Kantor katon

Senen, dina kantor

Senen, dina kantor. Kita ora bisa nggawe dina sampeyan luwih apik, nanging bisa menehi inspirasi kanggo sampeyan saben dina saben dina ing papan kerja.

Rok kulit

9 rok wulu kanggo mangsa

Kulit minangka salah sawijining bahan sing paling misuwur ing koleksi mode saiki. Bahan trendi ...

Gaya kanthi rok lipit

Ide gaya kanthi rok lipit

Dudu pisanan sing ngomong babagan rok lipit minangka tren. Minggu kepungkur kita wis nindakake ing ...

Kanthi kaos oblong

Karo kaos ing endi wae

Yen dasawarsa kepungkur, dheweke ngandhani yen dina iki kita bakal nggabungake kaos kaya sing ...

Gaya Khaki

Werna khaki ya ing lemari

Setengah ing antarane ijo lan coklat, khaki minangka warna sing angel ditetepake nanging gampang dianggo ing taun kasebut. Kita nuduhake dheweke kanthi 7 tampilan.

Jaket modis

Jaket modis ing Musim Gugur 2019 iki

Apa sampeyan pengin ngerti apa sing bakal dadi jaket modis ing musim salju iki? Bakal ana telu lan ing Bezzia saiki bakal dikandhani saiki kanggo nemokake.

Katon nganggo nada oranye

Nada jeruk isih dadi tren

Nada anget duwe peran utama ing taun iki, utamane oranye. Kita nuduhake sampeyan carane nggabungake menyang klambi.

Gabungke warna pastel

Cara nggabungake warna pastel

Werna pastel menehi gaya feminin, romantis lan gaya sing apik banget. Nanging kanggo nindakake iki, kita kudu ngetutake sawetara langkah-langkah sederhana.

Katon karo blazer

Blazer lan blazer ngenteni wayahe

Blazer lan jaket duwe kamulyan sing luwih gedhe nalika cuaca apik. Apa sampeyan ngerti cara cocog karo sandhangan iki ing versi polos lan pola?

Amarillo

Kuning nduwur pameran fashion

Werna kuning ora katon ing windows toko. Werna sing bakal misuwur ing musim ngarep, nanging apa sampeyan ngerti carane bisa njupuk kauntungan?

Kepiye supaya katon luwih langsing

Tips fashion supaya luwih ramping

Saiki katon luwih ramping kanthi sawetara tips lan trik mode sing gampang. Antarane warna lan sandhangan pilihan sing apik yaiku trik.

Pra-koleksi Sfera Grand Hotel ss19

Hotel Sfera Grand: Pra-Koleksi ss19

Sfera bubar nyunting Grand Hotel, buku telusuran kanggo menehi Pre-Collection ss19. Apa sampeyan pengin ngerti kabeh warta babagan koleksi iki?

Kantor katon

Gagasan tampilan kantor klasik

Senen, bali menyang rutinitas. Ing Bezzia, kita bakal miwiti minggu nuduhake tampilan kantor klasik, dadi sampeyan ora kekurangan ide.

Duwe sikil sing luwih dawa

Kepiye sikil luwih dawa

Duwe sikil sing luwih dawa wis dadi kasunyatan. Kanthi ngetrapake tips lan trik mode tartamtu, kita bisa entuk siluet sing luwih langsing.

Pucuk glitter

9 Ndhuwur Sparkly kanggo Taun Anyar

Mung kari sawetara dina kanggo maelstrom Natal kanggo nyedhot kita. Apa sampeyan wis nggoleki New Year Eve? Puncak barang cemlorot iki bisa mbantu sampeyan ngrampungake.

Musim salju katon nganggo kulit

Sandhangan kulit, klasik musiman

Kulit minangka bahan sing kasedhiya ing koleksi firma mode musim gugur-musim salju. Apa sampeyan ngerti carane njupuk kauntungan saka iku?

Mangga: Musim pesta ing kene

Mangsa preinan tekan Mango

Musim preinan wis teka ing Mango kanthi koleksi "Musim pesta wis teka!" sing glitter, sequins lan velvet minangka protagonis.

Koleksi olahraga anyar saka Oysho

Koleksi olahraga anyar saka Oysho

Oysho nemokake kita liwat crita paling anyar sing nganggo sandhangan olahraga anyar kanggo olahraga ski lan olahraga ruangan liyane utawa menyang gym.

Trendi Magnolia: Kampanye FW 18/19

Trendi Magnolia: Kampanye FW 18/19

Kampanye musim gugur-musim salju 18/19 sing anyar saka perusahaan Spanyol Magnolia Trendy nampilake gaun nganggo gaya bohemian lan cetakan kembang.

Kantor katon

Senen, bali menyang kantor

Sawise dina Minggu, dina Senin mesthi ora bisa dielak. Lan Senen bali kerja. Apa sampeyan butuh ide kanggo nggawe tampilan kantor anyar?

Print macan tutul

Print kewan dadi tren maneh

Print kewan bakal duwe peran gedhe ing musim iki. Umume cetakan macan tutul, sing paling klasik lan sing disenengi para bocah-bocah wadon.

Oysho kotang lan legging

Bali menyang gym karo Oysho

Mbalik menyang gym luwih becik ditanggung karo Oysho. Sandhangan anyar sing apik lan apik gayane ora bisa dilalekake.

Mango Tren Gugur

Mangga golek musim gugur 2018

Sampeyan ora bisa ngerteni tampilan Mango nalika musim gugur 2018. Klambi dhasar, kebak gaya, mode lan keanggunan nalika musim gugur sing sampurna.

Massimo Dutti Edisi Winates FW 2018

Massimo Dutti nemokake Edisi Terbatas

Massimo Dutti ngandhani liwat penerbitan sing tliti babagan koleksi musim gugur-musim salju Edisi Terbatas 2018. Koleksi sing bakal lali babagan musim panas.

Klambi dicenthang

9 klambi kothak kanggo musim gugur

Lukisan kasebut bakal duwe peran utama ing musim gugur sabanjure. Nanging sampeyan ora kudu ngenteni; Saiki sampeyan bisa miwiti trendi kanthi 9 gaun kotak-kotak kasebut.

Rok Zara

Rok kanggo pinggul sing amba

Yen sampeyan pengin ngerti jinis rok ing pinggul sing bakal disenengi, aja lali kabeh sing ana ing ngisor iki. Nganggo klambi sing paling apik!

Katon kosong

Putih, wiwit sirah nganti jempol

Putih minangka warna lintang nalika musim panas. Lan klamben nganggo warna iki wiwit saka sirah nganti jempol iku gampang banget. Kita nuduhake sawetara tampilan.

Perusahaan Fantastic SS18

Didol Perusahaan Fantastic SS18!

Kita nuduhake omah penerbitan SS18 saka Compañía Fantástica. perusahaan sing totoan ing cetakan lan warna kanggo nggawe klambi sing optimis.

Blus kembang

Blus kembang: seger lan feminin

Blus kembang feminin, keren lan apik banget amarga warnane. Kanthi nada abang utawa oranye, sampeyan bakal nganggo kaya musim panas iki:

Set rajutan

9 set rajutan kanggo musim semi

Ing Bezzia, kita wis nggawe pilihan 9 set rajutan; Set rong potong ringan lan nyaman kanggo nggawe tampilan anyar ing musim iki.

Katon jambon

Bukak pink ing musim semi iki

Kita nuduhake macem-macem cara kanggo nggabungake jambon menyang klambi musim semi iki. salah siji dikombinasikake karo putih utawa nganggo klambi jambon liyane.

Katon ing warna kuning ss18

Kuning, warna tren SS18

Kuning minangka salah sawijining warna tren musim musim semi-musim panas 2018. Werna sing cerah lan nyenengake sing bisa digunakake kanthi macem-macem cara.

Klambi ireng Adolfo Domínguez

Koleksi ageman Adolfo Domínguez 2018

Saiki diwenehi pilihan gaun Adolfo Domínguez. Sepisan maneh, perusahaan kasebut pengin ngisi warna lan mesthi nganggo cetakan sing apik. Cara kanggo nyandhang klambi trendi nanging mesthi nganggo sentuhan utama merek.

Koleksi Bath ing Springfield

Koleksi jedhing warna-warni ing Springfield

Kita mriksa koleksi jedhing anyar ing Springfield. Klambi renang uga bikini siyap nyapu musim liyane. Print, warna, lan akeh mode yaiku sing bakal kita gunakake nalika musim panas. Apa sampeyan wis milih sandhangan lintang?

Katon kutha nganggo kaos

Katon kutha nganggo kaos

Cuaca sing apik ngidini kita ngrasakake luang ing dalan. Lan kanggo iki, tampilan kutha nganggo kaos paling nyaman.

Buku Panduan Mango: Crita musim panas

Buku Panduan Mango: Crita musim panas

Buku paninjauan Mango sing anyar, crita musim panas, ngusulake sandhangan, tas pring, sandal lan sandal, kanggo sandhangan musim panas supaya luwih kepenak.

Wawancara kerja

Sandhangan sing sampeyan ora bisa nganggo nalika wawancara kerja

Amarga nalika arep wawancara kerja, ora kabeh bisa sukses. Ana akeh klambi sing kudu kita sisihake utawa kanggo acara liyane. Mengkono uga aksesoris ing sepatu. Temokake pilihan sing paling apik kanggo gaya sing nyaman lan imbang supaya bisa menehi kesan sing apik.

Rok kanggo macem-macem jinis awak

Rok apa sing kudu dakanggo miturut awakku

Amarga mesthi ana sandhangan sing sampurna kanggo awak. Ing kasus iki, rok sing bisa digunakake, apa wae siluet sing ana. Apa dawa utawa cendhak, midi utawa tabung amarga kabeh bakal ngasilake sing paling apik kanggo tokoh kita. Temokake sing cocog karo sampeyan!

Kaos biru ukuran plus

Ukuran plus paling apik katon kanggo musim semi

Koleksi anyar nyedhiyakake tampilan sing paling apik kanthi ukuran gedhe. Iki kedadeyan Kiabi, sing wis duwe pilihan sandhangan sing luwih sampurna, saiki lan kebak gaya, ora ketompo ukuran apa sampeyan. Temokake sing dipilih kanggo sampeyan!

Nyembunyikan tungkak sudhut

Cara ndhelikake tungkak sudhut

Yen sampeyan pengin ndhelikake tungkak sudhut sampeyan bisa kanthi cara sing gampang banget. Klambi lan alas kaki uga bisa mbantu nggayuh iki. Ngoptimalake!

Koleksi klambi musim panas 2018

Bath 2018, fashion mangga lan aksesoris

Koleksi jedhing 2018 kasedhiya. Mangga seneng banget nganggo sandhangan njaba, kayata tunik lan klambi, kanggo nutupi baju renang uga bikini. Opsi sampurna sing bisa ditemokake minangka sing pertama pamer, nalika suwe.

Musim semi 2018 katon

Mangga katon kanthi sukses ing musim semi iki

Amarga Mango katon mesthi ngidini kita nikmati kabar paling anyar babagan fashion lan gaya unik. Werna dhasar sing dikombinasikake karo nada tren. Apa maneh sing bisa dijaluk kanggo musim anyar iki?

Wanita Zara: Redaksi Red Lake SS18

Salt Lake, omah penerbitan SS18 anyar Zara

Salt Lake, iku jeneng editor editor musim semi-musim panas Zara sing anyar 2018. Omah penerbitan kanthi sandhangan kanggo kabeh acara lan aksesoris sing digawe saka raffia.

Kantor katon

Nalika arep menyang kantor

Celana cekak lan rok lan sandhangan lan aksesoris kenceng dadi alat sing apik kanggo nggawe tampilan ing kantor.

Katon ing ijo

Tren: mikir ijo

Green pengin golek papan ing lemari kita musim semi iki. Sandhangan kaya jas udan ing warna iki kudu dimupangatake.

Kesalahan mode

Kesalahan fashion sing ora bisa ditindakake

Kadhangkala kesalahan fashion bisa ngrusak tampilan sing paling apik. Nanging wiwit dina iki kabeh bakal owah, amarga kita pitutur marang kowe apa sing kudu sampeyan hindari supaya bisa ndeleng awakmu luwih apik tinimbang saben dinane. Sampeyan bakal bisa ndeleng carane cepet entuk.

Katon karo titik-titik polka

Titik Polka, gaya musim semi sabanjure

Garment kanthi print polka dot bakal dadi tren musim semi sabanjure 2018. Klambi lan blus sing ringan lan feminin kanthi cetakan iki bakal njupuk lemari kita.

Katon nganggo jumper kabel

Jumper kabel, klasik bungkus

Sweter kabel iku klasik sing ora uwal saka gayane. Iki minangka sandhangan anget lan enveling sing bisa kita gabung karo celana, rok lan gaun.

Sepatu putih lan boots tungkak

Pasang sepatu lan sepatu putih

Musim salju iki, boots ankle lan sepatu putih dadi protagonis kanthi penampilan. Dheweke tren lan mula kepiye cara nindakake.

Gulu Swan

Jumper Turtleneck supaya anget

Sweter turtleneck utawa sweter turtleneck nglindhungi kita saka adhem ing mangsa adhem lan menehi akeh dolanan nalika nggawe klambi sing beda-beda.