5 obat alami kanggo nambani stretch mark

Obat kanggo stretch mark

Tandha regangan katon ing kulit nalika digawe dowo banget lan serat sing nyedhiyakake kolagen lan elastin nembus dermis. Ing wayahe pisanan, tandha kasebut diwenehi warna abang utawa ungu, minangka akibat saka rusak serat. Sawise iku, padha dadi putih lan tetep ing kulit ing salawas-lawase.

Nalika stretch mark katon, bisa diobati, tampilan bisa didandani supaya tandha ora katon. Nanging yen wis mapan, yen wis dadi putih, angel banget kanggo nyingkirake. Malah perawatan kabin sing paling larang ora menehi asil sing mesthi. Nanging, nambah tampilan kulit bisa, loro-lorone karo produk tartamtu, kaya karo obat alami kayata sing kita ninggalake sampeyan ing ngisor iki.

Obat paling apik, pencegahan

Hydrate awak

Stretch marks, kaya sing wis kita ucapake, diprodhuksi dening pemecahan serat kulit. Iki kedadeyan nalika kulit digawe kanthi ora normal, biasane nalika bobote diganti kanthi tiba-tiba. Padha uga dumadi nalika meteng, ora mung dening owah-owahan bobot, nanging dening faktor hormonal. Penyebab umum liyane yaiku warisan genetis, konsumsi obat-obatan tartamtu utawa diet sing ora ngemot nutrisi penting kanggo awak.

Kanggo nyegah dheweke katon tandha regangan ing kulit, paling apik kanggo njupuk langkah-langkah pencegahan. Sing pisanan lan paling penting yaiku hidrasi, amarga kulit dehidrasi luwih cenderung dadi lemes lan break. Kapindho yaiku panganan. Mangan panganan alami, tindakake diet sing variatif, seimbang lan moderat kanggo ngontrol bobot. Amarga iki minangka kunci katelu lan dhasar kanggo nyegah stretch mark.

Owah-owahan bobot dadakan minangka panyebab utama munculé stretch mark ing kulit lan sing nggawe perawatan luwih angel. Coba tetep ing bobot sehat lan yen sampeyan arep nindakake diet mundhut bobot, priksa manawa iku meets kabutuhan nutrisi supaya mundhut progresif lan ora wreak kacilakan ing kulit. Sijine dhewe ing tangan profesional lan sampeyan bakal entuk gol.

Obat kanggo stretch mark

Minyak almond kanggo kulit

Stretch marks kadhangkala katon sanajan sampeyan ngurus bobot lan kulit, amarga macem-macem alasan. Ing kasus kasebut, sampeyan bisa nggunakake salah sawijining obat ing ngisor iki kanggo stretch mark. Pangobatan alami lan omah sing bakal kaget sampeyanDadi konsisten lan sampeyan bakal weruh prabédan.

  1. Lenga kacang almond sing legi. Produk alami kanthi sifat regeneratif lan vitamin E sing nghidrasi kulit kanthi jero.
  2. Lidah buaya. Sampurna kanggo ngobati stretch mark abang lan nyegah dadi putih. Langsung aplikasi pulp lidah buaya ing stretch mark, kaping pindho dina nganti sampeyan ndeleng perbaikan.
  3. Jus jeruk nipis. Sugih ing vitamin C, antioksidan lan efek whitening. Remet lemon, rendhem bantalan katun lan aplikasi ing stretch marks. Ninggalake nganti 15 menit banjur mbilas nganggo banyu anget.
  4. Kuda jaran. Saliyane banget migunani saka njero, horsetail sing ditrapake langsung ing kulit nambah tampilan stretch mark. Iki amarga nganyari sel kulit lan regenerasi. Siapke infus karo rong sachets lan aplikasi cairan ing kulit, nindakake pijet bunder nganti diserep.
  5. Kentang. Jus kentang mentah banget migunani kanggo nambani stretch mark. Iki amarga minangka zat sing mbantu regenerasi sel kulit. Sampeyan mung kudu ngethok irisan kentang mentah lan aplikasi jus ing stretch marks. Ninggalake kira-kira 15 menit lan nalika jus kentang wis garing, copot nganggo banyu anget.

Obat stretch mark iki pancen efektif banget, nanging kanggo ndeleng asil, penting banget yen sampeyan konsisten. Yen sampeyan uga olahraga kanthi rutin lan ngetutake diet sing sugih woh-wohan, sayuran lan panganan alami, kulit bakal apik saka njero.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.