Zucchini gurih sareng tart kéju embe

Zucchini gurih sareng tart kéju embe

La zucchini asin sareng tart kéju embe yén urang ajak anjeun nyiapkeun dinten ayeuna bakal janten salah sahiji karesep anjeun. Kunaon Kusabab salian ti resep anu saderhana pisan sareng kombinasi rasa anu héran, éta resep kalayan presentasi anu saé pisan.

Presentasi na bakal ngajantenkeun resep ieu henteu janten nada dina méja naon waé. Kusabab kesederhanaanna, anjeun tiasa adaptasi kana ménu mingguan anjeun, tapi ogé ngalayananana dina acara anu langkung khusus nalika anjeun ngagaduhan tamu di bumi. Potong bagian individu, éta tiasa dijalankeun salaku starter pikeun 8 jalma.

Éta moal nyebar teuing, kumaha ogé, nalika anjeun bet dina kuéh ieu salaku piring utama. Kami parantos nyobian éta sareng kami yakin yén dibarengan ku a kentang asak haneut sareng salad salmon sapertos anu urang usul sababaraha bulan ka pengker, éta cocog pikeun tilu jalma.

bahan

  • 2 bawang daun, dibuniakeun
  • 1 lambar puff pastry
  • 1 zucchini, diiris ipis
  • 8-12 keureut kéju embe
  • Sal
  • Lada
  • Pala
  • Minyak zaitun tambahan

Step by step

  1. Goréng bawang di julienne, dina wajan sareng dua sendok minyak, dugi ka lemes sareng parantos dicandak sakedik warna; 10 menit sakitar. ⠀ Teras, kantunkeun kana saringan kanggo miceun minyak anu langkung seueur dugi ka janten tiis.
  2. Nyebarkeun lambar pastry puff dina kapang sahingga nutupan sakabéh dasar sareng naék témbok antara hiji sareng dua séntiméter.

Zucchini gurih sareng tart kéju embe

  1. Bagikeun bawang parantos tiis dina beungeut cai.
  2. Dina bawang nempatkeun a lapisan keureut zucchini sareng dina ieu irisan kéju kambing.
  3. Teras tambahkeun ciwit uyah, cabé sareng pala parut.

Zucchini gurih sareng tart kéju embe

  1. ayeuna nempatkeun lapisan zucchini kadua, usum sareng taburkeun ku girimis minyak zaitun
  2. Panggang dina oven anu tos dipanaskeun dina 200 ° C 25 menit atanapi dugi ka puff pastry emas sareng garing.
  3. Candak zucchini asin sareng kéju kéju tart tina oven terasrasakeun panas.

Zucchini gurih sareng tart kéju embe


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.