Trik reresik krasan lan ekologis kanggo omah

Trik reresik krasan

Trik ngresiki krasan iki bakal mbantu sampeyan njaga omah supaya resik lan diinfeksi kanthi gampang. Ana prekara sing penting saben dina saben dina, amarga ora ana sing pengin ngenteni pirang-pirang jam kanthi reresik saben dina. Nanging, tugas rumah tangga, sanajan angel, nanging prakteke penting banget. Ora mung kanggo kebersihan, amarga, njaga omah sing resik bisa menehi katenangan lan katenangan.

Iku ora ateges kudu ngentekake pirang-pirang jam, kanthi organisasi sithik lan pitulung trik ngresiki kasebut, sampeyan bisa duwe omah kanthi kondhisi kanthi gaweyan minimal. Kajaba iku, nggunakake produk alami sing ngganti komponen kimia kasebut supaya mbebayani lan mbebayani lingkungan. Siji alesan maneh kanggo coba sawetara trik reresik iki.

Trik reresik ing pawon

Ngresiki meja pawon

Papan sing digawe panganan sing disiapake saben dinane kudu dadi candhi karesikan lan kebersihan. Supaya ora akumulasi bakteri, iku penting njaga kabeh peralatan dapur lan peralatan supaya resik sing digunakake kanggo masak. Coba trik ngresiki krasan iki ing pawon, dheweke bakal kaget.

  • Papan pemotong kayu: Sprinkle uyah kasar ing ndhuwur meja lan nganggo setengah lemon gosok kabeh kayu. Sawise, ngresiki papan kayu nganggo banyu anget lan deterjen sing biasa. Kanthi cara sing gampang iki, noda kayu lan bau bakal diilangi.
  • Grater: Kanggo ngilangi lebu panganan saka parut, cukup parut roti basi sawise dienggo. Rampung diresiki ing sangisore banyu sing anget lan ngidini udhara garing kanthi lengkap.
  • Barbekyu: Ing mangsa panas barbecue, trik iki bakal migunani. Yen wis rampung masak lan rak isih panas, gosok setengah bawang ing permukaan. Sampeyan bakal ngilangi lemak kanthi cara sing gampang lan supaya barbecue diinfeksi kanthi bener.

Jedhing sing sampurna nganggo trik reresik kasebut

Copot reregetan jeruk nipis

Ora prelu nggunakake produk cair utawa mbebayani Kanthi kebak bahan kimia, sampeyan bisa duwe jedhing sing sampurna nganggo trik krasan kasebut.

  • Copot jeruk nipis: Ing kamar mandhi, ing taps lan permukaan sing kontak terus karo banyu, noda jeruk sing angel dicopot. Coba trik iki, campuran ing mangkuk setengah tuwung soda manggang lan cuka putih sing padha reresik Aplikasi nganggo spons ing area sing bakal diobati lan lakoni udakara 30 menit. Bilas karo banyu nganti rampung.
  • Sirah sirah: Lumahing asring di resiki, nanging jamur lan bakteri nglumpuk ing njero. Sampeyan kudu secangkir cangkir cuci reresik lan telung bagean banyu. Campur rata lan lebokake endhas pancuran, supaya tumindak paling ora setengah jam. Kanggo ngrampungake, sampeyan mung kudu garing sadurunge ngusap sisih njaba maneh.
  • Pipa sing pethuk: Residu nambah ing pipa, nggawe mikroorganisme bakteri lan ngetokake bau sing ora enak. Tuang 6 sendok makan baking soda ing wastafel. Uga tambahkan cangkir cuka putih lan banjur tumindak nganti 20 utawa 30 menit. Pungkasan, nambahake banyu 3 liter sing panas banget sithik-sithik kanggo ngilangi puing-puing sing klempakan ing pipa.

Noda angel ing permukaan gedhe?

Mbusak reregetan saka permukaan sing amba ora gampang, amarga ora bisa nyelehake kasur ing mesin cuci. Nanging sampeyan bisa kanthi gampang ngresiki kasur wangkot utawa sofa sing wangkal.

  • Reregetan getih: Ndhaptar jumlah sithik hidrogen peroksida ing noda getihNinggalake tumindak sawetara menit lan copot nganggo kain katun sing wis lembab.
  • Urine lan kringet: Kanggo noda kringet lan reregetan cipratan, cukup semprotake cuka putih ing noda nganggo botol semprotan. Ayo produk tumindak 10 menitbanjur taburi soda manggang lan wenehake campuran supaya garing kabeh. Kanggo ngrampungake, sampeyan mung kudu nyisihake sisa-sisa nganggo pembersih vakum.

Kaya sing sampeyan ngerteni, kanthi produk sing gampang, gampang ditemokake lan larang banget, sampeyan bisa njaga omah kanthi resik lan diinfeksi kanthi cepet. Lan sampeyan, Apa sampeyan ngerti trik reresik omah sing ora ana gunane?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.