halo, aku pengin sampeyan nulungi aku, pitakonku yaiku ing ngisor iki aku duwe sesambetan tanggal 29 Agustus, lan dina pisanan periodeku tanggal 21 lan rampung tanggal 24. Aku ora ana masalah, aku bisa ' aja nganti uwal saka sirahku, tulung tulung

  243.   Carolina Diaz ngandika

    Halo, wektu haidku pungkasan yaiku tanggal 2 nganti 5 September ing wulan sing padha lan hubungan terakhirku yaiku tanggal 12 September, nanging aku ora teratur banget lan aku pengin ngerti apa dina sing subur amarga miturut akun siklusku 30 dina utawa liyane

  244.   lesly ngandika

    Hai, aku mung pengin ngerti apa dina sing subur, aku ngatur saka 18 nganti 21 lan aku duwe hubungan pungkasan ing tanggal 6, lan risiko meteng

  245.   jimy ngandika

    Halo, aku umure 17 taun. Aku duwe hubungan karo bocah wadon tanggal 6 April lan bocah kasebut lair tanggal 20 Desember, kepriye bisa dadi duweke kula amarga ana curiga manawa dudu aku.
    matur nuwun kula nyuwun wangsulan

  246.   jose ngandika

    Halo, aku umure 17 taun. Aku duwe hubungan karo bocah wadon tanggal 3 April lan bocah kasebut lair tanggal 17 Desember, kepriye bisa dadi duweke kula amarga ana curiga manawa dudu aku.
    matur nuwun kula nyuwun wangsulan

  247.   Victoria ngandika

    Halo Nah, aku pengin ngerti apa dina utawa minggu sing paling subur, haidku sing pungkasan yaiku tanggal 22 Agustus.! Lan .. aku wis hubungan intim ing tanggal 7 tanpa proteksi, ana kemungkinan aku hamil_? Tulung jawab kanthi cepet .! Matur suwun.!

  248.   anthonela ngandika

    Halo, jenengku Anthonella, aku duwe pacar lan wis 3 taun, lan aku lan dheweke tresna, aku umur 20 lan 24 taun, lan aku pengin pacaran amarga aku tresna karo dheweke. Nanging masalahe yaiku amarga aku wedi meteng. Aku haid tanggal 24 September lan suwene suwene 6 dina. Yen aku pacaran karo pacarku 3 dina sadurunge menstruasi lan 3 dina sawise siklus, dakkira aku hamil. critakake sawetara saran, ya, aku ngerti yen ora ala yen intim karo pasangan sampeyan lan aku ngerti yen tanggung jawab sampeyan, amarga aku pengin menehi saran, tulung aku ninggalake emailku patricia_requena_turebelde@hotmail.com

  249.   m @ rci @ ngandika

    Halo, aku pengin ngerti jaman suburku, amarga siklusku 30 dina utawa luwih saiki aku ketinggalan .. Aku hubungan seksual miturut petunganku nalika subur .. Apa sampeyan mikir bisa dadi meteng? wingi aku tes getih lan negatif. pengen meteng ... opo aku gagal tes? wangsulan kula

  250.   lola ngandika

    Aku hubungan seksual rong dina sawise haid, aku takon yen bisa hamil sawise hubungan seksual

  251.   lola ngandika

    Aku nuroni dina kaping pindho sawise haid, pitakonane aku bisa ngandut

  252.   Marcela ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa ana risiko hamil ing dina kaping pisanan lan kaping loro ing siklus subur. Maksudku, aku wiwit tanggal 2/9/09 kanggo menstruasi lan aku nuroni tanggal 09 lan 18 kanthi kondom nanging rusak.Rampung ... Aku ngenteni wangsulan sing apik

  253.   Lina ngandika

    Sugeng siang, aku pengin ngerti, yen aku duwe kasempatan hamil ing wayah subur, sanajan aku duwe pil? Matur suwun.

  254.   yoli ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa umurku sing subur yen haidku 27 utawa 0 dina lan sing pungkasan yaiku tanggal 28 September lan suwene antara 3 lan 5 dina aku duwe hubungan wiwit pungkasan periodeku nganti dina iki 7 September sewulan kepungkur iku padha, Lan aku ora ngandut lan aku kepengin banget, yaiku wulan iki yen aku hamil amarga aku ora steril amarga aku duwe bocah wadon loro, siji saka 20 taun lan liyane 6 taun, apa suburku dina supaya bisa duwe katelu

  255.   Ana Laura ngandika

    Aku ora ngerti carane njaluk puting susu sing meh ora dakkandung lan nalika duwe bayi, aku ora menehi dheweke lan aku kepengin nalika hamil supaya bisa ngrasakake yen bisa nyusoni

  256.   ale ngandika

    Halo, informasi sampeyan apik banget, nanging aku akeh masalah, heh, nanging bakal ana wektu kanggo ngrampungake.
    nanging kanthi cara informasi sing apik banget

  257.   nnaleenda ngandika

    Hai, aku mung pengin ngerti apa aku bisa pacaran karo pacarku tanggal 10 Oktober, haidku tanggal 14 nanging aku ora pengin ngandut yen tanggal 14 aku duwe 4 dina sadurunge bisa hubungan seks utawa aku subur jaman semana
    Aku pengin jawaban

  258.   jane ngandika

    siklus haidku wiwit tanggal 26 September nganti 1 Oktober lan aku nate sesambungan tanggal 3 Oktober aku pengin ngerti apa dina iku durung subur

  259.   ana laura romero escarcega ngandika

    Halo, aku mung pengin ngerti kapan wayah suburku bisa meteng, haidku rampung tanggal 23 September lan aku nate sesambungan ing dina 2-3-4 lan aku ora ngerti kapan dina suburku bisa nyoba meteng, tulungi aku lan aku njaluk sampeyan enggal wangsulan, matur nuwun

  260.   almudena ngandika

    Yen aku entuk haid ing 6 Oktober lan aku nuroni ing dina kaping pirang-pirang periodeku (dina 10) tanpa proteksi, apa aku bisa hamil kanthi cacat sawetara? Wangsulane, yen aku kudu ngombe esuk sawise pil, matur nuwun

  261.   Karla ngandika

    Halo !!
    Aku wiwit hubungan seks ing tanggal 17 September lan periode diwiwiti tanggal 24 September lan sanajan kita terus nindakake hubungan seks nganti 5 Oktober.
    pitakonanku yaiku: apa aku mungkin ngandut? Apa dina kesuburanku? (période saya suwene 3 dina lan siklus 28)

  262.   Eliza ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen aku hamil amarga aku ngombe pil kontrasepsi, iki wulan pertama aku njupuk, haidku tanggal 29 Oktober lan dipotong tanggal 2 Oktober lan aku duwe hubungan karo pasanganku lan uga wiwit dina kapisan njupuk pil anticoncent, mangga aku pengin ngerti yen aku kaku sanalika bisa

  263.   DIANA ngandika

    HELLO ELISA, Napa Kowé ora lunga menyang ahli gYNECOLOGIST UTAWA Tuku UJI HAMIL, KANGGO KANGGO AKU MAKNA IKI ORA GOLEK KANGGO KANGGO ORA ORA.

    APA KALESA KANGGO NGISI PAGE Kanthi KOMENTAR TANPA Penting.

  264.   Ana lan ngandika

    Halo oie, aku duwe pitakon sing bakal dadi dina sing subur lan endi yen aku tekan saben 23 utawa 24 dina?

  265.   marisol madinah ngandika

    Aku ora bisa meteng dina pungkasan haidku yaiku tanggal 11 Oktober 2009 sing dadi dina subur aku bakal dakhargai. marisol nekat.

  266.   allison ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan masa suburku. Aku duwe siklus 30 dina lan aku ora ngerti conto sing dakkirim kanthi apik, monggo sampeyan bisa ngirim aku menyang email, matur nuwun.

  267.   Dairo ngandika

    Halo, aku wis ora ngandut 1 taun, apa sampeyan bisa nulungi aku …………………… .. ??????

  268.   dianey ngandika

    Aku ora ngerti carane ngetung dina sing subur, sampeyan bisa nulungi aku, aku ora teratur, haidku tiba tanggal 18 Oktober 2009 lan dipungkasi tanggal 22 Oktober 2009. Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan.

  269.   mariana ngandika

    Halo, sore sing dakkarepake yaiku ngombe pil kontrasepsi suwene 2 taun lan mung wulan kepungkur aku mandheg ngombe lan haid durung teka, aku budhal tanggal 12 September. lan aku wis hubungan seks tanggal 16 Sep. Dheweke percaya yen ana risiko meteng, yaiku aku ora ngerti banget babagan jaman subur ...

  270.   rosario ngandika

    Hi`mula yaiku Rosario, aku kepengin kepengin ngerti dina sing paling subur amarga bojoku lan aku kepengin duwe bayi, kepiye aku menehi haid nalika 18 utawa yen 20 utawa 21 saben wulan nanging aku ora ngerti dina sing subur, yen sampeyan apikan banget, amarga sampeyan minangka wanita ngerti aku, matur nuwun banget lan tulung wangsulana matur nuwun maneh.

  271.   Dani ngandika

    halo, siklusku ora teratur, kadang aku haid saben 28 utawa 35 lan ora ngerti cara ngetung dina sing subur ... haidku pungkasan yaiku ing 20/10/2009 lan pungkasane tanggal 26/10/2009 .. tanggal 28/10/2009 sepisan aku hubungane kaping pisanan lan dakkira mani sithik tiba ing aku .... Apa aku pengin ngerti yen aku bisa ngandut…

  272.   Leila ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa ana kemungkinan aku wis ngandut, aku duwe siklus rutin 28 dina haidku pungkasan yaiku tanggal 12 Oktober lan nganti 16 lan aku hubungan seks 23 lan 24 lan kita padha nindakake ora ngurus siji lan liyane lan miturut petungan saka 21 nganti 28, apa dina subur aku ora?
    Matur suwun sadurunge lan aku bakal ngenteni wangsulan sampeyan

  273.   solsita ngandika

    Halo! Aku pengin ngerti babagan jaman suburku. Periode aku tanggal 26 Oktober lan dipotong tanggal 31 Oktober .. Tulung wangsuli sanalika bisa!. Ora meteng apa sing kedadeyan nalika ndeleng piranti kasebut, nanging ora bisa langsung hamil amarga lagi dirawat .. Matur suwun sadurunge

  274.   jessica ngandika

    dhisik salam!. Aku pengin ngerti kepiye aku pengin ngandut, haidku ora bakal owah, ana kalane dina kapisan wulan teka, lan wulan Nopember iki nomer 2 teka, aku kepengin ngerti dina apa bisa hubungan seks kanggo meteng ... wulan Oktober tegese, wulan pungkasan haidku nomer 1, dipotong tanggal 6, lan tanggal 11 aku duwe hubungan, lan wulan iki aku teka lan aku ora ngandheg , Aku pengin sampeyan nulungi aku lan menehi wangsulan sing kepenak lan dingerteni, supaya bisa duwe bayi, klarifikasi, aku lan dheweke uga ora ana wanita sing steril, kita kabeh bisa duwe anak nanging .., sebabe aku ora ngerti yen aku bisa duwe hubungan seks kanggo hamil .. monggo yen sampeyan bisa mangsuli kanthi cepet. Aku bakal luwih ngormati, uga sadurunge, matur nuwun!. Jessica! Apa-apa iki kanggo aku mail..chuchy_22_7 @ hotmail.com

  275.   Ingrid ngandika

    Yen haidku tanggal 19 Oktober lan hubungan seksku tanggal 01 November, apa aku duwe risiko hamil?

  276.   JESSICA L ngandika

    halo ... haidku sing terakhir yaiku tanggal 31 wulan kepungkur lan suwene 5 dina, yaiku nganti tanggal 6 November, tanggal 7 aku karo pacarku ... aku pengin ngerti apa aku bisa ngandut utawa ora.

  277.   raram ngandika

    ombak x tulung wong km bantu aku mrentah tanggal 27 Oktober kapan preinanku (periode normal) helpmennnnnme

  278.   marianela ngandika

    Hai, aku pengin ngerti dina apa sing ora subur. Periode aku tanggal 1 11 2009

  279.   romina ngandika

    Halo, aku kudu ngerti apa aku bisa hamil karo siklus menstruasi, yaiku, minggu kepungkur aku duwe hubungan sing ana ing Mars utawa dina Rebo tanggal 10 utawa 11 lan wingi dina Senen 16 m ing ngisor iki .. apa aku bisa hamil? ?? Aku lan mitraku golek bayi amarga aku kepengin ngerti apa sampeyan bisa nerangake pitakon iki kanthi becik lan menehi pitakon nalika dina subur mengko ngerti ... matur nuwun sanget aku bakal ngenteni wangsulan sampeyan kanthi kuatir ... aku kudu ngerti kanthi cepet!

  280.   emmanuel ngandika

    Halo, aku kudu ngerti. Deleng, aku wis nate hubungan seks ing dina 8,13,14,15,16, 17, XNUMX, XNUMX, XNUMX, lan XNUMX lan aku kudu ngerti yen ana kedadeyan, swarane aku ngandhani yen ora teratur lan rumangsa xp biasa saben wulan teka. lan aku kudu ngerti jaman subur mau. Matur nuwun, wangsulan emailku ELLOCO220891@HOTMAIL.COM

  281.   Daniela ngandika

    Periode saya rada ora normal Aku duwe haid ing tanggal 28 Oktober 2009 lan rampung tanggal 01 November 2009, lan sejatine aku ora ngerti yen meteng, aku ngalami rasa ora nyaman sing durung nate nate, tulung tulung aku

  282.   danae ngandika

    Deleng, aku prawan, nanging aku lan pacarku nindakake akeh prekara lan dheweke ora ejakulasi apa-apa marang aku, nanging dheweke nembus penis ing lambeku munggah lan mudhun… .. nggawe cairan pra-seminal, ing kana bakal ditinggalake banjur aku nyoba ngetik sethithik nanging tanpa nggawe penetrasi sing luwih gedhe supaya kita ora ngrampungake tumindak kasebut
    haidku teka yen aku ora kliru ing dina 1 nganti 7 ing kisaran kasebut amarga aku ora ngelingi banget lan kita nindakake iku ing dina 20, apa aku lagi subur? Tulung, urgent !!!! Matur nuwun

  283.   jesale ngandika

    Halo, haidku ora rutin banget sadurunge sadurunge mudhun saben 30 utawa 31 dina, nanging wulan Oktober aku ora mudhun lan ing wulan November iki aku mandheg dina pisanan lan pendarahan mung suwene 5 dina lan sadurunge suwene 8 dina mula aku kepengin ngerti dina sing kudu subur
    grax

  284.   norma ngandika

    Yen siklusku 28 lan 33, apa umurku subur yen aku duwe hubungan seksual tanpa proteksi ing dina 21

  285.   AlLiSoM ngandika

    Halo, jenengku kabeh lan aku pengin sampeyan mbantu, sing sejatine aku rutin ing haid, periode pungkasan yaiku tanggal 31 Oktober lan aku ndeleng tanggal 10 lan 20 November, sing sejatine aku ora tulung apa aku tulung tulungana

  286.   ysabel ngandika

    Halo, aku seneng banget karo jagad iki yen sampeyan bisa nulungi siklus menstruasi saka 31 nganti 32 dina ,,,, ing wulan Oktober, haidku tekan tanggal 24, lan saiki ing wulan November aku tekan tanggal 23. Aku pengin ngerti kanthi cepet apa dina-ku sing subur.
    matur nuwun sadurunge ...

  287.   Kasepen ngandika

    Halo, masa ku tekan tanggal 11 lan aku pensiun udakara tanggal 15 utawa 16 aku ora kelingan kanthi becik .. Aku pacaran karo kancaku wiwit tanggal 18 nganti Senen tanggal 23 .. tanpa kondom istilah ing njero asring ora teratur. . ana kemungkinan hamil? Aku bakal ngirim e-mail liyane marang kowe. jimenola_87@hotmail.com

  288.   nyenyet ngandika

    Halo, haidku ora teratur yaiku saben 26 dina utawa 27 28 nanging umume saben 26 dina, sithik banget aku mung haid 2 dina, suwene wektu pungkasan yaiku tanggal 20 November nganti tanggal 22 lan sawise sedina saya suwe saya alon bit iku mesthi kaya ngono. Kapane dina sing subur? Muga-muga aku butuh wangsulan.

  289.   nyenyet ngandika

    Halo, aku ora teratur, haidku tekan 27 28 nanging umume saben 26 dina lan sithik banget sing dakkolehi mung 2 dina sawise 1 dina, aku bali sithik maneh aku kepengin ngerti kapan dina subur wiwit nyoba Kanggo meteng aku isih durung Prestasi. Tulung aku butuh saran.

  290.   Mariela ngandika

    Tulung aku jelasake kasusku. Periode saya biasane suwene 4 dina. Ing wulan Oktober dina 25/10 teka, ing wulan November dina 20/11, tulung critakake endi sing dina subur? Aku ora bisa ngerti jaman suburku, lan nalika semana, yaiku dina sing paling aman kanggo hamil lan Kepiye aku kudu ngetung iku? Matur nuwun

  291.   romina ngandika

    Halo, aku pitutur marang kowe yen aku pengin ngandut, nanging aku pengin ngerti apa sampeyan bisa mangsuli sawetara pitakonanku .... Aku dakkandhani, aku wis ngombe pil suwene 8 taun (temenan nalika njupuk iku mesthi asring banget) lan sadurunge njupuk 8 taun kepungkur, aku uga rutin banget..Conto yen tekan tanggal 27, wulan candhake aku bakal nyuda 3 dina lan bakal dakkirim, yaiku, aku bakal teka ing tanggal 24 wulan sabanjure ... saiki aku ninggalake pil tanggal 5 Agustus lan ngurus kondom sajrone wulan kasebut lan aku njupuk asam folat..sale aku ninggalake pil, aku ora teratur , haid pungkasan teka ing tanggal 10 Agustus, 4 Oktober lan 13 November .. wiwit pungkasan kita miwiti pencarian .. yen aku urip, mesthine tanggal 10 Desember ... pitakonanku .. apa dina sing subur lan liyane yaiku yen aku ora teka ing tanggal 11 lan aku nyoba, apa bisa dadi positif? Lan yen negatif, apa bisa salah amarga ora ana aturane? Aku pengin sampeyan nulis marang aku supaya ngerti wangsulan, amarga aku kepengin banget, matur nuwun kanthi sanget

  292.   Javier ngandika

    Aku lan pacarku nindakake hubungan seks tanpa kondom dina pungkasan njupuk pil kontrasepsi, dina iki tiba dina Minggu jam 6 esuk. Kita nindakake tanpa kondom, nanging dheweke njupuk pil 4 taun kepungkur, nanging dina Kamis minggu kasebut, dheweke ngombe pil suwene 5 jam, uga pil sing dijupuk wulan pungkasan (November) yaiku saka laboratorium liyane (nanging jumlah hormon sing padha karo sampeyan wis mesthi dijupuk) Apa ana RISIKO HAMIL? Matur nuwun

  293.   yaica ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen haidku teka ing pungkasan wulan nalika ovulasi kanggo hamil. Matur nuwun

  294.   yaica ngandika

    Aku pengin ngerti yen haidku pungkasan wulan nalika ovulasi kanggo meteng. Matur nuwun

  295.   marina ngandika

    Hai, aku pengin ngerti apa jamane subur, nalika haid aku tanggal 15 November, lan haid suwene seminggu… monggo, aku butuh rta sing penting. Matur nuwun

  296.   veronica perez hernandez ngandika

    Aku pengin ngerti apa aku bisa hamil yen wis rampung mestruating tanggal 18 November lan aku wis nuroni tanggal 25 November lan dheweke mlebu ing njero ati

  297.   romina ngandika

    Aku takon pitakon marang kabeh wong sing nulis manawa ana wong sing bisa mangsuli, aku kepengin ngerti ngendi dheweke ngirim wangsulan amarga dheweke ora nate mangsuli apa sing dakkarepake! Matur nuwun sanget

  298.   Valeria ngandika

    Halo, aku bakal ngormati wangsulan sampeyan, pitakonanku yaiku: yen aku menstruasi kayata ing dina: wiwit tanggal 18 nganti 24 Oktober lan banjur saka 29 Oktober nganti 3 November, lan uga dina iki tanggal 4 Desember, période durung tekan. wis kelamin tanggal 26 November ngurus dheweke. apa ana risiko? Matur nuwun

  299.   karen ngandika

    Halo, pitakonanku apa aku bisa nindakake hubungan seks wiwit jamanku mandheg nganti dina kaping lima lan ora ngandut?

  300.   deby ngandika

    Halo, jenengku Debora lan muga-muga bisa muga-muga bisa
    meteng nanging aku ora ngerti apa jamane subur, apa sampeyan bisa matur? Kula miwiti haid kala wingi 4-12 matur nuwun kanthi sanget

  301.   tamitho ngandika

    Ya, amarga iki, saiki aku ngerti jamane subur. Aku ora nate sinau ngetung utawa ngerti yen sadurunge utawa sawise masa ku…. apik saiki aku ngerti

  302.   juana monardes ngandika

    Aku pengin ngerti apa dina sing subur lan aku ora ngerti kepiye carane ngetung kalkulator lan dina subur periode diwiwiti tanggal 18 lan rampung tanggal 24 yaiku dina sing paling subur sing bisa diangkat?

  303.   Augustine ngandika

    Laporan sing apik banget, jelas lan ringkes ... Matur Nuwun Luwih Seng !!!!

  304.   Daniela ngandika

    Tanggal 10 Desember teka lan aku ora ngerti yen dina subur

  305.   mishelle ngandika

    Halo, aku duwe pitakon manawa haidku tekan 20 dina nalika dina subur.
    Aku pengin ngerti sebabe aku lan mitra ngurus awake dhewe kondom, lan kita pengin sampeyan tanpa dheweke, nanging amarga iku aku kudu ngerti yen dina apa aku ora bakal meteng nalika ora duwe jinis tanpa kondom.
    Muga-muga tanggepan cepet.

  306.   lisbet ngandika

    Periode aku rampung tanggal 3 Desember lan aku karo pacarku tanggal 9 Desember nanging ora ana seng nembus, aku bakal bisa hamil lan dina apa aku subur?

  307.   Suzanne ngandika

    waa not ntiendo mui bn esoooo Aku pengin ngerti xk Aku ora ngerti yen aku hamil utawa ora x fas explaikenm bn yaiii matur nuwun

  308.   camila ngandika

    Halo, tulung, aku pengin ngerti apa aku duwe risiko, aku wis nuroni tanggal 23 lan periode saya umur 9, apa aku duwe risiko utawa ora ???

  309.   bresia ngandika

    Halo, jenengku freesia, pitakonku yaiku aku ora ngerti kenapa haidku telat 2 wulan, wis kaping pindho kedadeyan sing padha karo aku ing wulan Oktober lan November, wis telat, aku nembe wae ngerti 1 Desember lan dina iki, 19 Desember. Hubungan karo pacarku tanpa proteksi nanging dheweke ora milih lan uga ora duwe aturane, aku malah ora ngerti kapan dina subur aku pengin ngerti apa ana risiko hamil tulung muga-muga tanggepan sampeyan sing cepet banget, aku bakal ngurmati banget

  310.   neria ngandika

    Dina pertama haidku yaiku tanggal 21 Desember, saiki umure wis 20 taun aku isih durung mudhun, aku bisa ngandheg

  311.   jessica ngandika

    ora kepenak aku pengin sampeyan mbantu

    Aku ora ngerti yen bisa

  312.   ivane elena ngandika

    Aku pengin ngerti kapan dino iki

  313.   Jose Luis ngandika

    Wah dhokter, aku pengin ngerti apa garwaku bisa meteng yen haid teka tanggal 27 utawa 28 November lan kita ngalami kambuh tanggal 13 Desember, bisa uga ora kepenak —————- .. ..] ¡]

  314.   alcxandra ngandika

    halo ami mellega reila tanggal 18 Januari kepiye dina sing daksenengi

  315.   sofia ngandika

    Aku entuk kuento tanggal 13 Des. Lan aku dipotong 4 dina mengko lan aku hubungan seksual ing tanggal 18, dheweke ora mlebu lan ora ana siji-sijia sing ngurus siji liyane, aku njupuk pil nanging 2 wulan kepungkur, lan ora sadurunge, aku teka saben Kemis ing minggu kaping telu ing wulan iki lan uga suwene 2 dina saiki, aku takon apa dina suburku tanggal loro lan kapan aku bisa nuroni tanpa kondom ..
    Tulung wangsulan, amarga aku ora kepenak, saiki dakkandhakake

  316.   tanggal ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa aku hamil amarga aku wis ningkah ing tanggal 26 Desember lan periode 11 Desember, aku ora duwe aturane, aku kepengin ngerti apa dina sing subur kanggo aku

  317.   ZELINA ngandika

    Halo, aku pengin njaluk pitakon saka aku, aku haid tanggal 2 Desember lan rampung tanggal 6 Desember, aku duwe hubungan seks tanpa ngurus aku dhewe tanggal 21,22 Desember 24 lan njupuk pil, nanging banjur tanggal XNUMX aku bali hubungan seks tanpa proteksi lan ora njupuk apa-apa, apa aku isih subur? iku ala?

  318.   Nelie ngandika

    Halo, haid terakhirku yaiku tanggal 23 November 2009 lan nganti dina iki, 29 Desember, periodeku durung teka, nyatane nalika tanggal 27 Desember aku tes lan tes negatif lan aku duwe sensitif, susu, pusing lan mual!

  319.   FELIPE ngandika

    KANGGO KANGGO APIKU APA KANGGO Tanggal, sawetara dina sawise MENSTRUASI, angel banget yen bakal meteng. MUNG KOWE BISA NANGGULAKE AKU KANGGO HARI Sawise MENSTRUASI KURANG KANGGO

  320.   Cintia ngandika

    Halo, aku pengin ngerti nalika ana sing ovulasi amarga aku wis ora ngurus awake dhewe suwene 2 wulan lan ora bisa meteng, contone, aku wiwit 26-12 lan dipotong tanggal 1-01, sing dakkarepake ngerti kapan aku bisa nggoleki bayi matur nuwun banget aku ngenteni wangsulanmu

  321.   maria ngandika

    Halo, aku kepengin duwe sesambetan, nanging aku ora pengin dadi negara nalika aku ora duwe risiko dadi negara ?? kadang périodhiku teka nalika 26 27 utawa 28 dina

  322.   lorenaa ngandika

    Haidku diwiwiti tanggal 30 Desember, aku wis nuroni tanggal 3 Januari, aku pengin ngerti apa iki dina sing subur.

  323.   Mafe ngandika

    Halo !! Tulung, aku butuh sampeyan njawab ... aku kuwatir banget ... haidku ora teratur ... periode terakhirku yaiku tanggal 18 nganti 23 November 2009 ... lan aku wis pacaran karo pacarku tanggal Januari 3, 2010 ... apa ana kemungkinan meteng? !! !!

  324.   johana ngandika

    Hai, aku Joha, 10 wulan kepungkur lan 15 dina kepungkur aku dadi ibu lan wektu durung tekan aku, kenapa iki?

  325.   Rosa ngandika

    Halo, piye kabare?

    Aku pengin takon sampeyan lan muga-muga sampeyan mangsuli.
    Aku menstruasi tanggal 22 Desember lan aku wis nuroni tanggal 3 Januari, kemungkinan aku bakal ngandheg. Siklus bulananku wiwit 25 dina nganti 28 dina, sing pungkasan dakkirim nalika 26 dina. Akeh

    Gracias

  326.   Maria Fernanda ngandika

    hola
    periode teka tanggal 31 Desember 2009
    lan nganti 3 wulan Januari
    lan kaping papat aku duwe jinis sing ora dilindhungi, nanging dheweke ora ejakulasi. wektu iki mbebayani kanggo meteng ?????

  327.   vanessa villalobos varas ngandika

    Aku pengin takon sampeyan pitakonan sing mestrue tanggal 30 Desember lan aku bakal dipotong tanggal 2 Januari aku pengin ngerti apa dina sing subur, muga-muga sampeyan wangsulan mengko

  328.   ZIRANDA ngandika

    Hai, aku umure 26 taun lan aku duwe pitakon apa aku lagi ngandut, siklus menstruasi diwiwiti tanggal 7 Desember lan rampung tanggal 12 Desember, aku duwe hubungan seks ing tanggal 19 Desember, pacarku ora ejakulasi ing jero awakku Aku bisa meteng sanajan mung cairan preseminal ??? Lan aku uga ora ngerti yen aku lagi jaman subur? '

  329.   ziranda ngandika

    Halo, dheweke bocah wadon umur 26 taun lan aku ora ragu-ragu, siklus haidku diwiwiti tanggal 7 Desember lan rampung tanggal 12 Desember, tanggal 19 Desember aku duwe sesambungan lan pacarku ora mandheg ing jero aku, aku mung ndhuk intim pisah karo dheweke. precum apa ana kemungkinan meteng ??? Lan pitakonanku liyane yaiku aku ora ngerti yen aku lagi jaman subur ???

  330.   paola ngandika

    Halo !!! Periode pungkasan yaiku 13-17 Desember 2009. Aku duwe hubungan karo pacarku tanggal 30-04 Januari 2010 sing kabeh ejakulasi ora dilindhungi. Tulung aku kudu ngerti yen aku duwe status. !! Aku rumangsa rada ala; aku ora ngerti yen kabeh duwe barang, nanging aku pengin njlentrehake keraguan. Matur suwun !!!

  331.   claudia ngandika

    hello, aku duwe pitakon wulan kepungkur aku ngatur suwene 7 dina (20-27) Aku wis ngombe pil kanggo masalah kista ovarium, aku wis mandheg anggone ngombe meh 2 minggu ... apa ana risiko meteng?

  332.   DAYISCAR ngandika

    Aku pengen ngerti kapan wayah suburku .. haidku sing terakhir yaiku tanggal 24/12/2009 mula dheweke kepengin ngerti apa mbantu aku ngerti kapan wayah subur lan ora subur aku .. tulung

  333.   Krystialis lopez ngandika

    Halo !!! Aku sangsi yen ngerti yen aku wis kliwat dina subur, nanging aku nate sesambungan rong dina sadurunge menstruasi mudhun lan ejakulasi ing njero ati; sampeyan mikir aku ngandut ???? Nyuwun tulung aku njaluk sampeyan mangsuli sanalika bisa …… .. Matur nuwun !!!!

  334.   alan ngandika

    Aku pengin ngerti apa ana kemungkinan kehamilan kanggo pacarku, tekane tanggal 31 Desember lan periode dheweke dipotong dina Selasa, 5 Januari, lan sawise 4 dina dheweke mandheg, kita duwe sesambungan tanpa ngurus siji lan sijine (9 Januari) Aku pengin ngerti apa Ana risiko meteng amarga dheweke ora teratur ...
    Tulung aku ...

  335.   euge ngandika

    Halo, aku pengin ngerti dina sing subur, mesthine tanggal 6/01/10 lan kabeh normal amarga ora teratur

  336.   veronica ngandika

    Aku mung pengin sampeyan bisa menehi instruksi luwih sithik amarga regra teka ing tanggal 27 Desember lan dina iki, tanggal 9 Januari, aku wis hubungan karo pacarku, bisa uga ana kemungkinan manawa dheweke melu-melu.

  337.   karina ngandika

    Halo, aku ragu, eske siklus menstruasi ora biasa, umpamane, kedadeyan saben 23 dina nganti 20 dina, mula aku ora bisa ngetung kanthi 14 dina lan dheweke ngandhani yen haidku kurang, mula , periode pungkasanku dietung kanggo 10 dina. Aturanku tanggal 29 Desember lan dipotong tanggal 3 Januari lan aku hubungan intim tanggal 9 kaping pindho berturut-turut lan sing kaping pindho mlebu, yen ora aku ngerti yen cairan wong kasebut uga duwe sperma Aku pengin dheweke crita babagan apa sing dadi masa suburku, monggo, amarga aku ora bakal nemoni ahli gynecologist

  338.   sayra rebaza ngandika

    Halo, jenengku Sayra, aku duwe masa haid tanggal 22 Desember 2009 lan dipungkasi tanggal 28 Desember, lan aku duwe hubungan seks ing tanggal 3 Januari, ana kemungkinan bakal hamil, amarga aku ora duwe aturane dhewe.

  339.   Krystialis lopez ngandika

    Halo !!! Aku sangsi yen ngerti yen aku wis kliwat dina subur, nanging aku nate sesambungan rong dina sadurunge menstruasi mudhun lan ejakulasi ing njero ati; sampeyan mikir aku ngandut ???? Nyuwun tulung aku njaluk sampeyan mangsuli sanalika bisa …… .. Matur nuwun !!!!

  340.   Diana saka Tomalá ngandika

    Aku wanita sing pegatan lan bojoku saiki pengin wanita, saiki kita golek yen sampeyan bisa menehi saran ???? Nduwe wanita ... Lan matur nuwun kanggo pitulung sampeyan ...

  341.   marielen ngandika

    Halo, aku pengin ngerti, periode terakhirku yaiku tanggal 2 Desember, aku wis hubungan seks tanggal 13, 18, lan tanggal 26, aku kepengin ngerti endi dina sing paling subur.

  342.   Berenice ngandika

    Aku pengin ngerti kapan dina subur sadurunge haidku teka

  343.   sandra ngandika

    Aku butuh wong sing bakal mangsuli pitakon iki. Menstruasi ku tanggal 25 lan rampung tanggal 1 nalika aku ovulasi?

  344.   Lucy ngandika

    Aku wong sing ora teratur lan duwe hubungan seksual, nanging aku ngurus kondom kanthi kondom (kondom), amarga aku ora ngerti yen lagi subur, apa ana kemungkinan hamil?

  345.   Alejandra ngandika

    Halo, aku pengin meteng, aku seneng banget lan ora bisa lunga, aku butuh pitulung, aku pengin bayi, aku pengin ngetung dina sing subur kanggo nyoba
    tulung aku butuh pitulung

  346.   Lily ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa dina sing subur amarga aku ora biasa, tekane aku beda tanggal paling ora wulan iki tanggal 12 nanging wulan pungkasan tanggal 10 lan suwene 5 nganti 6 dina.

  347.   Silva Gabriela ngandika

    Aku kepengin meteng, haidku sing pungkasan yaiku tanggal 2 Januari, dina apa aku subur?

  348.   Verónica ngandika

    Hai, aku Vero, aku haid dina iki, 23 Januari, nanging siklus kasebut antara rong nganti telung dina nalika dina subur aku wis matur nuwun, matur nuwun banget, aku ngenteni balesanmu.

  349.   ALAM ngandika

    Halo, aku ngalami haid tanggal 26 Des 2009 aku wis pacaran karo pacarku tanggal 17 Januari, dheweke mlebu ing njero aku, aku njupuk pil dina esuk aku bisa ngandheg

  350.   pilar ngandika

    Aku LAYAK. Aku hubungan karo BUDAKO .. .. lan aku seneng ngerti carane ngurus aku utawa kepiye carane ngerti yen jamane subur. lan AKU ORA NGUTAMU Amarga aku wis umure .... tulung aku ya ya

  351.   Yudi ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen aku ngandut, 3 wulan kepungkur aku wiwit ngurus awake dhewe supaya ora duwe bayi suntikan saben wulan nanging ing wulan Desember. Aku haid kaping pindho, tanggal sing padha karo aku tanggal 2 lan 4, yaiku tanggal 2 ing wulan sing padha. Menstruasi njupuk kula 23 dina saka aku aku wis nuroni lan ing tanggal 3 Januari aku duwe hubungan seksual ing wayah esuk lan ing wayah wengi aku nggunakake injeksi amarga saben wulan, lan wulan iki isih durung mudhun, aku wis telat 4 minggu, amarga 3 sem dodo saya tegang, weteng saya lara kaya sewulan saya mudhun lan tusukan cilik ing weteng, apa kemungkinan nalika aku hamil, aku duwe gejala kaya nalika wulan bakal teka nanging ora ana apa-apa. kudune aku bakal mudhun tanggal 2 utawa paling pungkasan tanggal 4 nanging ora bakal ngganggu aku

  352.   panah ngandika

    Aku ora ngerti carane ngetung dina sing subur, apa sampeyan bisa nulungi aku? Dina pertama haidku yaiku tanggal 12 Januari lan pungkasane tanggal 15 Januari.

  353.   lamis ngandika

    Ana crita babagan siklus reguler, lan kanggo kita sing duwe siklus ngisor asring ora menehi wangsulan. Aku duwe siklus menstruasi 24 dina. Aku pengin ngerti pirang-pirang dina sing subur kanggo hamil. Aku bakal ngormati akeh

  354.   sheila ngandika

    Halo, sore sing apik, aku uga ora ngerti cara ngetung dina sing subur. Periode aku saiki tanggal 26, sampeyan bisa menehi katrangan nalika subur, mula aku kepengin meteng lan ora bakal tetep.
    Matur nuwun kanthi sanget lan nunggu balesan sampeyan.
    Tulung tulung

  355.   Deyzy ngandika

    HELLO, SAKTI SAKTI WIS, Saben 8 saben dina lan adhine wiwit 3 nganti 4 dina es tresnane tanggal 21 JANUARI lan bisa uga meteng tanggal 26 taun. X PALING AYA

  356.   DEYZY VILLEGAS CORONADO ngandika

    HELLO RULE MY TO MY PUNCTUAL EVERY 8 OF Every Monthly I had HUBUNGS ON 21 JANUARY AND JANUARY 26 PLEED ME ME I BE IN BARAZADA HELP PLEASE.

  357.   milli ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa umurku sing subur supaya bisa ngandheg, aku wis patang wulan tanpa ngurus awake dhewe lan aku uga ora ngandut. Suwene suwene wulan aku yaiku tanggal XNUMX Januari lan isih ana telung dina lan dadi normal aku saben wulan aku duwe hubungan karo bojoku sawise pirang-pirang wulan, nanging aku ngerti yen wulan kasebut subur kanggo aku, aku kepengin ngerti apa dina sing subur iku ...

  358.   maria ngandika

    Halo, haidanku 1 dina yaiku tanggal 12 Januari taun saiki lan aku hubungan seks ing tanggal 19 wulan iki.
    apa kemungkinan meteng. sikile saya saben wulan saben 12 saben wulan, siklus menstruasi saya rame

    Gracias

  359.   Lorphie ngandika

    Halo…. Aku duwe haid ing tanggal 24 sore, aku kepengin ngerti kapan aku bisa nuroni tanpa wedi meteng ... yen ora akeh masalah, aku ngenteni tanggepan sing cepet ... matur nuwun ... dina seneng.

  360.   Viviana ngandika

    Aku ora ngerti jamane, tekan tanggal 5 Januari, kowe tekan kurang luwih saben 28 utawa 30 dina

  361.   Viviana ngandika

    Aku pengin ngerti, wangsulan, guru

  362.   diana ngandika

    Dadi, dina sing subur nalika entuk tanggal 29 saben wulan yaiku wiwit 26 nganti 30 dina, dina subur saya saka 8 nganti 19 nganti pirang-pirang dina sing durung ngerti ????????? apa sampeyan bisa nerangake marang aku matur nuwun.

  363.   Lili ngandika

    Aku pengin sampeyan menehi informasi babagan masa suburku .. .. aku tekan tanggal 29 Januari lan aku ditinggal tanggal 1 Februari ....... siklusku 29 dina …………. Matur nuwun kanthi sanget !!!!!!

  364.   clau ngandika

    halo periodeku diwiwiti tanggal 24 Januari lan aku kambuh tanggal 1 Februari nanging pacarku durung rampung ing jero aku bisa hamil

  365.   Kary ngandika

    Aku ninggalake pil sewulan kepungkur lan tekan tanggal 14 Januari nalika preinanku iku sek sekelku 21 dina karo pil, saiki aku kari pirang-pirang dina sikile?

  366.   silvia ngandika

    Halo! Aku pengin ngerti apa dina suburku kanggo hamil, saiki aku tekan mextruar tanggal 29 Januari sing bakal dadi dina sing bener kanggo hamil, aku duwe sekel 30 dina nganti 35 taun. Aku ngucapake matur nuwun marang pitulung sampeyan, sih.

  367.   Karla ngandika

    Hei, delengen, aku arep meteng, haidku diwiwiti tanggal 4/02/10 lan siklusku udakara 34 dina luwih utawa kurang, amarga sikluse kurang, apa sampeyan bisa ngerti kapan wayah subur?

  368.   lyz ngandika

    Halo, aku duwe pitakon akhir-akhir iki periodeku telat wiwit siji nganti 5 dina ,,, masalahe yaiku wulan pungkasan tanggal 6 periode teka, tanggal 12 tanggal 15 lan tanggal XNUMX aku hubungan seks tanpa proteksi ,, aku duwe Kanggo ujar manawa ing wayah wengi ana kedadeyan sing kedadeyan amarga dheweke ilang ereksi asring banget lan uga dheweke uga ora bisa ngrampungake, yaiku, ora ana ejakulasi, sing dakkarepake yaiku aku duwe kasempatan meteng yen dikira aku nindakake telung dina mengko yen masa ku ilang ,,, Muga-muga sampeyan mangsuli
    Matur suwun dhisik

  369.   hortencia ngandika

    Eyang aku pengin ngerti kapan aku bisa hamil yen dina pertama haidku tanggal 20? dina apa sing paling subur?

  370.   Valeria ngandika

    Halo, sugeng dalu, aku pengin ngerti apa aku bisa hubungan karo pacarku lan ora bakal hamil ing 14 Februari amarga aku ora yakin apa dina iku subur wiwit wingi 5/2/10 aku duwe haid lan aku ' aku ora teratur, mula aku butuh wangsulan sampeyan.

    muchas gracias

  371.   Alma ngandika

    Halo! Aku pengin sampeyan mangsuli pitakon apa wae, mesthine, aku duwe bayi umur 4 wulan lan aku menehi susu ibu, intine yaiku aku budal tanggal 17 Januari, sawise haidku rampung hubungan seks tanpa proteksi nanging aku njupuk pil darurat lan kanggo tanggal 6 Januari aku mudhun maneh lan nganti saiki 8 Februari aku durung ngalami haid. Ana liyane, jarene manawa nalika nyusoni, sampeyan ora bisa meteng, apa bener?
    Yen sampeyan bisa mangsuli, aku bakal ngormati, aku pengin menehi komentar sadurunge njupuk test

  372.   panah ngandika

    Aku ora teratur lan pengin ngerti apa dina sing subur lan ovulasi. wulan kepungkur aku tanggal 10 nganti 14. lan wulan iki tanggal 7 nganti 10

  373.   Liliana Veronica Frias Huanca ngandika

    Aku duwe pitakon, aku arep meteng lan nyoba kaping pirang-pirang tanpa sukses, lan haidku diwiwiti tanggal 09 Februari, suwene suwene 06 dina, saben 28 dina aku haid lan aku kepengin ngerti kapan aku bisa ngandheg, lan Aku pengin kiriman dadi tanggal 24 Desember 2010

  374.   celeste ngandika

    Halo, aku pengin ngerti kapan wayah subur, aku nesu tanggal 21/01/10 dina iki tanggal 11/02/10 lan aku dolanan karo pacarku tanggal 04/02 nanging aku ora ngerti yen kanthi condong karo sawetara bagean awake sing isine mani aku bisa meteng amarga aku ora gelem!
    Aku ngenteni tanggepanmu, matur nuwun. -

  375.   koritza ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen haidku diwiwiti tanggal 30 lan rampung tanggal 3, yaiku dina umure subur

  376.   koritza ngandika

    Aku pengin takon apa-apa, aku wis rampung masa ku tanggal 3 Januari lan aku duwe hubungan seksual tanggal 20 Januari, aku bisa ngandut, ngurus aku nganggo pil 28 dina, nanging aku njupuk sawise 48 jam, aku bisa ngandheg .

  377.   ilse ngandika

    Aku budhal tanggal 23 Januari aku kepengin ngerti jamane subur

  378.   katalina ngandika

    Siklus haidku diwiwiti tanggal 9 lan rampung tanggal 13 bengi .. Tanggal 14 aku wis seneng, apa aku bakal bisa meteng ???

  379.   kasepen ngandika

    Halo, aku duwe pitakon sing nggawe aku edan .. Aku bakal ngandhani .. delengen, aku tekan tanggal 26 Januari 2010 lan suwene 4 dina, lan aku duwe hubungan tanggal 13. . lan kita ora saling peduli .. lan aku ora ngerti endi sing dina subur amarga aku ora teratur .. lan aku ora ngerti kepiye nalika sampeyan lagi ovulasi .. Aku ora nate ngerti mekaten .. Aku pengin sampeyan mangsuli lan nerangake yen aku isih subur, tulung matur nuwun wiwit saiki .. Aku ngenteni wangsulanmu

  380.   kasepen ngandika

    oh lan yen aku sesuk njupuk pil dina sawise rong, aku njupuk

  381.   Karla ngandika

    Dina apik,
    Aku duwe sangsi babagan Glanique,

    Periode saya teka tanggal 1 Februari lan aku wis hubungan seksual tanggal 15 lan 16. Tanggal 15 bengi pacarku ngandhani yen aku ndhelik ing njaba, nanging aku ragu-ragu lan tuku pil, aku njupuk udakara jam 12 awan dina sabanjure. Banjur ing tanggal 16, kita nemoni hubungan seksual liyane lan yen aku mlebu ing njero omah. Pil ing pil kaping pindho jam 12 bengi ing dina sing padha 16.
    Aku durung ngalami pendarahan gedhe, mung dakkira aliran ... kenthel banget. dina iki yaiku 17, aku durung ngalami pendarahan,
    Aku kudu getihen karo glanique ????? apa ana risiko meteng ???
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo informasi.

  382.   NATALIE ngandika

    Aku duwe konsultasi, aku njupuk 2 tes kehamilan, nanging aku entuk NEGATIV, aturane ora tekan aku wiwit tanggal 24 Desember, aku kudu ngerti kepiye cara ngitung dina-dina pacarku wiwit aku duwe sesambungan karo bojoku mung karo kondhisine lan dheweke pengin. Utawa aku ngarep-arep nggawe tes liya yen INSIDEN INI kalakon tanggal 13 Februari?

  383.   jesus ngandika

    halo

    Aku wedi lan penasaran
    Aku durung bisa meteng lan aku uga mikir yen aku utawa aku
    pasangan kita wis steril. Aku ora teratur, nunka ngudhunake aku ing dina sing padha, kadang telat wiwitan utawa pungkasane wulan.
    Ing 3 Februari, kita duwe sesambungan lan aku ngenteni aku sawise 14 dina aku bubar, aku lagi menstruasi saiki, nanging ora bisa metu susu metu d dodo
    net saken kula iki
    mangu…. *

  384.   MARTHA ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa dina sing subur, haidku sing pungkasan yaiku tanggal 30 Januari, apa dina sing subur?

  385.   mutiara ngandika

    haidku pungkasan yaiku tanggal 7 nalika dina subur

  386.   aruasi valadez ngandika

    Aku pengin meteng, aku ora teratur kadang-kadang mudhun saben 2 wulan utawa luwih lan mung tahan 2 nganti 3 dina, mula sejatine aku ora ngerti babagan dina sing bisa menstruasi. Dina terakhirku mikir 13 Januari 2010 lan mung suwene 3 dina. Lan ing tanggal 15 Februari aku wis pacaran karo pacarku banjur tanggal 19. Februari. Aku kudu ngerti sepira kemungkinan hamil. Matur suwun.

  387.   Kathie reeves ngandika

    PERIODE KAYA FEB 2. LAN AKU KANGGO KANAN KANAK-KANAKKU NING FEB 13 lan 14. LAN FEB 16. KETEMUI EX MY. Yen aku meteng Sapa sing bakal dadi BB.

  388.   DORIS ngandika

    Periode saya yaiku tanggal 9 Februari lan aku lali pil, aku ngenteni wektu lan ing tanggal 18 aku hubungan, ana kemungkinan meteng (ejakulasi ora ana)

  389.   Pablo ngandika

    Nalika aku bakal dadi wanita, aku wis umur 22 taun lan ora bakal teka

  390.   ali ngandika

    Yen aku rampung suwé 24/02 lan suwene 6 dina nalika dina subur?

  391.   Vanessa ngandika

    Halo, aku sangsi banget yen aku nuroni tanggal 19 Februari lan lan haidku ing Februari 3456. Pitakonanku, apa aku isih subur? Utawa kemungkinan meteng? Sanajan sampeyan wis ngombe pil dina esuk?

  392.   tinaanelis ngandika

    Aku pengin ngerti apa bisa uga enbarasadoa wektu suwene aku tanggal 27/01/2010 lan aku duwe sesambungan tanggal 31/01
    2010 lan banjur ing 18/02/2010 lan nganti saiki aku ora ngombe haidku lan aku wedi yen dikembangake kanthi luwih cepet yen bisa mbantu aku bakal migunani banget yen aku

  393.   Josua ngandika

    Halo, periodeku teka ing 23 Februari lan rampung tanggal 28 Februari nalika dina subur, aku matur nuwun sadurunge kanggo jawaban, matur nuwun kanthi sanget

  394.   lin ngandika

    dina sing apik nalika dina subur aku menstruasi yaiku tanggal 12 Februari sing tanggal cenderung bakal meteng.

  395.   paulina cristell ngandika

    Hai, aku lagi haid, tekane tanggal 2 Maret, dadi wingi bakal dijupuk tanggal 5 utawa 6 Maret.
    kapan dinane ora subur aku wulan iki ...
    jawab aku, aku pengin pacaran karo pacarku utawa luwih becik kita pengin bercinta lan aku umure 16 taun, aku durung pengin dadi ibu hahaha

  396.   Amara ngandika

    Periode aku diwiwiti dina Selasa, 2 Maret 2010 lan aku kepengin ngerti dina apa aku subur
    Esq aku pengin meteng, supaya aku bisa ngerjakake tugas lan bisa pesen supaya cepet banget. Pliss urgeeeeee kaya sing dikandhani yen 14 dina ngetung dina haidku

  397.   Daniela ngandika

    Halo, periode terakhirku yaiku tanggal 1 Februari lan aku ngarepake sing sabanjure kanggo tanggal 3 Maret, yaiku, sesuk lan aku isih ora duwe gejala, dina subur ana ing antarane 12 lan 19 Februari lan aku nindakake hubungan seksual tanggal 24 Februari, apa kemungkinan aku bisa meteng?

  398.   Mercedes ngandika

    Bojoku ngirim baton kanggo nguncalake aku lan aku tuku pil rong dina esuk esuk banjur njupuk. Apa aku kudu entuk haid? pitulung, aku ora ngerti kepiye cara kanggo nerangake aku wong, aku nekat banget

  399.   gisella ngandika

    Halo, aku wedi banget, haid terakhirku yaiku 04-02.2010-4, aku rutin banget lan kedadeyan 5 utawa 28 dina sadurunge haid pungkasan, nanging saiki aku bingung kepiye Februari nggawe 3 dina, aku ngarepake iki wulan kanggo dheweke 4 utawa 15 Maret lan isih ora ana kedadeyan apa-apa, aku wis hubungan seks tanggal XNUMX Februari, apa aku bakal ngandut? Tulung wangsulan, aku ora kasurung tuku tes.

  400.   Alejandra ngandika

    Halo, aku pengin ngerti dina haid kaping 1 yaiku tanggal 24 September 09 lan sing terakhir tanggal 29 September, lan aku nate sesambungan tanggal 26 September lan 8 Oktober 09. Dina kesuburan apa? Aku dijaluk. wangsulan matur nuwun ……… ..

  401.   Jorge ngandika

    Halo, deloken, pacarku mandheg menstruasi tanggal 26 Februari lan aku wis hubungan intim tanggal 3 Maret lan tanggal 5 Maret, ana masalah kedar sing lagi meteng

  402.   andrea ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa dina sing subur, pacanganku pungkasan yaiku tanggal 21 Februari ... sanajan aku biasa ... nanging aku ngatur wektu antara 27 lan 28 dina ... saiki aku duwe hubungan seks nanging tanpa ngerti masa suburku ... wiwit saiki Matur suwun lan muga-muga tanggepan sing cepet lan apik

  403.   wicaksana ngandika

    Halo, aku mandheg teka tanggal 25 Februari lan tanggal 8 Maret aku karo pacarku !!!! apa ana kemungkinan meteng ???? cont x fa! grax!

  404.   Liz ngandika

    Hai, piye kabarmu? Aku Liz, aku nyoba meteng, nanging kabeh gagal. Pitulung aku ngetung dina sing subur. Yen aku ora teratur, yen aku njupuk akselerator ovulasi, aku bakal nemoni sawetara masalah mbesuk kanggo aku utawa bayi mbesuk.

  405.   ana ngandika

    hello aku duwe hubungan seks, nanging ora nalika dina subur amarga aku ora duwe sesambungan
    pangayoman Aku bisa kedar ing barasada yen aku duwe wektu 27/02 lan aku duwe sesambetan tanggal 12 Maret

  406.   Kerusuhan Shirley ngandika

    Sugeng dalu, aku pengin ngerti apa dina sing subur amarga aku tekan 18 nganti 22 dina, aku ora ngerti yen bakal ora teratur, mula hamil lan aku ora ngerti kepiye maneh aku bisa menehi pitulung, yen sampeyan bisa nulungi aku Aku seneng banget

  407.   Kerusuhan Shirley ngandika

    Wengi sing apik aku pengin ngerti apa dina sing subur amarga aku entuk aturan 18 nganti 22 dina, aku ora ngerti yen bakal ora teratur, mula hamil lan aku ora ngerti kepiye maneh aku bisa nuwun, yen sampeyan bisa nulungi aku Aku seneng banget
    Aku isin banget lali tanggal pungkasan haidku
    Aku entuk tanggal 22 lan tahan nganti tanggal 26, mula kadhang kala 4 nganti 5 dina, mula kepiye carane ngetung supaya subur?

  408.   tweety ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa jamane subur, aku duwe wektu sing ora teratur lan periode pungkasane yaiku saka 10 nganti 16 Februari lan aku karo pacarku tanggal 28 Februari lan 6 Maret lan aku ora ngerti yen aku hamil, xfis Aku butuh tanggap sing cepet
    gracias!

  409.   rocio ngandika

    Halo, piye kabare aku Rocio? Aku nyoba meteng nanging aturane ora teratur amarga ovarium polikistik. Aku wis nyoba kabeh, nanging aku ora ngerti cara ngetung dina sing subur. Dina haid kaping 1 yaiku tanggal 07/03 / 2010, tulung aku matur nuwun kanthi sanget

  410.   ELIZABETH ngandika

    Halo, aku kudu ngerti kanthi cepet yen aku duwe risiko hamil, aku ora teratur, rong aturan pungkasan yaiku tanggal 26 Januari lan sing liyane tanggal 20 Februari, aku wis nuroni tanggal 14 Februari kanthi perlindungan digital. Tulung critakake apa bebaya kasebut ono opo Muga-muga tanggepan cepet sampeyan

  411.   josue ngandika

    bojoku bakal meteng nganggo jeneng JESUS ​​KRISTUS

  412.   josue ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa dina sing bisa dak etung kanggo garwaku kanggo hamil, kita wis nyoba nanging kabeh gagal, tulung aku ngetung dina sing subur utawa / lan ovulasi, saengga dheweke hamil.

  413.   NANCY OJEDA SANCHEZ ngandika

    Hai, aku arep meteng lan aku pengin ngerti apa dina sing subur kanggo aku. Aku ngatur tanggal 10 Maret lan rampung tanggal 15 Maret lan aku wis ngurus awake dhewe kanthi tambalan lan aku uga pengin ngerti apa aku mengko bisa hamil , mangga wangsulan, matur nuwun

  414.   Marta ngandika

    Halo !!! Aku kuwatir banget pengin ngerti apa aku bisa ngandut yen haid pungkasan yaiku tanggal 24 Februari lan aku wis nuroni tanggal 13 Maret nanging aku ora teratur, apa risikone yen sawise iki aku njupuk pil esuk, nanging uga njupuk kaya 3 wulan apa isih bakal migunani ???

  415.   sara marher ngandika

    Aku ora ngerti sing sejatine amarga aku budhal ing dina kaping pisanan Januari tanggal 5 lan aku ora mangkat ing wulan Februari nganti tanggal 13 Maret wulan iki, dakkira nalika isih subur ...
    kanthi mbenerake kasunyatan, aku ora ngerti apa-apa sing dadi dina subur ...
    matur nuwun….

  416.   sara marher ngandika

    Lan sejatine amarga aku ora teratur banget, aku ora ngerti apa-apa lan aku kepengin ngerti jamane subur ... ..

    sampeyan bisa meteng sanajan sampeyan duwe papillomavirus manungsa ……

    Aku kepengin ngerti hehehehehe ...
    matur nuwun… ..

  417.   Paula ngandika

    Aku teka ing 11 Februari lan 5 Maret… Aku nuroni tanggal 7, 13 lan 17 Maret… Aku ora ngerti cara ngetung dina ovulasi… apa sing bisa daklakoni?

  418.   paola ngandika

    Halo nalika haid kaping pindho aku pacaran karo pacarku tanpa nggunakake kondom, aku pengin ngerti apa aku bisa hamil

  419.   saraf ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa aku duwe kasempatan kedar meteng. Periode diwiwiti tanggal 7 Maret lan suwene 6 dina. Aku hubungan seksual tanggal 20 Maret.
    Gracias

  420.   irung ngandika

    Halo, delengen, aku hamil lan ngalami aborsi alami, saiki aku kepengin golek dheweke lan aku ora ngerti kapan dina suburku, haidku teka saben 28 nganti 3 dina wulan iki, periodeku wis tekan tanggal 22 lan aku ora ngerti kapan dina sing subur bakal.

  421.   brenda ngandika

    Halo, haidku teka tanggal 17 banjur ana 18,19,20,21 lan 22 Maret, sithik, dina apa subur supaya ora ngombe?

  422.   brenda ngandika

    Yen aku duwe hubungan seks dina iki, 23 Maret, apa aku bisa meteng utawa bisa nggawe seks anal?

  423.   gise ngandika

    Halo, tanggal haidku 11 lan aku mandheg tanggal 15 lan aku duwe hubungan ing tanggal 19 lan 20 tanpa ngurusi awakku dhewe amarga kita nggoleki amarga aku duwe bayi umur 4 taun, aku bisa tetep tetep urip ing kana tanggal, salam lan aku ngenteni wangsulanmu.

  424.   yane ngandika

    Halo, aku duwe keraguan, yaiku masalah karo menstruasi lan aku wis setaun tanpa aturan lan ahli geninologi ngreset tabung tesku kanggo nyathet haidku amarga aku ngombe, nanging nalika lunga menyang wulan Bolbio lan aku kasep. Lan aku ora tiba ing wulan kasebut, aku lan Bolbi ngombe botol lan pungkasan wulan aku ngombe pil, aku mudhun, nanging aku duwe masalah yen ora ngombe, aku ora bakal ngombe. Aku ora bakal mudhun, nanging yen aku ngombe yen turu lan aku ngalami masalah kaya ngono aku meh ora nemoni haid, aku meh meh setaun utawa wulan tanpa ngatur lan sampeyan ngombe sethithik narik, lan arang banget, lan aku pengin duwe bayi nanging aku mikir manawa kanthi masalah cilik aku ora bakal bisa nginep, monggo aku pengin ngerti wangsulanmu matur nuwun kanthi sanget.

  425.   maria ngandika

    Halo, aku duwe pitakon amarga aku ora ngerti biasane umure subur lan aku kepengin ngerti, haidku 20 saben wulan.

  426.   Eduard ngandika

    Kayane apik kanggo aku, nanging yen siklus pacarku mung suwene 24 dina?

  427.   karen ngandika

    Hai piye kabare !! Aku pitutur marang kowe, ing wulan Februari periodeku tekan 19-02-10 nanging kanggo wulan Maret aku ngatur 21-03-10 Aku krasa lara ing puserku, aku nggawe tes kehamilan lan metu negatif Aku ngantuk banget aku kepengin ngerti daging babi yen aku ora ngandut aku duwe kabeh gejala kasebut, aku ngucapake matur nuwun

  428.   Adrian ngandika

    Aku duwe pitakon babagan topik iki. Apa sing dakkanggu saben 28 dina lan periode aku tanggal 12 lan aku pensiun tanggal 18. Dina apa dina sing subur? Matur nuwun

  429.   saraf ngandika

    Ya, aku kepengin ngerti yen aku bisa hamil yen mulih tanggal 7 Maret 2010 lan dina sing paling subur yaiku tanggal 20 Maret, dina iku aku duwe sesambungan lan ora bisa ngurusi.
    Aku pengin ngerti apa aku bisa ngandut yen ejakulasi ing njaba aku utawa karo likidito
    enggal wangsulan

  430.   Kerdil ngandika

    Pitakonku kaya ing ngisor iki, aku lagi ngandut, suwene wektu suwene yaiku tanggal 3 Oktober 2010, lan tanggal pungkasan yaiku tanggal 5 September, nanging tanggal 15 Oktober aku duwe hubungan karo wong banjur tanggal 17 Oktober karo wong liya, endi saka loro kasebut luwih seneng bapakne, amarga aku lagi jaman subur ing wektu kasebut
    Matur nuwun kanthi cepet balesan, aku pamit
    kisses

  431.   Marcedalia Ramirtez Morales ngandika

    Wigati

    Aku duwe obor sing wis kabukten 14 taun kepungkur lan suwene 10 taun lan nyoba kurang lan ora bisa, aku wis nindakake kabeh panelitian lan katon mung duwe fibroid 3 1/2 sentimeter ing aviari sisih kiwa, ahli genetika ujar yen ora. Iki amarga ora meteng, aku wis ngobati lan ora ana apa-apa, aku umur 40 taun lan aku kepengin duwe bayi kaping telu aku duwe 2 wanita lan aku pengin anak nanging ora ana, aku nyuwun pangapunten marang Gusti Allah kanggo apa sing aku lakoni, nanging aku ora seneng, tulung alimenme….

  432.   sabrina ngandika

    Hai, aku pancene ora pengin ngandut lan ora pengin njupuk luwih saka dina iki.
    Menstruasi diwiwiti tanggal 19 Maret 2010 lan rampung tanggal 24 Maret, dina iku aku wis hubungan seks lan pacarku ejakulasi ing njaba, mung aku krasa bocor cair saka njero tempekku, lan aku ragu yen ejakulasi ing njaba.
    Aku pengin njaluk tulung, aku pengin ngerti apa aku bakal hamil.
    Tulung wangsulan nalika ndhesek supaya aku njupuk tindakan kanggo ngrampungake perkara kasebut utawa mung prenehake.
    Aku bakal ngucapke matur nuwun sanget.
    PORFAVOOOOOOR ¡¡¡¡

  433.   vane ngandika

    Halo, aku arep meteng. 2 wulan kepungkur, kita bakal nyoba lan ora bakal metu ... sampeyan bisa nulungi aku carane ngetung kesuburan utawa ovulasi: Aku miwiti periode tanggal 13 Maret lan ngrampungake periode tanggal 18. siklus 28 dina. Matur nuwun. Alamatku vanlas3@hotmail.com.soy budheg lan ora diandharake kanthi apik.matur nuwun

  434.   Raul ngandika

    kabeh wanita miwiti siklus dina pisanan ing wulan?

  435.   julieth bocanegra ngandika

    hello ... Aku duwe periode sing cukup ora teratur, aku wis suwe ora suwe suwene 3 wulan utawa luwih, suwene wektu pungkasan diwiwiti tanggal 17/2010, lan rampung tanggal 25, yaiku, pendarahan berlangsung 8 dina utawa luwih. Wulan kepungkur periodeku wiwit tanggal 31 Januari, lan pendarahan rampung tanggal 6 Februari, yaiku 7 dina luwih utawa kurang, lan dietung wiwit dina pertama periodeku, (pendarahan) nganti haidku tanggal 17 Februari . Maret 45 dina ... apa siklus 45 dina iki normal ????

  436.   Naomi ngandika

    HELLO…

    AKU KENE NGerteni APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK APIK ING JAMU TETAP LELAKI AKU PADA 24 FEBRUARI LAN DITAMAK tanggal 28 Februari banjur wiwit tanggal 29 Maret lan kurang-luwih bakal menehi 4 utawa 5 dina. Lan aku seneng ngerti yen sampeyan bisa menehi katrangan marang apa dina FERTILE UTAWA Dina sing dakkarepake!

    GRASIAS YEN KANG WULANG KANGGO AKU.

    Aku pancen kudu ngerti apa dina sing ora ditegesi kanggo njaluk PORFIS sing meteng!

    Muga-muga JAWABAN LAN GOLEK GRATIS

  437.   manuk dara ngandika

    Halo dhokter, aku kuwatir aku butuh pitulung sampeyan nalika haidku tanggal 25 Maret lan pungkasan 29 lan aku hubungan seksual ing 01 April, pasanganku pungkasane ana ing njero batinku, apa aku bisa hamil? Mangga dhokter, muga-muga wangsulan sanalika bisa, matur nuwun

  438.   alice ngandika

    Hola
    periode pungkasan yaiku tanggal 15 Maret lan tanggal 19 aku wis pacaran karo pacarku tanpa proteksi .... Ing tanggal 2 April, aku ngalami pendarahan sing sithik banget ... apa aku bisa ngandut?…. Aku kudu uwal saka keraguan, mangga….

  439.   Mia1980 ngandika

    MUNGGU enjing.
    Dina sing kaping pisanan ing jamanku yaiku tanggal 08/03/2010 KURSUS MENSTRUAL SAYA 27-28 HARI. Aku pancen angger-angger. Nanging aku duwe rasa ragu-ragu babagan dina-dina FERTILE, aku ngerti yen padha ngitung saka dina kaping pisanan pendarahan 10 dina nganti 16; INGKANG NGERTI Yen Bener.
    Aku Seksi Dina 26, sing EJACLE ING,. Dino iki aku kudune nyenyet lan durung kelakon, aku rumangsa keweden.
    Yen ana wong sing bisa nggawa aku ora kuwat, aku bakal matur nuwun banget

  440.   maria ngandika

    Halo! Aku pengin ngerti apa siklus haidku ... haidku maksimal 7 dina! wangsulan tulung!

  441.   maria ngandika

    Aku uga pengin ngerti kapan dina sing paling subur, saiki aku tekan 05/03/2010 lan paling suwe 7 dina! .. Matur suwun sanget !!!

  442.   kamulyan ngandika

    periodeku diwiwiti tanggal 31 Maret lan rampung tanggal 03 April nalika dina ovulasi
    Gracias

  443.   Anabel ngandika

    Halo, aku umure 23 taun, aku menyang dokter lan dheweke kandha yen aku sehat banget, masalahe aku pancen ora teratur, aku lan bojomu ngrencanakake bayi pertama, periodeku tekan tanggal 02 April 2010 lan dipungkasi tanggal 06 April 2010. Lan aku ora ngerti jamane subur, aku kepengin meteng banget. Kita ora nate nyoba wiwit ana sesambungan, mesthi ana ing njaba aku. Lan aku rumangsa sithik wedi yen ora bisa meteng amarga ora teratur. tulung tulung aku pengin ngerti wiwit jamanku kliwat dina sing bakal subur, lan akeh kemungkinan meteng kita.

  444.   Anabel ngandika

    Halo, masalahe aku pancen ora teratur, aku lan bojomu ngrencanakake bayi sing pertama. Periode aku tekan tanggal 02 April 2010 lan rampung tanggal 06 April 2010. Lan aku ora ngerti apa jamane suburku bakal bakal Sampeyan pengin meteng banget. Kita durung nate nyoba, amarga nalika ana sesambungan, njaba aku. Tulung tulung aku, aku pengin ngerti amarga jamanku wis kliwat dina sing bakal subur, lan pinten kemungkinan sing bisa kita lakoni saka meteng.
    sepisanan, Thanks… ..

  445.   nayi ngandika

    Halo, aku umur 43 taun, omah-omah lan karo bocah lanang 2, karepku duwe prawan lan bisa sesambungan, bojoku nandhang perawatan ati amarga lemu lan dheweke ora pengin aku duwe anak liya kaya ngono, dheweke duwe wis ngurus awake dhewe nanging saiki dheweke kepengin Kepiye aku, apa pil kontrasepsi sing paling dituduhake lan sing endi, kenapa aku duwe vena vena utawa injeksi lan sing endi? Aku ora pengin pacaran Aku pengin duwe kesempatan nyoba meteng liyane nanging sawise bojoku rampung perawatan lan dheweke diwenehi daging sapi sing apik

  446.   ISABEL ngandika

    Katon aku duwe wektu sing ora adil ing kasunyatan pungkasan aku telat 20 dina aku kudu mudhun ing tanggal 8 Maret lan mudhun tanggal 29 Maret amarga aku bisa ngerti dina-dina pacuku uga aku mung suwene 2 utawa 3 dina ... Nuwun

  447.   yaritza ngandika

    Halo! Pil darurat. sawise iki aku nuroni 21 April, 10, 27 lan 30 April, aku njupuk pil darurat tanggal 31 April, loro-lorone, saben-saben aku metu ejakulasi lan ora nembus maneh. pitakonku apa aku bisa ngandut.

  448.   Dalia ngandika

    Halo, aku ora teratur lan pengin meteng, kepiye aku bisa ngerti jaman subur, suwene suwene tanggal 30 Maret. Ginekologku ujar manawa kabeh apik-apik kanggo aku, nanging aku wis umur 31 taun lan aku kepengin ngandheg. saged pinaringan saran kula matur nuwun

  449.   GRACIELA ngandika

    Aku ora ngerti nalika ovulate meteng nanging dina pertama menstruasi yaiku 15 lan sawise apa sing kudu dakkandhakake kanggo ngandut, aku wis nyoba 1 taun

  450.   patty ngandika

    Halo, piye carane nyoba hamil? Periode pungkasan yaiku tanggal 3 April 2010. Aku pengin ngerti apa dina suburku lan rekomendasi sing kudu ditindakake. Mangga, aku pengin duwe bayi !!!!!!!!

  451.   fabyola ngandika

    Aku nyoba kanggo hamil luwih saka setengah taun, nanging aku ora bisa lan miturut akunku pacarku lan aku duwe sesambungan sajrone jaman subur lan ora ana kedadeyan, aku ora ngerti yen ana sebab delengen 8 wulan sadurunge nyoba nyoba aku wis ngombe pil siji dina, amarga nalika semana kita ora pengin ngombe lan saiki kepiye yen ... aku ora bisa ngandut, kenapa aku kepiye ngerti aku steril utawa apa sing kedadeyan ... tulung aku !!!

  452.   Sol ngandika

    Halo, aku duwe pitakon sing wis suwe kuatirake ... Aku duwe siklus menstruasi sing ora teratur, ing wulan Februari umurku kurang saka 24 taun lan ing wulan Maret aku ora teka lan aku mung nemoni 1 wulan sabanjure .. .pira siklus menstruasi? Apa dina sing subur ??. Aku ngenteni wangsulan .. matur nuwun ..

  453.   naomi ngandika

    Delengen siklusku 28 dina nanging suwene suwene 8 dina. Sampeyan nerangake kepiye cara ngetung. matur nuwun sanget kula hamil.

  454.   SALAM ngandika

    Halo, aku pengin nggawe pitakon, aku duwe menstruasi sing ora teratur nalika pungkasan haid yaiku tanggal 25 Maret lan aku kepengin ngerti kapan dina subur aku. Tulung yen sampeyan bisa mangsuli sanalika bisa uga penting.

  455.   diana ngandika

    Nyuwun tulung, sampeyan dakkandhani nalika dina sing subur, aku entuk tanggal 15 lan mangkat tanggal 19 lan aku wis nyoba luwih saka setaun lan aku durung bisa ... mulane Aku kudu ngerti masa suburku ... matur nuwun, wangsulan liwat email. dianam_garcia@msn.com

  456.   cahya ngandika

    Halo, sugeng enjang, aku duwe pitakon super, siklus haidku antara 26 nganti 28 dina, suwene wektu suwene yaiku tanggal 11 April lan aku duwe hubungan seks karo pasanganku tanpa proteksi tanggal 20 April, apa ana kemungkinan meteng? xfa aku butuh tuntunan….

  457.   JAZMIN ngandika

    MM AKU TURUN DI 23 APRIL LAN KITU ORA APA APA APA AKU DAPAT HUBUNGAN LAN AKU HAMIL, SATU PUNYA AKU NGANGGO AKU LAN ORA KANG TANE TANE MUTU DUWE FERTILE

  458.   Linda ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa dina sing subur, aku mung haid rong dina (tanggal 1 lan 2 saben wulan, aku seneng banget karo pandhuan sampeyan.

  459.   mariana ngandika

    Nyuwun tulung, sampeyan dakkandhani kapan waktune sing subur !! Aku wiwit nuduhake tanggal 31 Maret lan rampung tanggal 4 April. Kapan wayah suburku? Kapan aku bisa nuroni? Sadurunge utawa sawise ovulasi?
    xfa tulungana aku !!
    salam lan matur nuwun

    emailku gabylatina-4 @ hotm….

  460.   Apik banget ngandika

    Halo, dina sing apik, aku ragu banget amarga aku ora ngerti apa dewa sing subur. Ing tanggal 13 April menstruasi pungkasan lan pungkasan tanggal 15 April lan tanggal 24 aku duwe sesambungan lan pasanganku dadi kanca lan pitakonku yaiku babagan subur ing aku lan apa kemungkinan meteng. Aku bakal ngormati jawaban. Matur nuwun sanget

  461.   Lujan ngandika

    Halo, aku haid tanggal 5 April lan aku mandheg tanggal 14 April!
    Apa sampeyan bisa ngomong apa dina sing subur?

  462.   JAHAYRA ngandika

    HELLO, aku duwe hubungan seks karo pacarku tanggal 9 APRIL 2010 AKU TAMAT LAN AKU TURUN APRIL 21 LAN AKHIR 27
    Sampeyan bisa menehi katrangan apa sing dakkarepake kanggo meteng ……….

  463.   anonim ngandika

    Halo, aku sangsi, aku ora teratur nalika haid lan ditundha nganti 10 dina nanging haidku pungkasan yaiku tanggal 26 April lan rampung tanggal 30 April nanging aku wis hubungan seksual ing tanggal 5 April tanggal 7 April Lan ing April 21 Aku pengin ngerti dina sing duwe kasempatan paling apik kanggo hamil yen aku amarga ora diatur, aku ora ngerti yen sampeyan bisa nulungi aku, aku kepengin ngerti sanalika bisa, matur nuwun

  464.   bakal ngandika

    Aku duwe kanca sing ora yakin apa dheweke bisa meteng amarga menstruase rampung dina Jumuah lan dina Minggu minggu sing padha dheweke wis seks ??? »»

  465.   kembang ngandika

    Halo, siklus haidku diwiwiti tanggal 25 April lan rampung tanggal 30 April, aku kepengin ngerti apa dina suburku amarga karo mitra, aku kepengin duwe anak? Sanalika bisa

  466.   Daniela ngandika

    Halo, aku ragu babagan kapan dina sing bakal ovulate lan aku butuh sampeyan nulungi aku amarga siklus haidku ora pas 28 dina yen ora beda-beda saben 21 utawa saben 22 dietung saka dina pungkasan menstruasi, umpamane aku miwiti menstruasi 22,23,24,25,26 lan 27 April 2010 sithik banget nanging uga dakitungake minangka dina liya wiwit tanggal 27 April aku wiwit ngetung 22 dina maneh lan ing kana maneh aku ngaco banjur dina apa Aku bakal ovulate ????? ??

  467.   hey ngandika

    hello pitakonku kaya ing ngisor iki ... tanggal 6 April iku sikile menstruasi aku biasa, aku entuk wektu liya ing 28 April sikile menstruasi, saiki aku bakal ngandut? We are looking for a baby, karo bojomu iku pisanan aku kelingan yen aku teka kaping pindho ing saben wulan periode. Pitakonanku ing Mei, bakal haidku teka utawa ora, apa sing bakal ditindakake ing tanggal 6 ?

  468.   canepa bening ngandika

    Nanging yen aku duwe hubungan seksual ing tanggal 19 utawa 19 ing wayah wengi lan aku duwe aliran sithik, nanging ovulasi mesthine kedadeyan? Pitakonku yaiku dina subur pungkasan, apa aku bisa hubungan seks yen suwene suwene 12 dina maneh?

  469.   KAREN ngandika

    SELAMAT, PALING SENI:

    KANGGO DUWARI APIK APIK APIK APIK APIK APA 21 APRIL LAN PERIODE SAKING 26 HARI.

    GRACIAS

  470.   KAREN ngandika

    PIRA PUTRA HARI APA SABILU (CYCLE)

  471.   anita ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa bisa mbantu nambah umur subur. Aku kepengin meteng. Periode menstruasi pungkasan yaiku wiwit tanggal 23 April nganti 27 April, dina apa sing dianjurake supaya akrab karo pasangane babagan umur subur?

  472.   lunita ngandika

    Halo pengin ngerti apa bisa dadi meteng? hadiahku teka nalika aku tanggal 05/04/2010 lan tanggal 10/40/2010 aku wis kelamin. Aku ora teratur nalika haid ..
    Gracias

  473.   Monica ngandika

    Halo! Aku pengin ngerti dina apa aku bisa meteng dadi bocah wadon sing wis dak coba sewulan lan ora ana haidku tanggal 8/05/2010 siklusku persis 26 dina ... Matur nuwun
    Muga-muga sampeyan bisa nulungi aku ..

  474.   johanna peña ngandika

    Yen haidku tanggal 5 Mei lan pungkasane tanggal 10 Mei, apa umure saya subur?
    tulung aku wangsulan

  475.   Alejandra ngandika

    Halo, aku duwe masalah, aku nate pacaran karo pacarku, lan dheweke banjur lunga, nanging aku wedi amarga aku ora ngerti yen aku isih subur lan umure semen tiba ing njaba kelaminku.
    Pitakonane, apa aku bisa duwe risiko meteng?
    ps: Aku durung nate nggunakake kontrasepsi, apa luwih becik menehi saran supaya saiki?

  476.   Silvina ngandika

    Aku maca amarga ora teratur lan aku ndeleng akun sing ditindakake kanthi nyuda siklus saka Pangurangan 28 dikurangi 18 sing menehi 10, dina subur pertama, lan 28 dikurangi 11 lan menehi dina subur pungkasan, 17. Iki pancen amarga kita wis nindakake siklus 28 dina sing rutin banget. Umumé, perlu diweruhi rutinitas utawa ora teratur siklus. Yen siklus sampeyan obah antara 26 lan 30 dina, sampeyan kudu nyuda 26-18 lan 30-11. Siklusku bubar beda-beda antara 35 lan 42 dina, pira aku kudu nyuda siklus sing langka iki? iku sing dakkarepake yen dikurangi padha karo siklus sing wiwit 28 nganti 30 dina
    Gracias

  477.   daniela ramirez ngandika

    Halo, aku kepengin ngerti haidku, aku tekan tanggal 8 Mei lan pungkasane tanggal 12, kadhang kala mung 3 dina lan aku arep meteng, kepiye dina subur aku ing wulan kasebut, mangga… matur nuwun

  478.   sandra b ngandika

    Kang minangka Midia paling subur yen mestrude saka 20 nganti 25 lan sikile normal kanggo 28 dina

  479.   karina ngandika

    Aku pengin ngerti dina-dina sing subur, 29 Mei, rampung tanggal 4 Mei, wangsulan matur nuwun
    j kanggo fabor

  480.   agus ngandika

    Halo !! Siklusku ora teratur, tanggal 15 Mei 2010 aku wis hubungan seksual, aku ora ngurus awake dhewe karo pasanganku, dina esuk aku njupuk esuk sawise pil..aku haid nanging sedina ya lan liyane ora. . Aneh apa sing kedadeyan karo aku ... dina iki aku haid nanging aku ora ngerti sebabe kedadeyan kasebut ... aku kepengin ngerti apa jamane subur lan yen nalika ngombe pil, ana bisa meteng apa ora ... yen sampeyan bisa langsung mangsuli aku ... matur nuwun sanget !!!

  481.   EVIA ngandika

    Aku pengin sampeyan mbantu aku amarga aku pengin barazarme periode 22 lan se vajava 26 lan dina iki periode saya ganti 13 lan njupuk 17 lan apa dina sing subur
    Matur nuwun kanggo ndeleng pitakonku ing ngendi aku bisa ndeleng wangsulan
    GRACIAS

  482.   cruz ngandika

    Aku pengin ngandhani yen haidku suwene 8 dina lan haidku yaiku uy iregula sadurunge aku 5 utawa 6 dina sadurunge tanggal sing mupangat kanggo aku wulan sadurunge, apa sampeyan bisa menehi katrangan marang dina sing bakal kondhuksi , Aku bakal matur nuwun kanthi sanget kanggo aku bantuan kanggo perhatian sampeyan matur nuwun banget

  483.   damaris ngandika

    Halo .. dina iki aku pacaran karo pacarku, lan aku ora ngurus, dianggep sesuk dina Minggu aku entuk haid, nanging saka sing dakwaca, sing paling gedhe yaiku aku wis ngandut .. . lan aku uga pengin ngerti jamane subur

  484.   Suzanne ngandika

    Aku pengin ngerti apa ana konsekuensi yen nggunakake kontrasepsi sajrone 3 taun lan aku mung duwe siji ovary, apa sampeyan bisa nulungi aku

  485.   lintang padhang ngandika

    Hello girls com stan oie Aku bocah cilik sing pengin ngerti yen bisa meteng wektu x biasane tanggal 23 utawa 25 aku duwe sesambetan tanggal 29 lan 30 Mei, aku bisa hamil aku pengin menehi informasi luwih lengkap. . x rungokake aku muga-muga wangsulanmu…

  486.   wuendy ngandika

    Halo jenengku wuendy Aku pengin ngerti apa jamane subur, mula aku tanggal 22 Mei lan rampung tanggal 28 Mei. Ing kana aku ninggalake msn niggitalinda@hotmail.com. Aku ngenteni wangsulanmu, matur nuwun

  487.   marian sequera ngandika

    Halo, aku pengin ndeleng sapa sing bisa nulungi aku, siklus haidku saben 30 31 dina, haidku tanggal 9 Mei 2010 lan aku wis hubungan seks tanggal 24 wulan iki, aku kepengin ngerti yen ing dina iki aku ovulate, amarga Aku angel ngerti, aku ngerti sapa sing bisa nulungi aku

  488.   marian sequera ngandika

    emailku yaiku mariansequeramontoya@hotmail.es matur nuwun Marian saka Venezuela tulung aku

  489.   kirik ngandika

    Delengen aku, aku entuk haid tanggal 17 Mei.

    lan kito kula tanggal 21 Mei….

    wenehi pas karo aku dina sing subur supaya aku bisa ngandut, ……

    Aku takon sampeyan, tulung aku

  490.   cecilia ngandika

    Halo, tanggal haidku sing terakhir yaiku 17/05/2010 lan aku nate pacaran karo bojoku nanging kita wedi yen ana sing uwal lan kita ora ngurus awake dhewe, kepiye dina sing bakal subur? Aku ngenteni tanggepanmu sewu Nuwun !!!!

  491.   Alex ngandika

    Kepiye cara ngetung dina sing subur? tanggal terakhirku yaiku 27/05/10 ..
    Gracias!

  492.   Estrella ngandika

    halo tanggal pungkasan haidku yaiku tanggal 12 Mei -16 lan saiki nalika mbebayani, siklus menstruasi beda-beda ing wektu iki nalika 32 dina, lan kadhang tekan umur 33 utawa 35 taun, aku kepengin ngerti yen mbebayani lan dadi bisa ditindakake amarga aku wis pengin bayiku, matur nuwun amarga wangsulan sampeyan yen prelu dikirim menyang email

  493.   maria spl ngandika

    Aku pengin ngerti apa dina sing subur ... wulan kepungkur aku lara tanggal 19 Mei 2010 lan umure udakara 7 dina nanging isih setengah sekresi kopi ngetutake aku nganti dina Jumuah tanggal 28 lan tanggal 30 aku duwe hubungan seksual lan wulan sadurunge pungkasan. Aku lara tanggal 25 April 2010 aku pengin ngerti

  494.   maria spl ngandika

    Aku pengin ngerti apa dina sing subur ... wulan kepungkur aku lara tanggal 19 Mei 2010 lan umure udakara 7 dina nanging isih setengah sekresi kopi ngetutake aku nganti dina Jumuah tanggal 28 lan tanggal 30 aku duwe hubungan seksual lan wulan sadurunge pungkasan. gerah tanggal 25 April 2010 aku pengin ngerti apa aku duwe risiko hamil utawa ora lan apa dina sing subur

  495.   pancet ngandika

    kepiye carane bisa hamil karo perawatan (tembaga t)

  496.   Sol ngandika

    Aku pengin ngerti apa dina subur aku yen menstruasi tanggal 09 Mei lan rampung tanggal 13 Mei lan aku duwe hubungan seksual ing tanggal 22 Mei ing wulan sing padha yen bisa ngandut?

  497.   Alejandra ngandika

    Sampeyan ndeleng sesambetan 15 dina sawise haid lan yen pungkasane aku bakal ngandheg

  498.   janeth ngandika

    Nyuwun tulung, aku butuh utawa nulungi. Aku budhal tanggal 5 Mei lan aku budhal tanggal 11 Mei 2010 lan aku wis nuroni tanggal 23 Mei wulan sing padha.

  499.   mary ngandika

    Aku ora yakin apa rampung menstruasi lan duwe sesambungan ing dina sabanjure aku bisa njaluk wangsulan

  500.   AGUSTINA ngandika

    HELLO, SAYA MENSTRUE MING 13 MEI, LAN LAMPIRAN 5 HARI, AKU KANGGO HUBUNGAN PADA 29 JUNI, OLEH POSIBILITIS sing KANGGO PUNCUT

  501.   amerika ngandika

    Halo, aku budhal tanggal 20 April lan suwene 5 dina anggonku sesrawungan tanggal 29, 30 lan 1 Mei, ana kemungkinan bisa hamil, aku wis ora teratur, saben 40 utawa 0 dina mudhun

  502.   mariela guizar ngandika

    Aku pengin ngerti apa jamane subur. Yen aku haid tanggal 08 Juni lan rampung tanggal 13 Juni.

  503.   pilar ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa dina-ku sing subur, haidku mesthi luwih maju saben wulan, kadhang kala 2 dina luwih maju, mesthi kedadeyan, tulung, yen sampeyan mangsuli.

  504.   katy ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa kemungkinan hamil. Menstruasi pungkasan aku diwiwiti tanggal 25 Mei, lan sampeyan ndeleng hubungan seks tanggal 8 Juni, nanging aku njupuk pil saka pil dina esuk ... saiki siklusku ora teratur ... Aku pengin nulungi aku, aku rada kuwatir, matur nuwun

  505.   angelica ngandika

    Halo sejatine, aku durung nate ngerti yen dina iki kudu ditambahake, apa sing daklakoni lan yen ala mbantu aku kanggo fis, periodeku 30 dina nganti dina iku aku nambah 14 dina banjur ngaso 3 lan nambahake 3 lan miturut aku dina sing subur yaiku conto-conto kasebut, periode pungkasanku yaiku tanggal 30 Mei, aku nambahake 14 sing menehi 13 Juni, sisane 3 sing menehi 11 lan aku nambah 3 menehi aku 15 banjur dina kasebut wiwit 11 nganti 15 miturut aku yaiku umurku sing subur. Yen aku salah, tulung aku ngerti ...

  506.   kimia ngandika

    HOLA EXCUSES, ORA KIRIMUL DINAMU FERTILE, PALING PALING LELAKI IKI 20 MEI 2010 LAN AKHIR 4 HARI, INGKANG GOLEK FIS GIRL X NULUNG MATURumu

  507.   keilla ngandika

    ombak! Aku matur nuwun banget yen sampeyan njaluk aku uwal saka pitakonan iki tanggal 18/06/2010 Aku wis berhubungan seks lan sampeyan menehi dheweke ing dina Jumuah 10/06 menstruasi teka.

  508.   carolina ngandika

    Halo, piye kabarmu? Aku duwe pitakon, siklusku ora teratur lan aku ora ngerti jamane subur, periodeku tanggal 21 Mei 2010 lan aku entuk 25 kekacoan sing padha. Muga-muga sampeyan mangsuli apa minangka dina sing subur, aku bakal matur nuwun, aku pengin duwe bayi

  509.   kanggo ngandika

    HELLO, AKU BISA NGerteni APIK APIK APA BISA, ORA BISA NGECEWE, sanajan aku duwe sesambungan ing dina-dina pacarku utawa yen nduwe masalah kanggo meteng, aku pancen duwe aturane, REGULASI MUNGKIN 26 SABEN SAKA FERTILE AKU Saka 9 nganti 13 , Aku KANGGO HUBUNGAN SAKA 3 NGETIKA 4 ING DIN 9 lan 72 LAN sawise HARI 17 NGANGGO SPERME NGANGGO 9 HRS LAN ING DINA XNUMX, NANGING AKU NAMPAK PITUTEN DARI XNUMX HARI LAN KUDU MULA NGASAN GADUH AKU LAN HARGA YEN YEN KENEH KECIL BULAN INI. Matur Nuwun

  510.   Kamila ngandika

    Aku pengin takon: Aku wis kelamin nalika nglereni, aku bisa ngandheg. Periode saya tanggal 27 Mei nganti 2 Juni lan aku wis nate tunangan tanggal 8 Juni, aku bisa ngandheg yaiku yen nandhang gejala pusing lara sirah ngelu amarga mbantu aku.

  511.   Karla ngandika

    Halo, aku pengin ngerti manawa ing wayah subur aku ora bisa meteng utawa bakal nemoni masalah iki, lan aku ngalami masa 26 Mei lan dina-dina subur saka 9 nganti 13 lan aku duwe hubungan seksual tanggal 4 lan 5, sawise tanggal 9 lan 17 Juni, nanging wiwit dina 9 aku wiwit lara ing weteng lan 3 dina kepungkur lara weteng lan dakkira bakal mudhun, biasane wetengku lara sawise nuroni utawa gejala bisa meteng ????

  512.   Karina ngandika

    Aku pengin ngerti apa aku duwe risiko hamil, uga wektu menstruasi pungkasan yaiku 29-05-2010 lan periode menstruasi sadurunge tanggal 28-04-2010, aku duwe hubungan intim 19-06-2010 tanpa pangayoman lan aku ejakulasi ing njero batin, muga-muga sampeyan bisa nulungi aku lan nanggapi sanalika bisa, matur nuwun!

  513.   cecilia nick ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa dina sing subur amarga aku lara 3 Juni luwih saka 5 dina lan aku pengin ngerti apa dina subur amarga aku pengin dadi ibu, aku seneng yen sampeyan bisa matur dina aku bisa ngandheg wiwit saiki Thanks a lot

  514.   iki ngandika

    Halo !!! Aku pengin ngerti apa ana kemungkinan sterilitas, ing wanita sing ora teratur,

  515.   iki ngandika

    Aku bocah wadon sing kadang periodku ditampilake kaping sewulan, aku ngerti yen iku ora normal, nanging aku ora ngerti yen ana risiko kesehatan, utawa kemungkinan aku hamil?

  516.   johanne ngandika

    Aku ora cetha tenan

  517.   Aku ngerti ngandika

    Halo, aku kudu ngerti sing penting ...
    Aku duwe hubungan seksual karo pasanganku 1 minggu sawise haid, apa aku duwe risiko hamil?
    bales aku nang pliss email ..
    A hug0 ... kaca lan isine apik banget 🙂

  518.   sanviv ngandika

    Periode saya teka tanggal 28 Mei 2010 ing wulan Juni utawa aku durung teka lan aku duwe kolik nanging susu saya dicopot banjur bengkak.

  519.   Lu ngandika

    Aku ora ngerti, ok, apa sampeyan bisa menehi katrangan nalika dina sing paling subur? Aku pengin meteng nanging aku ora teratur lan tekane dina iki 28 meh kabeh suwene 6 dina, kapan dadi dina sing paling subur?

  520.   ANGELIKA ngandika

    Halo, aku kudu ngandhani kepiye aku bisa ngerti babagan jaman subur, aku ngalami haid tanggal 27 Juni, tulung tulung aku, AKU AKU airam306@hotmail.com

  521.   naomi ngandika

    Apa ana sing nulungi aku? Deleng, aku duwe hubungan karo pacarku, masa suburku, yaiku wiwit 17 nganti 20 lan sawise 3 dina, aku dadi aturane nanging mung jambon lan mung sethithik nalika arep nguyuh, aku ora ngerti apa sing dakkarepake ngerti aku meteng

  522.   marina ngandika

    Halo, aku duwe masalah, duwe IUD lan duwe periode saben 15 dina. Banjur aku nyopot lan hubungan seks tanpa cara kontrasepsi. Periode pungkasan yaiku tanggal 11/06 lan rampung tanggal 18/06. Aku pengin ngerti masa suburku. Apa aku bisa ngandut yen aku duwe hubungan seks ing 18/06? Muga-muga sampeyan mbantu aku

  523.   karem vargas ngandika

    ps aku seneng banget xk wis ditulis kanthi apik, gampang dingerteni

  524.   MARISA ngandika

    Hai, aku Marisa lan haidku saben 15 dina, aku kepengin ngerti yen aku ovulate kaping pindho wiwit seminggu sawise kedadeyan, aku duwe hubungan seks lan aku ora ngurus awake dhewe. Apa sampeyan bisa nulungi aku?

  525.   rosse ngandika

    Halo pss ora yen meteng, pacarku nggunakake kondo lan aku ora eyuaclo nanging dina kaping 20ku, wis 20 dina wiwit haidku, tulung tulung aku, iku penting banget, aku gugup banget :( dheweke nindakake ora ejakulasi, aku nggunakake kondo lan iku cepet banget

  526.   lan Jessica ngandika

    Halo, aku sangsi yen ora bisa meteng, durung bisa, umur 2 taun lan ora kepengin ngerti dina sing subur, aku bakal seneng karo wangsulanmu, aku wiwit menstruasi dina-dina pisanan saben wulan

  527.   sandra ngandika

    halo ps aku ora ngerti yen bakal ngandut
    amarga tanggal 3 Juli aku wis hubungan seks nanging pacarku ora ejakulasi ing njero ati lan aku ora nggunakake kondom lan periodeku tekan tanggal 9
    nanging aku uga ora teratur
    Aku pengin ngerti apa aku bakal ngandut

  528.   FERNNDA ngandika

    SELAMAT WESIWEN ING INGGRENG INGGUNG HUBUNGAN KANGGO MITRA NANGING AKU ATURAN AKU NGANGGO 20 - 22 JULI
    Banjur aku pengin ngerti yen aku bisa meteng yen aku duwe sesambetan sadurunge aturan MEGUSTARY aku ngerti apa dina FERTILE lan OVULASI ING ANTARA Dina-dina kasebut

  529.   carol ngandika

    Halo .. Aku hubungan pertama kanggo tanggal 6 lan haidku kudu diwiwiti tanggal 9 lan durung teka ... aku bisa weruh nalika hamil .. sanajan tanggal 7 aku njupuk postinol .. Aku muga-muga bisa mbantu aku ...

  530.   carol ngandika

    Halo .. Aku hubungan pertama kanggo tanggal 6 lan haidku kudu diwiwiti tanggal 9 lan durung teka ... aku bisa weruh nalika hamil .. sanajan tanggal 7 aku njupuk postinol .. muga-muga padha nulungi aku ... wektu suwene aku teka tanggal 12 Juni ..

  531.   KAMILA ngandika

    Halo, aku kuwatir, urip seksku ora aktif banget, nanging ing antarane 4 lan 5 Juli aku duwe hubungan karo pacarku lan rong kaline aku ora saling peduli, sanajan dheweke ujar dheweke ora teka nanging aku wedi ...

    periode pungkasan yaiku tanggal 18 Juni 2010
    matur nuwun

  532.   ivana ngandika

    Halo, aku duwe masalah, aku duwe sesambungan 5 dina sadurunge mustruar lan wiwit tanggal sing dakkarepake, butuh wektu 9 dina dheweke teka lan dina 10 dheweke teka lan suwene 4 dina lan paling ora suwene kanggo aku yaiku 5 terus. Aku lunga menyang gin nanging kumandhang nanging ora ana sing metu

  533.   sara ngandika

    Hei, aku pengin ngerti ing dina apa aku bisa nindakake hubungan seksual tanpa resiko meteng yen haidku apik tanggal 18 lan aku siram tanggal 22

  534.   mariana ngandika

    Halo, pitakonku, aku kepengin ngandheg, nanging aku ora ngerti apa dina suburku yen haid diwiwiti tanggal 6 saben wulan nalika saya subur, matur nuwun

  535.   dina ngandika

    Aku teka saben 25 dina lan yen suwene 6 dina aku ora ngurus awake dhewe, apa aku bisa ngandheg?

  536.   dolores ngandika

    Halo, aku pengin ngerti kepiye cara ngetung dina sing subur. Dina pisanan haidku mesthi coklat suwene 3 dina banjur pendarahan normal mudhun nganti 3 dina, dina apa sing kudu dakitungake minangka dina kaping pisanan ??? Matur nuwun kanthi sanget amarga aku pengin meteng lan ora ngetung dina apa

  537.   sonia ngandika

    Aku ora ngerti umur 23 taun, aku ora nate ngurus awake dhewe lan ora teratur Aku wis nyoba karo bojomu dadi wong tuwa, nanging kita ora sukses, aku ora ngerti apa sing kudu dakkarepake dadi ibu lan aku durung bisa

  538.   Torres francy ngandika

    Halo, haidku ora teratur, paling pungkasan tekan tanggal 14 Juli, aku pengin ngerti dina sing paling subur amarga aku ngerti yen sawise periode kasebut duwe 5 dina kanggo nindakake hubungan seksual tanpa masalah ... aku duwe masalah iki, aku matur nuwun, menehi wangsulan liwat mail. Matur suwun.

  539.   cecak ngandika

    Halo, haidku ora teratur, suwene aku entuk haid yaiku tanggal 2 Juni lan aku hubungan seks ing tanggal 12,13, 18 lan sing terakhir yaiku tanggal XNUMX Juni, aku kepengin ngerti kapan aku hamil.

  540.   gisela ngandika

    Halo, aku pengen ngerti tenan apa jamane subur. Menstruasi pungkasan aku tanggal 14 nanging tanggal sadurunge tanggal 12. Mula aku ora ngerti yen sikile aku 30 utawa 32. Matur suwun

  541.   Marta ngandika

    Periode saya teka tanggal 16 Juli lan rampung tanggal 19 Juli dina iki tanggal 29 Juli. Aku duwe hubungan karo pasanganku sing pengin ngerti yen aku lagi subur

  542.   umume ngandika

    Hai, aku ora ngerti tenan babagan iki, aku pengin ngerti persis apa dina subur amarga aku ora pengin meteng. Matur nuwun

  543.   milli ngandika

    Katrangan kasebut apik banget, nanging aku ora ragu-ragu, apa ana ing tanggal kasebut yen kedadeyan ora teratur? Kepiye ngerti dina sing paling subur? Lan pirang-pirang dina sawise dina subur aku bisa nindakake hubungan seks tanpa lindhungan lan ora ana kedadeyan ??? kenapa 18 lan 11 dikurangi ??? Aku butuh pitulung !! Aku bakal matur nuwun sewu kaping !!

  544.   milli ngandika

    Maneh, aku pengin ngerti apa sing kedadeyan yen haid terakhirku yaiku tanggal 28 Juni 2010, aku ora nate hubungan seksual, ana gesekan tanggal 20 Juli, haidku mesthine bakal tekan antara 27 paling suwe dina iki, tanggal 30 Juli lan wis durung teka ?? Aku nyoba duwe penetrasi nanging kita nggunakake kondom ing bagean kasebut, apa sing bakal kedadeyan? Aku rumangsa yen saraf saya telat, aku bisa terus ngandut .. tulung tulung aku !!!! Matur nuwun

  545.   Caamila ngandika

    Aku nuroni 10 dina sawise suwé, jebule ana ing antarane jaman subur amarga aku pancen pas ... kita ora nggunakake perlindungan lan dina-dina pungkasan iki aku rumangsa ora apik .... Nanging aku nganakake tes ing omah sawise 9 dina lan asil negatif, apa ana kemungkinan sing salah? lan dheweke ngandheg?

  546.   Viviana ngandika

    Delengen yen sampeyan duwe risiko hamil, hei, apa ora sampeyan kudu ngrawat awak dhewe yen ana akeh cara kontrasepsi, aku menehi saran supaya ati-ati banget nggunakake pil amarga nalika njupuk bisa steril

  547.   Ariana ngandika

    Halo, pitakonanku ing ngisor iki, aku duwe wektu tundha 15 dina, aku kudu teka tanggal 20 Juli lan tekan tanggal 3 Agustus, iki pisanan sing kedadeyan, aku asring banget saben 28 dina, mangu-mangu yen Kanthi wektu tundha iki, haidku sabanjure bakal dietung wiwit tanggal 3 nganti 28 Agustus ??? utawa minangka? Matur nuwun !!

  548.   ingrid ngandika

    Halo, sugeng siang, jelas banget lan sugeng, aku ora ngerti saka ngendi aku entuk nomer 18 lan 11, kepiye cara ngetung nomer kasebut ing siklus 30 dina, dudu 28? Aku seneng banget karo dhukungan lan tanggepan sampeyan. wilujeng lan matur nuwun kanthi sanget

  549.   pola18 ngandika

    Halo, aku pengin sampeyan mbantu aku, aku ora teratur, lan haidku wulan sadurunge yaiku tanggal 28/06/2010 aku pengin ngerti cara ngetung dina sing subur. Lan kepiye aku ngerti pirang-pirang dina siklusku?

  550.   joana634 ngandika

    Halo, siklus haidku 28 dina, dina pertama aku menstruasi yaiku tanggal 28 Juli lan suwene 7 dina, mula aku ngalami nganti 4 Agustus lan rong dina mengko aku nindakake hubungan seks. Pitakonane yaiku yen sawise rong dina rampung suwene ana kemungkinan hamil.

    Aku ora suwé suwene 3 wulan wiwit dheweke njaluk mandheg injeksi mesigine kanggo njupuk tes hormon. Dheweke mung njaluk aku nundha nganti sewulan, nanging wiwit Mei aku ora bisa nyandhang, aku wedi yen bisa nyebabake efek sing mbebayani ing awak. gunakake suwene 2 taun utawa luwih ...

  551.   Jocelyn ngandika

    Ya, aku pengin ngerti yen aku duwe kemungkinan kaku yen periode kasebut tekan tanggal 19 Juli lan periode kasebut suwene 5 dina lan aku hubungan seksual ing tanggal 8 Agustus, apa aku duwe kemungkinan kaku?

  552.   eliana123 ngandika

    hello well beran, kurange periodku rada ora teratur, nanging akhir-akhir iki dheweke diberkahi saben 31 nganti 32 dina .. masa ku tekan tanggal 3 Juni lan tanggal 27 Juni aku duwe hubungan (karo perlindhungan) mitraku yakin kondom kasebut durung break .. lan nalika aku mriksa kanthi apik, ora ana sing kedadeyan .. saiki mesthine aku kudu teka tanggal 4 Juli nanging sawetara dina sadurunge (kaya 2 dina sadurunge) aku duwe aliran krim sing jambon .. lan sawise iku aku Aku mung njaluk haid nalika kudu teka .. Aku rada wedi yen kedadeyan sadurunge aku ... kedadeyan apa .. apa ana risiko meteng? Aku lagi jaman subur apa ora ??? kenapa aku duwe hubungan 8 dina sadurunge dakwujudake .. Aku kudu ngerti supaya bisa ngetung kanthi matur nuwun

  553.   belen ngandika

    halo ... Aku takon karo sampeyan babagan masalahku ... periodeku diwiwiti tanggal 04 Agustus lan rampung tanggal 09 Agustus ... Aku hubungan seksual ing tanggal 10 wulan sing padha ... apa aku bisa ngandheg? utawa aku wis umur subur? tulung jawaben aku, aku luwih kuwatir lan wedi karo masalah iki ... aku bakal luwih ngormati ... pamitan

  554.   ANY ngandika

    Hai, aku kuwatir, haidku diwiwiti tanggal 18 Juli 2010 lan aku wis hubungan seks tanggal 12 Agustus, mula aku bisa ngandheg. tulung wangsulan aku

  555.   chinita ngandika

    ing taun iki periodeku teka ... .. tanggal 4 Januari… tanggal 7 Februari… tanggal 7 lan 27 Maret… tanggal 16 Mei… lan tanggal 8 Agustus ……… Kaya sing sampeyan deleng, saya ora teratur ora bisa nyebut taun kepungkur aku teka saben rong utawa telung wulan …… .weno, monggo kisiera ngerti apa dina sing subur ...……. BANTUAN

  556.   magye ngandika

    Aku ora ngerti nalika dina subur lan nalika aku ora bisa ngayomi tanpa proteksi sadurunge utawa sawise haid

  557.   hola ngandika

    Periode saya yaiku tanggal 26 Juli… .mantub ana gandhengane karo tanggal 21 wulan iki, nanging aturane ora teratur…. Lan aku ora ngerti yen jaman saiki durung --——— Aku mangsuli, matur nuwun

  558.   Luisa ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sing kedadeyan nalika ana wong sing nuroni ing dina pertama haid nggunakake kondom lan aku kaping pindho mudhun ing wulan sing padha amarga, kenapa ... tulung jawab

  559.   Daniela ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa mangsuli pitakon iki. Aku duwe sesambungan ing wiwitan, kabeh ora ana perlindungan, nanging pungkasane, kanggo ngrampungake bocah lanang, dheweke nganggo kondom lan aku ora bisa meteng lan liya-liyane dina sesuk ing sesambetan, periodeku teka. risiko utawa ora, matur nuwun

  560.   meliissa ngandika

    Aku budhal tanggal 16 Agustus 2010 lan aku minggat saben 24 utawa 26 dina, mula wektu sabanjure aku tanggal 8 nganti 10 September, kurang luwih, apa dina sing subur? Matur nuwun!

  561.   sofia ngandika

    periodeku tanggal 8 Agustus nanging periode kasebut aku tundha 6 dina
    Aku duwe hubungan seksual ing tanggal 20 Agustus nanging nggunakake kondom lan ora ngerti yen aku lagi subur amarga telat ... aku kuwatir banget ...

  562.   gisela ngandika

    Halo, aku kudu ngerti kepiye menstruasi mung sithik sawetara jam lan wis 4 dina wiwit iku. Iku normal? Matur nuwun kanthi sanget !!!

  563.   eliana123 ngandika

    kanggo gisela ... apa sampeyan duwe hubungan ya utawa ora ??? Sampeyan ora bisa ngilangi kesimpulan apa wae uga ora bisa mbantu yen ora nemtokake manawa sampeyan duwe sesambetan ... lan suwene ...

  564.   putih ngandika

    Halo, aku pengin sampeyan mbantu ngitung dina sing subur amarga aku durung nate nindakake amarga aku ngurus diri karo T lan saiki aku arep duwe anak. Dina terakhirku periode 19 Agustus kanthi bantuan fis kula

  565.   lilac coklat ngandika

    Menstruasi teka tanggal 22 Agustus, apa dina sing subur lan matur nuwun kanthi sanget

  566.   Mayra ngandika

    Halo! Aku kuwatir ... tanggal 4 Juli aku hubungane kaping pisanan, haidku mestine diwiwiti tanggal 7 nanging tetep nganti tanggal 10, dina-dina kepungkur lan haidku sabanjure teka nganti tanggal 16 Agustus lan terus nganti tanggal 23… . Aku wis nuroni tanggal 30 Agustus nanging kanggo nglindhungi .. apa kemungkinan meteng?

  567.   hector33 ngandika

    Halo, luwih dhisik, vdd, aku ora ngerti babagan iki, nanging aku pengin ngerti manawa ana masalah kaya cah wadon duwe aturan wiwit 20 nganti 4, nanging 4 kaya iki, kalebu ulang taun kita lan aku uga pengin seneng ngerti apa ana risiko sing isih ngandut yen kemungkinan gedhe

  568.   mary ngandika

    Halo, apa sampeyan duwe sesambungan, nanging aku kepengin ngerti yen aku bisa hamil amarga wiwitane kabeh ora ana kondom, nanging kanggo ngrampungake dheweke njupuk lan kondom lan esuke haid teka, aku kuwatir

  569.   AILYN ngandika

    Yen periode aku budhal tanggal 6 Agustus 2010, apa dina suburku lan yen tanggal 27 wulan sing padha aku bisa tetep

  570.   limariz ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, periodeku wiwit 30 Mei 2010 nganti 5 Juni 2010 lan aku duwe hubungan karo wong sing aku kenal, banjur ing dina 11,15,17 aku duwe hubungan karo pacarku saiki lan aku aku wedi banget lan stres amarga aku ora ngerti sapa sing bisa dadi bapakne bayi amarga aku ora ngerti masa suburku, haidku rutin banget 28 dina lan paling ora 5 dina, apa ana sing bisa nulungi aku? Aku ora bisa turu utawa mandheg mikir babagan iki…. Tulung dakkandhani dina apa aku bisa meteng !! att limariz

  571.   BRITANNY ngandika

    Dina Kula dina kapisan Aturan Pungkasan aku tanggal 13 Agustus aku karo kanca-kancaku tanggal 24 Agustus, aku bisa uga duwe pitulung sing cepet banget.

  572.   mary ngandika

    Halo, aku pengin ngerti babagan jaman suburku, tulung tulung aku, aku ora teratur wulan Juli aku lara 21 nganti 25 lan saiki wulan Agustus aku lara wiwit 28 Agustus nganti 1 September,

  573.   mary ngandika

    Halo, aku bubar tanggal 26 Agustus 2010 lan aku wis hubungan seks tanggal 5 September, aku bisa meteng sanajan dudu jamane subur, lan miturut dina suburku yaiku tanggal 9 September. Yen aku duwe hubungan seks dina, aku bakal ngandheg

  574.   Natalia ngandika

    Halo, pitakonku kaya ing ngisor iki: Aku wis ngombe pil kontrasepsi sajrone patang taun berturut-turut, yaiku periode normal 28 dina, nanging wulan iki aku mandheg njupuk amarga keputusan pribadi, aku duwe hubungan seks sajrone minggu subur, ana kemungkinan gedhe meteng amarga aku mung mungkasi pil wulan iki? utawa apa awak kudu biasa lan bali menyang kahanan normal?

  575.   PENELOPE ngandika

    Halo, aku kepengin ngerti yen aku bisa hamil yen siklusku diwiwiti tanggal 26 lan rampung tanggal 30 lan aku duwe hubungan sing ora dilindhungi tanggal 6, pacarku isih ana ing jero awakku, bisa uga aku bakal hamil, pinten resiko lan pinten kemungkinan sing nyurung positif yen ana wong sing njaluk aku ora ragu-ragu

  576.   julian ngandika

    hello,
    Pitakonku yaiku aku pancen ora teratur, aturan nomer loro lan pungkasan yen aku ora salah teka minggu kepungkur Juli lan sing terakhir teka minggu kaping loro Agustus (09 nganti 13), nanging aku wis hubungan karo Pasanganku, kita ora ngurus awake dhewe lan wektu sing ejakulasi ing njero aku, aku njupuk pil darurat (jelas kita ora nindakake saben wulan) lan nalika dheweke ora nindakake ing njaba.
    Nanging aku wedi amarga menstruasi durung teka lan ngalami kram wiwit minggu pungkasan Agustus. Minangka pembengkakan payudara, saya lara lan gatel.
    Mangga wangsulan kanthi cepet.

  577.   sadulur manis ngandika

    Halo, aku duwe pitakon ... periodeku diwiwiti tanggal 27 Agustus lan rampung tanggal 1 September. dadi dina suburku apa ?????????? Matur nuwun, aku ngenteni wangsulanmu ..: D

  578.   kacang almond ngandika

    Halo, aku duwe pitakon sabanjure ... .. periodeku diwiwiti tanggal 12 Agustus lan pungkasan tanggal 19 Agustus, aku ora ngerti yen dietung dina utawa dina pungkasan, lan miturut ngilangi dina-dina sing kancaku njupuk Aku metu, aku telat 3 dina. Detil babagan ovary sing lara banget, aku lara banget lan miturut dokter mukjizat, anakku loro wis lair, nalika aku isih nyusoni paling cilik…. Muga-muga sampeyan bisa menehi aku dina sing subur amarga aku agonstiada banget utawa ora bakal dadi saraf sing murni

  579.   Romina ngandika

    Kepiye aku ngerti yen dina sing subur yen suwene suwe banget, aku budhal tanggal 28 Mei, saka kana aku mudhun maneh nganti tanggal 8 Juli, wiwit ing kana nganti 3 September, sejatine aku butuh sampeyan nulungi aku amarga Dadi aku ora ngerti cara ngetung dina lan aku wis kepengin duwe bayi, lan aku ora bisa ngetung, matur nuwun amarga wis nulungi aku duwe dina sing apik ...

  580.   narcissa ngandika

    Halo, aku duwe pitakon, haidku meh kabeh ora teratur ing wulan Agustus nganti tanggal 6 sing padha, aku entuk periode sawise rong wulan aku ora menstruasi, aku ngira hamil. lan saiki wiwit tanggal 6 Agustus, aku menstruasi nganti dina iki September 12/2010, aku ora bisa ndeleng periodeku lan aku bingung nalika subur lan apa sing paling ala aku mikir yen aku ngandut babagan sing digoleki karo pasanganku amarga aku duwe uterus retroverse. Lan dakkira ora bakal bisa nglairake bayi amarga aku wis kelangan bayi, matur nuwun.

  581.   Francisca ngandika

    Aku duwe pitakon babagan haidku, aku entuk tanggal 11 lan aku ngrampungake tanggal 13 sing bakal dadi dina sing subur. tulung aku matur nuwun

  582.   liliana perez ngandika

    apa dina sing subur sawise lan sadurunge haid nanging haidku ora teratur

  583.   vanessa ngandika

    Aku pengin ngerti dina sing subur yen haidku saben tanggal 17 saben wulan ... Aku uga pengin ngerti yen aku duwe hubungan seks nalika haid kaping pindho, apa aku bisa ngandheg?

  584.   juliet ngandika

    Halo ... Aku nindakake tugas praktis ing sekolah lan prekara-prekara kasebut (siklus menstruasi, haid lan liya-liyane) .. lan aku mutusake ninggalake komentar iki, aku kudu ngerti apa dina sing subur? Nanging uga aku ' aku bakal nemokake ...

  585.   johanna suarez novoa ngandika

    Halo, période tekan tanggal 22 Agustus… .. suwéné 4 dina .. kapan tanggalé aku bisa subur

  586.   eliana ngandika

    Halo, sampeyan ngerti, aku ora teratur .. haidku tekan pungkasan wulan .., kanthi suwene 5 dina .. saiki aku duwe hubungan seksual ing tanggal 18 (ejakulasi ing njero) apa aku bisa hamil?
    PS: tulung aja lali wangsulan.

  587.   yaretzy ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen siklus haidku wis reguler lan aku mandheg anggone ngatur tanggal 5 September lan aku wis hubungan seksual tanggal 20 wulan iki, aku bisa meteng, ora ngerti kepiye carane bisa ngasilake dina subur sampeyan, aku nuwun sewu, nanging aku alon. Tulung tulung aku?

  588.   mirian ngandika

    Halo, aku duwe pitakon lan aku pengin sampeyan mbantu aku amarga iki bakal nggawe aku edan ... wektu suwene aku tanggal 01/08/10; Aku karo pacarku 8 lan 27 tanpa ngurus awake dhewe amarga kudune dina iku aku ora bahaya meteng, nanging saiki aku hamil lan aku pengin ngerti kepiye kedadeyan lan kenapa…. Tulung tulung aku amarga kanggo nambah kahanan aku, aku karo wong liya tanggal 30/08 lan saiki aku kepingin weruh, endi saka loro sing dadi bapak putrane…. Matur nuwun….

  589.   Vanessa ngandika

    Aku ora ngerti manawa aku rutin amarga haidku tekan wulan iki tanggal 6 September lan tanggal 11 September

  590.   amiga ngandika

    Halo, sugeng dino, aku pengen ngewangi aku nalika ana kahanan darurat, tanggal 10 September 2010, haidku diwiwiti, rutin antara 3 lan 4 dina, nanging sewulan sadurunge aku tanggal 13, Aku pancen pas banget lan aku lunga menyang dokter kandungan kanthi rutin, nanging aku ora ngerti kenapa dheweke ndhisiki aku, jebule tanggal 13 November, aku omah-omah lan duwe hubungan tanggal 18 September, kanthi kondom sing ora nate dingerteni dina sing subur, aku pengin miwiti ngurus awake dhewe Kanthi metode irama utawa kondom, aku ora luwih seneng pil, utawa injeksi, lan dina iki aku rumangsa aneh banget, aku ora ngerti yen saraf amarga manten utawa apa, nanging rasane weteng saya lara lan pengin mutah lan lara ati, lan lara sirah, apa sampeyan bisa nulungi aku?