Maria Jose Roldan

Nënë, mësuese e edukimit special, psikopedagog dhe e apasionuar pas shkrimit dhe komunikimit. Adhurues i dekorimit dhe shijes së mirë unë jam gjithmonë në një mësim të vazhdueshëm ... duke e bërë pasionin dhe hobet e mia punën time. Ju mund të vizitoni timen uebfaqe personale të jesh i vetëdijshëm për gjithçka.