5 topeng krasan kanggo pamer kulit nalika musim semi

Topeng rai alami

Yen ngomong babagan topeng alami lan krasan kanggo ngurus rambut, saiki giliran topeng kanggo nambah kulit pasuryan utawa awak ing musim semi iki. Iki topeng bisa ditrapake ing endi wae sing dikarepake dheweke apik banget kanggo ngurus kulit. Ayo goleki carane nggawe sawetara sing paling apik supaya kulit sing sampurna sing bisa kita pakai nganggo sandhangan musim semi.

ing topeng krasan bisa digawe nganggo macem-macem bahans. Kita bisa menehi nutrisi kulit kanthi pirang-pirang cara, kanthi nggunakake alam sing bisa nambah awak. Jinis topeng iki gampang digawe lan praktis banget amarga digawe ing omah kanthi sawetara prekara lan nambah pasuryan kanthi sifat alami.

Topeng kanggo gawe anyar kulit nganggo oatmeal

Cara nggunakake oatmeal ing topeng

Oatmeal minangka bahan sing nyedhiyakake akeh prekara. Ora mung panganan sing akeh nutrisi sing menehi resep ing pirang-pirang resep, nanging uga menehi pengaruh gedhe kanggo kulit. Ing oatmeal duwe tenaga exfoliating tartamtu sing regenerasi kulit amarga ing wektu sing padha ngurus lan mbantu njaga kelembapan. Sampeyan bisa nggunakake madu kanggo nyampur lan menehi efek paling apik. Madu nduweni kemampuan kanggo hidrasi kulit lan uga nglawan masalah kayata kukul. Iki minangka rong bahan sing gampang digunakake sing gampang ditemokake. Olesake nganggo pijet ringan ing kulit lan tinggalake rong puluh menit kanggo dicopot mengko.

Topeng kanggo kulit sensitif kanthi lidah buaya

Gunakake lidah buaya ing rai

Lidah buaya minangka salah sawijining bahan alami sing bakal sampeyan gunakake yen pengin ngurus kulit, apa wae. Disaranake banget kanggo kulit sing paling sensitif amarga mbantu hidrat, njaga kulit supaya alus lan resik, kabeh ana ing siji bahan. Kulit bakal tenang kanthi abang lan sampeyan bisa nggunakake srengenge sawise njaga kulit sawise srengenge katon surem. Lidah buaya sing paling alami dipikolehi saka tanduran, ngethok godhong lan ngilangi gel sing ana ing njero, nanging kita bisa kanthi gampang tuku ing toko herbal kanggo digunakake ing kulit. Iki topeng sing nyenengake kulit abang lan hidrat.

Topeng astringen nganggo jeruk nipis

Topeng jeruk nipis kanggo kulit berminyak

Kulit berminyak bakal duwe masalah sebum keluwih sing pungkasane ngasilake luwih akeh impurities. Salah sawijining langkah pertama sing kudu dilakoni yaiku nyoba ngatur sebum sing digawe ing kulit. Mula topeng jus lemon iku sampurna. Bisa dicampur karo madu utawa endhog putih sithik, amarga moisturizing nanging ora nambah lenga ing kulit. Jeruk nipis bisa mengaruhi kulit yen mengko srengenge dadi luwih becik, mula luwih becik nggunakake topeng iki ing wayah wengi.

Topeng kanggo kulit garing nganggo minyak zaitun

Topeng nganggo minyak zaitun

Minyak zaitun iku biasa ing pawon lan iki uga minangka bahan sing akeh nutrisi sing bisa digunakake ing topeng rai. Pelembab banget lan ora bisa digunakake ing kulit berminyak, nanging cocog kanggo kulit sing luwih garing. Yen kulit garing sampeyan bisa nggunakake sawetara sendok minyak zaitun lan endhog putih kanggo dicampur. Sampeyan bakal entuk kulit sing luwih terhidrasi lan bercahaya kanthi nggunakake topeng iki.

Topeng exfoliating karo gula

Topeng gula alami

Gula, saliyane digunakake kanggo panganan cuci mulut, iku scrub gedhe. Yen dicampur sithik karo sendok minyak zaitun, sampeyan bakal duwe exfoliator sing apik kanggo kulit. Sampeyan mung bisa nggunakake ing lambe utawa ing rai. Pijet lan resiki rai kanthi rutin sawise iku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.