Переваги олії бабасу

Олія бабассу

Після олії шипшини чи арганової олії ми думали, що масел більше не можна виявити, що ми їх усі вже знаємо. Але промисловість натуральної косметики не перестає нас дивувати, цього разу з маслом бабассу, новим маслом, яке обіцяє стати революцією для нашої краси. Це масло має чудові властивості, завдяки яким воно може стати одним із наших улюблених.

Ми любимо поговорити з вами про всі природні речі, які ви можете використовувати на своїй шкірі, і ми неодноразово говорили про різні натуральні олії, хоча це ще одна новинка, яку багато хто вже знає. Подивимось із звідки береться олія бабассу і які властивості та переваги роблять його таким особливим.

Звідки береться олія бабассу?

Це масло також відоме як кокосова олія Макао. Походить від олії насіння Orbignya Olifera. Є пальма є рідною для Амазонки і відома як бабассу. Її насіння використовують для отримання тонкої олії зі світлим і злегка жовтуватим тоном. Він містить лауринову кислоту, олеїнову кислоту, пальмітинову кислоту та міристинову кислоту. За своїм складом дуже близький до кокосової олії, яку ми так добре знаємо, але все більше і більше брендів вирішують використовувати її за своїми властивостями.

Натуральний силіконовий ефект

Властивості олії Бабассу

Однією з речей, що спричинили використання цієї олії бабассу у багатьох кремах та шампунях, є саме ефект, який воно залишає. Воно зволожує і живить, як кокосове масло, і настільки ж натуральне, але на відміну від цього воно набагато легше. Якщо ви коли-небудь використовували кокосове масло, ви будете знати, що згодом вам доведеться добре вимийте волосся, щоб не було відчуття тяжкості, те, що відбувається з багатьма оліями. У шампунях, перш за все, потрібна текстура, яка робить волосся шовковистим, але розпущеним. Це означає, що воно зволожує, але не обтяжуючи, що може зробити саме це натуральне масло, оскільки воно має дуже легку текстуру, якої не вистачає іншим. Ось чому його все частіше використовують у косметиці, щоб уникнути силіконів, які зрештою шкідливі для нашого волосся.

Олія бабассу для обличчя

Якщо у вас Т-зона або дещо жирне обличчя, вам не спаде на думку використовувати масло на ньому, оскільки вони щільні і в кінцевому підсумку закупорюють пори або легко спричиняють прищі. Однак олія бабассу набагато легше, отже, вони використовують його у багатьох кремах. Легко зволожує, потрапляючи до найглибших шарів шкіри, не закупорюючи пори, і тому він ідеально підходить для боротьби з в’ялістю та старінням природним шляхом. Цю олію можна використовувати на обличчі, вона буде утримувати її у зволоженому стані годинами, не будучи важкою.

Масло бабассу для зволоження шкіри

Як користуватися маслом бабассу

Це масло бабассу можна застосовувати не тільки на волоссі або обличчі, але і на шкірі тіла. Це олія, яка зволожує, але одночасно має вітаміни та антиоксиданти, що дозволяє нам підтримувати шкіру набагато твердішою. Його легка текстура означає, що ми не відчуваємо цього липкого відчуття на шкірі, і ми можемо одягатися пізніше, що трапляється з багатьма іншими оліями, які ми можемо використовувати лише вночі. Будучи таким легким, це масло добре вбирається, зволожує суху шкіру та допомагає зволожувати жирну шкіру, не виробляючи більше шкірного сала. Завдяки всім цим властивостям він став основним продуктом для багатьох косметичних фірм.


Зміст статті відповідає нашим принципам редакційна етика. Щоб повідомити про помилку, натисніть тут.

Будьте першим, щоб коментувати

Залиште свій коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікований. Обов'язкові для заповнення поля позначені *

*

*

  1. Відповідальний за дані: Мігель Анхель Гатон
  2. Призначення даних: Контроль спаму, управління коментарями.
  3. Легітимація: Ваша згода
  4. Передача даних: Дані не передаватимуться третім особам, за винятком юридичних зобов’язань.
  5. Зберігання даних: База даних, розміщена в мережі Occentus Networks (ЄС)
  6. Права: Ви можете будь-коли обмежити, відновити та видалити свою інформацію.