Nangis sawise bercinta

Wanita sawise orgasme

Lumrahe nangis sawise bercinta? Akeh wanita sing nangis sawise hubungan seks karo pasangane. Sanajan wis seneng jinis, sawise orgasme, sensasi nangis. Iki bisa nggawe pasangan kasebut rumangsa bingung amarga ora ngerti apa sing kedadeyan, utawa apa sing kudu ditanggepi kahanan iki.

Nangis sawise jinis wis umum ing wanita lan biasane kedadeyan yen sampeyan ngalami tekanan sing cepet nalika orgasme. Nangis iki bisa kedadeyan nalika gairah seksual sing paling gedhe lan durasine bisa beda-beda gumantung saka wanita lan intensitas emosi, nanging biasane antara 10 detik lan sawetara menit.

Apa salah yen nangis sawise bercinta?

Ing masarakat, kita digunakake kanggo nggandhengake tangis karo sing negatif, sing ana gandhengane karo tangisan utawa panandhang. Nanging sampeyan uga bisa nangis kanthi bungah utawa bungah kanggo ngeculake energi. Nangis sawise hubungan seks utawa sajrone wayahe paling kritis, ora ateges ana masalah emosi utawa mental utawa sawetara jinis trauma. Yen nalika nangis sampeyan ngrasakake emosi, luh iki mesthi dadi asil saka prekara sing apik.

Kimia pancen ana gandhengane

Bocah wadon duwe jinis

Yen ora ana masalah emosional, kenapa sawetara wanita menangis sawise utawa sajrone seks? Alesan sing paling umum yaiku amarga reaksi kimia sing ana gandhengane karo orgasme. Sajrone orgasme, otak ngeculake akeh oksitosin (hormon rasa seneng, kesenengan lan uni ing antarane mamalia). Pelepasan hormon iki kanthi gedhe bisa nyebabake perasaan wanita sing gedhe banget. Nalika awak lan pikiran wanita nyoba ngasimilasi rame-rame hormon iki, para wanita bisa uga nangis minangka bentuk pelepasan.

Entuk hubungan seks

Kadhangkala hubungan seksual karo pasangan bisa dadi rumit utawa nyenengake, ora preduli sampeyan entuk orgasme utawa ora. Akeh energi diluncurake sajrone hubungan seksual lan masarakat biasane santai lan ora lali karo frustasi utawa masalah urip saben dinane. Sanajan terkadhang, jinis bisa dadi masalah ing saben dinane sing nggawe wanita ala.

Ing pangertene iki, ana wanita sing bisa nangis amarga "kesasar" banget ing sesambetan lan bisa uga nambah emosi nalika semana, dheweke bisa nindakake prekara sing durung kepenak utawa ora kepenak ditindakake. Ing pangertene iki, wong wadon kudu sinau ngucapake "ora" yen dheweke ora pengin nindakake apa-apa ing jinis. Ora kabeh wong duwe rasa lan preferensi sing padha ing jinis, dadi yen ana perkara sing ngganggu sampeyan, aja nganti dilakoni, lan luwih sithik yen mengko sampeyan bakal rumangsa kesusu amarga wis nindakake!

Masalah emosi?

Bocah wadon duwe orgasme

Sampeyan uga bisa uga saiki sampeyan ora rumangsa stabil emosional lan nangis nalika nindakake seks minangka asil saka kepinginan kanggo kesejahteraan psikologis lan emosi. Mungkin sampeyan wis ngalami trauma sing nyebabake sampeyan angel hubungan seksual, sampeyan rumangsa isin, isin utawa ngrasakake yen kegiatan seksual banget nglarani sampeyan. Yen sampeyan ngono, Aku saranake sampeyan menyang profesional psikologi kanggo mbantu sampeyan ngatasi kahanan iki, supaya sampeyan rumangsa kepenak dhewe lan sithik mbaka sethithik sampeyan bisa ndeleng normal ing hubungan seksual. Seks ora mung duwe tujuan ngasilake spesies kasebut, nanging minangka wayahe intim ing antarane wong loro kanggo nikmati kesenengan seksual. Supaya sampeyan bisa urip luwih sehat lan luwih seneng sawise seksual.

Apa sing kedadeyan karo dheweke?

Nanging babagan pria sing, sawise nindakake hubungan seks gedhe, nemokake pasangane nangis kaya ana kedadeyan sing ala? Mesthi wae kahanan sing ora nyenengake angel ditangani, nanging sampeyan uga kudu ngerti supaya bisa normalake kahanan utawa ngerti pasangan yen prelu.

Wong biasane kuwatir karo kesejahterane mitra lan nalika ndeleng wanita nangis, dheweke mikir yen dheweke sedhih utawa ana prekara sing salah utawa sing nggawe wanita kasebut rumangsa salah banget.

Yen sampeyan lanang lan pasangan sampeyan nangis tanpa ngerti sebabe

Wanita kuwatir sawise hubungan seks

Yen sampeyan lanang lan maca tembung kasebut, sampeyan kudu ngilangi alasan negatif kenapa wanita sampeyan nangis sawise jinis. Salah sawijining ide yaiku sampeyan njagong ing jejere dheweke lan kanthi empati lan ngerti cara nyoba ngomong babagan tangisan kasebut lan ngerti sebabe.

Nanging luwih becik ditindakake ing njaba kamar, nalika wanita kasebut wis ora nangis maneh. Nang endi wae, sampeyan sakloron krasa penak lan bebas ngomong. Yen dheweke ora ngerti apa sing kedadeyan, sampeyan bisa menehi katrangan manawa dheweke rumangsa kepenak, dheweke kudu ngerti yen tangise kasebut ora kudu ana akibat saka perkara sing negatif, dheweke ora duwe masalah emosional utawa mental bisa uga positif yen dheweke ngeculake lan ngeculake ketegangan.

Yen sampeyan wanita lan pasangan sampeyan ora ngerti sebabe sampeyan nangis

Yen, ing tangan liyane, sampeyan wanita lan pasangan sampeyan sing angel ngerteni sebabe sampeyan nangis, sampeyan mung kudu nerangake apa sing kedadeyan karo sampeyan utawa peran oksitosin ing awak wanita kasebut. Kajaba iku, kanggo Kadhangkala nangis sajrone lan sawise orgasme minangka pelepasan energi seksual lan kesenengan ... pancen apik tenan! Yen sampeyan ora mikir yen ana sing ala, sampeyan mula ngerti yen dudu lan sampeyan malah bisa seneng yen kedadeyan ... sampeyan bakal wiwit nangis kanthi bungah lan seneng lan seneng nindakake! Ora ana sing salah!

Apa sampeyan nate nangis sawise utawa nate jinis? Apa sampeyan kuwatir banget utawa sampeyan ngerti manawa akumulasi emosi sing sampeyan kudu ngeculake supaya bisa krasa maneh? Yen sampeyan ora nemoni masalah sing ana gandhengane karo jinis lan sehat emosi, aja kuwatir yen nangis! Kabeh apik kanggo sampeyan!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

77 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   panah ngandika

    Halo .... Aku pengin ngandhani yen aku biasane nangis sawise orgasme lan psikologku ngandhani yen kedadeyan kasebut amarga aku duwe hubungan karo wong sing aku tresnani banget lan wong kasebut ora duwe komitmen marang aku, mula dheweke kandha yen nangisku nyata karo kepengin duwe wong kasebut lan ora bisa. Dina iki aku pancen jodho lan aku isih butuh nangis ... matur nuwun muga-muga wangsulan, ambung.

  2.   Lukisan margot ngandika

    Dheweke ngguyu lan ngrangkul aku

    1.    Norma ngandika

      Saka sudut pandang psikoanalitik, ana sing nangis nalika hubungane wis jero lan ing tahap orgasme, awake dhewe dadi akeh banget, mula yen pisah, bagean sing dilelehake kanthi cepet ing wektu liyane butuh sawetara detik. lan integral menyang awak wanita, sing nyebabake kepenginan nangis lan kadang-kadang kita nangis sawetara menit nyebabake kebingungan ing pasangan, sing cenderung takon apa sing kedadeyan? sejatine pancen debit orgasme total sing ora ana gandhengane karo kahanan emosi. heeee ?? Wanita sing beruntung amarga sanajan Master lan Jonson ujar manawa level sensasi padha karo pria lan wanita, aku yakin manawa wanita luwih seneng, yen ora, bisa ndeleng pirang-pirang zona wanita sing erogen, kita uga nggawe oksitosin, sing tanggung jawab kanggo lampiran karo anak lan mitra. Sistem reproduksi kita luwih rumit lan kita uga multi-orgasme, mesthine uga wong lanang, sanajan kudu mbutuhake wektu kanggo miwiti sabanjure lan ora. GALAK KAWAN, NIKMATI. NANGING KANGGO TANGGUNG JAWAB LAN TANPA NGARUH PIHAK katelu, KANGGO Kahanan, KAMU ???

  3.   lucy ngandika

    Llere ... lan sejatine mbingungake kenapa kelakon ... ing kasus iki saya seneng, ana sesambungane sampurna karo wong kasebut! Seneng banget, arang banget nerangake !! pacarku ngerti aku nalika ngucapake tembung kasebut marang dheweke lan dheweke santai nalika aku njlentrehake manawa aku ora, amarga ana kedadeyan sing ala nanging pancen kedadeyan kaya ngono lan wayahe apik banget.

  4.   Marcela ngandika

    Aku nangis ... dheweke ngandhani yen dheweke katon curiga, nanging dakkira amarga akeh energi lan emosi sing dakalami nalika dakkarepake.

  5.   monika ngandika

    Halo, dina iki dakkandhani yen sawise jaringan aku nangis lan ora ngerti aku butuh wangsulan

    1.    marlu ngandika

      Halo, kedadeyan sing padha karo aku, aku kaping pindho karo bocah sing padha, kaping pisanan dudu pacarku lan wektu iki kita wis pacaran, mung karo dheweke lan sawise aku bebarengan aku lungguh lan nangis nganti Aku geter lan ora ngerti kenapa dheweke peduli banget lan ngrangkul aku, nanging sejatine aku ora ngerti sebabe aku kuwatir: S

  6.   nyiksa ngandika

    kasunyatane bubar kedadeyan lan aku krasa banget amarga krasa seneng, nanging tangis wiwit mlethek. Dheweke uga setengah dislokasi, nanging dheweke langsung ngrangkul aku lan ngambung aku

  7.   Madalena ngandika

    Aku wis suwe ora hubungan karo bojoku, sing aku omah-omah mung 2 wulan setengah, amarga ing sesambetan pungkasan iki, aku rumangsa bungah lan nangis, dheweke nista nalika ngerti, dheweke diarani kanggo pertunjukan kasebut, drama, yen aku pura-pura lan dheweke malah metu saka kamar, dheweke malah ujar manawa bisa uga ora bakal nindakake hubungan seks maneh, aku nyoba nerangake manawa aku pancen apik banget, nanging dheweke kandha kaya ngono .karepku ngilangi kekarepanku. Aku ora bisa ngatasi, mung tangisku lan rasa seneng banget ... rasane sedhih banget, ora krasa pangerten lan nuwun sewu dheweke ora bisa ngrampungake ...

    1.    Ana ngandika

      Mitra sing apik banget ... yen aku tresna tenan karo sampeyan, aku bakal ngrungokake, luwih becik pegatan. Kadhangkala tangis kedadeyan, kadang-kadang aku ora duwe orgasme sing dakbiyantu, nanging wayahe nyenengake lan ngeculake. Wiwitane, mitra ku wedi amarga aku lara, nanging saiki dheweke ngerti yen ora kaya ngono lan dheweke seneng banget nalika tekan sesambungan kasebut.

      1.    rosita31 ngandika

        Aku kelakon karo pacarku sing bakal kita omah-omah mengko, nanging nalika dheweke ndeleng aku nangis, dheweke ngrangkul aku lan ngambung aku lan ngandhani yen dheweke tresna marang aku, dheweke nuli nangis, dheweke ngguyu alon-alon lan ngambung aku. Aku ndedonga kanggo aku tresna marang dheweke lan dheweke nggawe aku rumangsa wareg kabeh

  8.   Fredy ngandika

    Halo, aku pengin ujar manawa wanita sing duwe perasaan nangis kudu ngobrol karo pasangane, amarga bisa ditafsirake kanthi macem-macem cara, kedadeyan karo bojoku nalika pacaran, lan aku kuwatir, Aku ngira dheweke bakal nggawe dheweke wis ngrusak nalika kita padha jinis, nanging nalika saya suwe aku ngobrol lan dheweke ngandhani yen kedadeyan kasebut amarga dheweke wis seneng banget, lan mula nalika kedadeyan kasebut, aku seneng banget ngerti yen dheweke wis wareg! Aku ngrangkul dheweke kanthi kenceng lan ngambung ciuman sing lembut 🙂

    1.    monica ngandika

      halo, ing langkahku nanging dheweke nangis, aku pengin ngerti sebabe wong lanang nangis nalika hubungan seksual

      1.    angel ngandika

        Aku wong lanang lan aku nangis sawise bercinta, aku wis seminggu banget, aku sedhih lan dikalahake, nanging pacarku siji-sijine sing nyengkuyung aku lan ngerti yen dheweke peduli karo aku, bengi kasebut sawise bercinta aku rumangsa ngeculake kabeh ketegangan kasebut lan aku nangis lan dheweke ngrangkul aku sawise ngobrol lan aku rasane ayem banget

  9.   Fredy ngandika

    Halo, aku pengin ujar manawa wanita sing duwe perasaan nangis, kudu ngobrol karo pasangane, amarga bisa ditafsir kanthi cara sing beda, kedadeyan karo bojoku nalika pacaran, lan aku kuwatir , Aku panginten dheweke bakal Dheweke wis ngrusak nalika kita padha jinis, nanging nalika saya suwe aku ngobrol lan dheweke ngandhani yen kedadeyan kasebut amarga dheweke wis seneng banget, lan mula nalika kedadeyan kasebut, aku seneng banget ngerti yen dheweke wis wareg! Aku ngrangkul dheweke kanthi kenceng lan ngambung ciuman sing lembut 🙂

  10.   Eli ngandika

    Ya, mesthine, apa sing kedadeyan karo aku, aku keweden amarga aku ora ngerti sebab tangise lan amarga aku seneng, iki kaloro kaloro karo wong sing kaping pisanan, malah dheweke ora bisa nyekel nanging dheweke uga wiwit nangis, ana sing aneh lan lucu nganti dakwaca iku lumrah 🙂

  11.   Mary ngandika

    Halo, aku luwih becik ngelingake pasangan kasebut dhisik, supaya kadang wong duwe orgasme kaya ngono. Dadi sihir wayahe ora ilang, amarga wanita kasebut sensitif banget, kita meh ngambang, kulit dadi sensitif, lan kita akeh ngrasakake tegese tembung kasebut. Yen pasangan kasebut ora duwe pengalaman, dheweke bakal reaksi ala lan wanita kasebut bakal dadi luwih parah, ala banget. Uga nalika orgasme karo nangis, bali menyang kahanan "normal" luwih larang. Nanging sensasi unik lan ajaib, muga-muga kabeh wong bisa ngrasakake. Kaya sing diandharake para ahli, derajat sensitivitas gedhe banget nganti mbrebes mili, banjur sampeyan ngambang kanthi tresna lan tiba lan tiba alon-alon, kaya wulu. Yen wong lanang ora ngerti carane nyetir sampeyan, traumatis banget. Luwih becik dijlentrehake sadurunge, supaya luwih seneng mengko. haha salam

  12.   betty ngandika

    Aku wis rampung karo pacarku, banjur aku golek dhewe, lan sawise aku sesambetan maneh, aku ora bisa nahan tangisan lan dheweke ngetokake akeh gelombang, aku kandha yen aku ora ngerti daging babi, aku mung nangis lan dheweke ujar manawa dheweke nggawe curiga, Yaiku 4 dina kepungkur lan aku takon maneh ... pikirake aku duwe rasa getun lan nurani yen aku melu wong liya yen ora ana, aku ora ngerti kepiye nerangake dheweke, dheweke cemburu banget lan mung suwene sewulan setengah tanpa mlaku

  13.   Muztame ngandika

    Bebener kedadeyan kula kaping pirang-pirang, nanging kaping pisanan aku kaget, uga pacarku sing ora ngerti apa sing kedadeyan karo aku, dadi emosi sing hebat banget yen ora ana sing nggawe aku krasa 🙂 Nalika dheweke ndeleng aku nangis, dheweke ngrangkul aku lan kepengin weruh apa sing wis kedaden kepungkur, aku ora ngerti ...

  14.   Ayaleth ngandika

    Apik aku nemokake wangsulan iki lan aku kepenak banget kaya pacarku karo iki ... Aku wis hubungan karo pacarku nanging tanpa hubungan seksual, mung mawar lan sawise sawetara wektu tanpa masturbasi, aku mung entuk orgasme mung nganggo masturbasi Aku, aku ora nate nemoni orgasme kanthi gesekan karo pacarku; Ing sawijining dina ana wayahe kita duwe pendekatan sing akrab lan aku duwe wektu tanpa masturbasi, dina iku aku rumangsa yen bisa entuk orgasme karo dheweke, nanging saya suwe saya suwe saya kepenak banget lan aku ora ngerti kepiye kontrol ngemot orgasme amarga aku krasa gugup amarga pacarku weruh aku masturbasi lan nyopot aku kanthi cepet, nanging mbantu aku luwih semangat amarga dheweke ngelus-elus lan ngambung nalika aku nindakake, aku mikir yen dheweke nggawe suwe banget lan nalika dheweke tekan wates, aku bakal rumangsa seneng banget karo orgasme nalika aku wiwit nangis tanpa pengin, aku wedi amarga aku cukup bungah, nanging alesan sing aku nemokake cukup logika lan alesan supaya aku rumangsa luwih tenang 🙂

  15.   Lorraine ngandika

    Aku karo bojoku wis suwene 10 taun lan yen kita pacaran, tangis utawa tangis, hahaha, pisanan dheweke crita apa sing salah, apa lara? Hahaha
    sing menehi sampeyan kabeh kanggo wong lanang
    rasane ditresnani lan ditresnani tanpa isin ,,,,
    Aku seneng nangis lan dheweke seneng ndeleng aku nangis mmmmm

  16.   Ali ngandika

    Wis kedadeyan kaping pindho aku nindakake karo mitraku lan aku ora rumangsa kuwatir, rasane enak amarga aku mikir kedadeyan ing wektu nalika kita loro akeh sesambungan lan klompok rasa seneng, bungahe, katresnan sing ora bisa diterangake. kawangun ... Ora aku ngerti, bakal dadi aku tresna banget !!

  17.   susi ngandika

    Nalika aku wis entuk orgasme liwat masturbasi, aku nangis lan mikir yen aku duwe wangsulan. Aku rumangsa kanggo kekurangan katresnan, sedhih amarga aku saiki wis pisah lan aku kangen urip bebrayan, nanging ora beda sawise akeh masalah lan aku nangis amarga sawise kesenengan .. Aku rumangsa ora masuk akal .. ambune ngambu

  18.   Sol ngandika

    Aku nglampahi wektu karo bekas pacarku, nalika isih bebarengan lan apik banget, kita seneng banget karo jinis, aku rumangsa wis akrab, ujug-ujug luh lan dheweke nggawe serem lan mandheg langsung nyoba ngrangkul aku lan dheweke karo nangis lan kabeh, aku mbengok supaya dheweke terus yen aku ora apa-apa. Sawise rampung dheweke ngrangkul aku lan ngguyu, dheweke ngerti apa sing kedadeyan karo aku, dheweke rumangsa seneng, dheweke crita yen dheweke durung nate nggawe wanita nangis kanthi seneng.

  19.   Francia ngandika

    Aku kedadeyan bubar, lan kanggo kaping pisanan, iki minangka sensasi nutul langit nganggo tanganku, tekan endi sing ora bisa kabeh wong, nanging nalika aku bali, aku rumangsa sing njupuk aku, nuduhake lan mlaku Aku liwat langit, yaiku wong sing aku wis wuda ing awak lan jiwa, sing ora bisa ndeleng mripat nanging ora pengin ngeculake dheweke, dadi tahanan tanganku suwe-suwe, lan nalika kabeh sensasi sing apik banget lan ora bisa dingerteni iki, dheweke kabeh sing ana, dheweke dadi kabeh jagad kanggo aku, yen ditinggal tanganku, rasane sedhih, kesepian lan kekosongan bakal nyerbu jiwaku nganti saiki ...

    Sawise maca akeh komentar ing forum iki, sing dakkira mung siji-sijine sing nangani topik kasebut kanthi luwih serius lan jero, lan sawise maca komentar dheweke mesthi ngobrol babagan hubungan heteroseksual lan @ utawa wong liya wis kedadeyan nalika masturbasi, aku pengin nuduhake saliyane ringkesan sensasi, yen aku dadi WANITA-BISEXUAL, sing nggawe aku ndemek langit yaiku WANITA, wanita apik banget, ing njero lan njaba, bocah wadon- wanita istimewa, apik banget ... Aku ora bisa lelungan menyang swarga sing luwih apik, katresnan minangka perkara sing paling apik kanggo lelungan nganggo mega, rembulan lan lintang-lintang, yen bisa bali ing wektu lan dheweke bisa milih Sapa sing dakkarepake ngerti swarga, LA PILIH KANGGO TANPA RAGU, matur nuwun amarga tetep dakwengku, nganti aku bisa ngeculake, matur nuwun amarga njupuk aku, matur nuwun wis tampil ing uripku Pamela, I LOVE YOU!

    1.    Pamela ngandika

      Aku muja sampeyan Prancis !!!
      Matur nuwun kanggo tembung sing apik, lan ngidini sampeyan nggawa sampeyan adoh kaya sing ora bisa dibayangake.

    2.    kuazar ngandika

      Apa malu, Franci, yen sensasi kasebut ora nggawe sampeyan rumangsa kuwat, punggung sing kuat ... lan liya-liyane amarga sampeyan ora ngerti privasi sampeyan lan ngerti pindah karo awak manungsa, sampeyan wis entuk swarga amarga klitoris sampeyan jambon. Sampeyan duwe macem-macem cara kanggo orgasme lan mung bisa diwenehake karo penis sing apik ing antarane kita ngerti apa sing kita seneng karo wong wedok wadon mau nalika sampeyan ngarani dheweke mung nindakake apa sing dheweke ngerti kaya sing sampeyan karepake Ora ana sing bisa ditulis babagan omah, aku nuwun sewu amarga ora nggatekke, awak awak digawe cocog karo awak sing ngelawan ... Aku mikir sampeyan kudu ngerteni luwih akeh dadi wanita nalika sampeyan nemokake manawa sampeyan bakal nangis eluh tresna amarga sampeyan ora bakal ngerti langit ... sampeyan bakal ngambang ing warna warna ing jagad iki bakal dadi pusat sampeyan. ngambung lan muga-muga sampeyan ora gelo

  20.   zuleika castro ngandika

    Halo, aku tresna marang pasanganku lan aku nresnani awak lan jiwa, yen aku duwe orgasme minangka sensasi sing ora bisa diterangake, tangis metu saka mripatku lan aku ora bisa ngendhaleni, iku emosi sing apik banget, kapan wae kedadeyan iki Aku mbaleni aku tresna banget marang dheweke lan rasane apik banget, amarga iki dheweke ora bingung utawa rumangsa aneh nalika aku nangis, kosok baline nalika aku nglakoni, dheweke luwih kangen karo aku lan cocog karo aku amarga dheweke ngerti sebab nangisku. Pramila penting komunikasi karo mitra lan kudu ngerti apa perasaan lan keprihatinan kita, apik utawa ala.

  21.   Lupitasotolopez ngandika

    Dadi ora, aku durung nangis, durung, 😀 Nanging mesthine para wanita sing nangis bakal amarga sawetara sebab bisa uga amarga kesenengan, rasa sakit, aku ngerti, salam, lan matur nuwun, aku seneng karo kaca iki.

  22.   Keena ngandika

    Kira-kira 25% wektu aku sesambetan karo pacarku. Biasane aku kelakon nalika orgasme kuat banget banjur dheweke ngrangkul aku. Iki minangka rasa tresna banget marang wong kasebut lan dheweke seneng nindakake.

  23.   Aranel ngandika

    Mung kedadeyan karo aku siji wong, lan kaping pirang-pirang. Aku ora nate nangis sawise orgasme sadurunge. Wong iki dudu kancaku, nanging aku seneng, amarga mung dheweke sing nggawe aku ndemek langit. Pisanan aku nangis yaiku sawise orgasme sing kuat banget, lan kahanan kontekstual yaiku ora bisa terus ndeleng siji liyane. Ing kasusku, dheweke ora nangis seneng, nanging suwalike. Rasane krasa ringkih banget ing tangane nggawe aku rontog. Aku ora nate ngrasakake kaya ngene iki kanggo sapa wae, dudu jinis, yaiku roso kesatuan, kabutuhan, katresnan platonic, ngerti yen aku pasrah karo dheweke. Rasane iku luar biasa, nanging sekaligus nglarani, amarga rasane rapuh, aku ngerti manawa ora ana ing sisihanku bakal nuwuhake rasa lara. Aku ngajak para pamaca supaya mriksa riset Helen Fisher babagan katresnan lan keterikatan romantis, lan reaksi kimia sing dipicu ing awak nalika tresna. Kaping pirang-pirang kita yakin manawa kita wis gila, apa sing dirasakake kanthi fisik lan emosional ora rasional, nanging yen ana reaksi psikologis tumrap emosi sing kuwat banget, sing mbebasake level dopamin lan oksitosin ... menarik banget riset Aku nyaranake kanggo sampeyan.
    Thanks!

    1.    SENGKET ngandika

      Banjur sampeyan bakal crita, lan ora njaga perasaan kasebut marang awakmu dhewe, ATTE CHARLY

      1.    Lysol ngandika

        Aku ngira kedadeyan kasebut kanggo kita kabeh, aku wis ngrasakake, rasane rapuh ing ngarepe wong kasebut lan nalika iku paling lara

  24.   Ximena 1234 ngandika

    mmmmmmmmmmmm kayane aneh kanggo aku nanging aku digawa lunga lan mitraku duka lan takon apa dheweke kelingan wong liya ?????????? 

  25.   Blanchis67 ngandika

    Aku ora ngerti apa sing kedadeyan, nanging sawise krasa senenge aku nangis kaya bocah wadon, yen ana sebab nyata, aku ora ngerti kepiye nerangake, dheweke bisa nulungi aku kanggo ngrampungake kebingungan iki. Matur nuwun

  26.   yury ngandika

    Hai ami, 80% yen aku duwe hubungan karo pacarku kedadeyan aku nalika tekan orgasme pungkasan, tangis metu lan dheweke ora wedi, aku ngerti yen dheweke kesenengan murni, aku seneng banget yen rasane nggawe sampeyan kesel banget kama hehehe

  27.   ann ita ngandika

    Wis sawetara kedadeyan aku lan aku nyoba nganalisis awakku, kenapa aku nangis? Napa aku ora bisa ngontrol lan aku ora bisa mangsuli dhewe. Nanging jelas dheweke seneng banget.

  28.   stephany manawa ngandika

    Dino iki aku MASTURBATASI ORGASME HEBAT NINGKIT LAN Nuli NGGOREKSI KANGIS NGANGKIT .... PISAN PISAN

  29.   lore ngandika

    Lorena ... yen pancen kelakon karo aku, nalika tekan orgasme, aku nangis tanpa isin, pasanganku kaget saiki lan dheweke wis biasa lan kapan aku entuk orgasme kudu dirangsang nganggo driji, yen ora angel ... aku ngakoni yen aku kuwatir nangis.

  30.   Ellie ngandika

    Kadhangkala aku nangis nalika tekan orgasme onani amarga nalika semana aku kelingan pacarku. Biasa wae ??? Kahanan saya asring saya asring 🙁

  31.   JacquilineMR ngandika

    Kita tekan orgasme bareng-bareng ndeleng mripat liyane, nanging wong lanang takon apa aku rumangsa ora apa sebabe aku nangis nalika semana

  32.   ROSSE ngandika

    Aku mikir ana akeh perkara sing dijaluk wanita sawise tumindak seksual, ing kasusku aku nangis nalika rumangsa seneng nanging uga nalika dheweke ngandhani yen jodhaku karo wong liya lan wedi yen kelangan dheweke nggawe aku nindakake akeh prekara sing bisa dandan nalika iku lan nyenengke, nanging aku rumangsa elek banget. mula aku mikir akeh prekara

  33.   Ruth ngandika

    kaping pisanan karo pacarku .. sing saiki dadi bojoku .. Aku kelingan nangis lan awakku kabeh dadi mati rasa .. kanggo dheweke uga iki pisanan dheweke ndeleng kaya iki .. dheweke ngrangkul dheweke lan ngrangkul aku. Dheweke takon apa dheweke nglarani aku lan aku ora. Nalika semana dheweke ngerti yen aku entuk orgasme. iki pisanan nalika orgasme.

  34.   ashula ngandika

    Halo, kedadeyane aku rong dina kepungkur .... Aku karo wong sing dadi tresnaku pertama lan kaping pisanan x kahanan urip sing durung nate pacar utawa liya-liyane, nanging nasib mesthi bisa bebarengan ... .. Aku tresna marang dheweke, aku wis mesthi nindakake lan kaping pisanan aku nangis karo dheweke ... aku rumangsa isin nanging sing paling apik yaiku ora ana ing ambungane aku garing mripate aku ngrasakake wong sing paling seneng ing donya lan saiki aku rumangsa mung duweke

  35.   Stephany ngandika

    Aku kedadeyan meh mesthi nanging mung nalika aku masturbasi .. kira amarga iki aku wis suwe ora duwe pasangan lan rasane sedhih lan kesepian ngerti yen mung bisa entuk orgasme liwat masturbasi. Makane aku kanthi sukarela tangis sedhih sanalika sawise orgasme. Aku mbayangake manawa kedadeyan kasebut akeh amarga padha, nanging mbingungake banget lan mulane dheweke ora ngerti sebab sejatine

  36.   L @ ​​morochia ngandika

    Iku apik banget, nanging aku mbingungake nalika kedadeyan lan aku ora ngerti sebabe, amarga ora kedadeyan karo wong sing dak tresnani !! yen ora karo sing paling apik ing kasur. Karo bapakné anakku, aku wis pisah suwene 3 taun, nanging asring banget kita kumpul, saben dinane ora akrab banget, nanging nalika turu, dheweke bakal ngerti aku lan ngerti. orgasme nganti nangis. Lan aku ora ngerti sebabe? Amarga perasaanku marang dheweke wis ora padha karo nalika daktresnani !! Babagan sing padha karo mitra sadurunge sadurunge loro utawa kaping telu. Sawise ngono aku duwe orgasme nanging aku ora nangis. Napa aku dadi tangis kadang ora kadang-kadang?
    Oalah, sing paling apik yaiku teka lan ngrasakake rasa seneng!
    Aku ngrangkul kabeh wong Uruguay

  37.   malula ngandika

    Kadhangkala reaksi kasebut kayane aneh kanggo kita, nanging kenapa kita nangis? Wanita minangka wong sing sensitif, lan ekspresi perasaan sing paling dhuwur yaiku nangis; nangis sawise orgasme minangka salah sawijining marem lan tresna. Ora diraguhi sawise orgasme, kita ngrasakake "bledosan" ing njero ati sing nggawe kita nangis, iki diarani gabungan saka 2 awak sing disebabake dening katresnan. Aku mung ngrasakake karo wong lanang lan dheweke wong sing daklakoni, lan yen sampeyan wis ngrasakake karo sapa wae, mula percaya yen sampeyan tresna tenan.

  38.   DANIELA ngandika

    Yen aku wis nangis nanging ora nate gabung karo mitra. AKU NGANGGO APIK APIK APIK LANJUTU LAN KANGGO NANGIS KANGGO SAMBUNG, KANGGO SEDIH SAKIT. Nanging nalika aku karo dheweke, aku ora pengin nangis lan apa sing daklakoni tanpa nyadari lan ora kepengin nalika semana, yaiku supaya adoh saka dheweke ing kamar kanthi cepet sawise dheweke rampung, lan ora ngomong tembung. KANGGO AKU NGANGGO AKU NGANGGO APIKU LAN AKU NGADALAKEN KANGGO KANGGO LIRIK NANGING ING NYATA NYARITA.

  39.   Jeer ngandika

    Dina sing Apik !!
    Aku wanita biseksual lan saiki aku duwe wanita mitra .... Kita duwe meh setaun sesambetan, lan ing rapat ... yen kita wis ngalami sensasi sing luar biasa ... .. nanging iki pungkasan ... mitraku nuduhake dheweke luwih .... Kita durung rampung lan dheweke wiwit goyang lan nangis .... : Ya sejatine, aku dadi bingung banget… .. tulung… ana wong sing nerangake apa sejatine… ..

  40.   Dani ngandika

    Wis sawetara kedadeyan ing aku, lan saiki nalika maca iki aku ngerti, sabenere aku paling asring «ndeleng lintang» haha ​​aku ora nate ngerti sebabe kedadeyan kasebut lan kaya-kaya aku ngerti ora ngontrol, nanging ora ana entahing rasa sedhih utawa apa wae, suwalike. Pacarku wedi nalika pisanan ndeleng aku nangis sawise orgasme, kanthi tepat amarga apa sing sampeyan jelasake, dheweke mikir yen dheweke wis nglarani aku, nanging dheweke wis ngerti apa sing kedadeyan lan dheweke luwih kepenak, ngerti yen dheweke nggawe aku tutul Darling. Saiki aku luwih ngerti sebabe, matur nuwun banget, lan salam!

  41.   Lizeth ngandika

    Aku wis meh 3 taun karo kancaku, durung omah-omah, nanging wis duwe anak wadon, lan wiwitane pancen paling apik, kabeh apik banget lan ing wektu sing padha kuat banget, nanging jelas nalika aku hamil, saya suwe saya sithik lan saya parah nalika ngalami sesar, lan kita wis suwe banget yen ora nindakake kaya bengi, apik banget, nyenengake, iki pisanan lan iku sepi, nanging wis uuuuuufff nomer loro, sing paling dakrasakake, aku mula rumangsa super sugihe, seneng banget banjur krasa kabeh awak saya gemeter mligine sikil lan sikilku, lan detik aku rumangsa yen tangis wiwit metu, iku aneh banget, nanging sejatine pengalaman sing apik, aku ora ngerti apa sejatine. Aku duwe utang nangis, apa sing ditindakake bojoku yaiku ngrangkul aku lan dakkandhani tresna, aku durung nate ngrasakake iki, iya? lan dheweke mangsuli yen dheweke mesthi ngrasakake, semangat kanggo nangis ora mesthi nanging geter ya, lan dheweke ngrangkul aku lan ngambung bathukku ... prekara-prekara !!! Aku ora ngerti biasane, aku malah mikir yen bakal nangis amarga dumadakan ... aku ngerti lan aku tenang. Matur nuwun 😉

  42.   Daniel ngandika

    Iki kaping telune aku karo pacarku, nalika kita langsung rampung, dheweke mulai nangis nanging ora kaya tangisan lara, aku takon apa sing kedadeyan lan dheweke crita yen dheweke ora bisa ngatasi yen dheweke ana sing angel digambarake, dheweke mung pengin nangis dheweke nemplek karo aku lan aku langsung ngrangkul dheweke, aku bingung amarga mikir yen aku nindakake salah, iki aku rumangsa gela amarga ana prekara.

  43.   maria ngandika

    mbakyumu

  44.   jijijijij ngandika

    Halo, aku minangka bojo sing paling seneng ngerti apa sing keluh karo nangis iki, nanging cetha yen orgasme duweke sapa wae sing nindakake, garwaku yen dheweke nindakake lan mesthi beda saben dina kita berhubungan seks lan iku ora tau padha, pengalamanku ujar manawa Kroso iki lan sampeyan pengin nangis ora liya yaiku kabutuhan utawa cara kanggo nyebutake level paling dhuwur sing wis kita tekan lan sing dakkarepake mung siji-sijine sing dakkarepake yaiku apik kanggo kita lan dheweke ngelingi manawa kerja sama tim luwih becik, nanging luwih becik nindakake apa sing sampeyan duweni

  45.   pilar ngandika

    Halo .. Ami asring kedadeyan karo pasanganku saiki, nanging aku banjur nangis lan ngguyu uga edan, aku uga durung nate kedadeyan karo aku karo pasangan liyane ... .. Aku seneng banget nanging pancen edan

  46.   manuk camar ngandika

    Halo, kedadeyan iki asring dialami, nanging sawise orgasme, nanging aku rumangsa yen dirangkum, luwih akeh kedadeyan nalika rumangsa sedhih utawa ditolak amarga kadang sing golek orgasme yaiku aku lan asring dheweke wis takon apa sing kedadeyan karo aku yen aku ora seneng lan nemplek ing sisih liyane

  47.   ingedaniel ngandika

    Aku bisa nerangake sebabe wong nangis nalika semana, dheweke nangis amarga otak sampeyan mbuwang akeh bahan kimia sing mbebayani aliran getih sampeyan karo obat-obatan alami kayata cerotonin, endorfin lan zat liyane sing nggawe sampeyan rumangsa seneng lan tingkat kasenengan lan jumlah bahan kimia. , awak mlebu menyang katarsis penyembuhan lan tangisan sing ngresiki, iku pengalaman gaib spiritual sing ana gandhengane karo level kesadharan liyane karo makhluk utama sampeyan, ing endi sampeyan nangis katentreman, katresnan, rasa seneng lan perasaan liyane, sing diarani budaya liya kanggo entuk nirvana kanthi seneng banget supaya bisa diatur kanthi apik karo wong sing ana gandhengane sejatine. Sithik banget wong sing nggayuh, nanging ora eksklusif kanggo wanita, kita uga bisa nggayuh kalorone, yen sampeyan ngerti manawa sampeyan pancen transenden minangka manungsa sing biasa, kebak cahya, tentrem, katresnan, lsp. ing wektu iku sampeyan rumangsa ndemek langit utawa Gusti Allah sampeyan medun saka langit lan ngrangkul sampeyan. mergo mulya, sing bisa diprovokasi kanthi kebak pasangan kanggo menehi katresnan lan kesenengan.

  48.   kuazar ngandika

    Kasunyatan manawa dheweke nemokake prostat ora nuwuhake rasa seneng kosmik kaya kita, dheweke mung minangka bayangan asia mawar, prekara sing sensitif banget amarga ndhelikake amarga sampeyan bakal mbayangake yen tresna karo anus ora wajar Iku kaya nyelehake ilat ing kuping utawa ... mripat sampeyan lan sampeyan rumangsa ana sing alus alus lan gatel utawa bisa uga ilat sampeyan ing njerone irung amarga wong sing tresna kudu sugih lan rumangsa alus amarga wis ana. dudu driji sampeyan, nanging ana sing alus muni Njijiki kanggo sawetara wong, nanging njupuk ing dubur, dudu? ah aku mikir kita kudu menehi komentar amarga sampeyan nangis sawise jinis lan amarga sampeyan dadi siji. Aku sangsi yen kasus sampeyan amarga sampeyan ora bisa ngrasakake katenangan, marasake awakmu? apa? lan ing tingkat kesadaran liyane ... ngapura, nanging nalika sampeyan luwih ngerti sapa sampeyan lan sapa sing digawe ... nangis ora nggawe sampeyan wanita

  49.   laura ngandika

    Aku mung bocah wadon umur 15 taun lan aku duwe hubungan seksual karo 9 wong lanang lan aku mesthi ngrasakake rasa seneng banget yen aku ngandhani yen masturbasi aku sukses kaya sing bakal ditindakake karo wong ahli.

  50.   Andryk ngandika

    Wis sawetara kedadeyan sing dakalami, bubar kedadeyan kasebut. Aku duwe salah sawijining orgasme paling apik ing pacarku lan sawetara detik mengko aku nangis banter. Dheweke takon marang aku kanthi prihatin apa sing kedadeyan karo aku lan aku antarane nangis lan ngguyu amarga aku ora ngerti sebabe aku nangis. Aku mung ngerti manawa ana gandhengane karo orgasme sing apik banget lan tresna marang pasangan sampeyan lan rumangsa apik banget karo dheweke.

  51.   Maria ngandika

    Akhir-akhir iki aku rasane sedhih banget lan aku adoh saka pacarku lan adhem bareng dheweke, meh kabeh sing diucapake nggawe aku nangis sanajan dheweke ora pengin, dina iki kita bercinta, aku rumangsa seneng banget amarga aku tresna marang dheweke lan dumadakan nggawe aku pait atiku lan aku wiwit nangis, amarga kita ana ing peteng dheweke ora weruh aku lan aku nglilani dheweke rampung lan banjur menyang kamar mandi kanggo nangis luwih nemen. Aku ora ngerti apa sing kedadeyan lan kuwatir amarga rasa pait iku isih ana

  52.   Denmark ngandika

    Aku lagi wae nangis, aku wiwit nangis sawise orgasme, pasanganku ora ngerti sebabe lan aku ora ngerti kepiye nerangake kenapa aku ora ngerti lan dheweke ngira iki ana gandhengane lan dheweke rumangsa ora enak lan turu ing kamar liyane paling ora saiki aku ngerti apa sing kudu dakkandhakake

  53.   angel ngandika

    Aku nongkrong karo kancaku, pas tekan orgasme, nanging aku kuwatir kesehatan. Dina iki karo mitra saiki, aku kepengin nangis amarga krasa seneng banget, mripatku banyune lan swarane saya remuk, dheweke mung ngandhani apa ana sing salah? Aku ora nate crita marang dheweke!

  54.   Lourdes ngandika

    Halo, sing pertama aku seneng ngerti yen dudu aku sing nangis sawise DE !!
    Yen aku duwe hubungan seksual karo wong sing ora dakrasakake, dheweke ora nindakake apa-apa, aku mung seneng ... Masalahe nalika aku wiwit ngrasakake luwih gedhe kanggo wong kasebut, mula senenge nangis, nangis sing nggawe aku nggrundel, nyoba gawe tenang aku banjur rumangsa sedhih, amarga wedi yen pasanganku saiki ora paham, tangisku yaiku campuran rasa sedhih lan nesu .. aku ngepit tangane lan wiwit nangis, malah ora bisa ngontrol , perasaan sing tahan detik, sensasi wis beda-beda, nanging aku rumangsa nganti mengko aku malah ora ngerti kepiye carane nerangake ... nanging aku kelakon nalika aku rumangsa ana jero banget !!!

  55.   Maria elena osorio ngandika

    Halo !! Dina iki aku duwe hubungan karo mitra lan aku ora nate nangis ning uripku saiki
    Sawise orgasme aku nangis sawetara detik, iku pancen aneh banget lan uga mitra dakjupuk banjur dheweke takon kenapa sejatine isih nangis. Aku ora ngomong apa-apa sing aku lali, aku edan, apa norma ???

  56.   Cristina ngandika

    Apa ana sing ngerti babagan wangsulan iki? ... .. Kira-kira sewulan kepungkur aku duwe wong telu bebarengan karo bojomu lan kanca, nalika bojoku arep ejakulasi dheweke kandha: "Aku bakal teka" lan mesthi, aku marang dheweke nindakake; Aku lunga menyang jedhing lan nalika ndeleng praupane, aku nangis banget, aku durung nate weruh dheweke kaya ngono, dheweke crita yen saiki dheweke ngerti yen dheweke tresna banget marang aku lan dheweke ora gelem nindakke maneh , Hubungane apik, aku ora cemburu utawa apa-apa, nanging aku percaya dheweke amarga aku durung nate weruh, miturut sampeyan bisa uga apa? , mung siji-sijine sing dakpikirake, yen ana kedadeyan iki, dakkandhani

  57.   Maria Teresa Nieto ngandika

    Karo pasanganku ngrasakake rasa keterikatan lan sesambungan luhur sing mung ana ing antarane wong sing padha lan emosi sing padha banget nalika urip lan ngrasakake, kita nangis nalika nggawe katresnan lan entuk orgasme sing kuwat banget, kita dadi siji lan jiwa lan intensitas kita gedhe banget supaya kita tetep setya, ngrangkul suwe nalika ati saya njeblug banget, kita nangis suwe lan angel banget kanggo bali, kayane ninggali kasunyatan kasebut lan ana ing dimensi liyane, pancen kuwat banget apa sing kedadeyan, katresnan kita kuwat banget lan awake dhewe luwih kuat amarga kita minangka pasangan pangilon ... luar biasa bisa tresna kanthi cara iki, kuat kebak rasa seneng lan kangen saben liyane ... Pancen luar biasa, aku ora ngerti yen ana kedadeyan kaya ngono, aku ora nate ngalami kedadeyan karo sapa wae sadurunge lan uga pacarku, kita kaget banget lan dadi akeh pengabdian, iku sejatine gaib lan subliminal, kita ora duwe panjelasan !!!… Lan luwih becik tinimbang… Iku hadiah

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Matur nuwun sampun matur babagan pengalaman Mª Teresa, salam!

  58.   Luis Fernando Parra Martinez ngandika

    Halo, karo pasangan sing saiki aku duwe sesambungan sing kuat babagan masalah sing ora seksual, sanajan ing jinis, kita siji lan sijine. Sawetara dina kepungkur, kita ketemu maneh sawise gelut lan bebarengan dadi kaping telu dheweke entuk orgasme lan wiwit nangis bareng tekan puncak. Wiwitane nggawe aku bingung, nanging saiki aku ngerti manawa dudu perkara sing ora umum lan amarga saka intensitas sensasi lan sesambungan khusus ing antarane.

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Matur nuwun kanggo nyritakake babagan crita sampeyan 🙂

  59.   Pedro ngandika

    Ami uga kelakon karo kancaku. Lan aku ora mangu-mangu apa-apa liyane sing dakkarepake rumangsa mesthi karo aku lan apa sing disenengi nalika aku nangis dheweke krasa lan kita seneng banget ..

  60.   ruben ngandika

    hola
    ami nembe kedadeyan karo aku karo pacarku lan duwe putra 1 lan 2 wulan. Aku pisah karo dheweke luwih saka 2 wulan kepungkur. ing wulan kapisan pisah, kita bakal duwe sesambetan sing mung ana ing kana.
    nanging sawise wulan kapisan, dheweke bisa ngontrol pacar pertamane sing ditinggalake aku siji.
    Nanging dheweke mesthi nelpon aku kanggo mbaleni aku yen aku wis nyuda uripe kanggo putra sing duweni lan dheweke ora ngrasakake apa-apa maneh kanggo sengitku.
    Lan saben-saben aku bisa, dheweke ngusap rai yen karo mitra anyar dheweke seneng banget lan iki kedadeyan sing paling apik sing kedadeyan ing urip.
    Dheweke duwe 3 anak saka hubungan sadurunge karo kita, mula saiki dheweke duwe 4 anak karo anakku.
    lan mitra saiki duwe lan wis metu saka hubungan ala 10 taun.
    nanging masalahe yaiku dheweke ora nggawe dheweke dadi wanita ing amben kaya aku lan dheweke kangen aku.
    Kanggo nyimpulake, dheweke nilar dheweke lan kondur karo garwa lan putrane.
    soko aku mesthi ngerti bakal kelakon.
    Dheweke nelpon aku langsung ing dina sing padha ngerti yen dheweke turu karo ibune anake, aku lunga lan kita nindakake kaya sadurunge ... nanging sawise seminggu aku njaluk anakku lan aku banjur turu maneh lan aku frustasi banget. Yen dheweke kekancan dadi intim nganti kita nindakake lan nalika dheweke duwe orgasme banjur aku ... pungkasane nangis, dheweke crita yen hubungan karo dheweke nyebabake dheweke ala banget lan aku ora kuwatir amarga masalahe yaiku.. Saiki aku ora ngerti apa sing kudu daklakoni saiki dheweke lan aku ora pengin bareng-bareng amarga lara banget kita pengin ngresiki. Nanging iki putra kita sing melu. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Aku isih tresna marang dheweke. Dheweke ngandhani yen dheweke mung tresna marang aku. Tulungana aku.

  61.   jonatan4 ngandika

    Aku wong lanang lan bocah wadon sing dakkontak wingi kaping pisanan sawise pacaran nuduhake bagean wanita sing apik lan istimewa. Dheweke wiwit nangis lan aku mung ngadeg ing sisih sing sepi lan sawise 5 menit dheweke ngrangkul aku lan nangis luwih banter. Iku apik banget lan sawise sawetara jam liwat pesen, dheweke crita marang aku: Ora ana sing nggawe aku rumangsa ...

  62.   Montela Gabriela ngandika

    Aku ngrasakake sedhih banget nalika nangis kanthi bungah, pancen apik banget tumrape bojoku sing durung nate dialami nalika dheweke wis bareng karo kita amarga aku nggandheng dheweke karo dheweke nangis amarga aku rumangsa wis ngapusi dheweke ... sampeyan yakin aku kecewa lan sedhih ... ??

  63.   panchaperez ngandika

    jago apik kebak vena lan kita omong kosong
    utawa kanthi bokong sampeyan bakal weruh yen nangis utawa njerit

  64.   Joaquin Alejandro Gutierrez Pérez ngandika

    Dokumenter sing apik banget ora ana sangsi manawa kanthi maca bisa sinau bab anyar saben dina

  65.   Maca ngandika

    Halo, aku nangis sawise orgasme lan mitraku tetep nahan sawetara menit, iku sambungan sing ajaib, banjur dakkandhani manawa iki minangka perkara paling apik sing wis kedadeyan ing uripku.