Οφέλη του πετρελαίου babassu

Λάδι μπαμπασού

Μετά από λάδι αγριοτριανταφυλλιάς ή λάδι argan, σκεφτήκαμε ότι δεν υπήρχαν άλλα λάδια για να ανακαλύψουμε, ότι τα γνωρίζαμε ήδη όλα. Αλλά το Η βιομηχανία φυσικών καλλυντικών δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, αυτή τη φορά με λάδι babassu, ένα νέο λάδι που υπόσχεται να είναι μια επανάσταση για την ομορφιά μας. Αυτό το λάδι έχει εξαιρετικές ιδιότητες που μπορούν να το κάνουν ένα από τα αγαπημένα μας.

Μας αρέσει να μιλάμε για όλα τα φυσικά πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο δέρμα σας και έχουμε μιλήσει πολλές φορές για διαφορετικά φυσικά έλαια, αν και αυτό είναι ένα άλλο καινοτομία που ήδη γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι. Ας δούμε από από πού προέρχεται το λάδι babassu και ποιες είναι οι ιδιότητες και τα οφέλη που το καθιστούν τόσο ξεχωριστό.

Από πού προέρχεται το λάδι babassu;

Αυτό το λάδι είναι επίσης γνωστό ως λάδι καρύδας του Μακάο. Προέρχεται από το ελαιόλαδο Orbignya Olifera. Είναι Η παλάμη είναι εγγενής στον Αμαζόνιο και είναι γνωστή ως babassu. Οι σπόροι του χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ενός λεπτού ελαίου, με ελαφρύ και ελαφρώς κιτρινωπό τόνο. Περιέχει λαυρικό οξύ, ελαϊκό οξύ, παλμιτικό οξύ και μυριστικό οξύ. Η σύνθεσή του είναι πολύ κοντά στο λάδι καρύδας που γνωρίζουμε τόσο καλά, αλλά όλο και περισσότερες μάρκες αποφασίζουν να το χρησιμοποιήσουν για τις ιδιότητές του.

Φυσική επίδραση σιλικόνης

Ιδιότητες λαδιού Babassu

Ένα από τα πράγματα που έχει προκαλέσει τη χρήση αυτού του λαδιού μπαμπασού σε πολλές κρέμες και σαμπουάν είναι ακριβώς το αποτέλεσμα που αφήνει. Είναι ενυδατικό και θρεπτικό όπως το λάδι καρύδας και εξίσου φυσικό αλλά σε αντίθεση με αυτό είναι πολύ ελαφρύτερο. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ λάδι καρύδας, θα ξέρετε ότι μετά πρέπει να το κάνετε πλύνε τα μαλλιά σου καλά, ώστε να μην υπάρχει αίσθημα βαρύτητας, κάτι που συμβαίνει με πολλά λάδια. Στα σαμπουάν, πάνω απ 'όλα, απαιτείται μια υφή που αφήνει τα μαλλιά μεταξένια αλλά χαλαρά. Δηλαδή, ενυδατώνει, αλλά χωρίς να το σταθμίζει, κάτι που μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό το φυσικό λάδι επειδή έχει μια πολύ ελαφριά υφή που δεν έχουν άλλοι. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στα καλλυντικά για να αποφευχθούν σιλικόνες που είναι τελικά επιβλαβείς για τα μαλλιά μας.

Λάδι Babassu για το πρόσωπο

Εάν έχετε ζώνη Τ ή κάπως λιπαρό πρόσωπο, δεν θα σας συμβεί να χρησιμοποιήσετε ένα λάδι σε αυτό, επειδή είναι πυκνά και τελικά φράζουν τους πόρους ή προκαλούν εύκολα μια ακμή. Ωστόσο, το το λάδι babassu είναι πολύ ελαφρύτερο, ως εκ τούτου το χρησιμοποιούν σε πολλές κρέμες. Ενυδατώνεται εύκολα πηγαίνοντας στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος χωρίς να φράξει τους πόρους και γι 'αυτό είναι ιδανικό για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και της γήρανσης με φυσικό τρόπο. Αυτό το λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο και θα το διατηρήσει ενυδατωμένο για ώρες χωρίς να είναι βαρύ.

Λάδι Babassu για ενυδάτωση του δέρματος

Πώς να χρησιμοποιήσετε λάδι babassu

Αυτό το λάδι babassu δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στα μαλλιά ή στο πρόσωπο, αλλά και στο δέρμα του σώματος. Είναι ένα λάδι που ενυδατώνει αλλά ταυτόχρονα έχει βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, που μας επιτρέπει να διατηρούμε το δέρμα πολύ πιο σφριγηλό. Η ελαφριά υφή του σημαίνει ότι δεν έχουμε αυτό το κολλώδες αίσθημα στο δέρμα και μπορούμε να ντυθούμε αργότερα, κάτι που συμβαίνει με πολλά άλλα έλαια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο τη νύχτα. Όντας τόσο ελαφρύ, αυτό το λάδι απορροφάται καλά, ενυδατώνει το ξηρό δέρμα και βοηθά στην ενυδάτωση του λιπαρού δέρματος χωρίς να παράγει περισσότερο σμήγμα. Χάρη σε όλες αυτές τις ιδιότητες, έχει γίνει βασικό στοιχείο για πολλές εταιρείες καλλυντικών.


Το περιεχόμενο του άρθρου συμμορφώνεται με τις αρχές μας συντακτική ηθική. Για να αναφέρετε ένα σφάλμα κάντε κλικ Aquí.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*

  1. Υπεύθυνος για τα δεδομένα: Miguel Ángel Gatón
  2. Σκοπός των δεδομένων: Έλεγχος SPAM, διαχείριση σχολίων.
  3. Νομιμοποίηση: Η συγκατάθεσή σας
  4. Κοινοποίηση των δεδομένων: Τα δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός από νομική υποχρέωση.
  5. Αποθήκευση δεδομένων: Βάση δεδομένων που φιλοξενείται από τα δίκτυα Occentus (ΕΕ)
  6. Δικαιώματα: Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να περιορίσετε, να ανακτήσετε και να διαγράψετε τις πληροφορίες σας.