9 gaun kembang kanggo plancongan negara

klambi kembang kanggo plancongan negara

Minggu kepungkur, sampeyan menehi sampeyan Bezzia ing kampanye anyar dening eseOese. Kampanye karo akeh proposal kanggo idyll negara Antarane yaiku klambi tutup kembang putih. Klambi sing dadi inspirasi kanggo nggawe desain cilik iki.

Klambi kanggo plancongan negara, mula kita nggawe pilihan kanggo natalake. Pilihan ing kabeh desain duwe cetakan kembang. Nanging ora mung pola kembang; nanging siji karo kembang cilik lan alus. Karakteristik umum sing, ora mung siji.

Midis utawa dawa, uga kabeh ageman kembang pilihan. Iki ora amarga ora ana gaun sing cendhak kanthi ciri sing padha, nanging iki luwih cocog kanggo taun iki. Apa sampeyan wani nganggo jins amarga katalog sawetara katalog?

Klambi midi kembang

Werna

Nggoleki katalog mode sing beda-beda, kita wis ngerti yen sanajan bisa nemokake gaun kembang kanthi kabeh warna, sawetara duwe peran luwih gedhe tinimbang liyane. Blues, ungu lan kuning kayane katon luwih unggul tinimbang warna liyane.

Klambi print kembang

Gagasan kanggo nggabungake

Kanggo ngrampungake klambi nganggo klambi kembang jinis iki sampeyan mung butuh sandal sing rata. Kajaba iku, kanggo nambah halo negara kasebut, sampeyan bisa nggabungake tas lan aksesoris liyane sing digawe saka serat alami kayata jute utawa raffia. Kepiye yen adhem? Pasang jins utawa celana pendek lan tambah kardigan utawa jaket cekak kanggo rasukan.

Golek ngendi?

Kita wis mindai katalog pirang-pirang perusahaan kanggo nemokake gaun kanthi potongan midi lan cetakan foral. Sampeyan ora bakal nemoni masalah kanggo nemokake kalorone ing koleksi teken murah kayadene sing liyane eksklusif. Pilihan kita minangka titik wiwitan sing apik kanggo nemokake sampeyan.

  1. Klambi alus kanthi print kembang dening Mango, rega € 29,99
  2. Klambi cetak Rosalina dening eseOese, rega € 79,90
  3. Klambi nyetak kembang saka Zara, rega € 29,95
  4. Molly Jo ageman midi saka Wong Bebas, rega € 106,24
  5. Klambi midi tanpa lengan dening Katun Kidul, rega € 49,99
  6. Klambi tali valen Brownie, rega € 59,90
  7. Klambi ngandhani Tie Strap Madewell, rega € 103,95
  8. Klambi ganti cetak kembang La Redoute, rega € 49,99
  9. Klambi midi V-neck Tintoretto, rega € 69,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.