Apa drainase limfatik lan kanggo apa?

Saluran limfatik

Saluran limfatik minangka perawatan kabin sing nyoba stimulasi sirkulasi limfa liwat saluran sirkulasi awak manungsa. Wis rampung kanthi pijet kanthi ciri khas sing spesifik lan mulane penting yen wong sing duwe spesialisasine nindakake. Amarga, sanajan saluran limfatik umume digandhengake karo perawatan kecantikan, mupangat saka terapi iki akeh.

Kaping pisanan ing level estetika, amarga kanthi pembuangan limfatik bisa nyuda sentimeter ing wilayah kayata paha, bokong utawa weteng. Iki uga efektif banget kanggo ngobati selulit lan nambah tampilan kulit kulit oranye. Nanging uga, iki minangka terapi sing efektif banget kanggo nglawan masalah kesehatan liyane kaya ngelu, lan liya-liyane.

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan saluran limfatik lan nemokake kabeh mupangat kanggo perawatan estetis iki, kita bakal ngandhani kabeh ing ngisor iki.

Apa got limfatik?

Perawatan kanggo selulit

Sistem limfatik penting banget ing struktur awak manungsa. Iki minangka seri tabung sing ditemokake ing awak lan mlaku sejajar karo sistem sirkulasi. Limfa disebar liwat saluran sistem limfatik, yaiku cairan sing jelas lan meh transparan nggawa macem-macem molekul ing awak menyang sel awak.

Nalika sirkulasi getah bening liwat sistem limfatik gagal, bisa tuwuh ing area tartamtu. Iki ngasilake edema lan lesi khas kayata selulit, yaiku akumulasi lemak ing kapsul kulit amarga sirkulasi sel limfa sing kurang. Saluran limfatik minangka terapi sing efektif banget tumrap masalah iki, amarga diobati liwat pijet kanthi irama lan intensitas tartamtu sing ningkatake sirkulasi liwat sistem limfa.

Pijet kasebut kudu ditindakake kanthi spesialis, amarga kudu duwe kekuatan, tekanan lan intensitas sing pas. Pangobatan sing ala bisa uga ora efektif lan biaya ekonomi sing ora sah. Kajaba iku, pijet terus-terusan sing kurang ditindakake, bisa nyebabake memar lan masalah liyane sing beda-beda keruwetan. Mula, penting banget kanggo njaluk saran sing apik sadurunge miwiti perawatan estetis kayata pembuangan limfatik.

Apa disaranake kanggo kabeh wong?

Saluran limfatik, apa ta

Sanajan drainase limfa biasane fokus ing bidang kaendahan lan estetika, nanging akeh mupangat saka terapi iki tambah akeh dokter sing pindhah menyang bidang kesehatan. Utamane kanggo wong sing nandhang kanker, nyatane, ora umum kanggo nemokake terapi pembuangan limfatik ing lantai onkologi ing pirang-pirang rumah sakit. Iki uga efektif kanggo perawatan patologi lan masalah kesehatan kayata:

  • Migren, ngelu lan ngelu umume.
  • Wong karo penyakit otot kayata fibromyalgia lan sendi kayata arthritis utawa osteoarthritis.
  • Saluran limfatik uga eefektif nglawan perawatan kukul lan masalah kulit.
  • Ngalangi vena varikos, sing diasilake dening sirkulasi getih sing kurang liwat pembuluh getih.
  • para nyuda bengkak sikil ing pasien karo penylametan cairan.
  • Nambani busung amarga sirkulasi kurang ing pasien sing kudu ngentekake akeh wektu istirahat, kayata wong sing operasi. Uga ing kasus wanita hamil kanthi penylametan cairan sing dhuwur disebabake pangowahan hormonal lan sirkulasi sing kurang.

Cekakipun, saluran limfatik minangka perawatan estetis sing efektif kanggo pirang-pirang kahanan liyane. Yen pijet ditindakake kanthi gerakan sing cocog lan kanthi cara sing bener, asile kaget banget. Nanging kanggo nggayuh iki, penting kanggo duwe layanan wong sing ngerti banget cara kerja sistem limfa. Yen ora, risikone bisa uga luwih gedhe tinimbang mupangate. Tansah njaluk saran saka profesional sing apik lan njaluk saran sadurunge miwiti perawatan sing padha.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.