6 novel kriminal sing pancen cocog karo sampeyan

Novel ireng

Apa sampeyan seneng maca novel kriminal? Yen genre iki minangka sing paling nyenengake sampeyan, cathet judhul sing saiki dituduhake. Nenem novel kriminal kasebut lagi wae tekan toko buku utawa bakal enggal, takon babagan! Dumunung ing rangkep sing beda banget, dheweke janji bakal ketegangan, intrik, ...

Urip Rahasia saka Úrsula Bas

  • Panganggit: Arantza Portabales
  • Editorial: Lumen

Úrsula Bas, panulis sing sukses, urip ing Santiago de Compostela sing katon hambar. Ing sawijining dina Jumuah Februari dheweke lunga saka omah kanggo menehi ceramah ing perpustakaan lan ora bali. Bojone, Lois Castro, negesake ngilange sawise patlikur jam. Úrsula, sing tetep dikunci ing ruang paling ngisorDheweke ngerti penculik dheweke kanthi apik - para penggemar sing jaringane dheweke ngidini dheweke dibungkus tanpa nolak resistensi - lan dheweke ngerti manawa bakal cepet-cepet mateni dheweke.

Inspektur Santi Abad, gabung maneh karo pasukan polisi sawise setaun setengah cuti psikiatri, lan rekane Ana Barroso, sing nembe diangkat dadi wakil inspektur, miwiti telusuran kanthi pitulung saka komisioner anyar, Álex Veiga. Kabeh langkah nggawa sampeyan menyang kasus liyane sing durung dirampungake: sing Catalina Fiz, ilang ing Pontevedra telung taun sadurunge, lan tumrap wong sing mateni rajapati sing katon nggunakake hukum kasebut.

Novel ireng sing bakal kecanthol sampeyan

Ing tengah wengi

  • Pengarang: Mikel Santiago
  • Editorial: Edhisi B

Apa ing sawijining wengi bisa menehi tandha nasibe kabeh wong sing urip? Luwih saka rong puluh taun kepungkur, bintang rock Diego Letamendia sing mudhun pungkasan main ing kutha kelahiran Illumbe. Yaiku wengi pungkasane band lan klompok kanca, lan uga ngilang Lorea, pacare. Polisi ora tau bisa njlentrehake apa sing kedadeyan karo bocah wadon kasebut, sing katon mlayu metu saka aula konser, kaya ngungsi saka barang utawa wong liya. Sawise iku, Diego miwiti karir solo sing sukses lan ora bali menyang kutha.

Nalika salah sawijining anggota geng mati kanthi geni sing aneh, Diego mutusake bali menyang Illumbe. Wis pirang-pirang taun kepungkur lan reuni karo kanca-kanca lawas angel: ora ana siji-sijine sing isih dadi wong sing padha karo dheweke. Nalika, rasa curiga tuwuh manawa geni kasebut ora sengaja. Apa bisa uga kabeh ana hubungane lan, suwe banget, Diego bisa nemokake petunjuk anyar babagan kedadeyan karo Lorea?

Kulawarga normal

  • Pengarang: Mattias Edvardsson
  • Editorial: Salamander

Adam lan Ulrika, pasangan sing wis omah-omah normal, urip karo putri Stella, wolulas taun, ing wilayah sing kepenak ing pinggiran Lund. Ing penampilan, uripe sampurna ... nganti sawijining dina ilusi iki dipotong ing oyot nalika Stella dicekel amarga mateni wong kanthi kejam meh limalas taun luwih tuwa tinimbang dheweke. Bapakne, pastor gereja Swedia sing dihormati, lan ibune, pengacara pertahanan kriminal sing kondhang, kudu mikir maneh paradigma etika nalika mbela dheweke lan nyoba ngerti sebabe dheweke dadi tersangka utama ing kriminal kasebut. Apa sing bakal ditindakake kanggo nglindhungi putrine? Apa sampeyan ngerti tenan kaya apa? Lan sing luwih kuwatir: apa dheweke kenal kenal?

Novel ireng

Kalmann

  • Pengarang: Joachim B. Schmidt
  • Editorial: Edhisi Gatopardo

Kalmann Óðinnsson minangka pendhudhuk asli Raufarhöfn, sawijining desa nelayan cilik sing ana ing wates Islandia sing ora apik. Dheweke wis telung puluh patang taun, autis, lan sanajan tangga teparo nganggep dheweke minangka wong bodho ing kutha kasebut, dheweke dadi sheriff masarakat sing negesake dhewe. Kabeh mau dikendhaleni. Kalmann ngentekake dina-dina kanggo muter ing dataran sing amba ing sekitar kutha sepi ara-ara samun, mburu rubah kutub nganggo senapan Mauser sing ora bisa dipisahake, lan nelayan hiu Greenland ing Samodra Arktik sing adhem. Nanging, kadang-kadang, kabel protagonis kita nyebrang lan dheweke dadi bebaya tumrap awake dhewe lan, bisa uga, kanggo wong liya ...

Ing sawijining dina, Kalmann nemokake blumbang getih ing salju, padha karo ngilange Robert McKenzie sing curiga, wong sing paling sugih ing Raufarhöfn. Kalmann bakal dikalahake dening kahanan, nanging amarga kawicaksanan sing naif, kesucian ati lan keberaniane, dheweke bakal nuduhake manawa, kaya sing dicritakake simbah, IQ dudu kabeh perkara ing urip iki. Kabeh wis dikendhaleni…

Wolung rajapati sing sampurna

  • Pengarang: Peter swanson
  • Editorial: Siruela

Limalas taun kepungkur, novel misteri aficionado Malcolm Kershaw diterbitake ing blog toko buku nalika dheweke kerja ing sawijining dhaptar - sing meh ora dikunjungi utawa dikomentari - sing miturut pendapat kasebut angkara sastra paling sukses ing sajarah. Dheweke judhul Wolung Pembunuhan Sempurna lan kalebu klasik kanthi sawetara jeneng gedhe jinis ireng: Agatha Christie, James M. Kain, Patricia Highsmith ...

Makane Kershaw, saiki dadi duda lan dadi mitra toko buku independen cilik ing Boston, dadi sing pertama dicekel nalika agen FBI nuthuk lawange ing dina Februari sing kenthel, golek informasi babagan serangkaian pembunuhan sing durung rampung sing ngganggu padha karo siji liyane. sing dipilih ing dhaptar lawas ...

Kanggo dhewe-dhewe

  • Pengarang: Leonardo Sciascia
  • Editorial: TusQuets

Awan Agustus sing mboseni apoteker kutha cilik Sisilia nampa anonim ing kono dheweke ngancam arep mati, nanging dheweke ora menehi wigati. Nanging, sawetara dina mengko, apoteker kasebut dibunuh ing pagunungan bebarengan karo warga lokal liyane, Roscio. Nalika desas-desus sing diluncurake nyebabake kerusakan sing ora bisa diatasi, lan polisi lan carabinieri ngalahake wong wuta, mung Laurana, guru sekolah menengah sing ora apik nanging duwe budaya, sing nuruti kepemimpinan sing bisa nyebabake wong sing dipateni. Dheweke wis nemokake manawa anonim kasebut digawe nganggo tembung sing ora ana ing koran Katolik konservatif, L'Osservatore Romano, wiwit logo, Unicuique suum - "Kanggo masing-masing dhewe" - katon ing mburi kliping. Lan dheweke ngluncurake awake dhewe kanggo nyinaoni urip tanggane.

Novel kriminal sing endi sing paling narik kawigaten sampeyan? Apa sampeyan wis maca penulis novel kejahatan kasebut sadurunge? Nuduhake sawetara novel babagan kejahatan sing disenengi akhir-akhir iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.