DIY: jins lawas sampeyan ganti dadi tas

Tas daur ulang daur ulang

Kita tresna marang DIY amarga matur nuwun, kita bisa duwe rincian tanpa wates lan mesthi modis, kanthi langkah-langkah sing gampang. Iki yaiku babagan daur ulang kabeh sing ora digunakake maneh lan njupuk papan ing lemari. Kanthi cara iki, tampilan lan ruang bisa matur nuwun.

Dina iki kita bakal ndeleng cara ngowahi sawetara jins lawas ing tas santai banget lan sampurna kanggo ngancani kita nalika musim semi sing nunggu kita. Mesthi sampeyan wis ngerti sawetara cara kanggo ngowahi celana lan ana akeh ide sing bisa nggabungake jaringan kanggo entuk, mula, dina iki kita bakal ndeleng sing gampang banget.

Mesthine sampeyan minangka salah sawijining wong, sanajan kasunyatane yen sampeyan duwe tas akeh, tasange mung sithik kanggo sampeyan. Yen ngono, dina iki sampeyan bakal duwe maneh sajrone sawetara menit lan kanggo iki sampeyan butuh celana sing ora digunakake maneh, sepasang gunting lan benang cilik lan jarum. Saiki sing ngetutake pancen gampang banget amarga kita kudu ngethok kain dawa nganggo gunting. Dheweke bakal dadi wong sing menehi jembaré tas sing kita karepake, kabeh kudu duwe ukuran sing padha.

Yen ora pas, mesthi bakal ana wektu kanggo gunting maneh. Yen wis entuk kabeh, kita kudu dibagi dadi loro. Sampeyan bakal nyelehake bagean kasebut ing meja, bebarengan lan digawe duwur lan liyane sing kudu dilintasi. Kepiye cara? Dadi, kanthi horisontal kita kudu ngliwati saben strip ing ndhuwur lan ing ngisor garis sing ana ing meja.

Kain denim

Mula, kita bakal bisa nggawe panel kanthi bentuk kothak cilik lan bakal dadi sebab DIY kita kanthi bentuk tas denim. Sampeyan kudu nggawe loro panel, amarga sing siji bakal dadi sisih ngarep tas, lan liyane ing sisih mburi. Sampeyan kudu njahit sisih lan sisih ngisor nganti sisih ndhuwur mbukak.

Nalika dijahit, kita bakal diuripake, supaya kanthi cara iki bagean uni ora katon lan tetep ana ing njero omah nglengkapi. Saiki sampeyan mung kudu nambah sawetara gagang maneh, bakal dadi rong jalur liyane sing bakal dijahit ing sisih ndhuwur tas. Coba, sampeyan bakal bisa ndeleng sepira gampang!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)