Zucchini gulung sareng daging cincang sareng kembang engkol

Zucchini gulung sareng daging cincang sareng kembang engkol

Di Bezzia kami milari resep sareng basa sayuran anu penting sareng presentasi anu pikaresepeun pikeun tuang kulawarga salajengna sareng kami parantos mendakanana. Ieu zucchini gulung sareng daging cincang sareng kembang engkol aranjeunna ngagabungkeun duanana kaayaan sareng nikmat!

Mangrupikeun resep anu anjeun tiasa sacara gampil adaptasi sareng diet vegan ngaganti daging cincang kanggo protéin anu asal sayuran sapertos tahu, kécap bertekstur atanapi tempe, sareng anu sanésna. Kukituna, sadayana tiasa ngaraosan éta.

Anjeun masih tiasa ngaléngkah sareng ngadamel langkung perobihan. Kumaha? Ngaganti zucchini pikeun térong atawa malah ngagabungkeun gulungan duanana. Atanapi milih kéju tina raos anjeun. Kami parantos milih mozzarella, sabab éta aya dina panangan, tapi anjeun tiasa maénkeun rasa anu sanés atanapi bahkan nambihan bechamel sareng kéju.

bahan

  • Zucchini sedeng
  • Sal
  • Cabe hideung anu anyar digiling
  • Minyak zaitun tambahan
  • 1/2 bawang daun, dicincang
  • 180 g. daging cincang
  • 1/4 kembang engkol asak, dicincang
  • 30 g. kéju parut
  • 6 séndok saos tomat atanapi tomat goreng
  • Kéju Mozzarella

Step by step

  1. Cabut tungtung zucchini sareng dibantuan ku mandolin atanapi kéju, laminasi zucchini dugi ka gaduh 11 lambar. Usum keureut sareng cadangan. Zucchini sésana? Rendang pikeun ditambih engké kana saos.
  2.  Salajengna, panaskeun dua sendok minyak zaitun parawan dina wajan sareng tumis bawang sareng zucchini dicincang salami lima menit. Usum sareng asak 8 menit deui dugi ka lembut.

Zucchini gulung sareng daging cincang sareng kembang engkol

  1. Terus nyiapkeun keusikan nambah kembang engkol anu asak, kéju parut sareng 2 séndok tomat. Campur sareng angkat tina panas, nempatkeun ngeusian dina colander.
  2. Ayeuna, dina panci anu sami dimana anjeun parantos nyiapkeun ngeusian sareng anjeun bakal diberesihan ku salembar kertas asak irisan zucchini dina grill dugi aranjeunna mimiti ditandaan. Nalika anjeun masak, sebarkeun dina permukaan, sahingga anjeun bakal siap ngeusianana.
  3. Nyiapkeun piring aman-oven atanapi aman gelombang mikro sareng nyebarkeun tomat dina dasarna sésana.
  4. Teras nyiapkeun gulungan nempatkeun 2 séndok tingkat ngeusian dina unggal lambar zucchini sareng ngagulung ieu. Anjeun bakal mikir nalika ngadamel anu munggaran yén mustahil ngeusian henteu kaluar tapi émut yén éta henteu kedah sampurna. Candak gulung kana ukuran anu anjeun jantenkeun sacara pasti sareng nempatkeun kana sumberna sacara vertikal.

Zucchini gulung sareng daging cincang sareng kembang engkol

  1. Sakali sadayana gulung réngsé, ngahias sareng séndok tomat sésana, tempat potongan mozzarella ngalangkungan ieu sareng candak kana gelombang mikro atanapi oven supados kéjuna lebur.
  2. Ngawula ka gulung zucchini kalayan mince panas sareng kembang engkol.

Zucchini gulung sareng daging cincang sareng kembang engkol


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.