Belleza

Depilimi i krahëve tuaj, gjithçka që duhet të dini!

Postuar nga
Susana godoy

Depilim krahësh Alsoshtë gjithashtu një mundësi tjetër tani që arrin moti i mirë. Si tek burrat ashtu edhe tek gratë, flokët mund të na bëjnë të ndihemi shumë pak të qetë. Sepse siç e dimë, jo të gjithë rritemi në mënyrë të barabartë dhe kjo është kur fillojmë të mendojmë se depilimi është zgjidhja më e mirë për të gjithë këtë.

Edhe pse është e vërtetë që edhe ne kemi disa mënyra për ta fshehur atë, në disa raste kjo nuk mjafton. Prandaj, opsioni i depilimit të krahëve mbetet kryesorja. Sigurisht, ajo ka të mirat dhe të këqijat e saj, si pjesët e tjera të trupit. Sot do të analizojmë gjithçka!

Ngjyrosja është një mundësi para se të depiloni krahët

Ndërsa gjithnjë kemi mundësi, e vërteta është që duhet të mendojmë paraprakisht. Ngjyrosje Oneshtë një prej tyre dhe është gjithmonë shumë i pranishëm. Sepse për ato flokë që nuk janë shumë të dendura, ato gjithmonë fillojnë si një opsion i preferuar. Në këtë mënyrë, ka shumë kremëra që kemi në treg dhe që do të na ndihmojnë me këtë çështje. Thjesht duke i zbatuar ato dhe duke pritur disa minuta, të cilat në përgjithësi nuk duhet të kalojnë 8-10 minuta, ne do ta kemi gati detyrën tonë. Por kini kujdes, sepse nëse jeni shumë i errët dhe flokët janë shumë të lehta, atëherë mund të ndodhë që problemi të jetë akoma më i dukshëm. Mundohuni të kontrolloni kohën dhe gradualisht të hiqni pak krem ​​në një zonë, për ta kontrolluar atë.

Harrojeni blades dhe sistemet e tjera të prerjes

Ne flasim për blades dhe gjithashtu për kremrat depilues. E vërteta është se të dy opsionet nuk janë aq të mëdha dhe më pak për këtë pjesë të trupit. Shtë e vërtetë që ato janë të shpejta dhe se nuk janë të dhimbshme, por pak të rekomanduara. Flokët do të dalin shumë shpejt dhe do të vini re se si ato janë pak më të forta ose më të trasha, të cilat kur kaloni dorën jep ndjesinë e gërvishtjes. Ne nuk duam ta ndiejmë atë!

Dylli është opsioni më i mirë për depilimin e krahëve tuaj

Isshtë e vërtetë që faktori i dhimbjes gjithashtu hyn këtu. Por duhet thënë se dylli bëhet opsioni më i mirë edhe para makinerive për heqjen e qimeve. Me dyllin mund të zgjidhni të ftohtin ose më mirë akoma, të ngrohtin. Nëse keni ndonjë pyetje, është gjithmonë më mirë të shkoni në një qendër për ta bërë atë dhe pas përvojës, mund ta provoni në shtëpi. Nëse kjo e fundit është opsioni që keni zgjedhur, është më mirë të provoni në një zonë të vogël. Në këtë mënyrë do të shihni nëse lëkura juaj është e irrituar dhe nëse e toleroni mirë erën, me siguri do ta bëni.

Falë përdorimit të këtij lloji dylli, pak nga pak flokët do të dalin shumë më të dobët. Gjë që do ta bëjë gjithçka më të shpejtë dhe më pak të dhimbshme në seancat pasuese. Duhet të përmendet se pragu i dhimbjes Nuk është e njëjtë për të gjithë. Por në përgjithësi, nuk është një dhimbje shumë e fortë, përveç në një zonë specifike të krahut që mund të vërehet pak.

Përgatitni lëkurën para se të depiloni krahët

Gjithmonë është e nevojshme të përgatitni lëkurën para çdo lloji të heqjes së qimeve. Më shumë se gjithçka sepse në këtë mënyrë ne do të heqim qelizat e vdekura dhe ne do ta lëmë lëkurën të butë dhe të përsosur në mënyrë që flokët të përshtaten më mirë me sistemin e duhur të depilimit. Kështu që disa ditë më parë, ne duhet të bëjmë një pastrim krahësh. Thjesht me pak sheqer dhe kremin tuaj hidratues, do të merrni përzierjen më të mirë. Ju e aplikoni atë në lëkurë si një masazh i butë dhe më pas e hiqni me ujë.

Hidratimi pas depilimit

Në të njëjtën mënyrë, pas depilimit krahët tuaj kanë nevojë për shumë hidratim. Normalshtë normale të shohësh pika të vogla të kuqe në krahë ose në zona të caktuara të tij. Por mos u shqetësoni, pas një ose dy ditësh ata do të zhduken. Prandaj me ndihmën e Moisturizers, lëkura do të përmirësohet shumë më shpejt. Çfarë sistemi të heqjes së qimeve zgjidhni për krahët tuaj?

Postuar nga
Susana godoy